ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Λοιπόν, μετά από αρκετές προσπάθειες με το Swype του SGSII κατέληξα ότι δε δουλεύει στο δικό μας. Είναι διαφορετικές οι βιβλιοθήκες, και δε γίνεται. ΑΛΛΑ, πάνω στο μαγείρεμα, κατάφερα να κάνω το Swype της Gingerbread, την τελευταία δηλαδή έκδοση (JVH), v. 2.28.70.19880.147.OXX, να παίζει κανονικά Ελληνικά :) Ε, και είπα να τη μοιραστώ :p Εnjoy!!! :) http://www.multiupload.com/63QC1CLLDX Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει και voice recognition (όχι στα Ελληνικά). Oι οδηγοί επίσης ανανεώθηκαν με αυτή την έκδοση. Flash με CWM (install zip from sdcard - choose zip). Το IM που αναφέρατε, αν και το έκανα rip από την KE7 rom και εγκαθίσταται κανονικά, δεν κάνει τίποτα. Μου γράφει connecting, και κολλάει εκεί. Κρίμα, αλλά μάλλον δουλεύει μόνο στο SGS2. Ορίστε κι αυτό, για όποιον θέλει να δοκιμάσει: http://www.multiupload.com/BXQS0NWS0L Είσαι φοβερός! Σ' αγαπάω!!!!!!!!!!! Το πληκτρολόγιο πάει σφεντόνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Λοιπόν, μετά από αρκετές προσπάθειες με το Swype του SGSII κατέληξα ότι δε δουλεύει στο δικό μας. Είναι διαφορετικές οι βιβλιοθήκες, και δε γίνεται. ΑΛΛΑ, πάνω στο μαγείρεμα, κατάφερα να κάνω το Swype της Gingerbread, την τελευταία δηλαδή έκδοση (JVH), v. 2.28.70.19880.147.OXX, να παίζει κανονικά Ελληνικά :) Ε, και είπα να τη μοιραστώ :p Εnjoy!!! :) Πάρα πολύ ωραία Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε. Αυτή η έκδοση δουλεύει άψογα στην JVO. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Πάρα πολύ ωραία Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε. Αυτή η έκδοση δουλεύει άψογα στην JVO.Μακη,προχωρα σιγα σιγα στην jvp,ειναι πολυ καλη η ατιμη :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μακη,προχωρα σιγα σιγα στην jvp,ειναι πολυ καλη η ατιμη :lol: Πάρη μου, κτυπάς σε ανοικτή πόρτα :lol:. Μετά την χθεσινή σου αξιολόγησή την έχω ήδη κατεβάσει τη rom και τον cf-root. Απλά σκέφτομαι αν θα περιμένω αυτόν τον καλό κύριο να βγάλει το theme του για τη rom μέσα στο σαββατοκύριακο:p. Είμαι βλέπεις εθισμένος σε modάκια μπαταρίας, android lockscreen, ext. power menu κλπ :lol:. Ήρθε ρε συ όμως και η 2.3.4 σε κακή στιγμή για μένα. Αυτή τη στιγμή πάω για προσωπικό ρεκόρ διάρκειας μπαταρίας. Με JVO και speedmod 15h-t4 μετά από 1 ημέρα - 3 ώρες - 43 λεπτά έχω πέσει μόνο 30%. Το προσωπικό μου standard, με τις ρυθμίσεις που έχω και τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ, είναι μέχρι τώρα στις 2 ημέρες max. Με καίει να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει τώρα η μπαταρία μου με αυτό το σετάρισμα:(. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Άμα την κατεβάσω την jvp από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117579 απλά την κάνω install όπως είναι από cwm πάνω στην criskelo(με τα σχετικά πάντα wipe)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Πάρα πολύ ωραία Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε. Αυτή η έκδοση δουλεύει άψογα στην JVO. Και στην JVH δουλεύει άψογα... Μπράβο Αλέξανδρε :cool:! Μακη,προχωρα σιγα σιγα στην jvp,ειναι πολυ καλη η ατιμη :lol: Αυτά διαβάζω και εγώ στο XDA και ψήνομαι!!! Αλλά λόγω χρόνου και ιδίως λόγω τρεξίματος δεν μπορώ και δεν προλαβαίνω να κάθομαι να επαναφέρω τα backup! Κάτι πρέπει να έχουν κάνει με την cpu (tweaks? JIT? κάτι άλλο; ) πάντως και σκοράρει ψηλά στο quadrant (ιδίως στο bench της cpu)! ΥΓ: Οι kernel των JVH/JVO δουλέυουν και στην JVP (απο ότι διάβασα στο σαιτ του damian gto δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτε παρά κάτι γραμμές για usb)! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είναι αλήθεια ότι δεν το κατέχω καλά, παρόλα ταύτα με τις βοήθειες του φόρουμ, τις δικές σας δηλαδή έχω φλασάρει και ρουτάρει το κινητό μου άπειρες φορές και μάλιστα με επιτυχία. Οι ευχαριστίες μου δηλαδή είναι γενικότερες... Απλά δεν έχω προλάβει να μπω στη διαδικασία να καταλάβω την ορολογία και το βάθος των διαδικασιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Άμα την κατεβάσω την jvp από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117579 απλά την κάνω install όπως είναι από cwm πάνω στην criskelo(με τα σχετικά πάντα wipe)? Κατά την άποψή μου μην το ρισκάρεις. Από ότι είδα έχει θεματάκια. Κάνε clean install τη rom την αυθεντική, πέρνα τον cf-root, και μετά πέρνα την deodexed του ramad από cwm. @ramnoz: Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τον cf-root, ο οποίος είναι ότι πιο κοντινό στον stock kernel υπάρχει και μετά διάβασε με την ησυχία σου και επέλεξε - δοκίμασε τους άλλους custom kernels. Edited June 10, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Άμα την κατεβάσω την jvp από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117579 απλά την κάνω install όπως είναι από cwm πάνω στην criskelo(με τα σχετικά πάντα wipe)? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος! Λογικά θα σου δουλέψει αλλά κάνε οτι λέει ο Μάκης (lakerdas) για να είσαι σίγουρος... Αν την περάσεις απο πάνω με CWM κάνε οπωσδήποτε ενα nandroid backup πρώτα! EDIT: στο XDA πάγωσαν το θέμα της συγκεκριμένης που έχει ο "ramnoz" στο link μέχρι να αφαιρεθεί το ad.fly download link (???)! Καλύτερα δοκίμασε του ramad για να είσαι σίγουρος! Edited June 10, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλημερα την εκανα install ολα καλα φαινοντε,ομςσ δεν μου δειχνει το σημα cosmote πανω στο κινητο.Ειναι καποιο Bug αυτο? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ξεκίνησαν και τα παράπονα για την μπαταρία στο XDA... All time classic :rolleyes: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Κάνουμε και repartition στην 2.3.4 ή όχι? edit: άκυρο.Διάβασα στο xda ότι δεν χρειάζεται Edited June 10, 2011 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Βασικα στις τελευταιες gingerbread περνανε αμεσως κερνελ γιατι μοvο ετσι γινεται root:) Ναι, το γνωρίζω αυτό αλλά δεν είναι δυνατόν να βγάλεις συμπεράσματα για την απόδοση της 2.3.4 όταν της αλλάζεις τον kernel με κάποιον που βασίζεται στην 2.3.3 ....! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Κάνουμε και repartition στην 2.3.4 ή όχι? Κανε παντοτε ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, καλο κανει, κακο δεν κανει. :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanjos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 μόλις πέρασα την darky's rom v10.1 και νομίζω πως έχω πρόβλημα με την θερμοκρασία, idle όταν είναι το κινητό έχει 40-43 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία η μπαταρία. είναι λογικό το επίπεδο?τώρα που πέρασα αυτήν την rom πέρασαν αυτόματα και lagfixes? αν δλδ θέλω να πάω πίσω στην στοκ ρομ πρέπει να παω πουθενά να απενεργοποιήσω το lagfix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Κανε παντοτε ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, καλο κανει, κακο δεν κανει. :) Παιδιά γιατί δε βρίσκω πουθενά το cf root για την JVP; Πότε πρόλαβε να βγει; Πήγα στο xda αλλά δεν το βρήκα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδιά γιατί δε βρίσκω πουθενά το cf root για την JVP; Πότε πρόλαβε να βγει; Πήγα στο xda αλλά δεν το βρήκα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ; ξαναψαξε ;) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ξαναψαξε ;) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6 Ευχαριστώ πολύ! Και κάτι άλλο. Κατέβασα την JVP αλλά δεν έχει τα "κλασικά" αρχεία (PDA, PHONE, CSC). Έχει CODE,CSC και MODEM. Πού βάζω τι στο Odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Eκτός από την JVP (συνέχεια της JVO), βλέπω ότι βγήκε και η αντίστοιχη XW, η JVI (επόμενη της JVH). Και φαίνεται ότι η Samsung έκανε επιτέλους optimise το CPU κομμάτι... ανάσταση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ΥΓ: Οι kernel των JVH/JVO δουλέυουν και στην JVP (απο ότι διάβασα στο σαιτ του damian gto δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτε παρά κάτι γραμμές για usb)! Υπαρχει δηλαδη κανενας που να δοκιμασε τον speedmod στην 2.3.4? Τον εχω αγαπησει αυτον τον καιρο τον συγκεκριμενο και σιγουρα αν περασω την 2.3.4 δεν θελω να την φλασαρω με cfroot. edit - Καταιγιδα ρομ. Αντε φλασαρισματα απο την αρχη τωρα για την JVI:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Υπαρχει δηλαδη κανενας που να δοκιμασε τον speedmod στην 2.3.4? Τον εχω αγαπησει αυτον τον καιρο τον συγκεκριμενο και σιγουρα αν περασω την 2.3.4 δεν θελω να την φλασαρω με cfroot. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14593380&postcount=1369 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μα δεν πάει άλλο! Έχουμε λαλήσει! Παιδιά είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, πρέπει να μην κάνουμε τίποτα άλλο στη ζωή μας από το να φλασάρουμε! Δεν ξαναφλασάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Eκτός από την JVP (συνέχεια της JVO), βλέπω ότι βγήκε και η αντίστοιχη XW, η JVI (επόμενη της JVH). Και φαίνεται ότι η Samsung έκανε επιτέλους optimise το CPU κομμάτι... ανάσταση.Δεν την βλεπω καπου την jvi,λογικα δεν θα πρεπει να ειναι ιδιες αυτες οι δυο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 επειδη σκεφτομαι κι εγω να βαλω τον speedmod, χθες εβαλα τον darc core, σημερα το πρωι τον cf-root, ε θα υπαρξει προβλημα να βαλω τωρα παλι κι αλλον...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Eκτός από την JVP (συνέχεια της JVO), βλέπω ότι βγήκε και η αντίστοιχη XW, η JVI (επόμενη της JVH). Και φαίνεται ότι η Samsung έκανε επιτέλους optimise το CPU κομμάτι... ανάσταση. Τι εννοείς αλέξανδρε; Που ακριβώς έγινε το optimise? Sent from my GT-I9000 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts