ardonhs Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημερα Τηλεφωνησα σημερα σε 2 καταστηματα για να το παραγγειλω και μου ειπαν και στα δυο οτι το κινητο εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας με 2 χρονια εγγυηση. Το πληκτρολογιο του ομως εχει αγγλικα επανω και οχι ελληνικα.. Γινετε αυτο ?? Να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας με αγγλικο πληκτρολογιο ? Θελω να πω , να το παραγγειλω, θα ειναι ελληνικο η θα πιαστω κοροιδο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημερα Τηλεφωνησα σημερα σε 2 καταστηματα για να το παραγγειλω και μου ειπαν και στα δυο οτι το κινητο εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας με 2 χρονια εγγυηση. Το πληκτρολογιο του ομως εχει αγγλικα επανω και οχι ελληνικα.. Γινετε αυτο ?? Να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας με αγγλικο πληκτρολογιο ? Θελω να πω , να το παραγγειλω, θα ειναι ελληνικο η θα πιαστω κοροιδο ? Άλλο "είναι" ελληνικής αντιπροσωπείας και άλλο ότι "έχει εγγύηση" ελληνικής αντιπροσωπείας. Σωστά σου είπαν, έχει 2 χρόνια εγγύηση, θα έχεις ελληνικό μενού, θα γράφεις ελληνικά, αλλά το πληκτρολόγιο ΔΕΝ θα έχει ελληνικά, αφού το κινητό θα είναι παραεισαγωγή από χώρα της Ε.Ε. Αν δεν σε πειράζει, οκ. Αν σε ενοχλεί αυτό (και αν έχεις να δώσεις αρκετά περισσότερα), το παίρνεις είτε από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών είτε από καταστήματα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Διάβασε και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2839615#post2839615 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Άλλο "είναι" ελληνικής αντιπροσωπείας και άλλο ότι "έχει εγγύηση" ελληνικής αντιπροσωπείας. Σωστά σου είπαν, έχει 2 χρόνια εγγύηση, θα έχεις ελληνικό μενού, θα γράφεις ελληνικά, αλλά το πληκτρολόγιο ΔΕΝ θα έχει ελληνικά, αφού το κινητό θα είναι παραεισαγωγή από χώρα της Ε.Ε. Αν δεν σε πειράζει, οκ. Αν σε ενοχλεί αυτό (και αν έχεις να δώσεις αρκετά περισσότερα), το παίρνεις είτε από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών είτε από καταστήματα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Διάβασε και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2839615#post2839615 Και τα 2 παραεισαγωγής θα ειναι δηλαδη ? :( Σε καταστημα της wind που πηγα μου ειπαν οτι με ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει βγει! Και οτι και ακομα και αυτοι με αγγλικο το εχουν.. Ας με βοηθησει καποιος στην παραγγελεια μου παρακαλω.. :( Edit: το παραγγειλα Edited August 31, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μολις το απεκτησα !!!! :grin::grin::grin::grin::grin: Ποσες ωρες φορτηση να το βαλω ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ΄Οσο το τελευταίο σου κινητό, αρκεί πρώτα να του αδειάσεις την μπαταρία ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ΄Οσο το τελευταίο σου κινητό, αρκεί πρώτα να του αδειάσεις την μπαταρία ... Οκ ευχαριστω. Με βαρια καρδια παρατηρησα κι εγω ενα τριξιμο κατω απο την οθονη που ειχε παρατηρησει και καποιος αλλος εδω στο φορουμ.. :cry: :cry: Οταν πατας Επιλογες και γενικα κατι ακουγετε σαν δονηση.. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 μηπως απλα εχεις ενεργοποιημενη την δονηση οθονης αφης ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) μηπως απλα εχεις ενεργοποιημενη την δονηση οθονης αφης ? Υπαρχει τετοιο πραγμα ?? Μακαρι να εχεις δικιο φιλε , θα το ψαξω !! edit: pgetsopoulos εισαι γιγαντας !!! Καθως περιμενω να τελειωσει η μπαταρια να το σκαλισω καθολου η απλα να το αφησω να μου ζητησει να το φορτησω ? Edited September 1, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 σκαλισε το ελευθερα... μην το αφησεις να σβησει εντελως, λενε δεν κανει... πανε ρυθμισεις... η ρυθμισεις δονησης η προφιλ δεν θυμαμαι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Θα μπει σε εξικονομιση ενεργειας πριν κλεισει ? Την ενημερωση του τηλεφωνου να την κανω εαν την εχει βγαλει ? (μετα την φορτιση) Edited September 1, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 παραεισαγωγης ειναι ? τοτε μονο απο το κινητο με *#0000# Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ardonhs, θα σου χρησιμεύσει να διαβάσεις αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305311 Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ναι παράεισαγωγής.. Μόνο μέσω του κινητού ασύρματα οι αναβαθμίσεις έτσι ; kaluas ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Τίποτα φίλε μου, θυμάμαι το θελες αρκετό καιρό, οπότε σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς στο 100% !!!! :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Κανένα νέο από την Αννούλα έχει κανείς; Κάνω κάθε μέρα τσεκ από το κινητό, τίποτα! Το δικό μου το πήρα απο Cosmote. Μηπως αργεί περισσότερο επειδή είναι κινητό παροχέα δικτύου ; *Για Αυγουστο δεν λέγαν οτι θα μας την δώσουν. Εδώ μπήκε ο Σεπτέμβρης . Πάντως στο Ν97 mini της γυναίκας μου πήρε μια αναβάθμιση με τον καινουριο browser πριν μια εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ενημερωση Λογισμικο Συσκευης 022.014 Αναβαθμιση μεσω υπολογιστη εχει επιλογη!! Απο το κινητο δεν γινετε ?! Δεν θελω να χασω τα ελληνικα Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Ενημερωση Λογισμικο Συσκευης 022.014 Αναβαθμιση μεσω υπολογιστη εχει επιλογη!! Απο το κινητο δεν γινετε ?! Δεν θελω να χασω τα ελληνικα Θα περιμένεις να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση μέσα από το κινητό. Λογικά μέσα στο μήνα θα γίνει. Μην το κάνεις από υπολογιστή γιατί θα χάσεις τα ελληνικά αφού το πήρες παραεισαγωγής. Δεν θα ψάχνεις από την ενημέρωση λογισμικού. Αλλά από την "ενημέρωση συσκευής", πατώντας *#0000# και μετά επιλογές και αναζήτηση ενημερώσεων. Τσέκαρε την επόμενη Πέμπτη 8/9. Η Nokia κάθε Πέμπτη ανεβάζει νέες χώρες για την Anna. Edited September 2, 2011 by kvoud Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Θα περιμένεις να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση μέσα από το κινητό. Λογικά μέσα στο μήνα θα γίνει. Μην το κάνεις από υπολογιστή γιατί θα χάσεις τα ελληνικά αφού το πήρες παραεισαγωγής. Δεν θα ψάχνεις από την ενημέρωση λογισμικού. Αλλά από την "ενημέρωση συσκευής", πατώντας *#0000# και μετά επιλογές και αναζήτηση ενημερώσεων. Τσέκαρε την επόμενη Πέμπτη 8/9. Η Nokia κάθε Πέμπτη ανεβάζει νέες χώρες για την Anna. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλά που μου το είπες για να μην κάνω κάτι λάθος καλημέρα! Edit: 2 ποστ ποιο πάνω ρώτησα , γιατί εχω την RΡ 1.1 στο κινητό και νόμιζα πως πρώτα έπρεπε να βάλω την 1.2 και μετά την Αννα Edited September 4, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 καλησπερα στην παρεα... μετα απο ενα διαστημα με htc androit, λεω να ξαναγυρισω σε ΝΟΚΙΑ, κ στο συγκεκριμενο μοντελο Ε7... θελω τη γνωμη σας παιδες... αξιζει η μεταναστευση μου στο συγκεκριμενο πολυμηχανημα? η αγορα θα γινει απο βοντα, λογω καλης επιδοτησης που εχω. ευχαριστωωω! Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Και εγώ περιμένω ρε παιδιά να μου βγει η ενημέρωση της νέας έκδοσης... απο τον υπολογιστή μου βγαίνει εδώ και μήνα... Ξέρεις κανένας τις αλλαγές της νέας εκδοσης? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Θα περιμένεις να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση μέσα από το κινητό. Λογικά μέσα στο μήνα θα γίνει. Μην το κάνεις από υπολογιστή γιατί θα χάσεις τα ελληνικά αφού το πήρες παραεισαγωγής. Δεν θα ψάχνεις από την ενημέρωση λογισμικού. Αλλά από την "ενημέρωση συσκευής", πατώντας *#0000# και μετά επιλογές και αναζήτηση ενημερώσεων. Τσέκαρε την επόμενη Πέμπτη 8/9. Η Nokia κάθε Πέμπτη ανεβάζει νέες χώρες για την Anna. Όταν λέτε πως χάνει τα ελληνικά εννοείτε τη μετάφραση στα μενού ή και το πληκτρολόγιο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Όταν λέτε πως χάνει τα ελληνικά εννοείτε τη μετάφραση στα μενού ή και το πληκτρολόγιο? :) Χάνεται γενικά η επιλογή των Ελληνικών ως γλώσσα, είτε στο μενού είτε στην γραφή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 καλησπερα στην παρεα... μετα απο ενα διαστημα με htc androit, λεω να ξαναγυρισω σε ΝΟΚΙΑ, κ στο συγκεκριμενο μοντελο Ε7... θελω τη γνωμη σας παιδες... αξιζει η μεταναστευση μου στο συγκεκριμενο πολυμηχανημα? η αγορα θα γινει απο βοντα, λογω καλης επιδοτησης που εχω. ευχαριστωωω! καμμια συμβουλη? τιποτα? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Η συσκευη ως συσκευη αξιζει, μηπως ομως θα σου λειψει το android? Γιατι δεν πας να δοκιμασεις ενα για λιγο σε καποιο καταστημα αρχικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 θεϊλα η συσκευη, αλλα η ελλειψη AF, fm-trans, Irda, καρτας μνημης ειναι αυτα που με ξενερωνουν. κατα τα αλλα, ο,τι πιο sexy (μαζι με το Ν9) εχει βγαλει τα τελευταια χρονια η Nokia. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts