Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,

Το mediamarkt έβαλε το συγκεκριμένο tablet 95€.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ALLVIEW-VIVA-Q7-LIFE-Black,99452,480514,1090951.html?langId=-18

Έχεις κανείς σας άποψη/εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Αξίζει τα λεφτά του; Θα μπορούμε να παίξουμε κανέναν 3d game ή μπα;

Επίσης, από όσο μου είπαν είναι rebranded ενός κινέζικου tablet. Ξέρετε ποιο;

Από όσο είδα είναι το Onda V711S

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι το onda v711s αλλα τελικα δεν ειναι ,τα οντα εχουν πλαστικο παραθυρο στις θυρες για το wifi ενω αυτο ειναι solid πισω.

Σε αυτό το κόστος φυσικά δεν ειναι το Onda V711S. σίγουρα είναι κάποιο φθηνό oem με atm7029

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !!!

Ψάχνω να αγοράσω για τον father ένα κινέζικο αξιόλογο tablet να χαζεύει λίγο το internet να παίζει κάνα παιχνιδάκι κτλ...

Δυστυχώς επειδή είναι πολύ μεγάλο το thread και λόγω πιεσμένου ωραρίου από την δουλειά δεν μπορώ να το διαβάσω όλο, για αυτό ζητώ συγγνώμη αν έχει κάποιες απαντήσεις/προτάσεις για αυτό που θέλω στις προηγούμενες σελίδες.

Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί με android tablets γιατί την έχω καταβρεί με το ipad οπότε και δεν ξέρω ποιο θεωρείται αξιόλογο και ποιό όχι.

Σχετικά με το tablet τώρα, θέλει ένα 8+ ιντσών, να είναι σχετικά γρήγορα (να μην τρώει σκαλώματα άπειρα) και από θέμα τιμής κοιτάμε κοντά στα 100€.

Βρήκα το συγκεκριμένο -> http://www.geekbuying.com/item/ICOO-ICOU10GT-10-1-inch-Android-4-1-Tablet-PC-IPS-1280-800-Quad-Core-Allwinner-A31-CPU-2G-RAM-4K-Video-HDMI-Coffee-322289.html

Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας σχετικά με αυτό, αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση με βάση αυτά που ζητάμε και τέλος τι παίζει με αυτό το site και την αποστολή στην Ελλάδα? Γίνεται μέσω courier και παίζει να το σταματήσουν τελωνείο?

Λίγο τα φώτα σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

παιδια καλησπερα.Μολις πηρα αυτο Yuandao-N101 tablet ποια ειναι η γνωμη σας?

Πολύ καλό αλλά νόμιζα οτι εχει σταματησει η παραγωγή του

παιδια καλησπερα.Μολις πηρα αυτο Yuandao-N101 tablet ποια ειναι η γνωμη σας?

δεν κυκλοφορει αυτο εδω και πάνω απο μισό χρονο, πού υποτίθεται οτι στο πούλησαν;

το βγαλανε στο ebay 20 κομματια και τα πουλησε μεσα σε 30 λεπτα!!!!Ειμουνα ενας απο αυτους!!!

Ειχε τρομερα χαρακτηρηστικα.Γιατι?

Για στείλε λινκ. 99% ειιναι απάτη. ή τίποτα ελλατωματικα. Αποκλείεται να υπήρχε ακομη τετοιο στοκ. Και τα χαρακτηριστικα του ειναι περσινά, τίποτα ιδιαίτερο..

το ειχανε 56 euro!!!!!Mαζι με τα μεταφορικα!!!!!!!!!!!

ναι οκ, κανε ενα dispute να παρεις τα λεφτα σου πισω απ τον απαταιώνα.

PIPO M6 Pro vs PIPO M9 Pro ίδια χρήματα,ποιο από τα δύο;

Διαφορές απ'ότι βλέπω:

Μ6->2048Χ1536 4:3 Retina M9->1920X1200 16:10 IPS

M6->Battery 10000mAh M9->Battery 7600mAh

Δεν βλέπω κάτι άλλο βασικό.

Σε αυτό το κόστος φυσικά δεν ειναι το Onda V711S. σίγουρα είναι κάποιο φθηνό oem με atm7029

Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν μέχρι χιλιοστού (διαστάσεις, βάρος, ram/rom/μπαταρία, θέση κάμερας, κουμπιά power και home).

http://allview.ro/shop/tablete-si-tv-box/viva-q7.html

Φασονατζίδικη Onda 711s είναι. Τώρα, πόσο κοντά είναι στην εξαιρετική κατασκευή και την άψογη οθόνη της 711s είναι, δεν το ξέρω. Αν βρεθώ κοντά σε Mediamarkt θα σταματήσω από περιέργεια...

Γεια σας!

