Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν πας μεσα στα settings του noled θα δεις επολογη audio reminder

οταν ομως το ενεργοποιησω μου γραφει not consistent with priximity sensor ξερεις κατι

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηγαινε manage applications-All και εκει βρες και κανε uninstall το market updater και στο market κανε clear data....μετα δοκιμασε να ξαναμπεις.

Δεν μου ειχε επιλογη να κανω uninstall το market updater.

Το ιδιο ειχα και εγω πριν κατι μερες με τον ιδιο συνδυασμο. Εβαλα το blue market καθαρα για να το δοκιμασω και το προβλημα λυθηκε. Οποτε σου προτεινω να βαλεις ενα νεο Market ανεξαρτητως χρωματος.

Εβαλα το green market (αφου πρωτα προσπαθησα να βαλω το black με αποτελεσμα να μην εχω καν market ) και και το προβλημα λυθηκε. Δε μπορω να καταλαβω τι κολλημα ειχε φαει.

Ευχαριστω για τη βοηθεια. :)

αν πας μεσα στα settings του noled θα δεις επολογη audio reminder

οταν ομως το ενεργοποιησω μου γραφει not consistent with priximity sensor ξερεις κατι

Διάβασε εδώ: http://www.devasque.com/noled/index.php

Απενεργοποίησε τα settings για τον proximity sensor και θα δουλέψει ίσως.

@red_herring δεν είναι off-topic, γιατί είναι συγκεκριμένα για το δικό μας τηλέφωνο :)

- Alex

Οπως προεβλεψα χθες, εχουμε νεο speedmod K12N με διορθωμενο το θεμα της φωτεινοτητας.:p

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

Καλησπέρα,

Χθές εγκατέστησα το speedmod-kernel-i897-k12h-256hz με το odin, επειδή είχα φοβερή κατανάλωση μπαταρίας. Ολα καλά σήμερα με τη μπαταρία, αλλά δεν μου λειτουργεί πιά το πλήκτρο επιστροφής του τηλεφώνου (το βέλος κάτω δεξιά) με αποτέλεσμα όλες οι εφαρμογές που ανοίγω να μένουν στη μνήμη και να πρέπει να τις τερματίζω με program manager. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί αυτό; Εχω βάλει FROYO.XXJPY 2.2.1 και μετά την εγκατάσταση μου γράφei στην έκδοση KERNEL:hardcore@speedmod-i897-k12h-256hz #4. Επίσης στο odin απενεργοποίησα το f.reset time....

Επαναφορά 2e recovery σε froyo.

Θα ήθελα να προειδοποιήσω όσα παιδιά έχουν σκοπό να επαναφέρουν τη 2e recovery στο κινητό τους βασιζόμενοι στον οδηγό του Alex (Tyxerakias) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ένα σημείο που φαίνεται απλό αλλά μπορεί να τουβλιάσει το κινητό τους:

Κατά τη μεταφορά του αρχείου recovery 2e από τον υπολογιστή στο κινητό χρησιμοποίησα την εφαρμογή swiftp. Θεώρησα ότι το αρχείο είχε περαστεί στην sd card αυτούσιο (και γιατί όχι). Ακολούθησα βήμα - βήμα τον οδηγό του Alex αλλά με πονήρεψε η προτροπή του "σιγουρέψου ότι αντιγράφηκαν όλα". Τσέκαρα λοιπόν πριν από την επανεκκίνηση τα περασμένα αρχεία και τι διαπίστωσα: ο φάκελος sbin ήταν άδειος ! Εάν είχα επανεκκινήσει χωρίς να ελέγξω θα είχα τουβλιάσει το τηλέφωνο ! Επανέλαβα τη διαδικασία, πέρασα βέβαια πλέον το αρχείο στην sd card με mass storage, αλλά πήγε η καρδιά μου και ήρθε. Και μετά θα αναρωτιόμουν τι βλακεία είχα κάνει και δεν θα το σκεφτόμουν αυτό ποτέ. Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Πρόσοχή όμως παιδιά.

Μάκης

παιδια καλησπερα εχω και εγω την jpy 2.2.1 και εχω το προβλημα με την μπαταρια δηλαδη το φορτιζω και οταν βγαζω τον φορτιστη μου δειχνη 98%.εκανα την διαδικασια να το φορτησω κλειστο να το ανοιξω να το ξαναφορτισω τες πα ολη αυτην δεν θυμαμε απο ποιον την διαβασα αλλα τιποτα.συνεχιζη και οταν το φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη μου γραφει 98%.ξερει κανεις κατι γιαυτο?????????? ευχαριστωωωω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Χθές εγκατέστησα το speedmod-kernel-i897-k12h-256hz με το odin, επειδή είχα φοβερή κατανάλωση μπαταρίας. Ολα καλά σήμερα με τη μπαταρία, αλλά δεν μου λειτουργεί πιά το πλήκτρο επιστροφής του τηλεφώνου (το βέλος κάτω δεξιά) με αποτέλεσμα όλες οι εφαρμογές που ανοίγω να μένουν στη μνήμη και να πρέπει να τις τερματίζω με program manager. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί αυτό; Εχω βάλει FROYO.XXJPY 2.2.1 και μετά την εγκατάσταση μου γράφei στην έκδοση KERNEL:hardcore@speedmod-i897-k12h-256hz #4. Επίσης στο odin απενεργοποίησα το f.reset time....

Εβαλες τον kernel για το samsung captivate. Ξαναπερνα απο πανω τον σωστο.(το ονομα του αρχειου για περασμα με odin ειναι speedmod-kernel-k12n-500hz.zip.)

εχω κανει ανω κατω την πρωτη σελιδα ψαχνoντας .....εχω xxjpy περασμενη μεσω odin και darky v8

τωρα αν θελω να γυρισω στην επισημη rom XWJM2 (cosmote-germanos) και να κανω αναβαθμιση σε froyo μεσω kies

η πχ θελω μια καθαρη συσκευη να τη στειλω για σερβις τι κανω?

επιχειρησα να ξανα τρεξω την XWJM2 μεσω odin αλλα απο οτι ειδα δεν συνιστατε υποβαθμιση απο froyo σε eclair και σταματησα,

καμια χειρα βοηθειας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλες τον kernel για το samsung captivate. Ξαναπερνα απο πανω τον σωστο.(το ονομα του αρχειου για περασμα με odin ειναι speedmod-kernel-k12n-500hz.zip.)

Αυτό θα δοκίμαζα μόλις τώρα. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μόνο μια ερώτηση ακόμα. Στο odin τι σημαίνει το F.Reset Time. Να το μαρκάρω ή όχι;

εχω κανει ανω κατω την πρωτη σελιδα ψαχνoντας .....εχω xxjpy περασμενη μεσω odin και darky v8

τωρα αν θελω να γυρισω στην επισημη rom XWJM2 (cosmote-germanos) και να κανω αναβαθμιση σε froyo μεσω kies

η πχ θελω μια καθαρη συσκευη να τη στειλω για σερβις τι κανω?

επιχειρησα να ξανα τρεξω την XWJM2 μεσω odin αλλα απο οτι ειδα δεν συνιστατε υποβαθμιση απο froyo σε eclair και σταματησα,

καμια χειρα βοηθειας?

Ο μόνος λόγος που λέω προσοχή στην υποβάθμιση, είναι ότι αναφέρθηκαν περιπτώσεις που χάθηκε το IMEI του τηλεφώνου. Για κάθε περίπτωση λοιπόν, πριν συνεχίσεις κράτα ένα αντίγραφο του φακέλου /efs κάπου, και αν πάει κάτι στραβά θα μπορείς να ανακτήσεις το IMEI σου. Κατά πάσα πιθανότητα όμως όλα θα πάνε καλά...

- Alex

Αυτό θα δοκίμαζα μόλις τώρα. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μόνο μια ερώτηση ακόμα. Στο odin τι σημαίνει το F.Reset Time. Να το μαρκάρω ή όχι;

Ναι,εχει ακριβεις οδηγιες εδω για περασμα μεσω odin http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-how-to-install.html

Μια ερωτηση και απο μενα

Εχω bujp7 απο vodafone, μπορω να βαλω την jpy και αν ναι πρεπει να βαλω και καποιο kernel η το εχει μεσα ?

Ναι, μπορεις με τη βοηθεια του kies patcher. H JPY (οπως και ολες οι ROMs) περιεχει καποιον stock kernel. Δεν πρεπει αναγκαστικα να βαλεις αλλο kernel, απλα αν το κανεις, μπορεις να λυσεις καποια προβληματα (και να δημιουργησεις αλλα αν δεν διαβασεις αρκετα πριν κανεις το οτιδηποτε).

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Εladrin, είσαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει η αναβάθμιση ακίνδυνα σε branded τηλέφωνα μέσω Kies?
- Alex

Ναι,εχει ακριβεις οδηγιες εδω για περασμα μεσω odin http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-how-to-install.html

Γιατί δεν μου λειτουργεί ο συνδυασμός των 3ων πλήκτρων για να μπω σε download mode; Εχω βάλει στο "Ρυθμίσεις->εφαρμογές->ανάπτυξη->Εντοπισμός σφαλμάτων usb" το τικ. Τι μου λείπει ακόμα;;;

Γιατί δεν μου λειτουργεί ο συνδυασμός των 3ων πλήκτρων για να μπω σε download mode; Εχω βάλει στο "Ρυθμίσεις->εφαρμογές->ανάπτυξη->Εντοπισμός σφαλμάτων usb" το τικ. Τι μου λείπει ακόμα;;;

Ο συνδυασμος δεν λειτουργει σε ολες τις συσκευες. Το debugging mode δεν εχει σχεση. Μπορεις να δοκιμασεις να τον επαναφερεις (και θα το συνιστουσα) κοιτωντας στον οδηγο που ειναι στην υπογραφη μου. Ειναι καλο να εχουμε το συνδυασμο πριν προσπαθησουμε να κανουμε οποιοδηποτε πειραγμα στο τηλεφωνο μας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δε λειτουργεί σε όλους ο συνδυασμός. Σου λειτουργούσε πριν; Αν όχι, έχεις bootloader που δεν το επιτρέπει. Αν συμβαίνει αυτό, διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος.

- Alex

Εladrin, είσαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει η αναβάθμιση ακίνδυνα σε branded τηλέφωνα μέσω Kies?

Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα, εκτος απο το οτι θα πεθανω, αλλα γιατι να μην γινεται :P ?

edit. βασικα δεν μας ειπε αν ειναι branded ή οχι το τηλεφωνο του, γιατι απο οσο ξερω μπορουσες και σε unbranded τηλεφωνο να βαλεις vodafone froyo(μιας και βγηκε νωριτερα).

Edited by Eladrin

Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα, εκτος απο το οτι θα πεθανω, αλλα γιατι να μην γινεται :P ?

Γιατί το Kies δε φορτώνει bootloaders, κάνει ένα 'mid-' ή 'high-level' upgrade, και δεν ξέρω αν αυτά που έχει η voda δημιουργούνε πρόβλημα. Aπλά θυμάμαι παλιότερα ότι στο samfirmware.com που δίνανε τα καινούρια firmware λέγανε προσοχή είναι μόνο για unbranded κινητά.

Αν κάποιος έχει εμπειρία αναβάθμισης μέσω Kies patcher σε κινητό branded, ας μας πει για σιγουριά ότι γίνεται..

Μπορεί και να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά εγώ θα προετοιμαζόμουν για κάθε ενδεχόμενο. Δηλαδή χωρίς τα 3 κουμπιά δε θα το δοκίμαζα...

EDIT: Mας είπε, το BU firmware είναι branded vodafone. Kαι ναι μπορούσες, αλλά με odin. Έχεις δει περιπτώσεις με Kies?

- Alex

Δε λειτουργεί σε όλους ο συνδυασμός. Σου λειτουργούσε πριν; Αν όχι, έχεις bootloader που δεν το επιτρέπει. Αν συμβαίνει αυτό, διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος.

Λειτουργούσε μέχρι χθές που εγκατέστησα, κακώς... το speedmod-kernel-i897-k12h-256hz.tar. Σήμερα λοιπόν θέλω να βάλω το σωστό speedmod-kernel-k12n-500hz.tar με το odin, αλλά δεν μου μπαίνει καθόλου σε download... Ti έχω κάνει;;;

Γιατί το Kies δε φορτώνει bootloaders, κάνει ένα 'mid-' ή 'high-level' upgrade, και δεν ξέρω αν αυτά που έχει η voda δημιουργούνε πρόβλημα. Aπλά θυμάμαι παλιότερα ότι στο samfirmware.com που δίνανε τα καινούρια firmware λέγανε προσοχή είναι μόνο για unbranded κινητά.

Αν κάποιος έχει εμπειρία αναβάθμισης μέσω Kies patcher σε κινητό branded, ας μας πει για σιγουριά ότι γίνεται..

Μπορεί και να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά εγώ θα προετοιμαζόμουν για κάθε ενδεχόμενο. Δηλαδή χωρίς τα 3 κουμπιά δε θα το δοκίμαζα...

EDIT: Mας είπε, το BU firmware είναι branded vodafone. Kαι ναι μπορούσες, αλλά με odin. Έχεις δει περιπτώσεις με Kies?

Δεν εχω δει οδηγο που να λεει καντε το με ασφαλεια,αλλα εχω δει περιπτωσεις σε forums ατομων που το εκαναν.

edit. εδω ειναι ενα παραδειγμα επιτυχιας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10437279

Edited by Eladrin

Λειτουργούσε μέχρι χθές που εγκατέστησα, κακώς... το speedmod-kernel-i897-k12h-256hz.tar. Σήμερα λοιπόν θέλω να βάλω το σωστό speedmod-kernel-k12n-500hz.tar με το odin, αλλά δεν μου μπαίνει καθόλου σε download... Ti έχω κάνει;;;

Δυστυχως εχεις κανει χοντρη πατατα οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω. Βασικα απορω πως ανοιγει κιολας το κινητο:p

Anyway, μπορεις να δοκιμασεις να επαναφερεις το συνδυασμο...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Υποθέτω το kernel του captivate που έβαλες κάτι έκανε με τα πλήκτρα, μιας και το captivate δεν έχει τα ίδια.

Μπες σε download mode με το adb, και βάλε το σωστό kernel, ίσως τότε φτιάξει.

- Alex

Δεν εχω δει οδηγο που να λεει καντε το με ασφαλεια,αλλα εχω δει περιπτωσεις σε forums ατομων που το εκαναν.

edit. εδω ειναι ενα παραδειγμα επιτυχιας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10437279

Βεβαια, θα γινει και debrand συμφωνα με το thread αυτο. Αλλα μετα δεν ξερω πως γινεται να το ξανακανεις branded για λογους εγγυησης.

Υποθέτω το kernel του captivate που έβαλες κάτι έκανε με τα πλήκτρα, μιας και το captivate δεν έχει τα ίδια.

Μπες σε download mode με το adb, και βάλε το σωστό kernel, ίσως τότε φτιάξει.

Ευχαριστώ πολύ. Αλεξ για τη βοήθεια. Θα το δοκιμάσω λίγο αργότερα.

• The topic was unlocked