Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Datum Processor

Προηγούμενη έκδοση firmware δεν μπορείς να περάσεις. Πιθανότατα το πρόβλημα που προκαλεί τα κολλήματα που αναφέρεις είναι το backup που επανέφερες. Μετά από format καλό είναι να επαναφέρουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα μας (φωτογραφίες, βίντεο, επαφές) και όλα τα υπόλοιπα να τα κάνουμε από την αρχή (ρυθμίσεις, εγκατάσταση εφαρμογών, κ.τ.λ.).

Στο κινητό ποια αναβάθμιση σου εμφανίζει? Σου εμφανίζει να περάσεις την 013,016?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάτησα στο κινητό εκεί στην αναβάθμιση και νομίζω μου λέει να περάσω την 013.016 .... δεν ξανακάνω επαναφορά με ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ..... δεν ξέρω αν φταίει αυτό... τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα??
:)

το C7 εχει την δυνατοτητα του Ν8 να οργανωνει τα sms με μορφη συνομιλιας... δλδ σαν διαλογο?? σκεφτομαι να γυρισω σε νοκια μετα απο μερικους μηνες με αντροιντ κ συνηθισα... :-P
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ναι, οι συζητήσεις σε μορφή chat είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των symbian^3 συσκευών.

ΟΥΦΦΦΦ!!!! Αμάν βρε παιδιά μου κατεβάσατε τ'αυτιά. Παρήγγειλα παραεισαγωγής (γερμανικό) και με προβληματιζει η αλλαγη γλωσσας , οι μη αναβαθμίσεις μεσο καλωδιου, εγγυησεις κλπ...... Και τωρα τι κανουμε??? Να το παω τσην αντιπροσωπεια για ελληνικά?? παλι δωρον αδωρον?? τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω??

Τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω??

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ

Συγκεκριμένα:

Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή?

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή?

Καλημέρα.

Μπορείς να κάνεις το εξής. Μπες στις επαφές σου, επέλεξε τις όλες και μετά πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή σε κάρτα μνήμης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και θα βρεις ένα φάκελο Contacts μέσα στον φάκελο Άλλα (ή Others). Εκεί μέσα θα βρεις όλες τις επαφές σου.

stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό?

stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό?

Τώρα το κατάλαβα, νόμιζα ότι τις έχεις ήδη στην συσκευή σου. Δοκίμασε με κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται στο θέμα Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας.

Οκ ευχαριστώ :)

τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται???

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Οκ ευχαριστώ :)

τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται???

Φτιάξε έναν φάκελο Contacts, βάλε εκεί μέσα όλες τις επαφές που έκανες εξαγωγή και τον φάκελο contacts τοποθέτησε τον στον φάκελο Others ή Άλλα ο οποίος βρίσκεται μέσα στην κάρτα μνήμης. Το όνομα του φακέλου Others ή Άλλα εξαρτάται από το τι γλώσσα έχεις επιλέξει στο κινητό σου. Αφού κάνεις αυτή την διαδικασία τότε πήγαινε στις επαφές μέσα από το κινητό πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή από κάρτα μνήμης.

Καλημέρα.

Μπορείς να κάνεις το εξής. Μπες στις επαφές σου, επέλεξε τις όλες και μετά πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή σε κάρτα μνήμης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και θα βρεις ένα φάκελο Contacts μέσα στον φάκελο Άλλα (ή Others). Εκεί μέσα θα βρεις όλες τις επαφές σου.

Eγω οταν κανω αυτη την διαδικασια δεν μου δινει την δυνατοτητα να αποθηκευσω σε καρτα μνημης παρα μονο στην καρτα sim ενω εχω κανονικα καρτα μεσα. Τι μπορει να συμβαινει;

Τελικά παιδιά κατεβασα νεότερ εκδοση εκδοση του ΦΟΙΝΙΚΑ (2011.8.3.45122) (παλιοτερη δεν αναγνωριζε το τηλεφωνο λογω RM-675) και τελος καλο ολα καλα!!!!

καντε μια ενημερωση για α μην ξαναψαχνω απ την αρχη... αναβαθμισεις δε μπορουμε καλωδιακα να κανουμε??(λογω οτι εκανα αλλαγη productcode), μονο μεσο wifi??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΟΥΦΦΦΦ!!!! Αμάν βρε παιδιά μου κατεβάσατε τ'αυτιά. Παρήγγειλα παραεισαγωγής (γερμανικό) και με προβληματιζει η αλλαγη γλωσσας , οι μη αναβαθμίσεις μεσο καλωδιου, εγγυησεις κλπ...... Και τωρα τι κανουμε??? Να το παω τσην αντιπροσωπεια για ελληνικά?? παλι δωρον αδωρον?? τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω??
Edited by spirpat

Eγω οταν κανω αυτη την διαδικασια δεν μου δινει την δυνατοτητα να αποθηκευσω σε καρτα μνημης παρα μονο στην καρτα sim ενω εχω κανονικα καρτα μεσα. Τι μπορει να συμβαινει;

Για να κρατήσεις αντίγραφο των επαφών σου ακολούθησε την διαδρομή Επαφές > Επιλογή > Αντιγραφή προσωπικών στοιχείων > Σε άλλη μνήμη

Τελικά παιδιά κατεβασα νεότερ εκδοση εκδοση του ΦΟΙΝΙΚΑ (2011.8.3.45122) (παλιοτερη δεν αναγνωριζε το τηλεφωνο λογω RM-675) και τελος καλο ολα καλα!!!!

καντε μια ενημερωση για α μην ξαναψαχνω απ την αρχη... αναβαθμισεις δε μπορουμε καλωδιακα να κανουμε??(λογω οτι εκανα αλλαγη productcode), μονο μεσο wifi??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Δεν έκανες ακριβώς αλλαγή product code, απλά flashαρες το κινητό σου με το firmware το οποίο περιέχει την Ελληνική γλώσσα. Για να μην χάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να κάνεις όλες τις επόμενες αναβαθμίσεις μέσω wifi.

ok tnx!!! αυτο εννοουσα μονο wifi ok!!

Δεν έκανες ακριβώς αλλαγή product code, απλά flashαρες το κινητό σου με το firmware το οποίο περιέχει την Ελληνική γλώσσα. Για να μην χάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να κάνεις όλες τις επόμενες αναβαθμίσεις μέσω wifi.

Καλημερα και απο μένα! Έχω την 013.016 η οποια ελυσε τα οποια προβληματα ειχα με το ραδιο αλλα που και που μου κανει κατι restart...

Παρελήφθη & το δικό μου C7 Black εχθές

Ως πρώτη εντύπωση δεν ενθουσιάστηκα αλλά και δεν απογοητεύτηκα

Είχα αρκετά χρόνια να πάρω Nokia την θυμόμουν όμως με αρκετά εύκολα μενού

Στο C7 μου φαίνεται ότι έχει ένα σχετικό βαθμό "μπερδέματος"

Anyway ακόμα το επεξεργάζομαι θα επανέλθω...

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Παρελήφθη & το δικό μου C7 Black εχθές

Ως πρώτη εντύπωση δεν ενθουσιάστηκα αλλά και δεν απογοητεύτηκα

Είχα αρκετά χρόνια να πάρω Nokia την θυμόμουν όμως με αρκετά εύκολα μενού

Στο C7 μου φαίνεται ότι έχει ένα σχετικό βαθμό "μπερδέματος"

Anyway ακόμα το επεξεργάζομαι θα επανέλθω...

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε & η αναβάθμιση στο τελευταίο firmware

με αρκετή δυσκολία βέβαια μιας και δεν έχω wifi στο σπίτι

Αυτό μέχρι στιγμής είναι το σοβαρό μειονέκτημα δηλ. το ότι δεν "παίρνει" Internet χωρίς wifi :(

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Αυτό μέχρι στιγμής είναι το σοβαρό μειονέκτημα δηλ. το ότι δεν "παίρνει" Internet χωρίς wifi :(

τι εννοεις ? δεν εχεις 3g?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δηλ πως αλλιως θα μπορουσε να "παρει" Internet χωρις wifi η 3g?

Οταν λες εχει δυσκολο μενου εννοεις οτι ειχες συνιθισει τα ευκολα μενου στα νοκια στυλ 3310? Γιατι το μενου του symbian 3 ειναι πανευκολο.

6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Δεν το έγραψα σωστά

εννοώ ότι το τηλ. δεν συνδέεται στο Internet μέσω υπολογιστή

χρειάζεται wifi σύνδεση οπότε θα ψάξω μια free σύνδεση για να μπώ ;)

Σχετικά με το μενού φαντάζομαι ότι είναι θέμα συνήθειας...:cool:

wifi?????? Βρε παιδιά πως γινετε οριστικη απενεργοποιηση στα ασυρματα δικτυα??

Εχω κανει αναζητηση... εχω καταχωρησει 2δικτυα (οικιακο και εργασιας) και οποτε ειμαι εντος εμβελειας συνδεετε συνεχως. Κανω αποσυνδεση και μετα απο λιγο ξανασυνδεετε χωρις να θελω......

οκ ευχαριστω!! (σε λαθος σημειο εψαχνα) ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΙς ΟΔΗΓΙΕΣ, ΤΙΘΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΑΛΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ................................ (μονο μετα απο διαγραφη των δικτυων που καταχωρησα εμεινε απενεργοποιημενο)

Διάβασε το Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί και τσέκαρε όλες τις ρυθμίσεις.
Edited by spirpat