asikis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Opera Mobile 11 browser demoed on Nokia C7 with PR 2.0 firmware http://dailymobile.se/2011/03/23/opera-mobile-11-browser-demoed-on-nokia-c7-with-pr-2-0-firmware/ Πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα. Πολυ γρηγορος ο browser και χωρις ιδιαιτερα κολληματα. Μου θυμισε πολυ το browser στο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τα ποστ τα οποία αναφέρονταν στο USB OTG μεταφέρθηκαν εδώ Τα πρότυπα που υποστηρίζει το USB OTG,οπότε η συνέχεια της συζήτησης μπορεί να γίνει εκεί.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλημερα. Χτες το πηρα και εγω απο Πλαισιο με την προσφορα των -100 ευρω. Ολα σουπερ και καλα μεχρι στιγμης. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι (οπως και στο Ν8 που ειχα παρει τα Χριστουγεννα αλλα σε μιρκοτερο βαθμο αυτη την φορα στο C7) οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη με screensaver το ρολοι και πατησω το μεσαιο κουμπι για να βγαλει το κουμπι "ξεκλειδωμα" στην οθονη, το ρολοι πανω απο το κουμπι ειναι το μισο ψιλο-μωβ-ροζ. Επισης οταν ειμαι σε οποιοδηποτε μενου και, λογω αδρανειας, χαμηλωσει αυτοματα ο φωτισμος μετα τα 30 δευτερα και πατησω στην οθονη, τοτε αυξανει παλι ο φωτισμος αλλα σε αυτη την αυξηση για χιλιοστα του sec δινει παλι μια αισθηση ροζ-μωβ αποχρωσης. Ξερω οτι δεν ειναι καινουργιο το προβλημα. Απλα σκεφτομαι να κανω χρηση DOA και να αλλαξω με αλλη? Ή θα μπλεξω και καλυτερα να το παω καποια στιγμη σε ενα NOKIA care για αλλαγη οθονης? Κανενας αλλος με παρομοιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε? Κατα τα αλλα του εκανα αναβαθμιση κατευθειαν με το Nokia Updater για Mac (αν και σε beta εκδοση δουλευει μια χαρα). τωρα εχει την 013.016. Ενα αναμονη και της Pr1.2 για ακομα περισσοτερες βελτιωσεις. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Μόλις πέρασα την PR1.2. Έκδοση 014.002. Ξέρει κανείς τι αλλαγές περιλαμβάνει; Edited March 24, 2011 by Andreas1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους.Αγορασα και εγω το c7 με την προσφορα απο το πλαισιο. Μια ερωτηση,οταν μπω στην εκθεση φωτογραφιων μου τις δειχνει ολες μαζι.μπορω να δημιουργησω φακελους ετσι ωστε να τις ομαδοποιησω? η εστω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο. Πριν ειχα το 5800 και το εκανε αυτο!!ειναι δυνατο μεταγενεστερη εκδοση sybianκαι να μην ανοιγει φακελους??? Edited March 24, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μήπως μπερδεύεις τα άλμπουμ με τους φακέλους;Ούτε το 5800 έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται φακέλους μέσα από την έκθεση.Για προγράμματα που προσφέρουν αυτή την δυνατότητα καλύτερα να απευθυνθείς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Symbian^3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Καλησπέρα & από εμένα Τη βοήθεια σας παρακαλώ Στο προηγούμενο κιν. (Lg Mini) είχα ενεργοποιημένη τη λειτουργία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη Το C7 έχει αυτή τη δυνατότητα? :confused: και αν ναι πώς ενεργοποιείται? Έχω "φάει" τον κόσμο να το βρώ!! :cry: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos777 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) εχει 293€ αξίζει αυτα τα λεφτά?τελiκα η καμερα του τι λεει? Edited March 25, 2011 by Stratos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εχει 293€ αξίζει αυτα τα λεφτά?τελiκα η καμερα του τι λεει? Το εχω 2 μερες και η καμερα του πραγματικα ειναι πολυ καλη. Ειδικα το βιντεο ειναι εξαιρετικο. Αλλα και οι φωτο παρα την ελλειψη autofocus ειναι παρα πολυ καθαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos777 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) Το εχω 2 μερες και η καμερα του πραγματικα ειναι πολυ καλη. Ειδικα το βιντεο ειναι εξαιρετικο. Αλλα και οι φωτο παρα την ελλειψη autofocus ειναι παρα πολυ καθαρες Aν επιτρεπεται μπορω να ρωτισω ποσο το πηρες και απο που? Διαβαζω οτι θελει καθημερινα φορτιση ισχυει? Edited March 25, 2011 by Stratos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Aν επιτρεπεται μπορω να ρωτισω ποσο το πηρες και απο που? Διαβαζω οτι θελει καθημερινα φορτιση ισχυει? Η αληθεια ειναι οτι το κινητο το εχω μια εβδομαδα κ μου κραταει η μπαταρια 1-2 ημερες το πολυ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Η αληθεια ειναι οτι το κινητο το εχω μια εβδομαδα κ μου κραταει η μπαταρια 1-2 ημερες το πολυ!! Αποστόλη, σε βολεψε τελικα το C7?!:) Για καλυτερη μπαταρια δοκιμασε να: * απενεργοποιησεις το 3G (απο διπλη λειτουργια η σκετο 3g βαλε το ----> "gsm") * να βαζεις την οθονη να κλεινει μετα απο 20-30 δευτερολεπτα. αν ειναι παραπανω θα σου καιει τσαμπα μπαταρια. * μην εχεις εντελως τερμα την φωτεινοτητα της οθονης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos777 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Mολις τελιωσα την αναγνωση ολοκληρου του thread και να πω την αληθεια με επιασε ενας φοβοσ ,σε περιπτωση που το παρω τι θα χω να αντιμετωπισω :worry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Mολις τελιωσα την αναγνωση ολοκληρου του thread και να πω την αληθεια με επιασε ενας φοβοσ ,σε περιπτωση που το παρω τι θα χω να αντιμετωπισω :worry: :cry: Και πολύ καλά κανεις,άποψη μου είναι να μην το πάρεις γιατί 1ον το Symbian πλέον έχει πεθάνει(άσχετα αν μερικοί δεν το έχουν καταλάβει και περιμένουν PR 2.0 και άλλα τέτοια τραγελαφικά.....:lol::lol:),2ον υπάρχει περίπτωση να πέσεις στην λεγόμενη κοκκινίλα της σκοτεινής(λόγω αυτόματου αισθητήρα) οθόνης,3ον το ηχείο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό,4ον θα εύχεσαι να μην το είχες πάρει και σίγουρα δεν πουλιέται και εύκολα μετά....όλα αυτά τα ξέρω γιατί είχα την ατυχή ιδέα να το πάρω όταν βγήκε(πριν ανακοινώσει ο Elop τα σχέδια χαρακίρι για την ΝΟΚΙΑ)......κρατήσου μακριά και δεν θα χάσεις,αν πάλι το πάρεις τότε είναι αυτό που λένε...ηθελέστα και παθέστα από πολλές απόψεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Aν επιτρεπεται μπορω να ρωτισω ποσο το πηρες και απο που? Διαβαζω οτι θελει καθημερινα φορτιση ισχυει? Το φορτισα την Πεμπτη το μεσημερι. Μεχρι σημερα εχει πεχει 2 (απο τις 7) γραμμες η μπαταρια. Το εχω σε 2G, η φωτεινοτητα στο τερμα και στα 30 δευτερολεπτα. Εχω ακουσει περιπου 2 ωρες ραδιοφωνο και περιπου μιση ωρα κλησεις και λιγο σκαλισμα. Νομιζω οτι μου εχει κρατησει παρα πολυ καλα και δεν εχει στρωσει καν η μπαταρια. Το βραδυ το βαζε σε κατασταση flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOPOKO Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Με απενεργοποίηση του 3G, τα βασικά widgets, νορμαλ χρήση(10-15 τηλ ημερησιως εως 5') και 10-15' internet surfing και το σημαντικότερο ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας κραταει 3 εικοσιτετράωρα χωρις να σβήνει το βράδυ.)Not bad... Όσο αναφορά την αξία του, προσωπικά στα λεφτά του (293 ευρώ) είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς.Η αίσθηση της οθόνης και η ταχύτητα internet μόνο με μοντέλα των 500 ευρώ συγκρίνεται.Και μην ξεχνάτε ότι είναι ποιότητα Νokia με υποστήριξη Ovi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ολα αψογα,αλλα η μπαταρια πραγματικο μειονεκτημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Εμενα η μπαταρια με την πρωτη φορτιση το μεσημερι της Πεμπτης εχει ακομα τρεις γραμμες σημερα. οκ δεν εχω κανει καμια τρελλη χρηση αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλα. Μετα απο 5-6 πληρεις φορτισεις θα ειναι 30% παραπανω. Πολυ καλα νομιζω. Τωρα αν καποιος του κανει πολυ χρηση καθημερινα ειναι λογικο να κραταει 1-1,5 μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Να ρωτήσω 2 πράγματα για το κινητό.. Το C7 εχει δωρεάν την έκδοση του quick office που μπορείς να κανείς edit όπως το Ν8? Έχει πάρει την pr1.1 η ακόμα? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Να ρωτήσω 2 πράγματα για το κινητό.. Το C7 εχει δωρεάν την έκδοση του quick office που μπορείς να κανείς edit όπως το Ν8? Έχει πάρει την pr1.1 η ακόμα? ειναι στην pr 1.2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 ειναι στην pr 1.2 μάλιστα,οπότε πέρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις όπως το Ν8! όσο για το edit στο office γνωρίζεις κάτι? είχα το Ν8 κ μάλιστα 2 φορές αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό για καθημερινή χρήση και κοιτάω και το C7 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 μάλιστα,οπότε πέρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις όπως το Ν8! όσο για το edit στο office γνωρίζεις κάτι? είχα το Ν8 κ μάλιστα 2 φορές αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό για καθημερινή χρήση και κοιτάω και το C7 για το quick office δεν γνωριζω κατι γιατι δεν το χρησιμοποιω ποτε. δεν πιστευω οτι εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα οι 2 συσκευες. αν δεν σε βολεψε το ν8 μηπως πρεπει να δεις καποια αλλη συσκευη εκτος απο το c7? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 μάλιστα,οπότε πέρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις όπως το Ν8! όσο για το edit στο office γνωρίζεις κάτι? είχα το Ν8 κ μάλιστα 2 φορές αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό για καθημερινή χρήση και κοιτάω και το C7 Τι ακριβως δεν σε βολεψε στο Ν8 (σε ρωταω για εχω ηδη το C7 και σκεφτομαι να παρω και το Ν8)? Απο λειτουργικο ειναι ολοιδιο με το C7. Η μονη διαφορα που μπορει να σημαινει κατι στην καθημερινη χρηση ειναι οτι το C7 εχει κοκκινο-πρασινο πληκτρο για τις κλησεις. Τιποτα περισσοτερο. Οποτε, αν εξαιρεσεις αυτα τα δυο κουμπια, δεν εχουν αλλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Τι ακριβως δεν σε βολεψε στο Ν8 (σε ρωταω για εχω ηδη το C7 και σκεφτομαι να παρω και το Ν8)? Απο λειτουργικο ειναι ολοιδιο με το C7. Η μονη διαφορα που μπορει να σημαινει κατι στην καθημερινη χρηση ειναι οτι το C7 εχει κοκκινο-πρασινο πληκτρο για τις κλησεις. Τιποτα περισσοτερο. Οποτε, αν εξαιρεσεις αυτα τα δυο κουμπια, δεν εχουν αλλη διαφορα. Και το δευτερο μικροφωνο που έχει το C7 για Active noise cancellation Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Και το δευτερο μικροφωνο που έχει το C7 για Active noise cancellation Γιατι το Ν8 δεν το εχει? Εχω την εντυπωση οτι και το Ν8 εχει δυο μικροφωνα γιατι γραφει στερεο ηχο στο βιντεο. Οποτε λογικα χρησιμοποιειται και για το noise cancellation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts