serp_2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Σου βγαζει την αναβαθμηση απο την Ενημερωση Λογισμικου ? Την εχεις κανει ? Την αναβάθμιση την έκανα πριν το hard resert. τώρα δεν μου την ξαναέβγαλε. λέει ότι Ε7 είναι πλήρως ενημερωμένο. Edited November 8, 2012 by serp_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Την αναβάθμιση την έκανα πριν το hard resert. τώρα δεν μου την ξαναέβγαλε. λέει ότι Ε7 είναι πλήρως ενημερωμένο. Αν δεν το έχεις "στήσει", τότε φλάσαρε το αν είναι να ξεμπερδεύεις μια και καλή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Έγινε μεταφορά ποστ εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αν δεν το έχεις "στήσει", τότε φλάσαρε το αν είναι να ξεμπερδεύεις μια και καλή. Το έχω "στήσει". Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα σας. Μην έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει win στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 πως γινεται τουτο; ινφο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 πως γινεται τουτο; ινφο εχεις; Αν αναφέρεσαι στην δική μου ερώτηση, έχω δει κάποια videos @youtube και ρωτώ μην έχει κάποιος πιο εμπεριστατωμένη άποψη του πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 για ποσταρε links αν σου ειναι ευκολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν υπάρχουν αυτά. θέμα θα ναι. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ λειτουργικο καμιά symbian συσκευή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ηρθε η ωρα να αλλαξω την μπαταρια μου,εχω πλεον οτι χρειαζομαι! Ανυπομονω να δω αποτελεσματα.. :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ηρθε η ωρα να αλλαξω την μπαταρια μου,εχω πλεον οτι χρειαζομαι! Ανυπομονω να δω αποτελεσματα.. :) με παρα πολυ προσοχη φιλε , απο οτι εχω δει στο ιντερνετ ειναι αρκετα παλουκι :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 με παρα πολυ προσοχη φιλε , απο οτι εχω δει στο ιντερνετ ειναι αρκετα παλουκι :!::!::!: Σε λιγα λεπτακια την περασα δεν ειναι τιποτα. Πρεπει να βγαλεις και το πληκτρολογιο, εκει ανησυχούσα εγω αλλα ενταξει :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ωραιος ;) περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά θα τρελαθώ με αυτό το τηλ. Διορθώνεται το ένα πρόβλημα, εμφανίζεται άλλο. Τώρα δεν λειτουργούν τα widget. Δεν μπορώ να προσθέσω widgets και συντομεύσεις στις οθόνες μου. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μου προέκυψε μετά από την εγκατάσταση της beta εφαρμογής Μέσα Μεταφοράς από Νοκια. Το απεγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Σε λιγα λεπτακια την περασα δεν ειναι τιποτα. Πρεπει να βγαλεις και το πληκτρολογιο, εκει ανησυχούσα εγω αλλα ενταξει :) τελικά βίωσες διαφορά στην μπαταρία. Είχε όντως "φθαρεί" η παλιά? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 τελικά βίωσες διαφορά στην μπαταρία. Είχε όντως "φθαρεί" η παλιά? Η παλια οχι δεν ειχε φθαρει απλα αλλαγη ηθελα να κανω. Υστερα απο 10 ημερες περιπου ειδα οτι δεν κραταει σε σχεση με την παλια. Μου κρατουσε 2 μερες με το ζορι. Σημερα ξαναπερασα την παλια. Ισως επρεπε να την αφησω περισσοτερο μηπως ηθελε να την χρησιμοποιησω και να την κανω πληρης φορτισεις για 5-6 φορες Την πρωτη ημερα (βραδυ) το φορτισα φουλ και επεσα για υπνο. Το πρωι ηταν 80% :confused: Την επομενη ημερα εστρωσε ομως οταν ξαναεκανα το ιδιο "πειραμα" το βραδυ Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) καλησπέρα φίλοι ένα μικρό review από το αγαπημένο μας τηλέφωνο. http://analyseto.com/2012/12/09/nokia-e7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-19-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82/ Tυχόν άλλα bugs και εντυπώσεις από την τελευταία επίσημη αναβάθμιση καλοδεχούμενα Edited December 9, 2012 by Greekblogger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Την αναβάθμιση που έβγαλε σε αυτούς με την fp2 την έβγαλε σε κανένα απο τα refresh ? Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksilari Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδες γνωριζουμε αν θα ερθει νεοτερη αναβαθμιση για το ε7 μετα την belle refresh??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδες γνωριζουμε αν θα ερθει νεοτερη αναβαθμιση για το ε7 μετα την belle refresh??? Υπάρχουν φήμες πως θα βγούν κάποια bug fixes επιπέδου συντήρησης αλλά μόνο φήμες. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksilari Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ευχαριστω πολυ βλεπεις οπου και να ψαξεις τιποτα καμια ανακοινωση για περαιτερω υποστιρηξη του συμβιαν σιγη ιχθυος η νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) ευχαριστω πολυ βλεπεις οπου και να ψαξεις τιποτα καμια ανακοινωση για περαιτερω υποστιρηξη του συμβιαν σιγη ιχθυος η νοκια κολλώντας άψογα με το παραπάνω μήνυμα, δυστυχώς από σήμερα είμαι κατοχος ενος Iphone 4S με συνεπεια να αφησω για παντα πισω μου την ΝΟΚΙΑ (με πικρια ομολογω)... μετα απο το 5110 με το φιδάκι, το 3210 - το most sold κινητο της ΝΟΚΙΑ, το 3330 - ο απογονος του 3210 με το ultra design της εποχης, το καταπληκτικο Ν7 των 500 ευρω (απο τα πρωτα smartphone) που επι εποχης 2005-2008 με βολεψε σε σχολη (αντιγραφες, pdf, word, excel, ουτε φανταζονταν τοτε οι αλλοι τι ειναι smartphone) αλλα και σε στρατο (ατελειωτες σκοπιες στο ιντερνετ με τα δωρεαν ΜΒ της ΤΙΜ επι εποχης 08-09, και το πρωι στην σκοπια να διαβαζουμε τα πρωτοσελιδα με συναδελφους!) επειτα το glamour πρωτο μου touchscreen 5800 με την μουσικη επανασταση στα κινητα, επειτα το C6 με το πτυσσομενο πληκτρολογιο και τις πρωτες ιντερνετικες εφαρμογες και τελος το Ε7 με το αψογο Symbian Belle το οποιο δυστυχως δεν υποστηριζεται πλεον... ΑΝΤΙΟ ΝΟΚΙΑ, αντιο φορουμ ΝΟΚΙΑ στο Myphone... παιδια καλη συνεχεια!!! Edited January 17, 2013 by Itchrist86 Όχι αγγελίες εκτός του Buy&Sell Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νέκρωσε το Ε7 .... Προφανώς πλακέτα .. φεύγει αύριο πρωί για Νokia Care.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 άν έχει κανένας το Ε7 και ενδιαφέρεται, ενημερώνω πως έχω εγκαταστήσει μια custom rom η οποία κάνει το κινητό μας να πετάει. Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 άν έχει κανένας το Ε7 και ενδιαφέρεται, ενημερώνω πως έχω εγκαταστήσει μια custom rom η οποία κάνει το κινητό μας να πετάει. Ποια rom εχεις περασει ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts