vounisios7 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Λοιπόν, όσον αφορά το θέμα συνδέσεων, έχω κάνει το εξής κόλπο το οποίο έχω προσθέσει και στον οδηγό Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί με τίτλο Ε. Απενεργοποίηση των συνδέσεων. Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε πλήρως τις συνδέσεις με το διαδίκτυο, αρκεί να αφαιρέσουμε όλους τους προορισμούς από την αντίστοιχη λίστα. Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Νέος Προορισμός Δίνουμε ένα τυχαίο όνομα όπως Διάφορα. Ο νέος αυτός προορισμός δικτύου προστίθεται στην λίστα κάτω από το Διαδίκτυο και τις Υπηρεσίες WAP. Πηγαίνουμε στην κατηγορία Διαδίκτυο και μεταφέρουμε ένα ένα όλα τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης. Αυτό το επιτυγχάνουμε με παρατεταμένο πάτημα πάνω σε κάθε Σημείο πρόσβασης > Μετ. σε άλλο προορισμό > Διάφορα. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, αρκεί να ορίσουμε ως προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης, τον Προορισμό Διαδίκτυο. Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Διαδίκτυο Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν η εκάστοτε εφαρμογή προσπαθήσει να συνδεθεί, χρησιμοποιεί τον προορισμό Διαδίκτυο, ο οποίος όμως είναι κενός, έτσι δεν πραγματοποιείται καμία σύνδεση και αν πραγματοποιηθεί (από δική μας παρέμβαση), δεν κατεβάζει καθόλου δεδομένα ή βγάζει το μήνυμα σφάλματος. Τώρα, όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω σύνδεση internet πχ για πλοήγηση στο διαδίκτυο, για κατέβασμα e-mail κτλ, (στο παράδειγμά μας μέσω της cosmote) κάνω το εξής: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Διάφορα > Cosmote Internet (παρατεταμένη πίεση) > Μετάβαση σε άλλο προορισμό > Διαδίκτυο Η σύνδεση πραγματοποιείται κανονικά. Όταν τελειώσω, κάνω το ακριβώς αντίθετο: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Διαδίκτυο > Cosmote Internet (παρατεταμένη πίεση) > Μετάβαση σε άλλο προορισμό > Διάφορα Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ από λάθος χειρισμό ή χωρίς να το γνωρίζω, σταματάνε όλες οι ανεπιθύμητες συνδέσεις (ελέγχω τακτικά το αναλυτικό μητρώο όπου φαίνονται όλες οι συνδέσεις, ακόμα και αυτές που κατεβάζουν 0ΚΒ) και η διάρκεια της μπαταρίας δεν έχει τις αυξομειώσεις που έχουν παρατηρήσει πολλοί χρήστες. -Θέλω να δοκιμάσετε και εσείς την παραπάνω λύση και να γράψετε τι συμβαίνει στην δική σας συσκευή. mirrorofsorrow στις 25/1 ειχες βαλει αυτο το θεμα. και ακολουθωντας τις οδηγιες το εφαρμοσα λοιπον στο c7. το προβλημα λοιπον που παρατηρησα αφου μετεφερα το ''σημείο πρόσβασης'' στο ''διαφορα'' που αναφερεις, ειναι οτι δεν ανοιγουν τα email, ουτε απο την αρχικη οθονη που τα ειχα τοποθετησει, αλλα ουτε και απο τις εφαρμογες, και δεν φτανει αυτο, απο τις δυο επιλογες αν προσπαθεις τρωει κολληματα. Παιζει στο μελλον με καμια αναβαθμιση να διορθωθει αυτο το θεμα ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Το κολπάκι αυτό έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα όσο το εφάρμοζα αλλά κάποια εφαρμογή, από τις δεκάδες που είχα εγκατεστημένες, προκαλούσαν τις συνεχόμενες συνδέσεις. Μόλις αφαίρεσα όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ και δεν μου χρειάζονται, δεν ξανασυνδέθηκε ποτέ. Τώρα, στην περίπτωσή σου, επαναφέρεις το σημείο πρόσβασης που θέλεις να χρησιμοποιήσεις στο θέση διαδίκτυο, και συνεχίζει να μην συνδέεται; Ίσως ενώ είχες το σημείο πρόσβασης στο Διάφορα άνοιξες εφαρμογή που ζητούσε σύνδεση, σε ρώτησε αν θέλεις να συνδεθεί και επέλεξες ναι. Αν έγινε αυτό, τότε άλλαξε το path του σημείου πρόσβασης και πλέον το ψάχνει στο Διάφορα και όχι στο Διαδίκτυο. Κάνε πειράματα αλλάζοντας την θέση μέχρι να δουλέψει. Αν δεν στρώνει, σβήσε τα σημεία πρόσβασης, διέγραψε την ομάδα Διάφορα και ξαναδημιούργησέ τα με τον οδηγό ρυθμίσεων (Μενού - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις εφαρμογών - Οδηγός ρυθμίσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 . Τώρα, στην περίπτωσή σου, επαναφέρεις το σημείο πρόσβασης που θέλεις να χρησιμοποιήσεις στο θέση διαδίκτυο, και συνεχίζει να μην συνδέεται; Ίσως ενώ είχες το σημείο πρόσβασης στο Διάφορα άνοιξες εφαρμογή που ζητούσε σύνδεση, σε ρώτησε αν θέλεις να συνδεθεί και επέλεξες ναι. Αν έγινε αυτό, τότε άλλαξε το path του σημείου πρόσβασης και πλέον το ψάχνει στο Διάφορα και όχι στο Διαδίκτυο. Κάνε πειράματα αλλάζοντας την θέση μέχρι να δουλέψει. Αν δεν στρώνει, σβήσε τα σημεία πρόσβασης, διέγραψε την ομάδα Διάφορα και ξαναδημιούργησέ τα με τον οδηγό ρυθμίσεων (Μενού - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις εφαρμογών - Οδηγός ρυθμίσεων) Οχι, οταν το επανεφερα λειτουργουσαν κανονικα τα email, συνεχιζε ομως να συνδεεται μονο του οπως παλια...αυτοματα. Ακολουθοντας λοιπον τις οδηγιες σου στη συνεχεια προσπαθω να ανοιξω παλι τα email, και με τη νεα ρυθμιση ανοιγουν ...αλλα δεν γινεται συγχρονισμος και παραλληλα συνδεση,για να ανανεωθουν. Θα διαγραψω τις διευθυνσεις, και θα τις εγκαταστησω ξανα, μηπως και χρειαζονται κι αυτες να εκκινηθουν. Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 το νεο firmware σε c7 ριξτε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 το νεο firmware σε c7 ριξτε μια ματια Ζηλεψα πολυ το touch και την τελεια αισθηση στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ζηλεψα πολυ το touch και την τελεια αισθηση στον browser. ελα ρε συ ακομα δεν ειναι ετοιμο πειραματικο ειναι. οταν κυκλοφορησει θα ειναι τελειοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Σορυ απλα νομιζα οτι καπου εχει ηδη κυκλοφορησει και απλα δεν εχει βγει για ελληνικο product code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Σορυ απλα νομιζα οτι καπου εχει ηδη κυκλοφορησει και απλα δεν εχει βγει για ελληνικο product code. καποιο το βρηκαν και εχουν φλασαρει τα κινητα τους. νομιζω οτι ακομα επισημα δεν εχει βγει και αν διαβασα σωστα οι servers της νοκια το μπλοκαραν γαιτι ακομα δεν ειναι ετοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos77 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Στα γνωστα μαγαζακια υπαρχει πλεον η 12.004 με ελληνικα για το c7 (δεν υπαρχει στο navifirm). Unbrand εννοειται. Ρε παιδια εκανα μια αναβαθμιση μπας κ εκινουσε το ovi κ τωρα δεν εχει ελληνικα ... πως μπορω να τα ξανα βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, αρκεί να ορίσουμε ως προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης, τον Προορισμό Διαδίκτυο. Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Διαδίκτυο -Θέλω να δοκιμάσετε και εσείς την παραπάνω λύση και να γράψετε τι συμβαίνει στην δική σας συσκευή. mirrorofsorrow στις 25/1 ειχες βαλει αυτο το θεμα. και ακολουθωντας τις οδηγιες το εφαρμοσα λοιπον στο c7. το προβλημα λοιπον που παρατηρησα αφου μετεφερα το ''σημείο πρόσβασης'' στο ''διαφορα'' που αναφερεις, ειναι οτι δεν ανοιγουν τα email, ουτε απο την αρχικη οθονη που τα ειχα τοποθετησει, αλλα ουτε και απο τις εφαρμογες, και δεν φτανει αυτο, απο τις δυο επιλογες αν προσπαθεις τρωει κολληματα. Παιζει στο μελλον με καμια αναβαθμιση να διορθωθει αυτο το θεμα ? Ευχαριστω. Καλη λυση προχειρη βεβαια γλυτωνεις τις ασκοπες συνδεσεις..... (τη δοκιμασα και λειτουργει κανονικα αλλα χρονοβορα).. περιμενουμε καποια λυση.. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Παιδια παντος σε φιλο που δοκιμασαμε χωρις αλλαγες, δε ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΕΤΕ ασυρματα αυτοματα με ιδιες ρυθμισεις και οι δυο με απανεργοποιημενα email αυτοματες συνδεσεις κλπ και η μονη διαφορα μας ειναι η βερσιον αναβαθμισης λογισμικου (εγω εχω την τελευταια Ιανουαριου 2011 και αυτος τελη 2010, ας ελπισουμε να ειναι θεμα λογισμικου). Edited March 16, 2011 by spirpat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδια εκανα μια αναβαθμιση μπας κ εκινουσε το ovi κ τωρα δεν εχει ελληνικα ... πως μπορω να τα ξανα βρω?? Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο Forum.:) Υπάρχουν οδηγίες στο FAQ της πρώτης σελίδας για το τι μπορούμε να κάνουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Αν πάλι δεν υπάρχει εξοικείωση με την διαδικασία που απαιτείται μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στο επίσημο service με χρέωση γύρω στα 15 Ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Λοιπόν, όσον αφορά το θέμα συνδέσεων, έχω κάνει το εξής κόλπο το οποίο έχω προσθέσει και στον οδηγό Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί με τίτλο Ε. Απενεργοποίηση των συνδέσεων. Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε πλήρως τις συνδέσεις με το διαδίκτυο, αρκεί να αφαιρέσουμε όλους τους προορισμούς από την αντίστοιχη λίστα. Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Νέος Προορισμός Δίνουμε ένα τυχαίο όνομα όπως Διάφορα. Ο νέος αυτός προορισμός δικτύου προστίθεται στην λίστα κάτω από το Διαδίκτυο και τις Υπηρεσίες WAP. Πηγαίνουμε στην κατηγορία Διαδίκτυο και μεταφέρουμε ένα ένα όλα τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης. Αυτό το επιτυγχάνουμε με παρατεταμένο πάτημα πάνω σε κάθε Σημείο πρόσβασης > Μετ. σε άλλο προορισμό > Διάφορα. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, αρκεί να ορίσουμε ως προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης, τον Προορισμό Διαδίκτυο. Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Διαδίκτυο Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν η εκάστοτε εφαρμογή προσπαθήσει να συνδεθεί, χρησιμοποιεί τον προορισμό Διαδίκτυο, ο οποίος όμως είναι κενός, έτσι δεν πραγματοποιείται καμία σύνδεση και αν πραγματοποιηθεί (από δική μας παρέμβαση), δεν κατεβάζει καθόλου δεδομένα ή βγάζει το μήνυμα σφάλματος. Τώρα, όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω σύνδεση internet πχ για πλοήγηση στο διαδίκτυο, για κατέβασμα e-mail κτλ, (στο παράδειγμά μας μέσω της cosmote) κάνω το εξής: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Διάφορα > Cosmote Internet (παρατεταμένη πίεση) > Μετάβαση σε άλλο προορισμό > Διαδίκτυο Η σύνδεση πραγματοποιείται κανονικά. Όταν τελειώσω, κάνω το ακριβώς αντίθετο: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Διαδίκτυο > Cosmote Internet (παρατεταμένη πίεση) > Μετάβαση σε άλλο προορισμό > Διάφορα Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ από λάθος χειρισμό ή χωρίς να το γνωρίζω, σταματάνε όλες οι ανεπιθύμητες συνδέσεις (ελέγχω τακτικά το αναλυτικό μητρώο όπου φαίνονται όλες οι συνδέσεις, ακόμα και αυτές που κατεβάζουν 0ΚΒ) και η διάρκεια της μπαταρίας δεν έχει τις αυξομειώσεις που έχουν παρατηρήσει πολλοί χρήστες. -Θέλω να δοκιμάσετε και εσείς την παραπάνω λύση και να γράψετε τι συμβαίνει στην δική σας συσκευή. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ σήμερα οτι: μετα το σημειο οπου μετα φερουμε τις συνδεσεις μας στο φακελο ΔΙΑΦΟΡΑ που εχουμε δημιουργησει, εαν παμε μετα στο: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > και ορισουμε ΔΙΑΦΟΡΑ πλεον το προβλημα της συνεχους συνδεσης παυει να υπαρχει και γλιτωνουμε την υπολοιπη διαδικασια. Τελος καλο ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Σημερα απο αναβαθμιση που εκαναν στην εταιρεια η cosmote εστειλε c7 με product code 059G0N9: C7-00 RM-675 Cosmote GR CHARCOAL BLACK V1_COLOR αρα ειναι ελληνικο για τον cosmote.Ερωτηση:Εγω εχω wind και επειδη τους περισεψε ενα μου το κανουν δωρο.Βαζοντας την καρτα της Wind θα λειτουργησει κανονικα ή θα εχω τιποτε προβληματα με τα mail,mms,sms και οτι αλλο προκυψει.Κια το ρωταω αυτο γιατι σε ενα Χ6 που παλι ηταν cosmote το φλασαρισα και κανενα προβλημα,εδω ομως ειναι καινουργιο symbian, αν το λες νεο, και δεν ξερω τι προβλημα θα μου βγαλει.Τα φωτα σας παρακαλω. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπερα παιδια... Αυριο το πρωι θα αγορασω το κινητο!!:D Για πρωτη φορτιση, ποσες ωρες ειναι καλα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπερα παιδια... Αυριο το πρωι θα αγορασω το κινητο!!:D Για πρωτη φορτιση, ποσες ωρες ειναι καλα?? ωσπου να πει οτι τελειωσε :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλησπερα παιδια... Αυριο το πρωι θα αγορασω το κινητο!!:D Για πρωτη φορτιση, ποσες ωρες ειναι καλα?? στις νεες μπαταριες δεν χρειαζεται να κανεις αρχικη φορτιση 16 και 18 ωρες που ελεγαν παλια. παρτο και αστο να σβησει και μετα φορτισε το μεχρι να τελειωσει η φορτιση. τις πρωτες φορες καλο θα ηταν να το αφηνεις μεχρι να τελειωσει για να γινει ενα αρχικο streching αν και δεν ειναι απολυτα απαραιτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilaouas Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημέρα σε όλους είμαι ένας καινούργιος κάτοχος c7. Το πλαίσιο έχει 100 ευρώ προσφορα σε αυτό το κινητό για περιορισμένο αριθμό. Έγω πρόλαβα ένα μαυρο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 http://www.skroutz.gr/s/289249/Nokia-C7.html?keyphrase=nokia+c7 :rolleyes: Μην τσιμπάτε τις ψευτοπροσφορές.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Πήρα ένα C7 για την γυναίκα μου. Το έβαλα στην εταιρεία, γλιτώνω το ΦΠΑ για 399 ευρώ αλλά πλήρωσα 299 Ευρώ:D (από την προσφορά του Πλαισίου) Ελληνικό product No, με "nokia sealed" αυτοκόλλητο, χωρίς πρόβλημα στην Οθόνη (κοκκίνισμα) Είμουν έτοιμος να το πάρω από τα άλλα μαγαζιά, παράλληλης εισαγωγής αλλά τελικά έτσι μου ήρθε πιο φτηνά! Edited March 18, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Γειας σας και απο εμενα.Ειμαι πλεον κατοχος και εγω του Nokia c7 εδω και δυο ημερες και η εντυπωσεις μου για το κινητο πολυ καλες.Εχει φοβερη amoled οθονη,το touch ειναι πολυ καλο καμια σχεση με τα πρωτα nokia αφης ,το ovi store ειναι αναβαθμισμενο με πολλες free εφαρμογες βρισκεις οτι θες και το νεο λειτουργικο το Symbian^3 πολυ καλο θα ελεγα.Ελπιζω η nokia να μην το εγκαταλειψει το λειτουργικο και να συνεχισει να βγαζει καλα κινητα οπως το c7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Πήρα ένα C7 για την γυναίκα μου. Το έβαλα στην εταιρεία, γλιτώνω το ΦΠΑ για 399 ευρώ αλλά πλήρωσα 299 Ευρώ:D (από την προσφορά του Πλαισίου) Ελληνικό product No, με "nokia sealed" αυτοκόλλητο, χωρίς πρόβλημα στην Οθόνη (κοκκίνισμα) Είμουν έτοιμος να το πάρω από τα άλλα μαγαζιά, παράλληλης εισαγωγής αλλά τελικά έτσι μου ήρθε πιο φτηνά! Η προσφορά του πλαισίου είναι αυτή με την δωροεπιταγη των 100 ευρω ή έχει 299 η συσκευή;; Μπορεις να δώσεις παραπάνω πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilaouas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Η προσφορά του πλαισίου είναι αυτή με την δωροεπιταγη των 100 ευρω ή έχει 299 η συσκευή;; Μπορεις να δώσεις παραπάνω πληροφορίες; Με την αγορά του c7(κοστος 399)σου δίνουν μια δωροεπιταγή100 ευρώ όπου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για την ίδια συσκευή άρα τελικά θα την πάρεις 299 ευρω. Έγω το έκανα αυτό και μαζί με επιδότηση που είχα το κινητο μου βγήκε αρκετά φτηνό.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Με την αγορά του c7(κοστος 399)σου δίνουν μια δωροεπιταγή100 ευρώ όπου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για την ίδια συσκευή άρα τελικά θα την πάρεις 299 ευρω. Έγω το έκανα αυτό και μαζί με επιδότηση που είχα το κινητο μου βγήκε αρκετά φτηνό.:D καλο ακουγεται. 399 ομως ειναι η τιμη web. πως παιρνεις αυτη την τιμη απο το καταστημα? γιατι οσες φορες εχω επιχειρησει κατι τετοιο δεν το δεχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googoomuck Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Με την αγορά του c7(κοστος 399)σου δίνουν μια δωροεπιταγή100 ευρώ όπου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για την ίδια συσκευή άρα τελικά θα την πάρεις 299 ευρω. Έγω το έκανα αυτό και μαζί με επιδότηση που είχα το κινητο μου βγήκε αρκετά φτηνό.:D Επιδοτηση που εχω απο Vodafone γινεται να τη χρησιμοποιησω στο Πλαισιο για το C7???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilaouas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) παιδιά εγώ έκανα χρήση της επιδότησης και της δωροεπιταγής συγχρόνος. Η τιμή του στο πλαίσιο μου το έδωσαν 399 και όχι 415 που γράφει σο δίκτυο. ελπίζω να βοήθησα:) Επιδοτηση που εχω απο Vodafone γινεται να τη χρησιμοποιησω στο Πλαισιο για το C7???? και έγω vodafone επίδοτηση είχα... Edited March 20, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts