achillesgk Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Ποια η γνώμη σας για το Herotab M10V2 9.7 IPS? http://www.merimobiles.com/Herotab_M10V2_9_7_IPS_Capacitive_Camera_8GB_p/meri0620.htm Διάβαζα ότι έχει βγει ο καλύτερος κλώνος ipad, το έχει κανένας? Επίσης οι επιλογές αποστολής είναι registered mail και ems με έξτρα χρέωση 10$, ποια είναι η προτιμότερη? υ.γ. το κουπόνι welcome δεν μου το δέχεται! Edited June 13, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoracing2011 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλυσπερα...Εχτες αγωρασα ενα tablet 10'' απο το carrefour και οταν μπενω στο Android Market και παω να κανω εγκατασταση π.χ. το skype μου λεει ''Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό'' υπαρχει καπιος τροπος να το διορθοσω αφτο η εστο να τα κατεβασω απο το pc????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ποιό tablet πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλυσπερα...Εχτες αγωρασα ενα tablet 10'' απο το carrefour και οταν μπενω στο Android Market και παω να κανω εγκατασταση π.χ. το skype μου λεει ''Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό'' υπαρχει καπιος τροπος να το διορθοσω αφτο η εστο να τα κατεβασω απο το pc????? Μπαίνεις στο Android market μέσω της εφαρμογής που λογικά υπάρχει στη συσκευή σου ή από τον υπολογιστή; Gmail account στη συσκευή σέταρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoracing2011 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μπαίνεις στο Android market μέσω της εφαρμογής που λογικά υπάρχει στη συσκευή σου ή από τον υπολογιστή; Gmail account στη συσκευή σέταρες; Πήρα αφτο που έχει τώρα 150ε με 10 ίντσες και 2.1 Androit αλλά στην συσκευή Androit market δεν έχει και Gmail είχα από παλιά τι να φτιάξω καινούριο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DioNiSis_000 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 εστειλα ενα εμαιλ στο merimobiles οπου τους ρωτησα αν το στελνουν σαν gift για το τελωνειο και μου απαντησαν το εξης: Hi we cannot mark as gift on the package but we will take care of you don't worry order wtih regular mail τι να κανω ? να το παρω τελικα απο αυτους ή να βρω κανεναν στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Αυτες οι capacitive οθονες δεν παιζουν με ακίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 όχι. είναι άλλη τεχνολογία και δεν χρησιμοποιούν ακίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 όχι. είναι άλλη τεχνολογία και δεν χρησιμοποιούν ακίδες. ...και πως χειρίζεσαι τα μικρα λινκ στο ιντερνετ (εκτος απο το δαχτυλο), που πας να χτυπήσεις το πανω και χτυπας 2-3 παρακάτω ή ολα μαζι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ...και πως χειρίζεσαι τα μικρα λινκ στο ιντερνετ (εκτος απο το δαχτυλο), που πας να χτυπήσεις το πανω και χτυπας 2-3 παρακάτω ή ολα μαζι :p οι capacitive είναι υψηλής ευκρίνειας οθόνες. θα καταλάβει που θες να χτηπήσεις. Εγώ όταν τις πρωτοχρησιμοποίησα έμεινα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 η καλυτερη resistive screen ειναι χειροτερη απο τη χειρότερη capacitive σε γενικες γραμμες. και γω στην αρχη σκεφτομουν το flytouch3 αλλα αναλογιζομενος τη διαφορα που εχει το παλιο κινητο με το νεο κατεληξα στο συμπερασμα οτι επιβαλεται η capacitive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 η καλυτερη resistive screen ειναι χειροτερη απο τη χειρότερη capacitive σε γενικες γραμμες. και γω στην αρχη σκεφτομουν το flytouch3 αλλα αναλογιζομενος τη διαφορα που εχει το παλιο κινητο με το νεο κατεληξα στο συμπερασμα οτι επιβαλεται η capacitive σ αυτό έχεις δίκιο. To flytouch έχει multitouch αν θυμάμαι καλά και λενε ότι δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Στην ερωτηση μου δεν απαντήσατε ομως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 to merimobile προτείνει σαν πρώτη επιλογή Tablet Herotab MID816R2 και μετά το flytouch 3, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο οι 2 ίντσες κάνουν την διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Στην ερωτηση μου δεν απαντήσατε ομως!! εγω παντως με το κινηυτο δε δυσκολευομαι καθολου. διπλο κλικ zoom και κλικαρω το link. εχει πολυ μεγαλη ακριβεια. και μενα στην αρχη μου φανηκε καπως αλλα τελικα στην πραξη ουτε που χρειαστηκε ποτε. Και γω μαλλον το herotab 816 θεωρω το καλυτερο αυτη τη στιγμη αν και με EMS παει στα 249$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Και γω μαλλον το herotab 816 θεωρω το καλυτερο αυτη τη στιγμη αν και με EMS παει στα 249$ με το απλό ταχυδρομείο είναι δωρεάν και δεν κινδυνεύει από τελωνείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Με το απλό ταχυδρομείο είναι 50-50 το τελωνείο. Με EMS είναι πιο σίγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio_dim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δηλαδή πόσο μπορεί να πάει το τελωνείο (ταχυδρομείο ή EMS) για tablet κοντά στα 200$? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Είναι βάσικα ο εκτελωνισμός (περίπου 70€)που μπορείς να τον κανείς και μόνος. Περίπου +40% της ολικής τιμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Με το απλό ταχυδρομείο είναι 50-50 το τελωνείο. Με EMS είναι πιο σίγουρο νόμιζα και το hong kong post είναι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoracing2011 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλυσπερα...Εχτες αγωρασα ενα tablet 10'' απο το carrefour και οταν μπενω στο Android Market και παω να κανω εγκατασταση π.χ. το skype μου λεει ''Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό'' υπαρχει καπιος τροπος να το διορθοσω αφτο η εστο να τα κατεβασω απο το pc????? μπορεί να με βοηθήσει κανένας με το θέμα μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 νόμιζα και το hong kong post είναι σίγουρο. σιγουροτατο θα πληρωσεις 3 ευρω στα ΕΛΤΑ μας. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 μπορεί να με βοηθήσει κανένας με το θέμα μου??? Αν μπαίνοντας στο market από το pc είσαι συνδεδεμένος στο wifi, και βλέπει την ταμπλέτα, κάνεις εγκατάσταση πατώντας install στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 σιγουροτατο θα πληρωσεις 3 ευρω στα ΕΛΤΑ μας. το ιδιο ακουσα και γω για το EMS και γι αυτο δεν το πηρα με απλο ταχυδρομειο.Αυτη τη βδομαδα περιμενω το C8 οποτε θα δουμε τι θα γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Εγω παντως εκανα upgrade se Yanwen/Ems Express στο merimobiles με 10 δολλαρια παραπανω και μου ηρθε σπιτι χωρις τελωνειο και αλλα εξοδα σε ΕΛΤΑ, σε ακριβως 8 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts