Jump to content

Einstein69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Einstein69

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q

Einstein69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... γιατί (διαβάζοντας κάποιες από τις σελίδες του thread) σκέφτομαι να πάρω αυτό με την αναβάθμισή μου :rolleyes:
  2. Καλησπέρα, τα δεδομένα 3G σε αυτή τη συσκευή που είναι 4G , δουλεύουν κανονικά? Μπαίνει κανονικά στο Internet με 3G ; συγγνώμη αν είναι λίγο "χαζή" η ερώτησή μου και συγγνώμη αν έχει ειπωθεί αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω και τις 159 σελίδες για να το βρω.. ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  3. Einstein69

    Jiayu G3S

    Ευχαριστώ παααααααρα πολύ για το χρόνο σου και για όλη αυτή την ανάλυση που έκανες. θα την μελετήσω βράδυ στο σπίτι (γιατί εν ώρα εργασίας δεν μπορώ να εμβαθύνω τόσο) και θα επανέλθω αν έχω απορίες ή χρειάζομαι κάποια επιπλέον βοήθεια. Σε ευχαριστώ και πάλι, εξαιρετικές πληροφορίες!!!!!! :respect:
  4. Einstein69

    Jiayu G3S

    πράγματι, το δοκίμασα, δεν με ρώτησε από ποια sim στέλνει και δεν μπόρεσα να καταλάβω... δοκίμασα κεφαλαία ελληνικά, πάλι τον ίδιο περιορισμό είχε. δεν έχει νόημα να κόψω τα sms επειδή δεν τα υποστηρίζει η συσκευή, η τεχνολογία πρέπει να προσαρμόζεται στα δικά μας δεδομένα, όχι εμείς στα δικά της ;) στο samsung galaxy ace που είχα, υπήρχε μια ρύθμιση αν θυμάμαι καλά... εδώ δεν μπορώ να τη βρω. αν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας έως τώρα! :love:
  5. Einstein69

    Jiayu G3S

    Καλημέρα σας, μια ερώτηση σας παρακαλώ, έχω το 3Gs και τα sms περιορίζονται στους 60 ελληνικούς χαρακτήρες. μήπως γνωρίζει κάποιος τη ρύθμιση για να χωράει 160 χαρακτήρας όπως όλες οι συσκευές? ευχαριστώ πολύ !!!
  6. Einstein69

    Jiayu G3S

    Καλησπέρα σας, Δυο ερωτήσεις ακόμα σας παρακαλώ: 1. Έχει τύχει να έχει παραγγείλει κάποιος τηλέφωνο ή κάτι άλλο από αυτό το site --> w*w.aliexpress.com θέλω να πάρω κάτι από εδώ και θα ήθελα να δω αν έχει παραγγείλει κάποιος άλλος... για να δω αν είναι αξιόπιστο το site. 2. έχει τρόπο αποστολής FEDEX IE , DHL & USP. εγώ τα κινήτά που έφερα , επέλεξα SG post. Με αυτούς τους τρόπους (FEDEX που είναι και ο προτεινόμενος) υπάρχει μεγάλος κίνδυνος φόρων; edit: μόλις είδα ότι έχει και EMS αποστολή... τι να προτιμήσω; Ευχαριστώ και πάλι !
  7. Einstein69

    Jiayu G3S

    Σωστά, δεν πρόσεξα τη λεπτομέρεια στον επεξεργαστή, μου φάνηκαν όλα ίδια τα χαρακτηριστικά. και μια ακόμα ερώτηση.. παρόλο που το κινητό είναι rooted, τις εφαρμογές τις εγκαθιστά στη μνήμη του τηλεφώνου κι εγώ μεταφέρω κάποιες στη μνήμη της κάρτας (ένα παιχνίδι δηλαδή). το antivirus & task killer που έβαλα δεν με αφήνει να τα παω στη μνήμη της κάρτας. τα rooted κινητά δεν τα εγκαθιστούν όλα στη μνήμη της κάρτας? έχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να γίνεται έτσι ?
  8. Einstein69

    Jiayu G3S

    Το παρήγγειλα έπειτα από παρότρυνση συν-forum-ιτών. έβαλα την παραγγελία στις 27 Ιουλίου βράδυ (ώρα Ελλάδας), και το παρέλαβα 07 Αυγούστου ! πολύ γρήγορα δηλαδή... το κινητό από λίγο σκάλισμα που του έκανα -γιατί παρήγγειλα πρώτα ενός συγγενή μου και είπα ότι το δικό μου θα είναι το δεύτερο που θα φέρω- δουλεύει άψογα, πολύ γρήγορο, υπέροχη αίσθηση οθόνης. Δεν ξέρω αν είναι έτσι τα iphone, αλλά στο samsung galaxy ace δεν το έχω! πράγματι η κάμερα δεν είναι η καλύτερη, δεν βγάζει καλές φωτό και δεν έχει να κάνει με την ανάλυση της φωτογραφίας αλλά με την ποιότητα. προσωπικά δεν με πειράζει, έχω φωτογραφική μηχανή για τις φωτογραφίες μου, για να μπαίνεις στο internet και να κάνεις τις κλήσεις σου είναι υπέροχο. συνίσταται ανεπιφύλακτα , εγώ πάω για δεύτερη αγορά στις επόμενες ημέρες. Για την ιστορία και για όσους δεν έχουν διαβάσει όλες τις σελίδες μιλάω για το συγκεκριμένο κινητό και το συγκεκριμένο site http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος, τι διαφορά μπορεί να έχει το παρακάτω κινητό από αυτό που τελικά πήρα την πρώτη φορά? http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html ρώτησα στο customer service αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, πράγματι μου βγήκαν σε καλό ! ;)
  9. Einstein69

    Jiayu G3S

    xaxa.. πράγματι με πείσατε, αυτές τις μέρες λέω να το παραγγείλω, τη μία συσκευή κι αν μείνω ικανοποιημένη θα πάω από Σεπτέμβρη και για τη δεύτερη. εκπληκτικό το review και πολύ βοηθητικές όλες οι απαντήσεις σας. Σας ευχαριστώ και πάλι !!! :D ΥΓ. διόρθωση--> "μάλλον την πείσαμε :yahoo:
  10. Einstein69

    Jiayu G3S

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές! Μάλλον θα το κάνω όπως με συμβουλεύετε, δυο διαφορετικές παραγγελίες για να βεβαιωθώ ότι είμαι οκ με το κινητό. Θα επανέλθω στις επόμενες μέρες. Σας ευχαριστώ και πάλι :O
  11. Einstein69

    Jiayu G3S

    Kαλησπέρα σας, θα ήθελα τη συμβουλή σας μια και μιλάτε για κινητά εξωτερικού και αποστολές στην Ελλάδα. Έχω βάλει κι εγώ στο μάτι ένα "JiaYu G3s Quad Core 1.2GHz Gorilla Glass Dual Sim 4.5 inch HD IPS Android4.2" από το etotalk κι έχω άρκετούς ενδιασμούς: 1. από μάρκα αξίζει τον κόπο? δεν είναι μεν γνωστή, αλλά είναι αξιόπιστο το κινητό? φαίνεται κινητό πολύ καλό, με αρκετά χαρακτηριστικά, λέει και gorilla glass... έχω ένα φίλο που μου λέει να πάρω πιο γνωστό brand (lenovo, thl, hawuei ή άλλο) για να έχει σέρβις στην Ελλάδα. Τι με συμβουλεύετε σε αυτό; 2. αυτό με τα τελωνεία που λέτε με τρομάζει λίγο, στο etotalk έχει επιλογές αποστολής / κόστος ανά συσκευή EMS: Normally takes 10 to 15 business days. US$ 39.00 DHL Direct Ship: Normally takes 3 to 7 business days US$ 34.00 SG post: Normally takes 25 to 45 business days US$ 25.00 RU Express: Normally takes 15 to 25 business days US$ 200.00 τι είναι τελικά πιο ασφαλές για να μη σταματήσει στο τελωνείο? 3. εγώ που θέλω να φέρω 2 συσκευές είναι διπλάσιο το κόστος της αποστολής, αξίζει λοιπόν να πάρω ένα τηλέφωνο που κοστίζει 215$ (μαζί με ακουστικά, και etotalkmod για να προσαρμοσουν το λογισμικό) + τα έξοδα μεταφοράς+ πιθανό ρίσκο τελωνείο+ ρίσκο για μη υποστήριξη με service στην Ελλάδα ? Να το κάνω ή όχι? Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία και είμαι στα όρια αν πρέπει να το κάνω ή τελικά να πάρω κάτι από Ελλάδα στην ίδια τιμή με πολύ μικρότερες δυνατότητες. Ευχαριστώ :D
  12. Καλησπέρα σας, ως υπερήφανος κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παρακαλώ -έχω διαβάσει μόνο ως τη σελίδα 40 μέχρις ώρας και δεν είμαι σίγουρη αν έχει απαντηθεί, συγχωρέστε με αν το έχουμε ξαναπει- Ερ: Έχω ενεργοποιήσει το Swype στην πληκτρολόγηση κειμένου και θέλω να το βγάλω και να επιστρέψω στην κλασική γραφή με το 3X4 πληκτρολόγιο κάθετα / οριζόντα το qwerty και την αλλαγή γλώσσας με το spacebar. Πως το κάνω?? Δεν το βρίσκω ..... Ευχαριστώ :)
  13. Άψογος .. το περιμένω να μου έρθει το κινητό και αναρωτιόμουν που θα τις βρω μια και δεν μου έρχονταν αυτόματα από το δίκτυο με το SMS που μου είπαν να στείλω. Ελπίζω να δουλεύει όμοια και στο Q συμβόλαιο. Σε ευχαριστώ !
  14. Συμφωνώ, εξάλλου για πρώτο touch κινητό μάλλον δεν θα έχω πολλές απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ , μάλλον για το συγκεκριμένο προορίζομαι, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές γενικά!
  15. Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό (πρώτο touch screen κινητό και το ψάχνω αρκετά) θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: - ανοίγει αρχεία office (word , excel) ? Τα HTC έχω δει ότι έχουν το πρόγραμμα. - από λογισμικό anroid & symbian ποιο θεωρείται καλύτερο (γρηγορότερο, πληθώρα εφαρμογών, χρηστικότητα κλπ) ? Αναρωτιέμαι γιατί η επόμενη επιλογή μου είναι το Xperia X8 το οποίο ουσιαστικά βασίζεται σε anroid άρα είναι τελείως διαφορετικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά ! (ζητώ συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί, διάβασα αρκετά σχολαστικά τις προηγούμενες σελίδες, όχι όμως όλες, είναι αρκετές :( )
×
×
  • Create New...