ardonhs Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ενα 'μικρο' bug Οταν απαντας σε ενα μηνυμα και γραφεις με Τ9, εαν γραψεις μία λεξη και πατησεις το ✔ δεν μπορεις να πατησεις το εικονιδιο αποστολης Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα και αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας του τηλεφώνου(Ε7 BELLE) και όταν πάω να κάνω μία κλήση μου βγάζει μήνυμα. " δεν επιτρέπετε. κλήση αδύνατη" και αναγκαζομαι να κάνω reset για να ξαναλειτουργήσει μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί. Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ:( Μηπως υπαρχει καποιο προβλήμα με τις ρυθμισεις του παροχου σου στο κινητο; με τις ρυθμισεις προωθησης κλησεων; Στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνακι τον παροχο να τους το πω... ή 2ον, θα εκανα ενα hard format και μετα θα ξανα περναγα το Belle... 3η λυση ειναι να κανεις ενα σκαναρισμα με καποιο αντι-ικο, αν και δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο με ιους κλπ... εμενα μου το βγαζει αυτο το μηνυμα, οταν προσπαθω να κανω κληση ενω με παιρνει καποιος εκεινη την στιγμη ταυτοχρονα ή οταν παταω Τερματισμος Κλησης πολλες φορες γρηγορα για να αποτρεψω μια κληση που τελικα δεν ηθελα... μετα ομως δεν μου χρειαζεται επανεκκινηση... Ως υστατη λυση, προτεινω μια επισκεψη σε καποιο μαγαζι ΝΟΚΙΑ... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μηπως υπαρχει καποιο προβλήμα με τις ρυθμισεις του παροχου σου στο κινητο; με τις ρυθμισεις προωθησης κλησεων; Στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνακι τον παροχο να τους το πω... ή 2ον, θα εκανα ενα hard format και μετα θα ξανα περναγα το Belle... 3η λυση ειναι να κανεις ενα σκαναρισμα με καποιο αντι-ικο, αν και δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο με ιους κλπ... εμενα μου το βγαζει αυτο το μηνυμα, οταν προσπαθω να κανω κληση ενω με παιρνει καποιος εκεινη την στιγμη ταυτοχρονα ή οταν παταω Τερματισμος Κλησης πολλες φορες γρηγορα για να αποτρεψω μια κληση που τελικα δεν ηθελα... μετα ομως δεν μου χρειαζεται επανεκκινηση... Ως υστατη λυση, προτεινω μια επισκεψη σε καποιο μαγαζι ΝΟΚΙΑ... Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το σκαναρισμα και το hard format τα εκανα. Θα μιλησω τωρα με παροχο και ΝΟΚΙΑ. Τα συμπτωματα τα δικα σου μου συμβαινουν και μενα αλλα τοτε δεν εχω προβλημα. Σε ασχετο χρονο μου συμβαινει αυτο ή αν εχω παρατηρησει σωστα οταν μιλαω στο τηλεφωνο και υπαρχει αλλη εισερχομενη κλιση στην αναμονη και δεν την απαντησω μετα απο λιγο κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το σκαναρισμα και το hard format τα εκανα. Θα μιλησω τωρα με παροχο και ΝΟΚΙΑ. Τα συμπτωματα τα δικα σου μου συμβαινουν και μενα αλλα τοτε δεν εχω προβλημα. Σε ασχετο χρονο μου συμβαινει αυτο ή αν εχω παρατηρησει σωστα οταν μιλαω στο τηλεφωνο και υπαρχει αλλη εισερχομενη κλιση στην αναμονη και δεν την απαντησω μετα απο λιγο κολλαει. απενεργοποιησε την αναμονη κλησεων και οτι αλλο ειδος προωθησεων εχεις κανει τοτε,,, Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας και Καλό Πάσχα!!! εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός ασημί Nokia E7 στο οποίο πέρασα φυσικά την Symbian Belle. Πριν το E7 είχα το Nokia N96 και πραγματικά δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη ποιότητα κατασκευής του, την μεγάλη οθόνη( η οποία παρόλο την ανάλυση nHD έχει πάρα πολύ ωραία χρώματα και παρακολουθώ άνετα υψηλής ανάλυσης video), το πληκτρολόγιο του που με έχει βολέψει αφάνταστα καθώς και η δυνατότητα να συνδέεις usb sticks που είναι παρα πολύ χρήσιμη δυνατότητα και την χρησιμοποιώ αρκετά. Έχω όμως καποιες απορίες που θα ήθελα να μου λύσετε: 1) Μερικές φορές όταν διαβάζω έγγραφα word στο E7 όταν προσπαθώ να πλοηγηθώ στο έγγραφο δυσκολεύεται στο scrollαρισμα, είναι αυτο φυσιολογικό; 2) Τα widgets στη Symbian Belle πως μπαίνουν σε offline mode; Ξέρω πως το κάνεις στο Symbian^3 αλλά εδώ δεν το βρίσκω. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας και Καλό Πάσχα!!! εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός ασημί Nokia E7 στο οποίο πέρασα φυσικά την Symbian Belle. Πριν το E7 είχα το Nokia N96 και πραγματικά δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη ποιότητα κατασκευής του, την μεγάλη οθόνη( η οποία παρόλο την ανάλυση nHD έχει πάρα πολύ ωραία χρώματα και παρακολουθώ άνετα υψηλής ανάλυσης video), το πληκτρολόγιο του που με έχει βολέψει αφάνταστα καθώς και η δυνατότητα να συνδέεις usb sticks που είναι παρα πολύ χρήσιμη δυνατότητα και την χρησιμοποιώ αρκετά. Έχω όμως καποιες απορίες που θα ήθελα να μου λύσετε: 1) Μερικές φορές όταν διαβάζω έγγραφα word στο E7 όταν προσπαθώ να πλοηγηθώ στο έγγραφο δυσκολεύεται στο scrollαρισμα, είναι αυτο φυσιολογικό; 2) Τα widgets στη Symbian Belle πως μπαίνουν σε offline mode; Ξέρω πως το κάνεις στο Symbian^3 αλλά εδώ δεν το βρίσκω. 2)απλά κλείνεις το data plan σου απο το pull down menu. 1)Είναι κακό το Office pro του Ε7. Κατέβασε το smart office , απίστευτα καλό app. Δοκίμασε βέβαια και την αναβάθμιση της Office suite που βγήκε χθές απο την Microsoft και είναι διαθέσιμη για το Ε7. Καλορίζικο Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Υπαρχει καποιος που να εγκατεστησε το Microsoft Apps 2.0 επιτυχως, απο την Ενημερωση Λογισμικου ? Εγω δεν μπορω να το εγκαταστησω :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Υπαρχει καποιος που να εγκατεστησε το Microsoft Apps 2.0 επιτυχως, απο την Ενημερωση Λογισμικου ? Εγω δεν μπορω να το εγκαταστησω :( το εγκατεστησα κανονικα. εκανε πολυ ωρα για να το εγκαταστησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 το εγκατεστησα κανονικα. εκανε πολυ ωρα για να το εγκαταστησει εμένα πάντως που το χω συγχρονίσει με το Hotmail account τα pps/doc αρχεία των mail δεν τα ανοίγει ΠΟΤΕ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 το εγκατεστησα κανονικα. εκανε πολυ ωρα για να το εγκαταστησει Σε εμενα τα εκανε ληψη, γραφει εγκατασταση , η μπαρα δεν γεμιζει και λεει οτι απετυχε δοκιμαστε αργοτερα Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στην πρωτη εκδοση Microsoft Apps Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 SaintPetrouil σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου, θα κατεβάσω το smartoffice και θα το δοκιμάσω. Αν εννοείς την αναβάθμιση για τα microsoft apps την εχω εγκαταστήσει ήδη και δεν έχει καμια αλλαγή στο quickoffice. ardonhs χτες που κατέβασα την αναβάθμιση για τα microsoft apps κατέβηκε και εγκαταστάθηκε κανονικά δεν είχα πρόβλημα αν και αναγκάστηκα να κάνω 2 restart το κινητό και να το ελέγξω και 2η φορά για να μου δειξει οτι ολοκλήρωσε την εγκατάσταση. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 SaintPetrouil σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου, θα κατεβάσω το smartoffice και θα το δοκιμάσω. Αν εννοείς την αναβάθμιση για τα microsoft apps την εχω εγκαταστήσει ήδη και δεν έχει καμια αλλαγή στο quickoffice. ardonhs χτες που κατέβασα την αναβάθμιση για τα microsoft apps κατέβηκε και εγκαταστάθηκε κανονικά δεν είχα πρόβλημα αν και αναγκάστηκα να κάνω 2 restart το κινητό και να το ελέγξω και 2η φορά για να μου δειξει οτι ολοκλήρωσε την εγκατάσταση. Εγώ χρησιμοποιώ το Smartoffice γιατί τα έχει όλα σε ένα(και pdf) , άσε που κάνει zoom in/out με ένα μόνο δάχτυλο. Πολύ βολικό για το μέγεθος του Ε7 . Αλλά, το quickoffice ας το, δοκίμασε να ανοίξεις τα αρχεία σου μέσα απο τα νέα microsoft suite(office Mobile) που λάβαμε . :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μόλις τώρα δοκίμασα το office mobile και εκτός του ότι δεν μπορείς να επεξεργαστείς έγγραφα, κολλάει ακόμα πιο χειρότερα από το quickoffice τουλάχιστον στο δικό μου κινητό. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μόλις τώρα δοκίμασα το office mobile και εκτός του ότι δεν μπορείς να επεξεργαστείς έγγραφα, κολλάει ακόμα πιο χειρότερα από το quickoffice τουλάχιστον στο δικό μου κινητό. α οκ, άρα και στο δικό μου που συμβαίνει αυτό είναι φυσιολογικό :lol: :p .. Μέχρι να το στρώσουν, SmartOffice. Μου το πρότεινε ο gerstavros2 και εκ τότε έχουν λυθεί τα χέρια μου Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λίγο άσχετο αλλά ξέρεις αν το Ε7 θα πάρει την Carla; Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λίγο άσχετο αλλά ξέρεις αν το Ε7 θα πάρει την Carla; Κανείς δεν το γνωρίζει με σιγουριά αυτό. Εγώ μπορώ μόνο να εγγυηθώ πως θα πάρει τα 20 widgets και τον νέο Browser. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν: Pimping the Nokia E7 Communicator http://www.allaboutsymbian.com/features/item/14458_Pimping_the_Nokia_E7.php Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπερα παιδια!!! Πριν λιγο επιχειρησα να κανω update την belle και ενω εκανε κανονικα το update ξαφνικα μου εβγαλε το μυνημα στο nokia suite "connection to the phone lost" και κολλησε να γραφει στην οθονη του κινητου το νουμερο της εκδοσης και test mode. ενω εκανα οτι μου εγραφε στο suite να βγαλω καλωδιο usb,να το ξαναβαλω και τα σχετικα και να πατησω οκ δεν εγινε τιποτα! Μετα απο λιγο εδειξε τις βουλιτσες οτι φορτωνει,σταματησε και αυτο,εσβησε η οθονη και τωρα ουτε ανοιγει ουτε τιποτα και δεν ξερω τι να κανω! Τι μπορω να κανω? κρασαρε το κινητο? εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? καθε βοηθεια θα ηταν δεκτη και πολυτιμη! Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Αν συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστή το αναγνωρίζει το ovi suite; Αν ναι πανε στην καρτέλα updates και κανε reinstall τη belle μπας και διορθωθει. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αν συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστή το αναγνωρίζει το ovi suite; Αν ναι πανε στην καρτέλα updates και κανε reinstall τη belle μπας και διορθωθει. καλημερα! Σ΄ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση και την βοηθεια σου! Τελικα το κινητο αφου εσβησε τελειως και μετα απο 2-3 φορες πατωντας το κουμπι ενεργοποιησης ανοιξε το κινητο και δουλευει κανονικα αλλζ σκεφτομαι να του κανω ενα reinstall για τον λογο μηπως δεν εχει ”πατησει” σωστα η αναβαθμισει! Και ηθελα να κανω την ερωτηση η να ψαξω πως γινεται reinstall αλλα μου ελυσες την απορια πριν καν ρωτησω!! :) thanxxx!!! Α! Και κατι ακομα....το ποσοστο μπαταριας δεν το γραφει πουθενα πλεον στην belle οπως το εδειχνε στην anna??? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ναι καλυτερα καντου ενα reinstall για να σαι σιγουρος ετσι και αλλιως ουτε 1 ωρα δε θα παρει:) Οσον αφορα τη μπαταρια, κατεβασε από το ovi store το battery monitor 3 και βαλτο σαν widget σε μια απο τις επιφανειες εργασιας. Σου δειχνει το ποσοστο της μπαταριας, ποιες εφαρμογες καταναλωνουν ενεργεια ακομα και ποση ωρα χρειαζεται φορτιση! Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ποιες εφαρμογες καταναλωνουν ενεργεια τωρα που μιλαμε για μπαταρια, μεγαλη αλλαγη οταν απενεργοποιησα το 3G... πλεον θα το ενεργοποιω μονον οταν θελω να σερφαρω ή να κανω βιντεοκληση (σπανια κανω αλλωστε) Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Έκανα μια προσπάθεια βελτίωσης της κάμερας με κάποιο mod (. E7 Pic/Vid (095/30FPS) και από τότε σταμάτησε να λειτουργεί. Προσπαθεί να ανοίξει αλλά τιποτα. Το απεγκατέστησα το mod και πάλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αληθώς ο Κύριος:) Εφόσον το απεγκατέστησες και συνεχίζει να έχει πρόβλημα η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις backup ta δεδομένα που χρειάζεσαι και να του κανεις ένα soft ή hard reset για να λυθεί. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αληθώς ο Κύριος:) Εφόσον το απεγκατέστησες και συνεχίζει να έχει πρόβλημα η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις backup ta δεδομένα που χρειάζεσαι και να του κανεις ένα soft ή hard reset για να λυθεί. Ποια δεδομενα θα χαθουν και οταν λεμε soft ή hard reset πως ακριβως το κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts