Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι κανω?????

Δημιούργησε μία επαφή, ότι να ναι και κάνε την αντιγραφή σε μία μνήμη ... Πήγαινε στην μνήμη που έκανες αντιγραφή και βρες την αποθηκευμένη επαφή ... Λογικά θα είναι στο "άλλα" ένας φάκελος με το όνομα "Επαφές" ... Διέγραψε την επαφή και μέσα στον φάκελο πέρνα όλες τις επαφές σου μέσω υπολογιστή ... Τέλος, πήγαινε στις επαφές σου και επέλεξε "αντιγραφή προσωπικών στοιχείων" και επέλεξε την μνήμη που έβαλες τις επαφές ... Θα σε ρωτήσει για επιβεβαίωση και θα τα φορτώσει όλα μόνο του ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν αποθηκεύουμε/επαναφέρουμε επαφές για backup/restore, αυτές αποθηκεύονται στη διαδρομή Ε:/Others/Contacts (μνήμη μαζικής αποθήκευσης) ή F:/Others/Contacts (κάρτα μνήμης).
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δημιούργησε μία επαφή, ότι να ναι και κάνε την αντιγραφή σε μία μνήμη ... Πήγαινε στην μνήμη που έκανες αντιγραφή και βρες την αποθηκευμένη επαφή ... Λογικά θα είναι στο "άλλα" ένας φάκελος με το όνομα "Επαφές" ... Διέγραψε την επαφή και μέσα στον φάκελο πέρνα όλες τις επαφές σου μέσω υπολογιστή ... Τέλος, πήγαινε στις επαφές σου και επέλεξε "αντιγραφή προσωπικών στοιχείων" και επέλεξε την μνήμη που έβαλες τις επαφές ... Θα σε ρωτήσει για επιβεβαίωση και θα τα φορτώσει όλα μόνο του ....

Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Ενταξει βρηκα αλλο τροπο κ τα συχρονισα με bluetooth μ ενα αλλο παλιο nokia που ειχα κ περασα επαφες...

Όχι, δε γίνεται αυτό. Μπορείς να επιχειρήσεις να συνδέσεις το κινητό πάνω σε USB hub με άλλες συσκευές μαζί, ώστε να μη σηκώνει ο hub τη ζήτηση ισχύος και να μη φορτίζει τελικά. Είναι όμως απλά μία πατέντα που δεν δουλεύει πάντα.

κακως....τι την θελει την φορτιση μεσω usb..?

τεσπα-thx...

2 αποριες:

-θελω η εγκατασταση εφαρμογων να γινεται στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο.πως?

-να μην ανοιγει αυτοματα το ασυρματο δικτυο και μαλιστα καπακι αφου το εχω κλεισει.

ευχαριστω

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

κακως....τι την θελει την φορτιση μεσω usb..?

τεσπα-thx...

μην ανησυχεις η μπαταρια δεν παθαινει τιποτα ;)

2 αποριες:

-θελω η εγκατασταση εφαρμογων να γινεται στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο.πως?

-να μην ανοιγει αυτοματα το ασυρματο δικτυο και μαλιστα καπακι αφου το εχω κλεισει.

ευχαριστω

εννοεις αυτες που κατεβαζεις απο ovi suite ? απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου

απενεργοποιησε τα widget απο την αρχικη οθονη και τσεκαρε τις ρυθμισεις του email :)

Edited by pgetsopoulos

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

περισσοτερο επειδη ειναι οι πρωτες φορτισεις...

οκ το ξεπερναμε..

για εδω τι μπορω να κανω?:

-θελω η εγκατασταση εφαρμογων να γινεται στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο.

ευχαριστω

Υπάρχουν εφαρμογές που δεν σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις που θα γίνει η εγκατάσταση και δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Πιθανόν να γίνεται αυτό γιατί έχεις επιλέξει να γίνεται ανάκτηση email ή γιατί είναι τα widget σε σύνδεση.Ρίξε και μια ματιά εδώ Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Υπάρχουν εφαρμογές που δεν σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις που θα γίνει η εγκατάσταση και δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Πιθανόν να γίνεται αυτό γιατί έχεις επιλέξει να γίνεται ανάκτηση email ή γιατί είναι τα widget σε σύνδεση.Ρίξε και μια ματιά εδώ Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί

ok-θα το ψαξω-να`σαι καλα..:D

ok-θα το ψαξω-να`σαι καλα..:D

δεν...το εκλεισα το ανοιξα.εστρωσε.

μετα απο λιγο(αφου ειχα παιξει με το skype και εκανε συνδεση/αποσυνδεση αυτοματα οταν ανοιγε/εκλεινε το skype)αρχισε παλι την αυτοματες συνδεσεις..

δεν μπορω να βρω τι φταιει..

**το skype στο nokia,δεν υποστηριζει βιντεοκληση?

εννοεις αυτες που κατεβαζεις απο ovi suite ? απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου

απενεργοποιησε τα widget απο την αρχικη οθονη και τσεκαρε τις ρυθμισεις του email :)

σωστος....ηταν το facebook στην 3τη επιφανεια εργασιας και δεν το ειχα παρει χαμπαρι...!!αψογος

**το skype στο nokia,δεν υποστηριζει βιντεοκληση?

μοναδικη απορια η βιντεοκληση του skype...

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μοναδικη απορια η βιντεοκληση του skype...

μην κανεις συνεχομενα ποστ, πατα τροποποιηση

οχι ακομα... βιντεοκληση κανει νομιζω μονο το fring, ειναι δωρεαν και ειναι αρκετα καλο ;) κανει βιντεοκλησεις και σε ανδροιδ απο οσο ξερω :D

μην κανεις συνεχομενα ποστ, πατα τροποποιηση

οχι ακομα... βιντεοκληση κανει νομιζω μονο το fring, ειναι δωρεαν και ειναι αρκετα καλο ;) κανει βιντεοκλησεις και σε ανδροιδ απο οσο ξερω :D

ωραια...

ευχαριστω πολυ παιδια...

Παίδες ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Ενα φιλαράκι πήρε το κινητό και το έβαλε να φορτίσει. Μετά απο 10 λεπτά είπε να το ανοίξει αλλά αυτό έσβησε και από τότε δεν ανοίγει. Κάρτα μνήμης και hard format δεν δούλεψαν. Πάμε για αλλαγή? (να μην μπλέξουμε με φλασαρίσματα)

:rtfm:

Εννοείτε αλλαγή,ειδικά αν είναι λίγων ημερών η συσκευή οπότε αν διαγνωσθεί πρόβλημα άμεση αντικατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά,

Ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί κάπου το ακόλουθο ερώτημα που θέλω να υποβάλλω αλλά μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.

Πήρα πρόσφατα το nokia C6-01 και θέλω να περάσω όλες τις επαφές που είχα στο παλίο μου κινητό 6300. Το παλιό κινητό χρησιμοποιεί το PC suite ενώ το καινούργιο το Ovi Suite. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές ?

Καλό πάσχα να έχετε και καλή ανάσταση!

Καλησπέρα παιδιά,

Ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί κάπου το ακόλουθο ερώτημα που θέλω να υποβάλλω αλλά μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.

Πήρα πρόσφατα το nokia C6-01 και θέλω να περάσω όλες τις επαφές που είχα στο παλίο μου κινητό 6300. Το παλιό κινητό χρησιμοποιεί το PC suite ενώ το καινούργιο το Ovi Suite. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές ?

Καλό πάσχα να έχετε και καλή ανάσταση!

Στον πίνακα ελέγχου υπάρχει εντολή "μεταφορά" οπότε με τον τρόπο αυτό μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου αλλά και όχι μόνον από το ένα κινητό στο άλλο.

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό (πρώτο touch screen κινητό και το ψάχνω αρκετά) θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

- ανοίγει αρχεία office (word , excel) ? Τα HTC έχω δει ότι έχουν το πρόγραμμα.

- από λογισμικό anroid & symbian ποιο θεωρείται καλύτερο (γρηγορότερο, πληθώρα εφαρμογών, χρηστικότητα κλπ) ? Αναρωτιέμαι γιατί η επόμενη επιλογή μου είναι το Xperia X8 το οποίο ουσιαστικά βασίζεται σε anroid άρα είναι τελείως διαφορετικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

(ζητώ συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί, διάβασα αρκετά σχολαστικά τις προηγούμενες σελίδες, όχι όμως όλες, είναι αρκετές :( )

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό (πρώτο touch screen κινητό και το ψάχνω αρκετά) θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

- ανοίγει αρχεία office (word , excel) ? Τα HTC έχω δει ότι έχουν το πρόγραμμα.

- από λογισμικό anroid & symbian ποιο θεωρείται καλύτερο (γρηγορότερο, πληθώρα εφαρμογών, χρηστικότητα κλπ) ? Αναρωτιέμαι γιατί η επόμενη επιλογή μου είναι το Xperia X8 το οποίο ουσιαστικά βασίζεται σε anroid άρα είναι τελείως διαφορετικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

(ζητώ συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί, διάβασα αρκετά σχολαστικά τις προηγούμενες σελίδες, όχι όμως όλες, είναι αρκετές :( )

1. ναι ανοιγει υπαρχει και μεσα στο κινητο νομιζω το quickoffice

2.προσωπικα θεωρω το συμπιαν^3 πιο ευχρηστο και αρκετα γρηγορο, οσο για τις εφαρμογες η ποιοτητα δεν λειπει αλλα δεν εχει την ποσοτητα (πχ το συμπιαν εχει 2-3 εφαρμογες για twitter και το ανδροιδ κοντευει τους 100 :p)

Edited by pgetsopoulos

Άμα κάνεις την δουλειά σου και με αυτές τις 2-3 εφαρμογές ποιός ο λόγος να υπάρχουν 100? :)

Άμα κάνεις την δουλειά σου και με αυτές τις 2-3 εφαρμογές ποιός ο λόγος να υπάρχουν 100? :)

ακριβως... ποιοτητα>ποσοτητα;)

Στον πίνακα ελέγχου υπάρχει εντολή "μεταφορά" οπότε με τον τρόπο αυτό μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου αλλά και όχι μόνον από το ένα κινητό στο άλλο.

Καλησπέρα,

Αυτό ισχύει και για μεταφορά μηνυμάτων ? :O

Ευχαριστώ.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Καλησπέρα,

Αυτό ισχύει και για μεταφορά μηνυμάτων ? :O

Ευχαριστώ.

τουλαχιστον τα δικα μου μεταφέρθηκαν

Συμφωνώ, εξάλλου για πρώτο touch κινητό μάλλον δεν θα έχω πολλές απαιτήσεις.

Σας ευχαριστώ , μάλλον για το συγκεκριμένο προορίζομαι, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές γενικά!

Καλησπέρα,

Το κινητό δεν έχει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού ενώ μέχρι τώρα έιχε κανονικά.

Από που μπορώ να κάνω διαχείριση των δικτύων των οποίων έχει πρόσβαση το κινητό καθώς πιστεύω πως μια λύση είναι να κάνω delete όλα τα "γνωστά" δίκτυα του κινητού.

Ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις-προορισμοί-διαδίκτυο.

Ρίξε και μια ματιά στην ανάλογη ενότητα του FAQ Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί

για τυχόν άλλη απορία που έχεις σχετικά με τις λειτουργίες του ασύρματου δικτύου.

[sIGPIC][/sIGPIC]