Jump to content

serp_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by serp_2

  1. Καλημέρα σε όλους! Παιδιά θα τρελαθώ με αυτό το τηλ. Διορθώνεται το ένα πρόβλημα, εμφανίζεται άλλο. Τώρα δεν λειτουργούν τα widget. Δεν μπορώ να προσθέσω widgets και συντομεύσεις στις οθόνες μου. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μου προέκυψε μετά από την εγκατάσταση της beta εφαρμογής Μέσα Μεταφοράς από Νοκια. Το απεγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα.
  2. Το έχω "στήσει". Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.
  3. Την αναβάθμιση την έκανα πριν το hard resert. τώρα δεν μου την ξαναέβγαλε. λέει ότι Ε7 είναι πλήρως ενημερωμένο.
  4. Μπα όχι. τίποτα. μόνο αυτά από τη μάνα του!!!! Το κακό είναι ότι το χρησιμοποιώ πολύ για τη δουλειά μου και τα ραντεβού μου και τώρα μου έχουν δεθεί τα χέρια!!!
  5. Καλημέρα!!! Αυτό έκανα... Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το ημερολόγιο...
  6. Καλημέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Εκανα hard reset το τηλέφωνο και τώρα δεν μου ανοίγει το ημερολόγιο. έκανα ένα soft reset αλλά και πάλι τίποτα...καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!!
  7. Ευχαριστώ!! Θα ψαχτώ λίγο!
  8. Ναι και με τους δύο τρόπους. Έχει καιρό που βγήκε; Όσο για το Navifirm ειμαι λίγο άσχετος!!!
  9. Εγώ γιατί δεν βλέπω ούτε belle refresh ούτε τίποτα;
  10. Παιδιά θα τρελαθώ. Διορθώνω το ένα πρόβλημα, μου προκύπτει άλλο. Πάω να προσθέσω μια συντόμευση στην οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. Οπως επίσης κάνει επανεκκίνηση σε άσχετες στιγμές. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, γιατί έχω τέτοιο τηλέφωνο, το χρειάζομαι επαγγελματικά και δεν μπορώ να το χαρώ.
  11. Ευχαριστώ και συγνώμη. Δοκιμάζω με soft reset και βλεπουμε. Αυτό ισχύει; Ενημέρωση: Δεν προτείνεται το hard reset με κανέναν από τους προαναφερθέντες τρόπους, μέχρι νεοτέρας. Ο λόγος είναι πως μετά από hard reset παρατηρήθηκε πως χάνονται οι εφαρμογές των Ovi Maps και του Ovi Store και η επαναφορά τους δεν είναι δυνατή ούτε με εγκατάσταση εκ νέου του λογισμικού. Διορθώθηκε με soft reset.... Ευχαριστώ!
  12. Σε ζαλιζω που σε ζαλιζω, πες μου πως γινεται το soft και πως το hard reset για να δοκιμασω.
  13. Και από την μνημη Ε;
  14. Ποια δεδομενα θα χαθουν και οταν λεμε soft ή hard reset πως ακριβως το κανουμε;
  15. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Έκανα μια προσπάθεια βελτίωσης της κάμερας με κάποιο mod (. E7 Pic/Vid (095/30FPS) και από τότε σταμάτησε να λειτουργεί. Προσπαθεί να ανοίξει αλλά τιποτα. Το απεγκατέστησα το mod και πάλι τα ιδια.
  16. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το σκαναρισμα και το hard format τα εκανα. Θα μιλησω τωρα με παροχο και ΝΟΚΙΑ. Τα συμπτωματα τα δικα σου μου συμβαινουν και μενα αλλα τοτε δεν εχω προβλημα. Σε ασχετο χρονο μου συμβαινει αυτο ή αν εχω παρατηρησει σωστα οταν μιλαω στο τηλεφωνο και υπαρχει αλλη εισερχομενη κλιση στην αναμονη και δεν την απαντησω μετα απο λιγο κολλαει.
  17. Απλή επανεκκίνηση κάνω. Η κάρτα μου είναι καινούργια. Την άλλαξα τον Οκτώβριο που πήρα το κινητό. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε Belle. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Μέχρι και ξαναεγκατάσταση την Belle έκανα.
  18. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα και αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας του τηλεφώνου(Ε7 BELLE) και όταν πάω να κάνω μία κλήση μου βγάζει μήνυμα. " δεν επιτρέπετε. κλήση αδύνατη" και αναγκαζομαι να κάνω reset για να ξαναλειτουργήσει μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί. Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ:(
  19. Με την κατανάλωση της μπαταρίας έχεται κ εσείς πρόβλημα; Ούτε μέρα δεν μου βγάζει. Μπορώ να κάνω κάτι;
  20. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα περιμένω!!
  21. Ευχαριστώ. Όντως δεν είναι διαθέσιμη. Θα είναι αργότερα, ή είναι μόνο για κάποιες συσκευές;
  22. Εμένα ρε παιδιά γιατι δεν μου εμφανίζει την 25.007 για αναβαθμιση; Ούτε μέσω suite ούτε μέσω ΟΤΑ
  23. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
  24. Καλησπερα! Συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεται!θα μπορουσα να ειχα και εγω ενα πιστοποιητικο για το Ε90; Το ΙΜΕΙ ειναι 353659011424104. Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...