Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιου απο τα Pipo αλλά έχω χάσει την μπάλα ποιο από όλα είναι ποιο αξιόπιστο και έχει καλύτερη υποστήριξη όσο αφορά root updates firmware κτλ? Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι για 3g έκδοση. Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!

Ψάχνοντας να αγοράσω ένα GPS αμαξιού έπεσα επάνω στο GPS του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει κανείς να πάρει κάτι αντίστοιχο, αν ξέρει κάποιος την αξιοπιστία του ως δέκτης GPS και γενικά αν αξίζει να το εμπιστευτώ ή όχι???

Γενικά θέλω να δώσω κάτω από 100ευρώ και να μπορώ να έχω ευελιξία με νέους χάρτες και να μπορώ να κάνω εύκολα αναβαθμίσεις.

Δεν κολλάω μόνο σε αυτό οπότε αν έχετε να κάνετε μια καλή πρόταση με κάποιο άλλο GPS ευχαρίστως να ακούσω... :)

New Model 7" Android Tablet with GPS Navigation 512MB 1GHz WIFI HD FM 8GB

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Model-7-Android-Tablet-with-GPS-Navigation-512MB-1GHz-WIFI-HD-FM-8GB-/110885949354?_trksid=p2054897.l4276

Άλλα μοντέλα:

http://www.ebay.co.uk/itm/like/120922363256?hlpht=true&ops=true&viphx=1&lpid=95&device=c&adtype=pla&crdt=0&ff3=1&ff11=ICEP3.0.0&ff12=67&ff13=80&ff14=95&ff19=0[/Code]

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για μια συσκευή 3G με μοναδικό χαρακτηριστικό να υποστηρίζει πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και sms. Σε άλλο νήμα μου προτάθηκε το μοντέλο HYUNDAI T10. Ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη συσκευή; Υπάρχουν μοντέλα άλλων εταιριών που να υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό;

Καμιά πρόταση;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Παιδιά φίλος μου θέλει ένα 10άρι τάμπλετ για το μικρό του για να παίζει παιχνίδια (κυρίως) και το βασικό που είναι το μπάτζετ, είναι μέχρι 130€, άντε το πολύ 150€ (αν και θα προτιμούσε να παραμείνει στα 130€).

Εγώ του είπα να πάρει το Aino; Novo 10 Hero. Υπάρχει τιποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ? Κάτι από Ελλάδα στις 10" ?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

lallasgr said:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!

Ψάχνοντας να αγοράσω ένα GPS αμαξιού έπεσα επάνω στο GPS του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει κανείς να πάρει κάτι αντίστοιχο, αν ξέρει κάποιος την αξιοπιστία του ως δέκτης GPS και γενικά αν αξίζει να το εμπιστευτώ ή όχι???

Γενικά θέλω να δώσω κάτω από 100ευρώ και να μπορώ να έχω ευελιξία με νέους χάρτες και να μπορώ να κάνω εύκολα αναβαθμίσεις.

Δεν κολλάω μόνο σε αυτό οπότε αν έχετε να κάνετε μια καλή πρόταση με κάποιο άλλο GPS ευχαρίστως να ακούσω... :)

Φίλε μου εγώ παρήγγειλα αυτό και περιμένω...

http://www.geekbuying.com/item/GalaPad-7-Quad-Core-7-inch-Tablet-PC-Nvidia-Tegra-3-1G-RAM-8G-Android-4-1-GPS-IPS-1024-600-313621.html

Είναι πολύ ποιο ισχυρό από αυτά που βλέπεις και σε τεστ διάβασα ότι έχει πολύ καλό gps.

οι cpu exynos,nvidia tegra ειναι καλυτεροι απο RK1388?

τι ειν' τουτο? http://www.geekbuying.com/item/TeamGee-TG-8001-Exynos-5410-1-6GHz-8-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Eight-Core-IPS-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-319522.html

Edited by fuorigioco1981

Ενδιαφέρομαι κ' εγώ για tablet (βασικά για τα παιδιά μου) στις 10 ιντσες αλλά είμαι παντελώς αρχάριος. Τι πρέπει να προσέξει κανείς να έχει σαν (μίνιμουμ) τεχνικά χαρακτηριστικά και τι θα προτείνατε μέχρι 100 ευρώ. Πιο πολύ θα το χρησιμοποιούμε στο σαλόνι για να μπαίνουμε στο ιντερνετ και τα παιδιά να παίζουν κανένα παιχνιδάκι. Σας ευχαριστώ

Αγόρασα πριν μερικές μέρες ένα θαυματουργό για τα λεφτά και τις δυνατότητές του ταμπλετάκι, το E-star mid7114. Δεν το ήθελα για ιδιαίτερη χρήση, μόνο ίντερνετ και καμια ταινία. Κι ενώ περίμενα να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα λόγω "χαμηλού μπάτζετ", τελικά το πρόβλημα το δημιούργησα εγώ. Έχωσα με τέτοιο τρόπο τη micro sd που πήγε πολύ βαθιά και δεν βγαίνει με τίποτα! Μετά για να το αποτελειώσω, πήρα ένα συνδετήρα και την έσπρωξα κι άλλο με αποκορύφωμα μετά να βγαίνουν κάτι μικρά κομματάκια. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόπευα να του βάλω κάρτα μνήμης. Και με στικάκι κάνω δουλειά μου αλλά βρέθηκε στα χέρια μου (ανάθεμα την ώρα) και είπα να την βάλω. Το θέμα είναι αν όντως πρέπει να την βγάλω, αν δεν βγει ποτέ τι μπορεί να πάθει το τάμπλετ, αν οικονομικά αξίζει να το στείλω για σέρβις να μου το φτιάξουν ή αν το αφήσω έτσι τελικά. Όταν το πάλευα με το συνδετήρα έκλεισε (δεν ξέρω ωστόσο αν πάτησα εγώ το κουμπί καταλάθος και έκλεισε) και μετά δεν άνοιγε με τίποτα μέχρι που το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε. Όταν το έβαλα στο φοριστή, είδα ότι δεν είχε χάσει καθόλου μπαταρία. Εδώ και 2 ώρες όλα οκ. Του έκανα αρκετές επανεκκινήσεις και δεν είδα κανένα πρόβλημα. Τι κάνω; ;) Edited by kostas_v

Αν δεν σε ενοχλεί και δεν χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη θύρα, το αφήνεις όπως είναι. Εναλλακτικά ανοίγεις προσεκτικά το καπάκι και βγάζεις την κάρτα.

navi55 said:
Αν δεν σε ενοχλεί και δεν χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη θύρα, το αφήνεις όπως είναι. Εναλλακτικά ανοίγεις προσεκτικά το καπάκι και βγάζεις την κάρτα.

Δεν νομίζω ότι ανοίγει το καπάκι...τουλάχιστον όχι εύκολα.

Το συγκεκριμένο tablet δεν το έχω δει από κοντά, αλλά όπως το βλέπω στις φωτογραφίες έχει κλασικό σχεδιασμό.

Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις:

Πήρα ένα μάθημα και το άνοιξα. Την έβγαλα. Δεν της είχα κάνει καμία ζημιά. Μόνο ένα σαν προστατευτικό λάστιχο πάνω από την υποδοχή της κάρτας είχα σκίσει. Έπειτα την ξαναέβαλα και κούμπωσε σωστά, ανοίγω το τάμπλετ και δεν την βλέπει... Ίσως κάτι δεν πάει καλά με την υποδοχή; Τι να πω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ούτε και παίζει να το ανοίξω ξανά. Είναι τόσο ευαίσθητο το υλικό που λίγο να το ζορίσεις στραβώνει.

fuorigioco1981 said:

επειδη κοιτω για κανενα κινεζικο ταμπλετ και λιγα ΔΕΝ εχουν rk1388 ποια cpu ειναι καλυτερη?

fuorigioco1981 said:

Ελα ντε είναι Exynos η Αχινός? :p

captnemo said:
χωρις 3g,χωρις bt,χωρις gps δεν το λες και τουμπανο :)

fuorigioco1981 said:
χωρις 3g,χωρις bt,χωρις gps δεν το λες και τουμπανο :)

Από θέμα επιδόσεων εννοώ:)

Καλό θα ήταν να έχει και τα υπόλοιπα που αναφέρεις,αλλά σε αυτή την τιμή..χλωμό:)

captnemo said:
Από θέμα επιδόσεων εννοώ:)

Καλό θα ήταν να έχει και τα υπόλοιπα που αναφέρεις,αλλά σε αυτή την τιμή..χλωμό:)

ασε ψαχνω και εγω και δεν εχω καταληξει!ποια κινεζικη ειναι πιο αξιοπιστη απο ολες?θελω ενα 9-10 για μενα καλο και ενα 8 περιπου για την γυναικα μου και τα 2 με 3g,bt,gps αλλα και 2 γιγα ραμ 4πυρηνο απαραιτητα για να αντεξει σε βαθος χρονου τις εξελιξεις!μπλεξιμο!

σε κινητο πηρα μεν το ζοπο 980 2/32 τελειο σε ολα πλην του gps στον δρομο οχι στο κλειδωμα δορυφορων.ολα τα αλλα απλα τελεια.

ενταξει στο ταμπλετ το gps δεν με πολυ νοιαζει αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο απο του ζοπο μου

fuorigioco1981 said:
ασε ψαχνω και εγω και δεν εχω καταληξει!ποια κινεζικη ειναι πιο αξιοπιστη απο ολες?θελω ενα 9-10 για μενα καλο και ενα 8 περιπου για την γυναικα μου και τα 2 με 3g,bt,gps αλλα και 2 γιγα ραμ 4πυρηνο απαραιτητα για να αντεξει σε βαθος χρονου τις εξελιξεις!μπλεξιμο!

σε κινητο πηρα μεν το ζοπο 980 2/32 τελειο σε ολα πλην του gps στον δρομο οχι στο κλειδωμα δορυφορων.ολα τα αλλα απλα τελεια.

ενταξει στο ταμπλετ το gps δεν με πολυ νοιαζει αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο απο του ζοπο μου

Κακή περίοδος πάντως για καθαρές αποφάσεις...

- Κυκλοφορουν κάποιες ταμπλέτες με Intel επεξεργαστές, αλλά σε μικρής διαφωνίου ταμπλέτες προς το παρόν, με υψηλή σχετικά τιμή

- Κυκλοφορεί ένα μόνο μοντέλο με Amlogic M802 από μία μόνο εταιρεία, και παρότι είναι καλή αγορά (ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή), δεν αναμένεται μεγάλη υποστήριξη από μεγάλους κατασκευαστές όπως Pipo, Vido επειδή έχουν προνομιακή σχέση με την Rokchip

- Μέχρι αρχές Φλεβάρη το νωρίτερο αναμένονται νέα μοντέλα από Rokchip & Allwinner, τα RK3288 & A80 αντίστοιχα με υψηλές επιδόσεις και σε γραφικά και πιο πλούσιες επιλογές συνδεσιμότητας από αυτές που προσφέρει η Amlogic.

Αν θες οπωσδήποτε τώρα, πήγαινε για onda v975m...αν μπορείς να περιμενεις μέχρι κανά τρίμηνο, θα εχουν κυκλοφορήσει κάποια μοντέλα που μπορεί να κάνουν καποιον να μετανιώσει οποιαδήποτε αγορά βασίζεται σε Allwinner A31 & Rokchip RK3188...

vgiozo said:
Κακή περίοδος πάντως για καθαρές αποφάσεις...

- Κυκλοφορουν κάποιες ταμπλέτες με Intel επεξεργαστές, αλλά σε μικρής διαφωνίου ταμπλέτες προς το παρόν, με υψηλή σχετικά τιμή

- Κυκλοφορεί ένα μόνο μοντέλο με Amlogic M802 από μία μόνο εταιρεία, και παρότι είναι καλή αγορά (ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή), δεν αναμένεται μεγάλη υποστήριξη από μεγάλους κατασκευαστές όπως Pipo, Vido επειδή έχουν προνομιακή σχέση με την Rokchip

- Μέχρι αρχές Φλεβάρη το νωρίτερο αναμένονται νέα μοντέλα από Rokchip & Allwinner, τα RK3288 & A80 αντίστοιχα με υψηλές επιδόσεις και σε γραφικά και πιο πλούσιες επιλογές συνδεσιμότητας από αυτές που προσφέρει η Amlogic.

Αν θες οπωσδήποτε τώρα, πήγαινε για onda v975m...αν μπορείς να περιμενεις μέχρι κανά τρίμηνο, θα εχουν κυκλοφορήσει κάποια μοντέλα που μπορεί να κάνουν καποιον να μετανιώσει οποιαδήποτε αγορά βασίζεται σε Allwinner A31 & Rokchip RK3188...

το onda ομως δεν εχει 3g ε?

fuorigioco1981 said:
το onda ομως δεν εχει 3g ε?

ούτε 3G ούτε bluetooth, δυστυχώς...για τη τιμή του βέβαια, αναμενόμενο όσον αφορά το 3G τουλάχιστον...

καταρχην πρεπει να ξεκαθαρισω μονος μου εαν θελω 3g!εχω κινητο καλο που εχει data και ξερω να κανω wifi tethering απλα μου εχει κατσει να εχει το ταμπλετ και 3g.μπορει και να μην το χρησιμοποιησω και ποτε!

fuorigioco1981 said:
καταρχην πρεπει να ξεκαθαρισω μονος μου εαν θελω 3g!εχω κινητο καλο που εχει data και ξερω να κανω wifi tethering απλα μου εχει κατσει να εχει το ταμπλετ και 3g.μπορει και να μην το χρησιμοποιησω και ποτε!

Το Pipo το έχεις δει; http://www.merimobiles.com/pipo-m6-pro-9-7-inch-tablet_p/meri7916.htm

Παιδια τη λετε για αυτο

http://e-ceros.com/ceros-revolution-tablet-white-16gb/

αξιολογο το βλεπω και ολοκαινουργιο , δεν βρηκα καπου καποιο θεμα οποτε ας το ξεκινήσουμε:)

9.7 Inch Quad Core Android 4.2 Retina Screen Tablet "Ceros Revolution", which includes 2GB RAM, 1.6GHz CPU and 2048X1536 resolution is bringing the revolution to the Android tablet market. Additionally, as a limited time offer, a free protective case with a kick stand will be included with every order!

Prepare to step up against all authority and opposition with the “Ceros Revolution”, a stunning 9.7 inch of pure entertainment power that can be controlled due to the sensitive 10 point touch IPS capacitive multi touch display that detects even the slightest touch of the fingertip. The things that makes this tablet a real force to be reckon with is that not only does it have a vicious quad core 1.6GHz processor but it also has a Mali-400 graphics processing unit. The Mali 400 enables a wide range of different use cases, like with this “Ceros Revolution” tablet PC, to be addressed with just a single IP. One single driver stack for all multi-core configurations makes application porting, system integration and maintenance become easier. Multi-core scheduling and performance scaling is handled completely within the graphics system, with no special considerations necessary from the application developer. The quad core 1.6GHz processor and 2GB of RAM guarantees the “Ceros Resolution” operates faster and effectively than singular and dual core devices and as a result even the most demanding applications will operate smoothly with no lagging.

They say a picture is a thousand words but if you do the math and realize that 2048x1536 is worth a lot more than just a thousand words as this is the display resolution that the “Ceros Resolution” is. With a 3rd generation IPS (In-plane switching) retina screen and 264PPI (Pixels per inch) the end result is a fantastic quality display that will enhance your viewing experience by playing your media in the way it should be displayed. Additionally this beautiful screen is protected with an included free screen protector that will keep scratches and smudges at bay.

Never worry about the “Ceros Revolution” backing down due to limited battery power as it has a built-in 8000mAh battery that ensures this tablet has plenty of life left in it before it needs recharging. Take on a long international flight fully charge and you needn’t care if it will survive the whole flight as it has a battery time between 6 to 7 hours depending on the usage.

Capture them must see moments of the surrounding scenery, friends and family as the “Ceros Revolution” has a rear 5 megapixel camera as well as a front-facing camera that is more suit for self-portrait photos and video calling. To save these photos and your other media file the “Ceros Revolution” offers a mega 16GB of internal memory for storing data. If you find that 16GB is not enough then fear not because where there is a will there is a way, and with this tablet PC is has a cool way to expand the existing memory by up to 32GB via the built in micro SD port.

To operate this 9.7 inch tablet requires a clever and efficient operating system, therefore the “Ceros Revolution” comes with a pre-installed version of Android 4.2 Jelly Bean. This Android operating software will enable the user to change and alter the way this tablet works via settings as well as installing apps that can be selected from the Google Play store where over 700,000 apps await.

At a Glance…

9.7 Inch Android 4.2 Tablet

Quad Core 1.6GHz CPU

2GB RAM

16GB Internal Memory

2048x1536 IPS Retina Screen

8000mAh Battery

Free Protective Case with Kickstand Included (Limited Time Offer!)

Manufacturer Specifications

General

OS Version: 4.2

CPU: RK3188 Quad Core ARM Cortex-A9

GPU: Mali-400 MP Quad Core

Processor Speed (max): 1.6GHz (CPU), 533MHz (GPU)

RAM: 2GB

WiFi: 802.11 b/g/n

3G: WCDMA Via 3G WCDMA USB Dongle

Bluetooth

Adobe Flash

Portable WiFi Hotspot (3G Tethering)

Google Play

5 Megapixel Rear Camera + 0.3 Megapixel Front-Facing Camera

Mic and Speaker

Battery Size: 8000mAh

Usage Time: 6 to 7 Hours

Battery Standby: 72 Hours

Languages: Afrikaans, Amharic, Bahasa Indonesia, Dansk, German, English, Spanish, French, Italian, Magyar, Dutch, Polish, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Arabic Thai, Korean, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Japanese

Display

Display Size: 9.7 Inch IPS

Display Resolution: 2048x1536 JIA (264PPI)

Aspect Ratio: 4:3

10 Point Capacitive Multi Touch Display

Memory

Internal: 16GB

Micro SD Card up to 32GB

Media Formats:

Video: Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4, SP, ASP, GMC, XVID, H.263, H.264, BP, MP, HP, WMV7/8, WMV9, VC1, BP, MP, AP, VP6/8, AVS, JPEG, MJPEG (1080p)

Audio: MP3, WMA, FLAC, AAC, WAV, OGG, MP2, MA4

Picture: JPG, BMP, GIF, PNG

eBook: PDF, EPUB, FB2, TXT, RTF

Ports

3.5mm Audio Out Port

Micro SD Card Slot

Mini USB

DC IN

HDMI

Sensors

Gravity Sensor

Accelerometer Sensor

Package Contents

Tablet PC

Power Adapter (Product Specific)

USB Cable (Product Specific)

User Manual (Product Specific)

OTG Cable (Product Specific)

Screen Protector (Product Specific)

Limited Time Offer Protective Case (Product Specific)

Edited by maroulisk