Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεα αναβαθμιση λογισμικου. Την περασα ota. Απο το λογισμικο 12.004 τωρα εχω την εκδοση 13.

7mb ειναι.σε 5 λεπτα την εκανα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως είπε και ο pexths πριν κυκλοφόρησε η έκδοση PR1.1. Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμα κάποιο change log, οπότε όσοι χρήστες το έχουν περάσει θα ήταν πολύ καλό αν ανέφεραν τις αλλαγές που έχουν παρατηρήσει. :)

PR 1.1 Firmware v013.016 Now Available For The Nokia C7

http://thehandheldblog.com/2011/02/03/nokia-c7-pr-1-1-firmware-013016/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

stendor said:
Όπως είπε και ο pexths πριν κυκλοφόρησε η έκδοση PR1.1. Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμα κάποιο change log, οπότε όσοι χρήστες το έχουν περάσει θα ήταν πολύ καλό αν ανέφεραν τις αλλαγές που έχουν παρατηρήσει. :)

PR 1.1 Firmware v013.016 Now Available For The Nokia C7

http://thehandheldblog.com/2011/02/03/nokia-c7-pr-1-1-firmware-013016/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29&utm_content=Google+Reader

δεν εχω βρει καποια σπουδαια διαφορα.ισως η αποκριση της οθονης βελτιωθηκε λιγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι αλλαγές που λέγεται ότι έχει η 13.0.16 είναι:

Ο browser αναβαθμίστηκε από την έκδοση 7.2.7.3 στην 7.2.8.10

QuickOffice αναβαθμίστηκε από την έκδοση 6.2.651 στην 6.4.166

Adobe Reader LE αναβαθμίστηκε από την έκδοση 2.5.560 στην 2.5.653

Η εφαρμογή κλήση λειτουργεί και οριζόντια

Διορθώθηκαν μερικά bugs

Λειτουργούν καλύτερα τα εφέ και η κύλιση

Όσοι την έχουν περάσει, ας επιβεβαιώσουν.

http://mynokiablog.com/2011/02/03/pr-1-1-is-out-for-the-c7/

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12557_PR_11_firmware_13016_now_avail.php

mirrorofsorrow said:
Οι αλλαγές που λέγεται ότι έχει η 13.0.16 είναι:

Ο browser αναβαθμίστηκε από την έκδοση 7.2.7.3 στην 7.2.8.10

QuickOffice αναβαθμίστηκε από την έκδοση 6.2.651 στην 6.4.166

Adobe Reader LE αναβαθμίστηκε από την έκδοση 2.5.560 στην 2.5.653

Η εφαρμογή κλήση λειτουργεί και οριζόντια

Διορθώθηκαν μερικά bugs

Λειτουργούν καλύτερα τα εφέ και η κύλιση

Όσοι την έχουν περάσει, ας επιβεβαιώσουν.

http://mynokiablog.com/2011/02/03/pr-1-1-is-out-for-the-c7/

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12557_PR_11_firmware_13016_now_avail.php

οντως η κληση λειτουργει και οριζοντια.

Ο browser,Adobe Reader,QuickOffice δεν καταλαβαινω καμια διαφορα απολυτως. η κυλιση εχει καποια διαφορα. ψιλοπραγματα γενικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την πέρασα κι εγώ.

Μια αλλαγή που παρατήρησα είναι ότι άλλαξε το εικονιδιάκι του wi-fi πάνω αριστερά όταν δεν είναι συνδεμένο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

dmarccos said:
Την πέρασα κι εγώ.

Μια αλλαγή που παρατήρησα είναι ότι άλλαξε το εικονιδιάκι του wi-fi πάνω αριστερά όταν δεν είναι συνδεμένο

οχι κατι βασικο δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση:

Το κινητό έχει 2 μικρόφωνα για ακύρωση ήχου; Έχει δει διαφορά κανείς σε χώρους με φασαρία; (Να σε ακούει ο άλλος καλύτερα κτλ)

Σαν ποιότητα ομιλίας, πως τα πάει;

(Εχει και κανονικά βιντεοκληση ε;)

Samsung S21 Ultra

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να ζεσταίνεται η περιοχή γύρω από την κάμερα μετά από περίπου μισή ώρα λειτουργίας (π.χ. παιχνιδιού);

Φαντάζομαι κάπου εκεί θα είναι ο επεξεργαστής αλλά είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο...Το ίδιο και σε εσάς;

ioa_pap said:
Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να ζεσταίνεται η περιοχή γύρω από την κάμερα μετά από περίπου μισή ώρα λειτουργίας (π.χ. παιχνιδιού);

Φαντάζομαι κάπου εκεί θα είναι ο επεξεργαστής αλλά είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο...Το ίδιο και σε εσάς;

και με θηκη και χωρις θηκη δεν ζεσταινεται σε μενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά, μία πολύ γρήγορη ελπίζω ερώτηση.

Είναι το πρώτο μου smartphone και μάλιστα δεν έχω και εμπειρία από Nokia. Αυτή τη στιγμή διαβάζω τα (μεγάλα ομολογουμένως) σχετικά threads και το FAQ του symbian^3, αλλά επειδή προβλέπεται πολύ διάβασμα :) θέλω να σιγουρέψω κάτι:

Έχω διαλέξει

"Αλλαγή σε WLAN: Μόνο γνωστά WLAN"

"Χρ. δεδ. σε χώρα προέλ.: Μόνο WLAN"

"Χρ. δεδ. στο εξωτερικό: Μόνο WLAN"

και στο "προορισμοί" έχω στο διαδίκτυο μόνο τα 2-3 wi-fi που χρησιμοποιώ (σπίτι-δουλειά-φίλοι) ενώ έχω σβήσει από τις υπηρεσίες wap το σημείο πρόσβασης της cosmote που ήταν μέσα.

Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ τώρα να παίξω άφοβα με το καινούργιο μου παιχνίδι και να του βγάλω τα μάτια μαθαίνοντάς το, χωρίς να κινδυνεύω από οποιαδήποτε εξτρα χρέωση? Και στο GPS, και να βάλω εφαρμογές-widgets και οτιδήποτε χωρίς να συνδέεται τίποτα εκτός των wi-fi's?

Ευχαριστώ!

Διάβασε και αυτόν τον οδηγό και σιγουρέψου ότι έχεις φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται.

Αυτά διαβάζω τώρα, προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι τα έχω καταλάβει όλα σωστά γιατί η πληροφορία για όποιον δεν έχει ασχοληθεί ξανά με Internet από το κινητό είναι μπόλικη και μαζεμένη. Απλά προσπαθώ μέχρι να ΜΑΘΩ τι ακριβώς ρυθμίζω και γιατί, να τα ρυθμίσω άμεσα και τυφλά έτσι ώστε να μην αφήσω το κινητό να συνδεθεί εκτός wi-fi και χρεωθώ.

Εγώ για να αποφύγω 100% όλες τις ανεπιθύμητες συνδέσεις έκανα αυτό. Για να τσεκάρεις αν συνδέεται η συσκευή σου και πόσα δεδομένα κατεβάζει, θα πηγαίνεις στο Μητρώο και δεξιά καρτέλα που υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα με αμέτρητες πληροφορίες.

Ωραίο και κατανοητό, βοήθησες πραγματικά. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, να εξαλείψω τις συνδέσεις πριν σιγουρευτώ 100% τι παίζει.

Ευχαριστώ!

Η PR1.1 ισχύει μόνο για το C7 ή να περιμένουμε κι εμείς με το Ν8 να έρθει και σε εμάς σύντομα; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η 1.1 είναι διαθέσιμη στο C7 από προχθές αν δεν κάνω λάθος. Για το Ν8 απ' ότι διάβασα έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Η 1.1 θα είναι διαθέσιμη και για τις 3 συσκευές με Symbian^3.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αγορασα καινουργιο NOKIA C7 που οταν ανοιγει λεει COSMOTE. Εχω συνδεση WIND συμβολαιο με Internet. Το τηλεφωνο δεν συνδεεται με το internet της WIND παρα μονο σε wifi. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ?

καλησπερα και απο μενα,εχω εδω και 2 μερες το c7,προς το παρων ευχαριστημενος..εχω 2 αποριες και θα ηθελα την βοηθεια σας..1 μπαινω στο gps και μου βγαζει μονο μια κοκκινη κουκιδα πανω σε ενα πρασινο τοπιο..πρεπει να κανω καποια εγκατασταση για να εχω χαρτες???και 2 εχω κατεβασει κατι παιχνιδια,σε ποιο φακελο πρεπει να τα περασω για να τα κανω εγκατασταση??

Δοκίμασε κανένας την PR1.1 στο C7 να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι αλλαγές φέρνει;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια καλησπερα θελω να παρω το c7αλλα κολαω στην καμερα ειναι καλυτερη απο του n86?σε σχεσει βιντεο και φωτο,σαν συσκευη αξιζει?

theg0dfather said:
Παιδιά, ξέρετε πώς μπορώ να αλλάξω το product code?

νομιζω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις..τουλάχιστον στο n8 δεν γινεται.....