vag_92 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά, Το mediamarkt έβαλε το συγκεκριμένο tablet 95€. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ALLVIEW-VIVA-Q7-LIFE-Black,99452,480514,1090951.html?langId=-18 Έχεις κανείς σας άποψη/εμπειρία από το συγκεκριμένο; Αξίζει τα λεφτά του; Θα μπορούμε να παίξουμε κανέναν 3d game ή μπα; Επίσης, από όσο μου είπαν είναι rebranded ενός κινέζικου tablet. Ξέρετε ποιο; Από όσο είδα είναι το Onda V711S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν είναι το Onda ορμάτε, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. 22000 Antutu χτυπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι το onda v711s αλλα τελικα δεν ειναι ,τα οντα εχουν πλαστικο παραθυρο στις θυρες για το wifi ενω αυτο ειναι solid πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Σε αυτό το κόστος φυσικά δεν ειναι το Onda V711S. σίγουρα είναι κάποιο φθηνό oem με atm7029 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !!! Ψάχνω να αγοράσω για τον father ένα κινέζικο αξιόλογο tablet να χαζεύει λίγο το internet να παίζει κάνα παιχνιδάκι κτλ... Δυστυχώς επειδή είναι πολύ μεγάλο το thread και λόγω πιεσμένου ωραρίου από την δουλειά δεν μπορώ να το διαβάσω όλο, για αυτό ζητώ συγγνώμη αν έχει κάποιες απαντήσεις/προτάσεις για αυτό που θέλω στις προηγούμενες σελίδες. Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί με android tablets γιατί την έχω καταβρεί με το ipad οπότε και δεν ξέρω ποιο θεωρείται αξιόλογο και ποιό όχι. Σχετικά με το tablet τώρα, θέλει ένα 8+ ιντσών, να είναι σχετικά γρήγορα (να μην τρώει σκαλώματα άπειρα) και από θέμα τιμής κοιτάμε κοντά στα 100€. Βρήκα το συγκεκριμένο -> http://www.geekbuying.com/item/ICOO-ICOU10GT-10-1-inch-Android-4-1-Tablet-PC-IPS-1280-800-Quad-Core-Allwinner-A31-CPU-2G-RAM-4K-Video-HDMI-Coffee-322289.html Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας σχετικά με αυτό, αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση με βάση αυτά που ζητάμε και τέλος τι παίζει με αυτό το site και την αποστολή στην Ελλάδα? Γίνεται μέσω courier και παίζει να το σταματήσουν τελωνείο? Λίγο τα φώτα σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλησπερα, υπαρχει καποια καλη προταση - ευκαιρια για tablet μεχρι 100 ευρω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια καλησπερα.Μολις πηρα αυτο Yuandao-N101 tablet ποια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια καλησπερα.Μολις πηρα αυτο Yuandao-N101 tablet ποια ειναι η γνωμη σας? Πολύ καλό αλλά νόμιζα οτι εχει σταματησει η παραγωγή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια καλησπερα.Μολις πηρα αυτο Yuandao-N101 tablet ποια ειναι η γνωμη σας? δεν κυκλοφορει αυτο εδω και πάνω απο μισό χρονο, πού υποτίθεται οτι στο πούλησαν; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το βγαλανε στο ebay 20 κομματια και τα πουλησε μεσα σε 30 λεπτα!!!!Ειμουνα ενας απο αυτους!!! Ειχε τρομερα χαρακτηρηστικα.Γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το βγαλανε στο ebay 20 κομματια και τα πουλησε μεσα σε 30 λεπτα!!!!Ειμουνα ενας απο αυτους!!! Ειχε τρομερα χαρακτηρηστικα.Γιατι? Για στείλε λινκ. 99% ειιναι απάτη. ή τίποτα ελλατωματικα. Αποκλείεται να υπήρχε ακομη τετοιο στοκ. Και τα χαρακτηριστικα του ειναι περσινά, τίποτα ιδιαίτερο.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το ειχανε 56 euro!!!!!Mαζι με τα μεταφορικα!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 το ειχανε 56 euro!!!!!Mαζι με τα μεταφορικα!!!!!!!!!!! ναι οκ, κανε ενα dispute να παρεις τα λεφτα σου πισω απ τον απαταιώνα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 http://www.ebay.com/itm/321290429298?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 PIPO M6 Pro vs PIPO M9 Pro ίδια χρήματα,ποιο από τα δύο; Διαφορές απ'ότι βλέπω: Μ6->2048Χ1536 4:3 Retina M9->1920X1200 16:10 IPS M6->Battery 10000mAh M9->Battery 7600mAh Δεν βλέπω κάτι άλλο βασικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Σε αυτό το κόστος φυσικά δεν ειναι το Onda V711S. σίγουρα είναι κάποιο φθηνό oem με atm7029 Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν μέχρι χιλιοστού (διαστάσεις, βάρος, ram/rom/μπαταρία, θέση κάμερας, κουμπιά power και home). http://allview.ro/shop/tablete-si-tv-box/viva-q7.html Φασονατζίδικη Onda 711s είναι. Τώρα, πόσο κοντά είναι στην εξαιρετική κατασκευή και την άψογη οθόνη της 711s είναι, δεν το ξέρω. Αν βρεθώ κοντά σε Mediamarkt θα σταματήσω από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sijoune Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Γεια σας! Ψάχνω ένα οικονομικό τάμπλετ στις 10". Διαθέτω γύρω στα 150€. Η χρήση θα είναι για σερφάρισμα στο ίντερνετ, διάβασμα βιβλίων και καμία ταινιούλα. Οπότε με νοιάζει η οθόνη να είναι αξιοπρεπής (ανάλυση, απόκριση) Google Play Επίσης με ενδιαφέρει να έχει υποστήριξη στο XDA Υπάρχει τίποτα που να με καλύπτει σε αυτά τα λεφτά? Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz έχω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω θέμα να αγοράσω από εξωτερικό αρκεί να είναι αξιόπιστο το κατάστημα. Με ενδιαφέρουν πολύ επίσης, γνώμες από άτομα που έχουν ήδη στην κατοχή τους τάμπλετ σε αυτή την κατηγορία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sijoune Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Γεια σας! Ψάχνω ένα οικονομικό τάμπλετ στις 10". Διαθέτω γύρω στα 150€. Η χρήση θα είναι για σερφάρισμα στο ίντερνετ, διάβασμα βιβλίων και καμία ταινιούλα. Οπότε με νοιάζει η οθόνη να είναι αξιοπρεπής (ανάλυση, απόκριση) Google Play Επίσης με ενδιαφέρει να έχει υποστήριξη στο XDA Υπάρχει τίποτα που να με καλύπτει σε αυτά τα λεφτά? Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz έχω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω θέμα να αγοράσω από εξωτερικό αρκεί να είναι αξιόπιστο το κατάστημα. Με ενδιαφέρουν πολύ επίσης, γνώμες από άτομα που έχουν ήδη στην κατοχή τους τάμπλετ σε αυτή την κατηγορία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos100 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Tablet-PC-Retina-Screen-1920-1200-2GB-RAM-16GB-BT-Gyroscope-314425.html εγώ θα σου πρότεινα αυτό 2gb Ram και ανάλυση 1920*1200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sijoune Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Tablet-PC-Retina-Screen-1920-1200-2GB-RAM-16GB-BT-Gyroscope-314425.html εγώ θα σου πρότεινα αυτό 2gb Ram και ανάλυση 1920*1200 Κάτι πιο οικονομικό? Και ας έχει και πιο χαμηλά specs. Για την χρήση που το θέλω είναι too much. Google Play έχει σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos100 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Κάτι πιο οικονομικό? Και ας έχει και πιο χαμηλά specs. Για την χρήση που το θέλω είναι too much. Google Play έχει σίγουρα? η τιμη ειναι σε δολλαρια.για playstore ρωτα τους δεν ειμαι σιγουρος. πιο οικονομικα με καλη αναλυση http://www.geekbuying.com/item/Allfine-Fine10-10-1-Inch-Tablet-PC-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-RK3066-1GB-16GB-Android-4-1-314375.html , http://www.geekbuying.com/item/Ainol-Novo-10-Hero-II-Quad-Core-ATM7029-1-2GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-1-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-16GB---White-323549.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν μέχρι χιλιοστού (διαστάσεις, βάρος, ram/rom/μπαταρία, θέση κάμερας, κουμπιά power και home). http://allview.ro/shop/tablete-si-tv-box/viva-q7.html Φασονατζίδικη Onda 711s είναι. Τώρα, πόσο κοντά είναι στην εξαιρετική κατασκευή και την άψογη οθόνη της 711s είναι, δεν το ξέρω. Αν βρεθώ κοντά σε Mediamarkt θα σταματήσω από περιέργεια... Λες; Ίσως να αξίζει τον κόπο να είναι έτσι. Έχω ακούσει καλά λόγια για το 711s, κι ένα 8αρι Onda το οποίο είχα κάποτε ήταν καλό από πλευράς κατασκευής Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Βασικά τα ίδια λεφτά, ή και λίγο παρακάτω βγαίνει και η original ONDA 711s από geek/focal, οπότε δεν βλέπω τον λόγο αγοράς από εδώ, εκτός αν ντε και καλά γκαστρώθηκες και θα το ρίξεις αν περιμένεις 15 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Βασικά τα ίδια λεφτά, ή και λίγο παρακάτω βγαίνει και η original ONDA 711s από geek/focal, οπότε δεν βλέπω τον λόγο αγοράς από εδώ, εκτός αν ντε και καλά γκαστρώθηκες και θα το ρίξεις αν περιμένεις 15 μέρες... δεν έχεις άδικο, απλά από δώ είσαι πιο καλυμμένος αν χρειαστείς ποτέ κάποια εγγύηση.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Βρήκα το παρακάτω http://dx.com/p/galapad-g1-7-capacitive-quad-core-android-4-1-tablet-pc-w-1gb-ram-8gb-ram-gps-navigation-wi-fi-242617 καθώς έψαχνα για tablet για το αυτοκίνητο. Διάβασα ότι έχει πολύ καλό gps και πολύ καλά χαρακτηριστικά γενικά. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό; Επίσης υπάρχει κάποια εναλλακτική με ενσωματωμένο gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts