Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι αποσπωμενη αν ξεβιδωσεις 2 βιδες

παντως αν κολλησει το κινητο απλα κρατας πατημενο το power button για 10 περιπου δευτερολεπτα και θα κλεισει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι αποσπωμενη αν ξεβιδωσεις 2 βιδες

παντως αν κολλησει το κινητο απλα κρατας πατημενο το power button για 10 περιπου δευτερολεπτα και θα κλεισει

εχεις κανα screen ή κανα video να το κοιταξω που ειναι αυτες οι βιδες;

Αη - Phone

Mε ένα απλό search στο youtube:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Επισης, στα μηνυματα πώς φαινονται οι υπολοιποι χαρακτηρες που απομενουν για καθε μηνυμα; και 2ον οι αναφορες δεν αποθηκευονται σε καποιον φακελο πλεον, να τις ελεγχω; thanx!

Αη - Phone

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα καλώδια του Ε7. Τι εννοώ...έχω αγοράσει 2ο φορτιστή γιατί τον πρώτο ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να τον αναγνωρίζει και να φορτίζει (ο οποίος δεύτερος άρχισε σήμερα να μου κάνει νερά), το usb data cable δεν το αναγνωρίζει, παρά μόνο εάν το πιέσω πολύ (σαν να μην κάνει καλή επαφή), το ίδιο με όλα σχεδόν τα καλώδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω νέες αγορές!?

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα καλώδια του Ε7. Τι εννοώ...έχω αγοράσει 2ο φορτιστή γιατί τον πρώτο ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να τον αναγνωρίζει και να φορτίζει (ο οποίος δεύτερος άρχισε σήμερα να μου κάνει νερά), το usb data cable δεν το αναγνωρίζει, παρά μόνο εάν το πιέσω πολύ (σαν να μην κάνει καλή επαφή), το ίδιο με όλα σχεδόν τα καλώδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω νέες αγορές!?

Φίλε προσοχη με την θυρα usb. Εγω και ο αδερφος μου αγοράσαμε μεσω εταιρικών επιδοτήσεων περσι τετοιο καιρό 2 Nokia E7-00. Το πρόβλημα με την φορτιση αρχισε πρώτα στον αδερφό μου εδω και κανα δίμηνο και μετα εμφανίστηκε και στο δικό μου. Ο αδερφός μου είχε βρεί πως πιεζοντας το λίγο φορτίζει. Στην αρχή νομίζαμε πως ηταν ο φορτιστής. Μετά εμφανιστηκε και στο δικό μου, παροτι θεωρούσα οτι το πρόσεχα περισσότερο και ήμουν πιο ευγενικός στην μεταχείριση με τις κινητες συσκευές γενικότερα. Το αποτέλεσμα είναι οτι τα έστειλα μεσω του Nokia Care για service με το πρωτο του αδερφού μου να έχει ξεκολήσει η θύρα microUSB απο την πλακέτα και να υπάρχει ο κίνδυνος "να μην το καλύψει η εγγύηση" οπως μου είπε ο υπέυθυνος "λογω κακής χρήσης". Θέλω να πιστεύω πως θα το περάσουν και θα το αντικαταστήσουν, διαφορετικά θα εξασκηθούμε στα "Γαλλικά". Πάντως πιστεύω οτι κατι προβληματικό στον σχεδιασμό της θέσης της θύρας στην συγκεκριμένη συσκευή ειναι η αιτία. δεν μπορει 2 στα 2 να βγήκαν off. Ισως και η θύρα microUSB σαν κοινη θύρα φορτισης που υιουετήθηκε απο ολες τις εταιρίας να μην ηταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Τοσες φορές φορτίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, βαλε βγάλε ειναι δυνατόν να μην χαλάσει. Μια χαρά ήταν το καρφί παλιότερα.

Και εννοείτε αν το στείλεις πίσω θα περιμένεις 3 βδομάδες γιατι αυτά ταξιδέυουν μεχρι Φιλανδία απο οτι είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Επισης, στα μηνυματα πώς φαινονται οι υπολοιποι χαρακτηρες που απομενουν για καθε μηνυμα; και 2ον οι αναφορες δεν αποθηκευονται σε καποιον φακελο πλεον, να τις ελεγχω; thanx!

μπορείτε να απαντησετε στο παραπανω ερωτημα; επισης, πως γινεται focus την ωρα που τραβαω φωτογραφια; γιατι το κουμπι της ληψης δεν εχει 2 σκαλες (μια φοκους και μια τραβηγμα φωτο)...

Αη - Phone

ποιο focus βρε αγορι μου...

fixed focus καμερα εχει το Ε7, οχι auto focus

*καλα δεν ξερετε τι αγοραζετε? εντυπωση μου κανει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι επανω αριστερα στο πληκτρολογιο οθονης

Οι αναφορες ειναι Μηνυματα -> Επιλογες (πληκτρο κατω δεξια) -> Προβολη φακελων -> Αναφορες παραδοσης (σε symbian belle)

Focus δεν γινετε, διοτι η καμερα ειναι fixed focus και οχι auto focus

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι επανω αριστερα στο πληκτρολογιο οθονης

Οι αναφορες ειναι Μηνυματα -> Επιλογες (πληκτρο κατω δεξια) -> Προβολη φακελων -> Αναφορες παραδοσης (σε symbian belle)

Focus δεν γινετε, διοτι η καμερα ειναι fixed focus και οχι auto focus

σε ευχαριστω πολυ για τις σωστες και εγκαιρες πληροφοριες σου. ΟΜΩΣ οταν γραφω μηνυμα, (symbian belle) δεν μου φαινονται πανω αριστερα οι χαρακτηρες μου, οπως ειπες παραπανω... (οταν εχω ανοικτο το πληκτρολογιο το δικο του). Οταν ειναι κλειστο, εχεις δικιο φαινεται.. ειναι θεμα ρυθμισεων για οταν ειναι ανοικτο; Αν θελετε μπορω να σας στειλω και screenshot... η προβολη φακελλων μπορει να μεινει μονιμα οταν ανοιγω τα μηνυματα; γιατι μου το βγαζει σε στυλ συνομιλιας και ειμαι λιγο της παλιας σχολης..

ποιο focus βρε αγορι μου...

fixed focus καμερα εχει το Ε7, οχι auto focus

*καλα δεν ξερετε τι αγοραζετε? εντυπωση μου κανει

1ον δεν ειμαι αγορι σου. 2ον αν απλα θες να ειρωνευεσαι και να βοηθας παραλληλα, μπορεις απλα να κανεις το δευτερο. Το κινητο αυτο το πηρα για εναν λογο που δεν φανταζεσαι και ουτε σε ενδιαφερει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν το αγορασα για την καμερα του, καθοτι εχω βιντεοκαμερα blueray για τον συγκεκριμενο λογο. Επειδη ομως την εχει που την εχει πανω, μου εκανε εντυπωση που δεν εχει Manual Focus γιατι το θεωρω ελαττωμα... επισης μπορεις απλα να απαντας χωρις να σχολιαζεις... δεν κερδιζεις κατι...:)

Edited by stagml
Αη - Phone

σε ευχαριστω πολυ για τις σωστες και εγκαιρες πληροφοριες σου. ΟΜΩΣ οταν γραφω μηνυμα, (symbian belle) δεν μου φαινονται πανω αριστερα οι χαρακτηρες μου, οπως ειπες παραπανω... (οταν εχω ανοικτο το πληκτρολογιο το δικο του). Οταν ειναι κλειστο, εχεις δικιο φαινεται.. ειναι θεμα ρυθμισεων για οταν ειναι ανοικτο; Αν θελετε μπορω να σας στειλω και screenshot... η προβολη φακελλων μπορει να μεινει μονιμα οταν ανοιγω τα μηνυματα; γιατι μου το βγαζει σε στυλ συνομιλιας και ειμαι λιγο της παλιας σχολης..

Εχεις δικιο, με ανοιχτο qwerty δεν φαινονται, δεν το ειχα παρατηρησει

Και εαν ξεπερασεις τους 160 χαρακτηρες δεν σου γραφει καν οτι τους ξεπερασες ! :confused:

Η προβολη φακελων δεν γινετε να αλλαξει απο οσο το εχω ψαξει, δυστηχως..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Εχεις δικιο, με ανοιχτο qwerty δεν φαινονται, δεν το ειχα παρατηρησει

Και εαν ξεπερασεις τους 160 χαρακτηρες δεν σου γραφει καν οτι τους ξεπερασες ! :confused:

Η προβολη φακελων δεν γινετε να αλλαξει απο οσο το εχω ψαξει, δυστηχως..

να το πρωτο bug προς διορθωση λοιπον... οσο για τους φακελους δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα, θα συνηθισουμε... παντως το κινητο φυσαει μεχρι στιγμης το απολαμβανω.. στα αρνητικα του...

1. Οταν πας να πατησεις Ξεκλειδ., αν πατησεις οπουδηποτε στην περιοχη κατω απο την "γραμμουλα", ξεκλειδωνει το κινητο χωρις απαραιτητα να πατας πανω στο κουμπακι...

2. Οταν μιλας στο τηλεφωνο, αν το αυτι σου ακουμπησει λιγο την οθονη και τριφτει, αμεσως ανοιγει η μπαρα με τις συνδεσεις Wifi, Bluetooth κλπ, και καμια φορα τα ενεργοποιει... γενικοτερα εχει πολυ ευαισθητο touch, ακομα και λιγο να ακουμπησει το δακτυλο κατω δεξια ή αριστερα ανοιγουν αμεσως τα κουμπια...

3. Οταν βαζω το sygic ή το garmin xt, δυστυχως δεν μου βρισκουν το ενσωματωμενο gps, και ετσι αναγκαζομαι να λειτουργω μονο το nokia maps... ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο; ειναι καποια αλλαγη στο belle? να πω την αληθεια ουτε οι εταιριες αυτες φαινονται να υποστηριζουν ακομα τα belle, οποτε αναμενουμε...

αν εχετε παρομοια εμπειρα απο την 3η μου παρατηρηση, παρακαλω πειτε το!

Αη - Phone

Γειά σας παιδιά,

είμαι παλιός Νοκιάς που άφησε τη λατρεμένη αυτή εταιρεία με την έλευση του Android και επειδή έχω περάσει από όλα τα Symbian κινητά εποχής, θέλω να πάρω ένα τελευταίο symbian κινητό για αρχείο, έτσι για την ιστορία, όχι για να το έχω για καθημερινό.

Μού τράβηξε την προσοχή το E7 ειδικά για κατασκευαστικούς λόγους σασί. Εγκρίνετε; :)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

τελικά μόλις εβαλα το Sygic Aero, και απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Μού τράβηξε την προσοχή το E7 ειδικά για κατασκευαστικούς λόγους σασί. Εγκρίνετε; :)

Το Ε7 πλεον έχει πολλά στοιχεία android, κρατώντας και τα καλά του Symbian.. το νεο λογισμικο Symbian Belle σε συνδυασμο με την σοβαρη και στοιβαρη κατασκευη του Ε7, απλα καθιστουν το κινητο αυτο αψογο... ειναι πολυ ευχριστο και στα πολυ θετικα του τα μεγαλα κουμπια για touch στην οθονη, που σε σχεση με κατι iphone βαζεις απλα τα γελια...:lol::lol::lol:

Αη - Phone

Παιδιά έχω ένα Ε7 το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω..ποσό λέτε να πιάσει μεταχειρισμένο με όλα τα παρελκόμενα και θήκες Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι αγγελίες εκτός buy&sell

Παιδιά έχω ένα Ε7 το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω..ποσό λέτε να πιάσει μεταχειρισμένο με όλα τα παρελκόμενα και θήκες

στο ebay το βρίσκεις 220 περίπου, συνεπώς κανένα 200αρη καλά θα είναι. Αλλά είμαστε εκτός θέματος.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά έχω ένα Ε7 το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω..ποσό λέτε να πιάσει μεταχειρισμένο με όλα τα παρελκόμενα και θήκες

ΕΓΩ το πηρα 240 απο αγγελια εδω, μαζι με ολα τα παρελκομενα και θηκη.. πιστευω ενα range 240-280 ειναι καλο... και δεν πιστευω οτι ειμαστε εκτος θεματος... για το Ε7 μιλαμε... στο myphone ακομα καλα κρατει η αστυνομοκρατια βλεπω... μην φυγουμε τριχα απο τους Αυστηρους Κανονες... ημαρτον...:X

Αη - Phone

Καλησπερα παιδια..εχω ενα e7 με belle κανονικα και εχω προβλημα με τα πιστοποιητικα.τι κανουμε? γιατι απο οτι ειδα το opda σταματησε να δινει...

Καλησπερα παιδια..εχω ενα e7 με belle κανονικα και εχω προβλημα με τα πιστοποιητικα.τι κανουμε? γιατι απο οτι ειδα το opda σταματησε να δινει...

Ισχύουν τα ίδια.. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3850500#post3850500

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημερα παιδια. Εχω το νοκια Ε7 και εχω σκευτη να αλαξω απο symbian belle σε android.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κανω αυτο???

Καλημερα παιδια. Εχω το νοκια Ε7 και εχω σκευτη να αλαξω απο symbian belle σε android.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κανω αυτο???

Καλώς ήρθες στο myphone.

Να αλλάξεις λειτουργικό στο Ε7 δεν γίνεται. Για να έχεις Android θα πρέπει να πάρεις κάποια συσκευή με Android (HTC, Samsung, SE, κτλ.)

Αν δεν σε καλύπτει το Ε7 και το Symbian τότε μάλλον πρέπει να πάρεις άλλη συσκευή με Android.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα και αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας του τηλεφώνου(Ε7 BELLE) και όταν πάω να κάνω μία κλήση μου βγάζει μήνυμα. " δεν επιτρέπετε. κλήση αδύνατη" και αναγκαζομαι να κάνω reset για να ξαναλειτουργήσει μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί. Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ:( Edited by Johny-B
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!

Όταν λες reset εννοείς hard format ή επανεκκίνηση;

Η κάρτα sim μήπως είναι παλιά;Αν μπορείς βάλε μία άλλη και δοκίμασε αν συνεχίζεται το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Όταν λες reset εννοείς hard format ή επανεκκίνηση;

Η κάρτα sim μήπως είναι παλιά;Αν μπορείς βάλε μία άλλη και δοκίμασε αν συνεχίζεται το πρόβλημα.

Απλή επανεκκίνηση κάνω. Η κάρτα μου είναι καινούργια. Την άλλαξα τον Οκτώβριο που πήρα το κινητό. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε Belle. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Μέχρι και ξαναεγκατάσταση την Belle έκανα.