Ψάχνω ένα οικονομικό τάμπλετ στις 10". Διαθέτω γύρω στα 150€.

Η χρήση θα είναι για σερφάρισμα στο ίντερνετ, διάβασμα βιβλίων και καμία ταινιούλα.

• Οπότε με νοιάζει η οθόνη να είναι αξιοπρεπής (ανάλυση, απόκριση)
  • Google Play
  • Επίσης με ενδιαφέρει να έχει υποστήριξη στο XDA

Υπάρχει τίποτα που να με καλύπτει σε αυτά τα λεφτά?

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz έχω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω θέμα να αγοράσω από εξωτερικό αρκεί να είναι αξιόπιστο το κατάστημα.

Με ενδιαφέρουν πολύ επίσης, γνώμες από άτομα που έχουν ήδη στην κατοχή τους τάμπλετ σε αυτή την κατηγορία.

Ευχαριστώ.

Γεια σας!

Ψάχνω ένα οικονομικό τάμπλετ στις 10". Διαθέτω γύρω στα 150€.

Η χρήση θα είναι για σερφάρισμα στο ίντερνετ, διάβασμα βιβλίων και καμία ταινιούλα.

• Οπότε με νοιάζει η οθόνη να είναι αξιοπρεπής (ανάλυση, απόκριση)
  • Google Play
  • Επίσης με ενδιαφέρει να έχει υποστήριξη στο XDA

Υπάρχει τίποτα που να με καλύπτει σε αυτά τα λεφτά?

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz έχω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω θέμα να αγοράσω από εξωτερικό αρκεί να είναι αξιόπιστο το κατάστημα.

Με ενδιαφέρουν πολύ επίσης, γνώμες από άτομα που έχουν ήδη στην κατοχή τους τάμπλετ σε αυτή την κατηγορία.

Ευχαριστώ.

Κάτι πιο οικονομικό? Και ας έχει και πιο χαμηλά specs. Για την χρήση που το θέλω είναι too much.

Google Play έχει σίγουρα?

Κάτι πιο οικονομικό? Και ας έχει και πιο χαμηλά specs. Για την χρήση που το θέλω είναι too much.

Google Play έχει σίγουρα?

η τιμη ειναι σε δολλαρια.για playstore ρωτα τους δεν ειμαι σιγουρος.

πιο οικονομικα με καλη αναλυση http://www.geekbuying.com/item/Allfine-Fine10-10-1-Inch-Tablet-PC-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-RK3066-1GB-16GB-Android-4-1-314375.html , http://www.geekbuying.com/item/Ainol-Novo-10-Hero-II-Quad-Core-ATM7029-1-2GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-1-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-16GB---White-323549.html

Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν μέχρι χιλιοστού (διαστάσεις, βάρος, ram/rom/μπαταρία, θέση κάμερας, κουμπιά power και home).

http://allview.ro/shop/tablete-si-tv-box/viva-q7.html

Φασονατζίδικη Onda 711s είναι. Τώρα, πόσο κοντά είναι στην εξαιρετική κατασκευή και την άψογη οθόνη της 711s είναι, δεν το ξέρω. Αν βρεθώ κοντά σε Mediamarkt θα σταματήσω από περιέργεια...

Λες;

Ίσως να αξίζει τον κόπο να είναι έτσι.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το 711s, κι ένα 8αρι Onda το οποίο είχα κάποτε ήταν καλό από πλευράς κατασκευής

Alex

Βασικά τα ίδια λεφτά, ή και λίγο παρακάτω βγαίνει και η original ONDA 711s από geek/focal, οπότε δεν βλέπω τον λόγο αγοράς από εδώ, εκτός αν ντε και καλά γκαστρώθηκες και θα το ρίξεις αν περιμένεις 15 μέρες...

Βασικά τα ίδια λεφτά, ή και λίγο παρακάτω βγαίνει και η original ONDA 711s από geek/focal, οπότε δεν βλέπω τον λόγο αγοράς από εδώ, εκτός αν ντε και καλά γκαστρώθηκες και θα το ρίξεις αν περιμένεις 15 μέρες...

δεν έχεις άδικο, απλά από δώ είσαι πιο καλυμμένος αν χρειαστείς ποτέ κάποια εγγύηση....

Alex

Βρήκα το παρακάτω http://dx.com/p/galapad-g1-7-capacitive-quad-core-android-4-1-tablet-pc-w-1gb-ram-8gb-ram-gps-navigation-wi-fi-242617

καθώς έψαχνα για tablet για το αυτοκίνητο. Διάβασα ότι έχει πολύ καλό gps και πολύ καλά χαρακτηριστικά γενικά. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό; Επίσης υπάρχει κάποια εναλλακτική με ενσωματωμένο gps;