pexths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Νεα αναβαθμιση λογισμικου. Την περασα ota. Απο το λογισμικο 12.004 τωρα εχω την εκδοση 13. 7mb ειναι.σε 5 λεπτα την εκανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Όπως είπε και ο pexths πριν κυκλοφόρησε η έκδοση PR1.1. Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμα κάποιο change log, οπότε όσοι χρήστες το έχουν περάσει θα ήταν πολύ καλό αν ανέφεραν τις αλλαγές που έχουν παρατηρήσει. :) PR 1.1 Firmware v013.016 Now Available For The Nokia C7 http://thehandheldblog.com/2011/02/03/nokia-c7-pr-1-1-firmware-013016/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 stendor said: Όπως είπε και ο pexths πριν κυκλοφόρησε η έκδοση PR1.1. Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμα κάποιο change log, οπότε όσοι χρήστες το έχουν περάσει θα ήταν πολύ καλό αν ανέφεραν τις αλλαγές που έχουν παρατηρήσει. :) PR 1.1 Firmware v013.016 Now Available For The Nokia C7 http://thehandheldblog.com/2011/02/03/nokia-c7-pr-1-1-firmware-013016/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader δεν εχω βρει καποια σπουδαια διαφορα.ισως η αποκριση της οθονης βελτιωθηκε λιγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Οι αλλαγές που λέγεται ότι έχει η 13.0.16 είναι: Ο browser αναβαθμίστηκε από την έκδοση 7.2.7.3 στην 7.2.8.10 QuickOffice αναβαθμίστηκε από την έκδοση 6.2.651 στην 6.4.166 Adobe Reader LE αναβαθμίστηκε από την έκδοση 2.5.560 στην 2.5.653 Η εφαρμογή κλήση λειτουργεί και οριζόντια Διορθώθηκαν μερικά bugs Λειτουργούν καλύτερα τα εφέ και η κύλιση Όσοι την έχουν περάσει, ας επιβεβαιώσουν. http://mynokiablog.com/2011/02/03/pr-1-1-is-out-for-the-c7/ http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12557_PR_11_firmware_13016_now_avail.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 mirrorofsorrow said: Οι αλλαγές που λέγεται ότι έχει η 13.0.16 είναι: Ο browser αναβαθμίστηκε από την έκδοση 7.2.7.3 στην 7.2.8.10 QuickOffice αναβαθμίστηκε από την έκδοση 6.2.651 στην 6.4.166 Adobe Reader LE αναβαθμίστηκε από την έκδοση 2.5.560 στην 2.5.653 Η εφαρμογή κλήση λειτουργεί και οριζόντια Διορθώθηκαν μερικά bugs Λειτουργούν καλύτερα τα εφέ και η κύλιση Όσοι την έχουν περάσει, ας επιβεβαιώσουν. http://mynokiablog.com/2011/02/03/pr-1-1-is-out-for-the-c7/ http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12557_PR_11_firmware_13016_now_avail.php οντως η κληση λειτουργει και οριζοντια. Ο browser,Adobe Reader,QuickOffice δεν καταλαβαινω καμια διαφορα απολυτως. η κυλιση εχει καποια διαφορα. ψιλοπραγματα γενικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Την πέρασα κι εγώ. Μια αλλαγή που παρατήρησα είναι ότι άλλαξε το εικονιδιάκι του wi-fi πάνω αριστερά όταν δεν είναι συνδεμένο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 dmarccos said: Την πέρασα κι εγώ. Μια αλλαγή που παρατήρησα είναι ότι άλλαξε το εικονιδιάκι του wi-fi πάνω αριστερά όταν δεν είναι συνδεμένο οχι κατι βασικο δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μια ερώτηση: Το κινητό έχει 2 μικρόφωνα για ακύρωση ήχου; Έχει δει διαφορά κανείς σε χώρους με φασαρία; (Να σε ακούει ο άλλος καλύτερα κτλ) Σαν ποιότητα ομιλίας, πως τα πάει; (Εχει και κανονικά βιντεοκληση ε;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να ζεσταίνεται η περιοχή γύρω από την κάμερα μετά από περίπου μισή ώρα λειτουργίας (π.χ. παιχνιδιού); Φαντάζομαι κάπου εκεί θα είναι ο επεξεργαστής αλλά είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο...Το ίδιο και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ioa_pap said: Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να ζεσταίνεται η περιοχή γύρω από την κάμερα μετά από περίπου μισή ώρα λειτουργίας (π.χ. παιχνιδιού); Φαντάζομαι κάπου εκεί θα είναι ο επεξεργαστής αλλά είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο...Το ίδιο και σε εσάς; και με θηκη και χωρις θηκη δεν ζεσταινεται σε μενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μία πολύ γρήγορη ελπίζω ερώτηση. Είναι το πρώτο μου smartphone και μάλιστα δεν έχω και εμπειρία από Nokia. Αυτή τη στιγμή διαβάζω τα (μεγάλα ομολογουμένως) σχετικά threads και το FAQ του symbian^3, αλλά επειδή προβλέπεται πολύ διάβασμα :) θέλω να σιγουρέψω κάτι: Έχω διαλέξει "Αλλαγή σε WLAN: Μόνο γνωστά WLAN" "Χρ. δεδ. σε χώρα προέλ.: Μόνο WLAN" "Χρ. δεδ. στο εξωτερικό: Μόνο WLAN" και στο "προορισμοί" έχω στο διαδίκτυο μόνο τα 2-3 wi-fi που χρησιμοποιώ (σπίτι-δουλειά-φίλοι) ενώ έχω σβήσει από τις υπηρεσίες wap το σημείο πρόσβασης της cosmote που ήταν μέσα. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ τώρα να παίξω άφοβα με το καινούργιο μου παιχνίδι και να του βγάλω τα μάτια μαθαίνοντάς το, χωρίς να κινδυνεύω από οποιαδήποτε εξτρα χρέωση? Και στο GPS, και να βάλω εφαρμογές-widgets και οτιδήποτε χωρίς να συνδέεται τίποτα εκτός των wi-fi's? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Διάβασε και αυτόν τον οδηγό και σιγουρέψου ότι έχεις φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αυτά διαβάζω τώρα, προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι τα έχω καταλάβει όλα σωστά γιατί η πληροφορία για όποιον δεν έχει ασχοληθεί ξανά με Internet από το κινητό είναι μπόλικη και μαζεμένη. Απλά προσπαθώ μέχρι να ΜΑΘΩ τι ακριβώς ρυθμίζω και γιατί, να τα ρυθμίσω άμεσα και τυφλά έτσι ώστε να μην αφήσω το κινητό να συνδεθεί εκτός wi-fi και χρεωθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εγώ για να αποφύγω 100% όλες τις ανεπιθύμητες συνδέσεις έκανα αυτό. Για να τσεκάρεις αν συνδέεται η συσκευή σου και πόσα δεδομένα κατεβάζει, θα πηγαίνεις στο Μητρώο και δεξιά καρτέλα που υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα με αμέτρητες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ωραίο και κατανοητό, βοήθησες πραγματικά. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, να εξαλείψω τις συνδέσεις πριν σιγουρευτώ 100% τι παίζει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theg0dfather Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Guys, τι product code έχετε όσοι έχετε λάβει την PR1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Η PR1.1 ισχύει μόνο για το C7 ή να περιμένουμε κι εμείς με το Ν8 να έρθει και σε εμάς σύντομα; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Η 1.1 είναι διαθέσιμη στο C7 από προχθές αν δεν κάνω λάθος. Για το Ν8 απ' ότι διάβασα έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Η 1.1 θα είναι διαθέσιμη και για τις 3 συσκευές με Symbian^3. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αναβάθμιση ota δεν υπάρχει ε? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanknusm Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αγορασα καινουργιο NOKIA C7 που οταν ανοιγει λεει COSMOTE. Εχω συνδεση WIND συμβολαιο με Internet. Το τηλεφωνο δεν συνδεεται με το internet της WIND παρα μονο σε wifi. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλησπερα και απο μενα,εχω εδω και 2 μερες το c7,προς το παρων ευχαριστημενος..εχω 2 αποριες και θα ηθελα την βοηθεια σας..1 μπαινω στο gps και μου βγαζει μονο μια κοκκινη κουκιδα πανω σε ενα πρασινο τοπιο..πρεπει να κανω καποια εγκατασταση για να εχω χαρτες???και 2 εχω κατεβασει κατι παιχνιδια,σε ποιο φακελο πρεπει να τα περασω για να τα κανω εγκατασταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δοκίμασε κανένας την PR1.1 στο C7 να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι αλλαγές φέρνει; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδια καλησπερα θελω να παρω το c7αλλα κολαω στην καμερα ειναι καλυτερη απο του n86?σε σχεσει βιντεο και φωτο,σαν συσκευη αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theg0dfather Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Παιδιά, ξέρετε πώς μπορώ να αλλάξω το product code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 theg0dfather said: Παιδιά, ξέρετε πώς μπορώ να αλλάξω το product code? νομιζω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις..τουλάχιστον στο n8 δεν γινεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts