Jump to content

DioNiSis_000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DioNiSis_000

  1. αυτη που εβαλες ειναι η πρωτη Sensation που ειχε βγει τον Ιανουάριο. εχουν βγει αλλες 2 νεοτερες Sensation απο τοτε, αν δεν κανω λαθως, και μετα τις άλλαξαν σε Emotion Revolution με την τελευταια V.3.1 να βγηκε τον αυγουστο. θα τις βρεις εδω http://vondroid.com/threads/emotion-revolution-v-3-1-emotroid-team-update-08-08-2015.29043/ για το Tedascuen recovery κοιτα λιγα ποστ πιο πανω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6258288#post6258288 κατι αλλο απο περιέργεια οι gapps εμφανιζονται σωστα στην οθονη με αυτη την εκδοση της Sensation?
  2. ποια Sensation πας να περασεις ? περα απο το προβλημα που εχεις, ολες οι Sensation εχουν πλεων προβλημα με τις gapps και εφαρμογες με material desing. οι νεοτερες εκδοσεις εχουν μετονομαστει σε Emotion Revolution και το προβλημα με τις gapps εχει διορθωθει μονο στην τελευταια V.3.1, αυτην μονο προσπαθησε να περασεις. αν προσπαθεις να περασεις την v.3.1 χρειαζεται Tedascuen recovery. μηπως εχεις αλλη εκδοση και γιαυτο κολαει?
  3. καλησπερα, οταν μια rom για να περαστεί ζηταει Tedascuen recovery εννοεί το ClockWorkMod Recovery 6.0.3.0 by tedascuen? εγω που εχω το ClockWorkMod Recovery 6.0.3.1. δεν θα δουλεψει?
  4. καλησπερα, η εφαρμογη gmail μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανε πριν λιγες μερες σας παιζει κανονικα? σε εμενα δειχνει τα γραματα στο μενου και τα μηνυματα μετακινημενα πιο αριστερα χωρις περιθωριο κολλημενα στην ακρη της οθονης, στα εισερχομενα το κειμενο των τιτλων ειναι πιο αριστερα κολημενο στο εικονιδιο της επαφης και απο κατω απο το αστερακι και το βελος. πατωντας σε οποιοδηποτε σημείο του τιτλου του μηνυματος στα εισερχομενα δεν το ανοιγει αλλα επιλεγεται το αστερακι. δοκιμασα clear data και cache αλλα τιποτα. εχει κανεις το ιδιο προβλημα? καμια λυση?
  5. εγω περασα κατευθειαν τη New Sensation απο την 00.13 χωρις κανενα προβλημα, αφου πρωτα ειχα περασει το recovery που εχει αναφερθει μερικα ποστ πιο πριν.
  6. χρησημοποιησε και το κουπονι 5%eBay2012 να εχεις επιπλεων 5% εκπτωση.
  7. εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει, αλλα μικρης αξιας μεχρι 10ε, τον τελευταίο 1,5 μηνα εχω κανει 3 αγορες και ηρθαν κανονικα παρολες τις καθυστερησεις που υπαρχουν αυτον το καιρο.
  8. για τις επαφες μπορεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή mail for exchange που υπαρχει στο μενου εφαρμογες και τα στειλεις ολες τις επαφες σου σε ενα λογαριασμο gmail. ετσι θα μπορεις και να τις συγχρονιζεις μεταξυ του 5800 και του android.
  9. οταν το βγαζει αυτο ενωει μνημη ram οχι την sd. μια λυση ειναι οσον αφορα το ιντερνετ να μπαινεις με opera mini που ειναι ελαφρυς και τρωει λιγη ram, και αρκετα γρηγοροτερος.
  10. απο την περιγραφη του συγκεκριμένου δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι απομίμηση. εγω το πηρα απο merimobiles και ειναι απομιμηση και το δικο μου. γενικα ειναι δυσκολο να το καταλαβεις, το μονο που μπορεις να κοιταξεις ειναι να αναφερεται σαν superpad 2 flytouch 3 και οχι σαν superpad 3 flytouch 3 και να εχει και φωτογραφία απο τη συσκευασια του που να δεις να το γραφει πανω, αν και μπορει να εχει βαλει αλλη φωτογραφια. τωρα οι μονες διαφορες με το ας πουμε γνησιο ειναι, στη μπαταρια οπου λενε οτι κολαει η φορτιση στο 80% αν και για την ακριβεια απλα μετα το 80% κανει πολυ ωρα να παει στο 100. στο λαμπακι που στο γνησιο ειναι κοκκινο οταν φορτιζει και γινεται πρασινο οταν φορτιστει ενω στα αλλα ειναι πρασινο μονιμα και σβηνει οταν φορτισει. και στις πρωτες unofficial rom που δεν επαιζαν σε ολα, οι επομενες εκδωσεις παιζoυν και στις απομιμησεις.
  11. καλησπερα, ελπιζω να ρωταω στο σωστο τοπικ. εχω ενα flytouch 3 tablet. το market δεν μου δειχνει ολες τις εφαρμογες, βαζω το market enabler αλλα ουτε με αυτο λειτουργει. ενω το εχω κανονικα rooted και δειχνει οτι γινεται κανονικα η διαδικασια στο market enabler μετα οταν παω να ανοιξω το market φορτωνει και με πετα πισω στο μενου, μετα το ξανανοιγω και ανοιγει κανονικα αλλα εξακολουθει να μην δειχνει ολες τις εφαρμογες. υπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτως απο το market enabler ?
  12. γενικα ειμαι ευχαριστημενος πλεων απο αυτο. λεω πλεων γιατι στην αρχη ειχα παιδευτει αρκετα με καποια ψιλοπροβληματα απου ειχε, αλλα ολα ηταν θεμα ρυθμισεων και firmware. το firmware που ειχε αρχικα δεν ειχε σχεδον τιποτα απο εφαρμογες/ρυθμισεις και επιπλεων και ενα watermark με το ονομα του εργοστασιου στη μπαρα μενου που δεν εφευγε με τιποτα, επισης δεν επαιζε flash ουτε καποιες εφαρμογες που κατεβαζα απο το market και αποτυγχανε καθε προσπαθεια να γινει root. καποια custom firmware που δοκιμασα δεν μου επαιζαν, ενω άνοιγε δεν φορτωνε το λειτουργικο. ολα λύθηκαν με το firmware που δινει το merimobiles.com εχει γρηρορο μενου, η οθονη αποκρινεται καλα, θα μπορουσε βεβαια και καλητερα οπως διαπιστωσα, συνδεωντας ενα usb πληκτολογιο οπου εγραφε κειμενο σφαιρα σε σχεση με το να γραφεις με την αφη, στα βιντεο και ταινιες ειναι πολυ καλο, μονο μειων οταν το συνδες σε οθονη με hdmi για να παιξει πατας το home button κατα τη διαρκεια του βιντεο οπου η οθονη του σβηνει, το μονο που μπορεις να κανεις τοτε ειναι η αυξομειωση της εντασης, δεν μπορεις να το πας πχ πιο κατω ή να κανεις παυση παρα μονο να το γυρισεις στην οθονη του ταμπλετ παλι. το ασυρματο εχει λιγο αδυνατο σημα σε σχεση με του κινητου μου. μπορει να εχει και 50% σημα στο ιδιο δωματιο με το ρουτερ. το εχω κανει root με την εφαρμογη z4root χωρισ κανενα προβλημα, για αναγνωση εμαιλ ειναι πολυ καλο στο σερφαρισμα τα παει καλα, δεν ειναι βεβαια σαν pc αν ανοιγεις πολλες καρτελες γινεται αργο. ο φορτιστης βγαζει 5v οσο και του usb δηλαδη, το βυσμα που φορτιζει ειναι dc 2.5mm ετσι πηρα απο ebay και ενα καλωδιο usb to 2.5mm dc που ειναι και μικροτερο και μπορω να το φορτιζω και απο καποια usb θυρα αν χρειαστει χωρις να κουβαλαω και το φορτιστη μαζι.
  13. εγω πηρα ενα flytouch 3 απο το merimobiles με απλο registered airmail, τελωνειο δεν πληρωσα τιποτα, μου ηρθε σε 11 μερες (απο την ημερα αποστολης οχι πληρωμης) μαζι με τα σαββατοκύριακα. το δεμα ηταν δηλωμενο gift και με αξια 40$.
  14. εστειλα ενα εμαιλ στο merimobiles οπου τους ρωτησα αν το στελνουν σαν gift για το τελωνειο και μου απαντησαν το εξης: Hi we cannot mark as gift on the package but we will take care of you don't worry order wtih regular mail τι να κανω ? να το παρω τελικα απο αυτους ή να βρω κανεναν στο ebay?
  15. απο οτι βλεπω ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που βρηκα στο ebay με τη διαφορα οτι αυτο εχει μεγαλυτερη μπαταρια και ειναι σχεδων στην ιδια τιμη φανταζομαι θα ειναι αξιοπιστο καταστημα αφου το πρωτεινουν αρκετοι εδω μεσα. ξερει κανεις αν το στελνουν σαν gift μην εχω προβλημα με το τελωνειο? αυτος στο ebay το δηλωνει και χαμηλοτερη τιμη στη συσκευασία. EMS Postage ειναι το εξπρες του ταχυδρομειου? να μην το παρω με απλο συστημενο που ειναι δωρεαν αποστολη?
  16. καλησπερα, σκέφτομαι να παρω και εγω ενα tablet να το χρησημοποιω κυριως για σερφαρισμα και εμαιλ εχω βρει στο ebay αυτο http://cgi.ebay.com/10-2-Android-2-2-Flytouch-3-Tablet-HDMI-GPS-Camera-3G-/120699700413?pt=US_Tablets&hash=item1c1a4344bd να το παρω τι λετε?
  17. μετα την τελευταια αναβαθμιση οταν το γυριζω απο καθετα οριζοντια μπορει να κανει και 10+sec να γυρισει η οθονη. εχει παρατηρησει κανεις τοση καθηστερηση?
  18. εδω και 2-3 μερες οταν με καλουν δεν χτυπαει παντα με τον ηχο που εχω βαλει στο προφιλ αλλα με τον default ηχο της νοκια που ειχε τι κινητο οταν το αγορασα. δηλ με περνει καποιος και χτυπαει κανονικα με τον ηχο που εχω βαλει και μπορει να με ξαναπαρει ο ιδιος μετα απο 10 λεπτα και να χτυπησει με αλλο ηχο της νοκια. ξερει κανεις τι φταιει?
  19. τελικα καταφερα και εκανα τη αναβαθμισημε το NSU. εχω win 7 γιαυτο και δεν γινοταν αρχικα. τωρα αυτο που αλλο prduct code λεει το αυτοκολητο και αλλο εχει περασμενο μεσα με εχει προβληματησει σε θεμα εγγυησης τι γινεται. παντως απο οτι εχω διαβασει στο φορυμ πρεπει να ειναι παραεισαγωγης γιατι η συσκευασια ειχε τη λευκη ταινεια ασφαλειας και οχι τη ιριδιζουσα που εχουν οσα ειναι απο alpha copy. επισης οταν το ειχα παρει το e-shop ειχε τα κοκκινα και τα μπλε περιπου 5 ευρο φθηνοτερα απο το μαυρο και εδιναν και ενα bluetooth δωρο το οποιο ειχε καπου 45ευρο. υποψιαζομαι μηπως ειχαν κανει παραεισαγωγη με αρκετα χαμηλοτερη τιμη και γιαυτο εδιναν και το bluetooth για να καλυψουν τη διαφορα σε σχεση με το μαυρο.
  20. προσπαθω να κανω αναβαθμιση μεσω Nokia Software Updater και ενω βρισκει την νεα εκδοση και την κατεβαζει μολις παει να ξεκινησει η εγκατασταση βγαζει ενα μήνυμα που λεει: "το συγκεκριμενο λειτουργικο συστημα δεν υποστηριζεται. η εγκατασταση δεν προκειται να συνεχιστει." τι κανω τωρα?
  21. εβαλα το Nemesis Service Suite και ειδα οτι εχω το 0559299 συμφωνα ομως με τη σελιδα της νοκια η τελευταια διαθεσημη εκδοση ειναι η 31.0.101 οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσω fota απο την 31.0.008 μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη.
  22. εχω ενα 5800 με product code 0578313 αγορασμενο απο το εσοπ. στην σελιδα της νοκια που πατας τον κωδικο και σου λεει την τελευταια εκδοση λογισμικου, μου λεει οτι ειναι η 30.0.011 το κινητο μου εχει ομως την 31.0.008 πως γινεται αυτο? ολες τις αναβαθμισεις που εχω κανει απο οταν το πηρα ειναι μεσω fota
  23. ειχα στο 5800 μου το garmin mobile xt 5.00.50 το οποιο δουλευε κανονικα και δικιμασα να το αναβαθμησω στην νεα εκδοση 5.00.60 αλλα δεν μου ανοιγει. δειχνει το σημα της garmin και μετα με πεταει πισω στο μενου. εβαλα παλι την προηγουμενη εκδοση που ειχα και δουλευει κανονικα. μηπως η νεα εκδοση δεν ειναι συμβατη με το 5800 ή εγω δεν κανω κατι καλα?
×
×
  • Create New...