tarantules Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 το Ramos W30 Quad Core λέει τίποτα ρε παιδιά ? Έχει περάσει τόσος πολύς καιρός που μας το διαφημίζουν που με τόσο περίμενε σταμάτησα πλέον να το κοιτάζω , μιας και ήθελα να το αγοράσω, και πλέον κοιτάω την επόμενη σειρά 8πύρηνων μιας και πλέον το W30 θεωρείται ξεπερασμένο :lol: Αλήθεια έχει δει κανένας σας κανένα unboxing ή review της εν λόγω ταμπλέτας; Αν είναι να μας το πει... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Είναι 210 ευρώ και όχι $. Έχει μπαταρία 5400mAh,δεν έχει HDMI. Σαν επεξεργαστής,πάντως,είναι πολύ καλός. στο happy hour της παρασκευής το έχουν 210$ ή 160 ευρώ για αυτό και ρώτησα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 στο happy hour της παρασκευής το έχουν 210$ ή 160 ευρώ για αυτό και ρώτησα ...Τότε αλλάζει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxito Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-9-7-inch-Onda-Vi40-32gb-dual-core-android-4-0-Amlogic-Cortex-A9-1/671506477.html ισχυει κατι τετοιο?ειναι αξιοπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 150 euro το πολύ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Από έξω πολύ καλή πρόταση είναι το Ainol Novo7Fire.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα με βοηθούσε πολύ αν μου πρότεινες και κάποιο που μπορώ να το βρώ στην ελληνική αγορά, ή να μου προτείνεις κάποιο αξιόλογο τρόπο να αγοράσω το Ainol Novo 7 Fire που μου πρότεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 150 euro το πολύ ? http://www.skroutz.gr/s/2725382/Vero-A8826-8GB.html Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 150 euro το πολύ ? http://www.skroutz.gr/s/2725382/Vero-A8826-8GB.html αν το θες για διάβασμα ή games (για αρκετές ώρες λειτουργίας δλδ ) πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάξεις και κάπου αλλού γιατί αυτό δεν έχει IPS οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 αν το θες για διάβασμα ή games (για αρκετές ώρες λειτουργίας δλδ ) πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάξεις και κάπου αλλού γιατί αυτό δεν έχει IPS οθόνη Δωσε κανα λινκ απο Ελλαδα με 150 ευρω μπάτζετ και IPS οθόνη πλιζ Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Δωσε κανα λινκ απο Ελλαδα με 150 ευρω μπάτζετ και IPS οθόνη πλιζ Δε νομίζω φίλε μου ότι θα βρεις στην Ελλάδα tablet με τις προδιαγραφές που ζητάς και 150€. Μόνο από Κίνα. Υπάρχουν κάποια και στο Ricardo αλλά και αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα από Κίνα τα εισάγουν, απλά αντί να κάνεις εσύ την εισαγωγή τη κάνουν άλλοι. πχ το Hyundai RockX 8'' Που προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση http://www.ricardo.gr/buy/pc/tablet-pc/loipes-markes/hyundai-rock-x-tablet-8-ips-android-4-16gb/v/an691213172/ Και σε καλή τιμή αλλά εισαγωγής, άρα χωρίς υποστήριξη. Το tablet της Octabit Vero Α8826 θα ήταν πολύ καλή περίπτωση επίσης αν είχε IPS οθόνη σε αυτά τα χρήματα γιατί εχει και πολύ καλή υποστήριξη στο αντίστοιχο φορουμ της oktabit. Όμως χωρίς IPS με 8Gb storage και 150 δε το συζηταω καλύτερα να φέρω το Hyundai που σε προδιαγραφές είναι κλάσεις ανώτερο και να το ρισκάρω. Βέβαια αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω υπάρχει από Ελλάδα και το Vero A9724 με 9,7 ιντσών οθόνη IPS, και 16Gb storage. Aυτό ναι αλλά έχει 199 τα οποία όμως μπορείς να τα βάλλεις και σε δόσεις. Ελπίζω να βοήθησα. Χρόνια πολλά σε όλους. Edited December 26, 2012 by gramacar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Freelander PD10-3G 7" Price: 118,02€ στο DX τι του λειπει; απο υποστηριξη σε roms αραγε; Edited December 26, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Freelander PD10-3G 7" Price: 118,02€ στο DX τι του λειπει; απο υποστηριξη σε roms αραγε; Nομίζω για 8 ιντσών ψάχνει το παλικάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 για την αφεντια μου ρωταω tab χωρις κλησεις δεν λεει,ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Καθώς θα αγοράσω 2 τάμπλετ (ένα 10ιντσο για τον κολλητό και ένα 7ιντσο για μένα) κάθισα και διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νήματος αλλά παραμένω μπερδεμένος! Στα 7ιντσα ποιό είναι προτιμητέο ανάμεσα σε Ainol Novo Fire και Pipo U1; Και στα 10ιντσα, τι διαλέγουμε ανάμεσα σε Cube U30GT, Ainol Hero ή Pipo M1; Οκ, ξέρω ότι έχουν βγει και τα 4πύρηνα αλλά φοβάμαι την ανεξερεύνητη γη των κινέζικων :-) Edited December 31, 2012 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Καθώς θα αγοράσω 2 τάμπλετ (ένα 10ιντσο για τον κολλητό και ένα 7ιντσο για μένα) κάθισα και διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νήματος αλλά παραμένω μπερδεμένος! Στα 7ιντσα ποιό είναι προτιμητέο ανάμεσα σε Ainol Novo Fire και Pipo U1; Και στα 10ιντσα, τι διαλέγουμε ανάμεσα σε Cube U30GT, Ainol Hero ή Pipo M1; Οκ, ξέρω ότι έχουν βγει και τα 4πύρηνα αλλά φοβάμαι την ανεξερεύνητη γη των κινέζικων :-) Στα 10ίντσα υπάρχει και το Ν101. Το πώς διαλέγεις είναι υποκειμενικό. Εγώ όταν ήταν να πάρω το δικό μου κοιτούσα σχεδιασμό, αριθμό και θέση ηχείων και υποστήριξη από την κοινότητα για custom roms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Στα 10ίντσα υπάρχει και το Ν101. Το πώς διαλέγεις είναι υποκειμενικό. Εγώ όταν ήταν να πάρω το δικό μου κοιτούσα σχεδιασμό, αριθμό και θέση ηχείων και υποστήριξη από την κοινότητα για custom roms. Ευχαριστώ! Εισαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ευχαριστώ! Εισαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου; Απόλυτα. Δεν έχω κάτι που πιστεύω θα περίμενα να γίνει καλύτερο, εκτός από τον λάθος φορτιστή που έστειλε από λάθος το μαγαζί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Απόλυτα. Δεν έχω κάτι που πιστεύω θα περίμενα να γίνει καλύτερο, εκτός από τον λάθος φορτιστή που έστειλε από λάθος το μαγαζί. Έχεις δοκιμάσει/ χρησιμοποιήσει και κάποιο άλλο ως μέτρο σύγκρισης; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Έχεις δοκιμάσει/ χρησιμοποιήσει και κάποιο άλλο ως μέτρο σύγκρισης; Είναι το 2ο ταμπλετ μου. Έχω και ένα 7ιντσο εδώ και αρκετά χρόνια. Φυσικά δεν συγκρίνονται, καθώς έχουν τεράστια διαφορά στο hardware. Σχετικά με τα άλλα ταμπλετ με παρόμοιο Hardware, όπως Cube, Pipo κλπ είναι καθαρά θέμα γούστου. Δεν θα βρεις διαφορές σε επιδόσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Είναι το 2ο ταμπλετ μου. Έχω και ένα 7ιντσο εδώ και αρκετά χρόνια. Φυσικά δεν συγκρίνονται, καθώς έχουν τεράστια διαφορά στο hardware. Σχετικά με τα άλλα ταμπλετ με παρόμοιο Hardware, όπως Cube, Pipo κλπ είναι καθαρά θέμα γούστου. Δεν θα βρεις διαφορές σε επιδόσεις. Και πάλι ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντηση! Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Τεχνικά χαρακτηριστικά που κόβουν την ανασα! Νομίζω ότι οι κάτοχοι το ipad 4 πρέπει να αρχίζουν να ανησυχούν λίγο και να προβληματιστούν αν αξίζει να δώσεις διπλάσια τουλάχιστον λεφτά για να πάρεις ίδιο ή και υποδεέστερο σε προδιαγραφές μηχάνημα. Το μειονέκτημα στο παρακάτω Tablet ειναι ότι δεν εχει bluetooth και GPS και ότι έχει Multi touch με 5 αντί για 10 σημεία. Τα άλλα όλα είναι κορυφαία!.... Πλεονέκτημά του η τιμή του ! περίπου 185 - 224 ευρώπουλα ανάλογα με την προπαραγγελία ! Πρόκειται για μηχάνημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 8 πυρηνο επεξεργαστή γραφικών. Retina οθόνη , μνημη ram 2gb , και κάμερα ίδια με αυτή του iphone 4. Αλουμινένιο φινίρισμα , πολλές εξόδους on board χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις ένα "σκασμό" πανάκριβα αξεσουαρ. Το σημαντικότερο είναι ότι παρέχεται και αναβάθμιση σε ANDROID 4.2 σπάνιο πράγμα για κινέζικο tablet.Απο σχετικό ερώτημα προκύπτει η απάντηση ότι έχει αντιχαρακτική οθονη GORILLA GLASS. Πιο συγκεκριμένα: Onda V972 Quad Core is the first Allwinner A31 Quad Core Onda Android Tablet.Onda V972 Quad Core adopt A31 Quad Core CPU and 8 Core Power VR SGX544MP2 GPU,can perfect support 3D Games.Onda V972 configured a 9.7 inch Retina IPS screen with 2048*1536 High-resolution.What's more, Onda V972 build in Apple iPhone 4 OV Camera that insure consumers a nice experience with it. Onda V972 Quad Core Features: OS: Android 4.1.1 support Android 4.2 Update CPU: AllWinner A31 Quad Core GPU: Power VR SGX544MP2 8 Core 1MB L2 Cache RAM 2GB,DDR3 Storage 16GB Shell Material Aluminum shell Screen: Capacitive Touchscreen, 2048*1536 High-resolution Screen Size: 9.7 inch Resolution: 2048*1536 IPS Screen PPI:264 Gravity Sensor: Yes Visible Angle: 179° Display: Retina IPS Camera Daul Camera Apple iPhone 4 OV Camera,Back 5.0M with Auto Focus,Front 2.0M Onda V972 Quad Core Tablet PC Details: Brand Onda MPN Onda V972 Quad Core Extend Card Support TF card up to 32GB extended Gravity Sensor Yes Google Play: Pre-installed Multi-Touch Yes, 5 points touch Android Market Yes WIFI Dispaly: Support WIFI Direct: Support USB: USB 3.0 HDMI:Support Skype Yes Email and Browser: Yes, built in WIFI: 802.11b/802.11g / 802.11n Earphone Interface 3.5mm Video:4K HD Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc. Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc. Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2… Work Time: Up to 8~10 hours Battery : Li-Poly 8000mAh Εxtra εξαρτήματα: 3G υποστηρίζει με εξωτερικό usb stick. Yπάρχει και αντάπτορας για ethernet usb stick Η αγορά του αυτή τη στιγμή είναι με προπαραγγελία μόνο αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το προιον! Απο τις 10-11 Ιανουαρίου λέγεται πως θα αρχίσουν οι παραδόσεις! Μέχρις στιγμής δεν το έχει πιάσει κανείς ακόμη στα χέρια του για να σας πω τις πρώτες εντυπώσεις ....μόλις το παραλάβω θα γράψω τα σχετικά! Οι προπαραγγελίες συχνά συνοδεύονται και από δωρα , ζελατίνες οθόνης , usb otg, hdmi καλώδιο,πενάκι κ.λ.π Edited January 10, 2013 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το 7αρη. A13 1Ghz 512Ram 8GB με UK Post. http://www.ebellking.com/android-tablet/size/7inch-tablet-pc/allwinner-a13-android-tablet Έχει πολύ καλή τιμή, το θέλω για δώρο σε 12χρονο ανιψιό. Από την άλλη υπάρχει και το conect-me της Forthnet http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349287 Είχα σκοπό να πάρω αυτό από ipadalternative αλλά μετά την κακή εμπειρία που είχα δεν ξαναπατάω εκεί. Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το 7αρη. A13 1Ghz 512Ram 8GB με UK Post. http://www.ebellking.com/android-tablet/size/7inch-tablet-pc/allwinner-a13-android-tablet Έχει πολύ καλή τιμή, το θέλω για δώρο σε 12χρονο ανιψιό. Από την άλλη υπάρχει και το conect-me της Forthnet http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349287 Είχα σκοπό να πάρω αυτό από ipadalternative αλλά μετά την κακή εμπειρία που είχα δεν ξαναπατάω εκεί.Αυτό που λες,από το Belking, λέει 4GB. Ένα παρόμοιο έχω πάρει από εδώ και μάλιστα ρουταρισμένο, με δύο κάμερες και πιο φθηνό. Στέλνουν και με Singapore Post (εμένα έφυγε την άλλη μέρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αυτό που λες,από το Belking, λέει 4GB. Ένα παρόμοιο έχω πάρει από εδώ και μάλιστα ρουταρισμένο, με δύο κάμερες και πιο φθηνό. Στέλνουν και με Singapore Post (εμένα έφυγε την άλλη μέρα). Ευχαριστώ για την πρότασή σου αλλά με κερδίζει το UK Delivery που έχει το ebellking. Τους έστειλα email για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts