Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το κινητό φίλου. Κάναμε αναβάθμιση μέσω Ovi suite, πήρε την πρώτη αναβάθμιση, αλλά μετά αποτύγχανε στην anna, ενώ την έβρισκε διαθέσιμη. Τελικά την πήρε μέσω wifi σύνδεσης. Το πρόβλημα είναι πως από την πρώτη αναβάθμιση έχασε τα ελληνικά και δεν επανήλθαν ούτε με την anna. Το κινητό είναι αγορασμένο από multirama.

edit:

Απ' ό,τι διάβασα λίγο εδώ το τηλέφωνο έχει γερμανικό κωδικό (παραεισαγωγής) και μάλλον έπρεπε να γίνει αναβάθμιση μόνο μέσω wifi. Τώρα ποιά είναι η λύση; Φλασάρισμα με Φοίνικα και κωδικό 059F1J7 ή αν κάνω recovery θα επιστρέψει στο πρώτο firmware (με ελληνικά) και μετά ξανααναβαθμίζω μέσω wifi για να τα διατηρήσω;

Θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 και για product code θα χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτά που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, περάστηκε η Anna μέσω Ovi, αλλά... μου φάνηκε ότι το κινητό έγινε χειρότερο στον τομέα της ταχύτητας (αφού τα widgets αργούν να εμφανιστούν-φορτώσουν όταν πηγαίνει στην αρχική οθόνη), ενώ επίσης, δεν υπάρχει πουθενά το πληκτρολόγιο qwerty, μόλις το επιλέξω, κολλάει η εφαρμογή, είτε sms, είτε επαφές...
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 και για product code θα χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτά που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.

Ακολουθώντας τον οδηγό, αφού κατεβάσω το fw, συνδέσω και σκαννάρω το κινητό, όταν πάω να φλασάρω δεν αναγνωρίζει και δε βρίσκει κανένα update, ωστόσο μπορώ να επιλέξω αυτό που κατέβασα και να δώσω εντολή refurbish. Μετά βγάζει error και από τα options βρίσκω πως του λείπει αυτό:

c:\programdata\nokia\packages\products\RM-675\RM-675_022.014_U01.01_79.92.uda.fpsx

Είναι content και mandatory. Καμια ιδέα;:confused:

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.:)

edit:

Τελικά κατέβασα άλλο fw κι εκεί έλειπε κάτι αλλά ήταν optional, το έσβησα, έκανα refurbish και έχει ελληνικά :-)

Τώρα αν κάτι άλλο εχει χαλάσει θα δούμε.

Ευχαριστώ και πάλι.

Edited by noths

Εβαλα την Αννα και το κινητο εχει γινει ασπρομαυρο.Περασα νεα θεματα γιατι δεν αναγνωριζε τα παλια,αλλα παλι καποια πραγματα ειναι μαυρα....Οπως οταν καλεις ή σε καλουν,δε βγαζει στην οθονη το ανθρωπακι μονο ενα μαυρο τετραγωνο με το ονομα.Και διαφορα αλλα τετοια.Κσερει κανεις πως διορθωνεται αυτο???

Δεν λειτουργει το NFC ρε παιδια.Η αναβαθμιση σε αννα ειναι απο cosmote.Καμμια ιδεα???
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

:(

μὰ γιατί εἶναι τόσο ἐπίμονο τὸ κινητάκι μου καὶ ὅποτε τοῦ κάνω ἀποσύνδεση ἀπὸ τὸ ἀσύρματο δίκτυο τοῦ σπιτιοῦ αὐτὸ στὰ καπάκια ξεκινᾶ καὶ ξανασυνδέεται;

vangelakas.blogspot.com

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

:(

μὰ γιατί εἶναι τόσο ἐπίμονο τὸ κινητάκι μου καὶ ὅποτε τοῦ κάνω ἀποσύνδεση ἀπὸ τὸ ἀσύρματο δίκτυο τοῦ σπιτιοῦ αὐτὸ στὰ καπάκια ξεκινᾶ καὶ ξανασυνδέεται;

σβήσε το widjet των email....

Καλησπέρα,

ένας φίλος μου θα ταξιδέψει Πορτογαλία και ψάχνει να βρει χάρτες για να χρησιμοποιήσει το C7 του ως πλοηγό.

Επειδή δεν γνωρίζω από Nokia,απευθύνομαι σε εσάς για βοήθεια:Από που μπορεί να βρεί χάρτη για Πορτογαλία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα,

ένας φίλος μου θα ταξιδέψει Πορτογαλία και ψάχνει να βρει χάρτες για να χρησιμοποιήσει το C7 του ως πλοηγό.

Επειδή δεν γνωρίζω από Nokia,απευθύνομαι σε εσάς για βοήθεια:Από που μπορεί να βρεί χάρτη για Πορτογαλία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορεί μέσα απο τη συσκευή του να καταβάσει δωρεάν χάρτες για όλο το κόσμο!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μπορεί μέσα απο τη συσκευή του να καταβάσει δωρεάν χάρτες για όλο το κόσμο!

Μέσω Ovi Store;

Ευχαριστώ για την απάντηση:)

Μέσω Ovi Store;

Ευχαριστώ για την απάντηση:)

O πιο εύκολος τρόπος είναι να συνδέσεις το κινητό στο ιντερνετ (wifi) και μέσω του προγράμματος των χαρτών (nokia maps) μπορείς να περάσεις όποιους χάρτες θέλεις.

Αλέξανδρος,

Καλυσπερα

Εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμενο κινητο. Για καποιο λογο, που πραγματικα μου φανταζει αδυνατο το πως μπορει να συμβαινει,το ρολοι του κινητου μενει πισω. Συγκεκριμενα τη βδομαδα μενει περιπου 2-3 λεπτα. Το κινητο δεν το κλεινω ποτε και ποτε δεν μενει απο μπαταρια.

Γνωριζει καποιος ποια μπορει να ειναι η αιτια του προβληματος ;

Ευχαριστω

Μηπως υπαρχει καπου ρυθμιση να ενημερωνεται η ωρα μεσω δικτυου; κατι τετοιο θυμαμαι να ειχα δει στο νοκια ε 72, ισως κανω λαθος....

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Καλυσπερα

Εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμενο κινητο. Για καποιο λογο, που πραγματικα μου φανταζει αδυνατο το πως μπορει να συμβαινει,το ρολοι του κινητου μενει πισω. Συγκεκριμενα τη βδομαδα μενει περιπου 2-3 λεπτα. Το κινητο δεν το κλεινω ποτε και ποτε δεν μενει απο μπαταρια.

Γνωριζει καποιος ποια μπορει να ειναι η αιτια του προβληματος ;

Ευχαριστω

νομιζα οτι ειναι ιδεα μου τελικα, αλλα αφου συμβαινει και σε αλλον τοτε δεν κανω λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα στο φόρουμ, να ξανακάνω μία ερώτηση που με απασχολεί και στο παρελθόν δεν πήρα κάποια απάντηση.

Στο C7 που έχω μερικές φορές αναβοσβήνει ο παλλόμενος φωτισμός και αυτό χωρίς να υπάρχει κάποιο χαμένο συμβάν όπως κλήση, μήνυμα, υπενθύμιση κλπ. Ούτε τρέχει κάποιο πρόγραμμα. Μάλιστα σήμερα το έκανε κάποια στιγμή για καμιά ώρα αλλά τώρα σταμάτησε να αναβοσβήνει.

Μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος στο φόρουμ.

Παλαιοτέρα μάλιστα μου έκανε και έναν ήχο κάπου κάπου σαν να ήθελε να μου πει κάτι, αλλά αυτό μετά την αναβάθμιση στην Άννα σταμάτησε.

Ελπίζω σε κάποια βοήθεια.

Ηλίας

Καλημέρα στο φόρουμ, να ξανακάνω μία ερώτηση που με απασχολεί και στο παρελθόν δεν πήρα κάποια απάντηση.

Στο C7 που έχω μερικές φορές αναβοσβήνει ο παλλόμενος φωτισμός και αυτό χωρίς να υπάρχει κάποιο χαμένο συμβάν όπως κλήση, μήνυμα, υπενθύμιση κλπ. Ούτε τρέχει κάποιο πρόγραμμα. Μάλιστα σήμερα το έκανε κάποια στιγμή για καμιά ώρα αλλά τώρα σταμάτησε να αναβοσβήνει.

Μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος στο φόρουμ.

Παλαιοτέρα μάλιστα μου έκανε και έναν ήχο κάπου κάπου σαν να ήθελε να μου πει κάτι, αλλά αυτό μετά την αναβάθμιση στην Άννα σταμάτησε.

Ελπίζω σε κάποια βοήθεια.

Ηλίας

τσέκαρε τίποτα sms, mms, mail κλπ. Κατι έχει μείνει αδιάβαστο.

Αλέξανδρος,

το κανει και οταν στειλεις σμς ακομα και αν δεν εχεις ενεργοποιημενη την αναφορα παραδοσης
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά,

Η παράδοση SMS, MMS είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν παίζει κάτι με SMS, MMS ή E-Mail, διότι έχω να στείλω SMS 3-4 ημέρες MMS 1 μήνα και το E-Mail δεν είναι ρυθμισμένο, οπότε και δεν έχω στείλει ποτέ από το κινητό.

Το ξυπνητήρι δεν έχει κάποια αφύπνιση, οι παλιές υπενθυμίσεις είναι σβησμένες και η επόμενη είναι για ένα ραντεβού γιατρού σε 5 ημέρες.

Το παράξενο είναι ότι αναβόσβηνε κάποια στιγμή το μεσημέρι αλλά τώρα πάλι δεν το κάνει.

Είναι κάπως εκνευριστικό να μην ξέρεις τι θέλει να μου πει το τηλέφωνο αλλά εκτός αυτού υποπτεύομαι ότι έτσι πέφτει και η μπαταρία μιας και θέλει φόρτιση κάθε 2 ημέρες χωρίς να κάνω τρελή χρήση (2-3 τηλέφωνα την ημέρα).

Φιλικά

Ηλίας

Καλησπέρα παιδιά,

Η παράδοση SMS, MMS είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν παίζει κάτι με SMS, MMS ή E-Mail, διότι έχω να στείλω SMS 3-4 ημέρες MMS 1 μήνα και το E-Mail δεν είναι ρυθμισμένο, οπότε και δεν έχω στείλει ποτέ από το κινητό.

Το ξυπνητήρι δεν έχει κάποια αφύπνιση, οι παλιές υπενθυμίσεις είναι σβησμένες και η επόμενη είναι για ένα ραντεβού γιατρού σε 5 ημέρες.

Το παράξενο είναι ότι αναβόσβηνε κάποια στιγμή το μεσημέρι αλλά τώρα πάλι δεν το κάνει.

Είναι κάπως εκνευριστικό να μην ξέρεις τι θέλει να μου πει το τηλέφωνο αλλά εκτός αυτού υποπτεύομαι ότι έτσι πέφτει και η μπαταρία μιας και θέλει φόρτιση κάθε 2 ημέρες χωρίς να κάνω τρελή χρήση (2-3 τηλέφωνα την ημέρα).

Φιλικά

Ηλίας

απενεργοποιησε την ειδοποιηση με φωτισμο και δεν αν επηρεαζεται η διαρκεια της μπαταριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

(το κινητό είναι παρεισαγωγής) Έκανα την βλακεία και πέρασα την Άννα από τον υπολογιστή( δεν άντεχα να περιμένω να βγει μέσω OTA), και μου πέρασε τα αγγλικά. Έχω βρει οδηγίες για πώς να περάσω τα ελληνικά. Το ερώτημα μου είναι το εξής στην έκδοση της Άννας που πέρασε λέει 024 ενώ αυτή που έχει έρθει στην Ελλάδα είναι η 022. Να δοκιμάσω να περάσω τα ελληνικά η θα το θεωρήσει downgrade και το κινητό θα κολλήσει; Και υπάρχει κάποια λύση;

γιατί παίζει μόνο το ενα ηχείο,ξέρει κανείς?για ομορφιά ειναι το δεύτερο δηλ η θέλει καμία ρύθμιση?

γιατί παίζει μόνο το ενα ηχείο,ξέρει κανείς?για ομορφιά ειναι το δεύτερο δηλ η θέλει καμία ρύθμιση?

για ομορφιά ειναι το δεύτερο

• 4 weeks later...
Έχω ένα της cosmote με εγκατεστημένη την pr1.2. Μέσω ota δεν μου έχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μέσω pc suite θα εμφανίσει τίποτα;