babisz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδεια εβαλα το supercurio kai meta στο recovery mode πατησα voodoo lag fix και απο τοτε το κινητο εχει μινει εδω και 5 λεπτα με μαυρη οθονη και αναμενα τα 2 κουμπια!! please μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδεια εβαλα το supercurio kai meta στο recovery mode πατησα voodoo lag fix και απο τοτε το κινητο εχει μινει εδω και 5 λεπτα με μαυρη οθονη και αναμενα τα 2 κουμπια!! please μια βοηθεια θελει περιπου 3 λεπτα μεχρι να ενεργοποιηθει για αυτο...ακους καθολου καμια terminal voice...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 δεν ακοθω τιποτα απο τη στιγμη που πατησα το κεδρικο κουμποι στο voodo lag fix απο recovery ακραν του ταφου σιωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 δεν ακοθω τιποτα απο τη στιγμη που πατησα το κεδρικο κουμποι στο voodo lag fix απο recovery ακραν του ταφου σιωπη φιλε μου ξαναπατα το κεντρικο κουμπι...απλα εσβησε η οθονη...η επιλογη γινεται με το "power button" . Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 να βγαλω την μαπαταρια? , εδω και 5 λεπτα ειναι ετσι με αναμενα τα κουμπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 να βγαλω την μαπαταρια? , εδω και 5 λεπτα ειναι ετσι με αναμενα τα κουμπια.Διαβασε το πμ που σου απαντησα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 να βγαλω την μαπαταρια? , εδω και 5 λεπτα ειναι ετσι με αναμενα τα κουμπια. ωπα, περιμενε λιγο, μπηκες στο cwmrecovery v2.5 σωστα...; η επιλογη εκει γινεται με το on/off κουμπι, εαν πατησεις το κεντρικο κουμπι σβηνει οθονη, το ξαναπατας και αναβει...ξαναπατα το κεντρικο κουμπι !!! πες ομως, εκανες τα βηματα της εγκαταστασης της ρομ συμφωνα με τους οδηγους..;μετα που εβαλες τη ρομ, ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλημερα!Αυτο πυ λεει ο babisz το επαθα και εγω χτες,το ρομποτ συνεχεια μιλαει,και λει,restore system,and ext4 is now activated και κατι τετοια τελος παντων.Το κινητο δεν ανοιξε.Εκλεινε και ξανα το ρομποτ να μιλαει και παλι να λεει ext4 is now activated.Λεω ποσεσ φορες θα γινει activated?Ξαναπερναω τον κερνελ με odin και παλι τα ιδια.Οποτε ξαναεβαλα την ρομ απο την αρχη,μετα τον supercurio και ολα οκ. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλημερα!Αυτο πυ λεει ο babisz το επαθα και εγω χτες,το ρομποτ συνεχεια μιλαει,και λει,restore system,and ext4 is now activated και κατι τετοια τελος παντων.Το κινητο δεν ανοιξε.Εκλεινε και ξανα το ρομποτ να μιλαει και παλι να λεει ext4 is now activated.Λεω ποσεσ φορες θα γινει activated?Ξαναπερναω τον κερνελ με odin και παλι τα ιδια.Οποτε ξαναεβαλα την ρομ απο την αρχη,μετα τον supercurio και ολα οκ.κατι πρεπει να κανετε λαθος ρε παιδια.την ρομ την ξαναφλασαρες οπως ησουν με ext4??τι ρομ-κερνελ ειχες πρωτα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλησπερα παιδια σκευτομαι μεσα στις επομενες μερες να φλασαρω jvp αλλα θα περιμενω μεχρι να δω τι γινεται με τη μπαταρια και με το προβλημα του draining.Aυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε ποιο kernel να βαλω.Ειδα πολυ καλα σχολια για τον supercurio και τεινω προς εκει τι λετε? Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλησπερα παιδια σκευτομαι μεσα στις επομενες μερες να φλασαρω jvp αλλα θα περιμενω μεχρι να δω τι γινεται με τη μπαταρια και με το προβλημα του draining.Aυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε ποιο kernel να βαλω.Ειδα πολυ καλα σχολια για τον supercurio και τεινω προς εκει τι λετε? Για την μπαταρια ειναι νωρις ακομα να βγαλουμε συμπερασματα...Στους xda παντως προλαβαν και συμπεραναν οτι το battery drain πλεον δεν υφισταται :):lol::lol: Και εγω αυτον θα σε συμβουλευα να βαλεις. Παντως εαν θελεις να περιορισεις τις επιλογες σου, επελεξε μεταξυ speed-mod T5 και supercurio :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Για την μπαταρια ειναι νωρις ακομα να βγαλουμε συμπερασματα Γι αυτο δεν την εχω φλασαρει ακομα παροτι εχω ψηθει απο τη πρωτη μερα:lol: edit: βγηκε νεος speedmod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 Edited June 11, 2011 by mitsos1 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μεχρι στιγμής όλα καλά με jvp. τη μπαταρία σήμερα θα την καλιμπραρω και θα δω πάνω κάτω τι γίνεται. Με τους χάρτες έχω ένα κουλό μόνο. Μου έβγαλε update στο market για χάρτες αλλα μόλις πατάω λέει ότι δεν βρέθηκε, κάτι τέτοιο.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μεχρι στιγμής όλα καλά με jvp. τη μπαταρία σήμερα θα την καλιμπραρω και θα δω πάνω κάτω τι γίνεται. Με τους χάρτες έχω ένα κουλό μόνο. Μου έβγαλε update στο market για χάρτες αλλα μόλις πατάω λέει ότι δεν βρέθηκε, κάτι τέτοιο.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Και στη jvo που εχω γινεται αυτο με τους χαρτες ειναι θεμα του market και οχι της rom Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μεχρι στιγμής όλα καλά με jvp. τη μπαταρία σήμερα θα την καλιμπραρω και θα δω πάνω κάτω τι γίνεται. Με τους χάρτες έχω ένα κουλό μόνο. Μου έβγαλε update στο market για χάρτες αλλα μόλις πατάω λέει ότι δεν βρέθηκε, κάτι τέτοιο.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μπες στους χαρτες για λιγο και ξαναβγες...μετα κανε εκκαθαριση δεδομενων του μαρκετ...μετα ξανα μπες στο μαρκετ και θα σου κανει κανονικα την ενημερωση. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μπες στους χαρτες για λιγο και ξαναβγες...μετα κανε εκκαθαριση δεδομενων του μαρκετ...μετα ξανα μπες στο μαρκετ και θα σου κανει κανονικα την ενημερωση. Αυτό είναι το πρώτο που έκανα ακριβώς αλλά τίποτα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Αυτό είναι το πρώτο που έκανα ακριβώς αλλά τίποτα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τοτε κανε εκκαθαριση δεδομενων και στους χαρτες και ξαναπροσπαθησε αργοτερα. Στην JVP παντως μου δουλεψε με την πρωτη προσπαθεια. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Τοτε κανε εκκαθαριση δεδομενων και στους χαρτες και ξαναπροσπαθησε αργοτερα. Στην JVP παντως μου δουλεψε με την πρωτη προσπαθεια. Το έκανα. Ήθελε να κάνω αναζήτηση στο μάρκετ τους χάρτες, να τους επιλέξω από εκεί και να πατήσω ενημέρωση. Μόνο έτσι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδεια που μπορω να βρω το εφε του nexus οταν κλεινει η οθονη, πρεπει να βαλω custom ρομ για να ενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εγώ πέρασα χθες την JVP αλλά την έβγαλα, καθώς μου δημιούργησε το ίδιο πρόβλημα με την JVO. Έστελνε ακαταλαβίστικα τα μηνύματα στο αλφάβητο GSM. Θα μου πείτε να το βάλω στο αυτόματο αλλά δε θέλω γιατί εκεί δε μπορείς να στείλεις μήνυμα άνω των 70 χαρακτήρων κι επίσης δε θέλω να χρησιμοποιώ το handcent. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα μου φάνηκε ωραία rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδεια που μπορω να βρω το εφε του nexus οταν κλεινει η οθονη, πρεπει να βαλω custom ρομ για να ενεργοποιηθει? ελεος ρε παιδια. . στην προηγουμενη σελιδα δινω ενα λινκ για το crt off του nexus και ενα ακομα για το crt off+τα εικονιδια+extented power menu για την jvp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 ευχαριστω νικος απλα δεν το επιασα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) παιδεια που μπορω να βρω το εφε του nexus οταν κλεινει η οθονη, πρεπει να βαλω custom ρομ για να ενεργοποιηθει? Οχι δεν χρειαζεται να εχεις custom rom για να το βαλεις...κυκλοφορουν στους xda κατι modακια αναλογα με την ρομ βεβαια...ψαξου λιγο εκει :p Παντως, σε περιπτωση που φορας την JVP στην προηγουμενη σελιδα εχει αναφερθει που μπορεις να το βρεις :) edit: it's too late. Edited June 11, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Αγορασα πριν μια sd card αλλα δεν την αναγνωρίζει το κινητο.Ειναι προβλημα της ρομ?υπαρχει καποιος τροπος να την δει; Edited June 11, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Αγορασα πριν μια sd card αλλα δεν την αναγνωρίζει το κινητο.Ειναι προβλημα της ρομ?υπαρχει καποιος τροπος να την δει; την εκανες φορματ κτλ πριν την βαλεις....? δεν νομιζω να ειναι θεμα ρομ η κινητου...παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts