stavkyrk Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Απλά ανησυχώ μην τυχόν δεν τους βγάλει τα κολλήματα που εχει βγάλει σε εμένα στο level3 και μου το επιστρέψουν πάλι χωρίς επιδιόρθωση .. Παίζει αυτο το ενδεχόμενο? δεν μου έχει τύχει ποτέ για εξωτερικό , τι να σου πω. Και το ν8 μου πάντως 2 φορές σε έναν μήνα κόλλησε ΠΛΗΡΩΣ 2 φορές. Ίσως είναι θέμα της ριφρες. Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Γεια σας ρε παιδια.Εχω μια απορία.Οταν τραβαω φωτογραφιες,μετα απο καθε ληψη,βλεπω στο πανω μερος της οθονης και ενεργοποιείται στιγμιαία το εικονίδιο του δορυφορου (αυτο που εμφανίζεται οταν ενεργοποιούμε το gps).Ειναι καποιο κόλλημα ή μας παρακολουθούν? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Θα πας στις ρυθμσεις τις καμερας και καπου εκει εχει να το απενεργοποιησεις.Καλα ετσι και αλλιως μας παρακολουθουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Γεια σας ρε παιδια.Εχω μια απορία.Οταν τραβαω φωτογραφιες,μετα απο καθε ληψη,βλεπω στο πανω μερος της οθονης και ενεργοποιείται στιγμιαία το εικονίδιο του δορυφορου (αυτο που εμφανίζεται οταν ενεργοποιούμε το gps).Ειναι καποιο κόλλημα ή μας παρακολουθούν? :pείναι η επιλογή «αποθήκευση θέσης» στις φωτογραφίες. περίεργο που ενεργοποιείται μονο στιγμιαία αλλά τεσπα μπορεις να το απενεργοποιήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 τον τελευταιο καιρο εχει γινει πολυ εχνοχλητικο το bug με το κλειδωμα, που στην ουσια θελεις 2-3 φορες για να κλειδωσει το κινητο. Λυθηκε με ενα προγραμματακι που κλειδωνεις το τηλεφωνο απο την αρχικη οθονη, κανοντας μονο μια απλη επαφη στο κινητο... περιμενουμε κι αλλη αναβαθμιση να δουμε αν θα διορθωθουν κι αλλα στο κινητο... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο bug πάντως σε μένα μερικές φορές κάνει το εξής: όταν είναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλειδώσω μου το ξανακλειδώνει και πρέπει να το αφήσω πατημένο για κάμποσα δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει κανονικά. Ποιο προγραμματάκι εννοεις; Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδες παλησπερα, Μπορείτε να μου θυμίσετε που θα βρω πληροφορίες για την χρήση του navifirm για να βάλω ρομ στο κινητό, και ποια ειναι η τελευταια? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο bug πάντως σε μένα μερικές φορές κάνει το εξής: όταν είναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλειδώσω μου το ξανακλειδώνει και πρέπει να το αφήσω πατημένο για κάμποσα δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει κανονικά. Ποιο προγραμματάκι εννοεις; για το ξεκλειδωμα πατα το μεσαιο κουμπι και μετα "ξεκλειδωμα" απο την κεντρικη οθονη, ετσι το κανω εγω για να αποφευγω αυτα που ευστοχα περιεγραψες. Για το κλειδωμα, χρησιμοποιω το Quick Lock, θα το βρειτε στα γνωστα μαγαζια. Ειναι ενα εικονιδιο στην αρχικη οθονη, πατωντας το κλειδωνει το κινητο. Δεν τρωει και καθολου μπαταρια Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδιά, ποια από τις custom roms προτείνεται που να είναι καλή/σταθερή/γρήγορη και σχετικά "πρόσφατη"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλημέρα παιδιά πήρα σήμερα το Νοκια μου Ε7-00 απο servis και μου εχουν εγκαταστήσει την nokia belle refresh και το product code της συσκευής είναι 059c4g5 πώς μπορώ να εγκαταστήσω ξανά τα ελληνικά Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλημέρα παιδιά πήρα σήμερα το Νοκια μου Ε7-00 απο servis και μου εχουν εγκαταστήσει την nokia belle refresh και το product code της συσκευής είναι 059c4g5 πώς μπορώ να εγκαταστήσω ξανά τα ελληνικά Phoenix Και balkans Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) κατεβασα την τελευταία έκδοση απο φοίνικα αλλά δεν συνδέεται το κινητό ενώ αντιθετα δεν υπάρχει πρόβλημα νοκια και ovi suite τελικά το σύνδεσα που να μην έσωνα και την έκανα την βλακεία μου αντι να πατήσω refurbish πάτησα apdate software το τηλέφωνο αρχισε να εγκαθηστά κάποια αρχεία αλλά η διαδικασία δεν τελείωσε μου έβγαζε σφαλμα να αποσυνδέσω και να ξανασυνδέσω το usb αλλά τίποτα δεν προχωρούσε το κινητό είναι σχεδόν νεκρό ανοίγει μέχρει που στην οθόνη γράφει νοκια δεν προχωράει παρακάτω υπάρχει λύση ???? βοηθήστε σας παρακαλώ Edited October 10, 2012 by aionovios Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Υπάρχει κάποια καλή "τροποποιημένη" έκδοση λογισμικού που μπορεί να προτείνεται παιδιά; Και άλλη μία ερώτηση; Η μπαταρία του κινητού, πόσο κρατάει με νορμάλ χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 κατεβασα την τελευταία έκδοση απο φοίνικα αλλά δεν συνδέεται το κινητό ενώ αντιθετα δεν υπάρχει πρόβλημα νοκια και ovi suite τελικά το σύνδεσα που να μην έσωνα και την έκανα την βλακεία μου αντι να πατήσω refurbish πάτησα apdate software το τηλέφωνο αρχισε να εγκαθηστά κάποια αρχεία αλλά η διαδικασία δεν τελείωσε μου έβγαζε σφαλμα να αποσυνδέσω και να ξανασυνδέσω το usb αλλά τίποτα δεν προχωρούσε το κινητό είναι σχεδόν νεκρό ανοίγει μέχρει που στην οθόνη γράφει νοκια δεν προχωράει παρακάτω υπάρχει λύση ???? βοηθήστε σας παρακαλώ ] Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Υπαρχει καποιος .mkv player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Υπαρχει καποιος .mkv player? o player του symbian παίζει mkv Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Οντως αλλα, μερικα παλι οχι.Μηπως θελει καποια συγκεκριμενη κωδικοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Εκανα hard reset το τηλέφωνο και τώρα δεν μου ανοίγει το ημερολόγιο. έκανα ένα soft reset αλλά και πάλι τίποτα...καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Εκανα hard reset το τηλέφωνο και τώρα δεν μου ανοίγει το ημερολόγιο. έκανα ένα soft reset αλλά και πάλι τίποτα...καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!! Καλημέρα. Αφού κάνεις hard reset, περνάς το λογισμικό εξ αρχής απο "πάνω" μέσω του Nokia Suite. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλημέρα!!! Αυτό έκανα... Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το ημερολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλημέρα!!! Αυτό έκανα... Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το ημερολόγιο... Εχει τυχει και σε εμενα να μην ανοιγει. Μηπως εχεις εγκατεστημενα widget ημερολογιου ? Το Calendar WGZ for All S^3 ειχα, νομιζω εκεινο εφταιγε Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Εχει τυχει και σε εμενα να μην ανοιγει. Μηπως εχεις εγκατεστημενα widget ημερολογιου ? Το Calendar WGZ for All S^3 ειχα, νομιζω εκεινο εφταιγε Μπα όχι. τίποτα. μόνο αυτά από τη μάνα του!!!! Το κακό είναι ότι το χρησιμοποιώ πολύ για τη δουλειά μου και τα ραντεβού μου και τώρα μου έχουν δεθεί τα χέρια!!! Edited November 8, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς αν απο sw111.040.1511 γυρίσω σε sw 111.030.0609 για να προσθέσω τα ελληνικά θα έχω πρόβλημα???? Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Μπα όχι. τίποτα. μόνο αυτά από τη μάνα του!!!! Το κακό είναι ότι το χρησιμοποιώ πολύ για τη δουλειά μου και τα ραντεβού μου και τώρα μου έχουν δεθεί τα χέρια!!! Σου βγαζει την αναβαθμηση απο την Ενημερωση Λογισμικου ? Την εχεις κανει ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς αν απο sw111.040.1511 γυρίσω σε sw 111.030.0609 για να προσθέσω τα ελληνικά θα έχω πρόβλημα???? Δεν μπορείς να επιστρέψεις σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού. Για να περάσεις Ελληνικά μπορείς είτε να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 είτε να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service με χρέωση περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts