mikemilos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω την rm-675 v13.016 PR 1.1 για να την βαλω μεσω του phoenix????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλημέρα. Το firmware που ζητάς μπορείς να το κατεβάσεις από το πρόγραμμα navifirm και μετά μέσω phoenix να το περάσεις στο κινητό σου. Το navifirm θα το βρεις με μια αναζήτηση στο Google. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ειναι free το navifirm???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 οντως η κληση λειτουργει και οριζοντια. Ο browser,Adobe Reader,QuickOffice δεν καταλαβαινω καμια διαφορα απολυτως. η κυλιση εχει καποια διαφορα. ψιλοπραγματα γενικα. Καλημέρα και από μένα. Μήπως ξέρουμε αν διορθώθηκαν τα κολλήματα που είχαμε με το ράδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ειναι free το navifirm???? Εντελως! :p Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpl Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπέρα! Θέλω να απεγκαταστήσω το προγραμματάκι f-secure το οποίο ήταν προεγκαταστημένο στη συσκευή. Έκανα κανονικά από τη διαχείρηση εφαρμογών την απεγκατάσταση αλλά συνεχίζει και μου την εμφανίζει την εφαρμογή. Και το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ τη συσκευή ξεκινάει κ αυτόματα το f-secure. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgoun Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπέρα! Θέλω να απεγκαταστήσω το προγραμματάκι f-secure το οποίο ήταν προεγκαταστημένο στη συσκευή. Έκανα κανονικά από τη διαχείρηση εφαρμογών την απεγκατάσταση αλλά συνεχίζει και μου την εμφανίζει την εφαρμογή. Και το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ τη συσκευή ξεκινάει κ αυτόματα το f-secure. επανεκκινηση εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπέρα! Θέλω να απεγκαταστήσω το προγραμματάκι f-secure το οποίο ήταν προεγκαταστημένο στη συσκευή. Έκανα κανονικά από τη διαχείρηση εφαρμογών την απεγκατάσταση αλλά συνεχίζει και μου την εμφανίζει την εφαρμογή. Και το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ τη συσκευή ξεκινάει κ αυτόματα το f-secure. Στις επιλογες του F secure εχει επιλογη να μην ξεκιναει στο start up νομιζω. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Kαλημέρα και από μένα! Είναι λογικό να μην μπορώ να μπω στο κατάστημα OVI από την σύνδεση Wind Ιnternet που έχω, αλλά να μπαίνει μόνο μέσω HiFi??? Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpl Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) επανεκκινηση εκανες? Ναι... αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Και το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται σαν εφαρμογή πλέον στα εγκαταστημένα αρχεία... Στις επιλογες του F secure εχει επιλογη να μην ξεκιναει στο start up νομιζω. Δυστυχώς δεν βρήκα κάποια τέτοια επιλογή... Edited March 8, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Γεια σας.... έχω κι εγώ το nokia C7 και αντιμετώπισα τα εξής...... όσο είχε την προεγκατεστημένη του έκδοση, όλα πήγαιναν καλά...... έκανα και τις αναβαθμίσεις που βγήκαν κλπ ολα οκ..... έκανα και backup στον υπολογιστή...... Βγήκε η νέα έκδοση η 013.016 νομίζω.... την πέρασα κι απο τότε το κινητό κολλάει μου φαίνεται και πάει πιο αργά......... ακόμα και τα βιντεάκια έχω την εντύπωση ότι δεν ανοίγουν το ίδιο με πριν....... Το έδωσα σε nokia care και ξαναπέρασαν την ίδια έκδοση. Μετά το κινητό πήγαινε κάπως καλύτερα...... Το θέμα είναι ότι στις αναβαθμίσεις που ψάχνει το ίδιο το κινητό, εκτός απο αυτή για την αναζήτηση και κάτι αλλές μου βγάζει και λογισμικό με χρήση υπολογιστή! Τι είναι αυτό?? στο nokia ovi suite μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση............ Α και κάτι επιπλέον και συγνώμη αν σας κουράζω, έκανα επαναφορά 2 φορές μια απο το παλιο backup και μια απο ένα καινούργιο που έκανα αφού πήρα το nokia care και πάει πάλι μου φαίνεται όπως και πριν το κινητό αργά.......... υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση και πως? αν θέλετε πέστε μου με pm το πρόγραμμα και τον τρόπο. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 @Datum Processor Προηγούμενη έκδοση firmware δεν μπορείς να περάσεις. Πιθανότατα το πρόβλημα που προκαλεί τα κολλήματα που αναφέρεις είναι το backup που επανέφερες. Μετά από format καλό είναι να επαναφέρουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα μας (φωτογραφίες, βίντεο, επαφές) και όλα τα υπόλοιπα να τα κάνουμε από την αρχή (ρυθμίσεις, εγκατάσταση εφαρμογών, κ.τ.λ.). Στο κινητό ποια αναβάθμιση σου εμφανίζει? Σου εμφανίζει να περάσεις την 013,016? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 πάτησα στο κινητό εκεί στην αναβάθμιση και νομίζω μου λέει να περάσω την 013.016 .... δεν ξανακάνω επαναφορά με ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ..... δεν ξέρω αν φταίει αυτό... τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 το C7 εχει την δυνατοτητα του Ν8 να οργανωνει τα sms με μορφη συνομιλιας... δλδ σαν διαλογο?? σκεφτομαι να γυρισω σε νοκια μετα απο μερικους μηνες με αντροιντ κ συνηθισα... :-P Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ναι, οι συζητήσεις σε μορφή chat είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των symbian^3 συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ΟΥΦΦΦΦ!!!! Αμάν βρε παιδιά μου κατεβάσατε τ'αυτιά. Παρήγγειλα παραεισαγωγής (γερμανικό) και με προβληματιζει η αλλαγη γλωσσας , οι μη αναβαθμίσεις μεσο καλωδιου, εγγυησεις κλπ...... Και τωρα τι κανουμε??? Να το παω τσην αντιπροσωπεια για ελληνικά?? παλι δωρον αδωρον?? τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω?? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ Συγκεκριμένα: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με διαγραφή αρχείων και νομίζω πως είναι εντάξει..... Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την τηλεφωνικό κατάλογο απο το backup που έχω στον υπολογιστή απτο ovi suite χωρίς να το επαναφέρω στην συσκευή? Καλημέρα. Μπορείς να κάνεις το εξής. Μπες στις επαφές σου, επέλεξε τις όλες και μετά πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή σε κάρτα μνήμης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και θα βρεις ένα φάκελο Contacts μέσα στον φάκελο Άλλα (ή Others). Εκεί μέσα θα βρεις όλες τις επαφές σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 stendor έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή αρχείων στο κινητό και πλέον το κινητό δεν έχει καθόλου τηλέφωνα ούτε στην κάρτα sim.... ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι μόνο στο backup που βρίσκετε στον υπολογιστή απο αυτό που έκανε το ovi suite... γίνετε χωρίς επαναφορά να έχω αλλιώς τον τηλεφωνικό κατάλογο αυτό? Τώρα το κατάλαβα, νόμιζα ότι τις έχεις ήδη στην συσκευή σου. Δοκίμασε με κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται στο θέμα Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Οκ ευχαριστώ :) τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται??? Edited March 9, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Οκ ευχαριστώ :) τους έκανα εξαγωγή, τώρα στο κινητό σε πιο φάκελο τους βάζω για να εμφανίζονται??? Φτιάξε έναν φάκελο Contacts, βάλε εκεί μέσα όλες τις επαφές που έκανες εξαγωγή και τον φάκελο contacts τοποθέτησε τον στον φάκελο Others ή Άλλα ο οποίος βρίσκεται μέσα στην κάρτα μνήμης. Το όνομα του φακέλου Others ή Άλλα εξαρτάται από το τι γλώσσα έχεις επιλέξει στο κινητό σου. Αφού κάνεις αυτή την διαδικασία τότε πήγαινε στις επαφές μέσα από το κινητό πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή από κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλημέρα. Μπορείς να κάνεις το εξής. Μπες στις επαφές σου, επέλεξε τις όλες και μετά πάτα επιλογές και επέλεξε αντιγραφή σε κάρτα μνήμης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και θα βρεις ένα φάκελο Contacts μέσα στον φάκελο Άλλα (ή Others). Εκεί μέσα θα βρεις όλες τις επαφές σου. Eγω οταν κανω αυτη την διαδικασια δεν μου δινει την δυνατοτητα να αποθηκευσω σε καρτα μνημης παρα μονο στην καρτα sim ενω εχω κανονικα καρτα μεσα. Τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Τελικά παιδιά κατεβασα νεότερ εκδοση εκδοση του ΦΟΙΝΙΚΑ (2011.8.3.45122) (παλιοτερη δεν αναγνωριζε το τηλεφωνο λογω RM-675) και τελος καλο ολα καλα!!!! καντε μια ενημερωση για α μην ξαναψαχνω απ την αρχη... αναβαθμισεις δε μπορουμε καλωδιακα να κανουμε??(λογω οτι εκανα αλλαγη productcode), μονο μεσο wifi??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΟΥΦΦΦΦ!!!! Αμάν βρε παιδιά μου κατεβάσατε τ'αυτιά. Παρήγγειλα παραεισαγωγής (γερμανικό) και με προβληματιζει η αλλαγη γλωσσας , οι μη αναβαθμίσεις μεσο καλωδιου, εγγυησεις κλπ...... Και τωρα τι κανουμε??? Να το παω τσην αντιπροσωπεια για ελληνικά?? παλι δωρον αδωρον?? τελικα μονο η γλωσσα αλλαζει? μπορω μονος να το κανω?? Edited March 9, 2011 by spirpat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts