Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://2.f.ix.de/scale/geometry/600/q75/imgs/18/1/5/9/7/9/6/5/Bild_7-895a7238eddc2142.png

Pixel C specs

Operating System Android 6.0 Marshmallow

Display 10.2-inch LTPS LCD,2560x1800 (308 ppi)

500 nit brightness

sRGB color gamut

Processor NVIDIA Tegra X1

256 core Maxwell GPU

RAM 3GB LPDDR3

Internal storage 32GB or 64GB

Cameras 2MP front

8MP rear

Battery 34.2 WHr

Charging USB-C

Audio Stereo speakers

Quad noise-cancelling microphones

3.5 mm audio out

Connectivity Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2x2 MIMO, dual-band

Bluetooth 4.1 + HS

Sensors Ambient Light, Gyroscope, Accelerometer, Compass, Hall, Proximity

Keyboard Optional Bluetooth wireless keyboard

Dimensions 242 x 179 x 7 mm

Weight 0.517 kg / 1.139 lb

Pixel C keyboard specs

Key travel 1.4 mm (full) travel

Ergonomics Adjustable screen angle: 100 to 135-degrees

Pitch: 18.85 mm (99 percent)

Battery 0.5 WHr

Charging Inductive charging from Pixel C (no charger or cable required)

Connectivity Bluetooth LE

Dimensions 242 x 179 x 5.5 mm

Weight 399 g / 0.879 lb

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω πάρει πριν από δύο μέρες το Lenovo A7-10 7 inches. Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του ρε παιδιά. Και για τη δουλειά που το ήθελα είναι ότι πρέπει. Να παίζω κανένα παιχνιδάκι από εδώ και από εκεί, emails, facebook internet και τέτοια. Το παίρνεις παντού.

Και ποιοτικό με 2 χρόνια εγγύηση όχι σα κάτι άλλα που τα παίρνεις και σε δύο μήνες είναι off. Η οθόνη του αρκετά καλή. Μπορεί να έχει χαμηλή ανάλυση αλλά επειδή είναι μικρή δεν έχεις πρόβλημα. Η κάμερα δε με νοιάζει γιατί δε βγάζω φωτό με το τάμπλετ. Πολύ ευχαριστημένος προς το παρών. Α, έχει και play store και οι εφαρμογές γίνονται κανονικά μεταφορά στη micro sd.

Το έχει βγάλει η λενοβο και σε 8'' με 3G στα 99 Ευρω στο τσακ είμαι να το πάρω απο τον γερμανο.

Έχω πάρει πριν από δύο μέρες το Lenovo A7-10 7 inches. Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του ρε παιδιά. Και για τη δουλειά που το ήθελα είναι ότι πρέπει. Να παίζω κανένα παιχνιδάκι από εδώ και από εκεί, emails, facebook internet και τέτοια. Το παίρνεις παντού.

Και ποιοτικό με 2 χρόνια εγγύηση όχι σα κάτι άλλα που τα παίρνεις και σε δύο μήνες είναι off. Η οθόνη του αρκετά καλή. Μπορεί να έχει χαμηλή ανάλυση αλλά επειδή είναι μικρή δεν έχεις πρόβλημα. Η κάμερα δε με νοιάζει γιατί δε βγάζω φωτό με το τάμπλετ. Πολύ ευχαριστημένος προς το παρών. Α, έχει και play store και οι εφαρμογές γίνονται κανονικά μεταφορά στη micro sd.

πόση ραμ έχουν και το 7ιντσο και 8;

πόση ραμ έχουν και το 7ιντσο και 8;

Το 8 ιντσών το πήρα για το βαφτιστήρι μου. Είναι 4πυρηνο με 1 GB ram και 3G.

Εάν διαβάσεις στο skroutz γράφει πολύ καλά σχόλια.

http://www.skroutz.gr/s/5056632/Lenovo-IdeaPad-A8-50-A5500-H-8-3G-16GB.html

Το έχει ο Γερμανός, ΟΤΕ στα 99 ευρώ με δώρο θήκη.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το 8 ιντσών το πήρα για το βαφτιστήρι μου. Είναι 4πυρηνο με 1 GB ram και 3G.

Εάν διαβάσεις στο skroutz γράφει πολύ καλά σχόλια.

http://www.skroutz.gr/s/5056632/Lenovo-IdeaPad-A8-50-A5500-H-8-3G-16GB.html

Το έχει ο Γερμανός, ΟΤΕ στα 99 ευρώ με δώρο θήκη.

απλά είχα πάρει στην γυναίκα το asus memopad 7" τετραπυρηνο ένα γιγα ραμ αλλά με facebook κλπ, παιχνίδια έχει βαρύνει πάρα πολύ! δύο γιγα πλέον τα θεωρώ απαραίτητα! μαζί βέβαια με έναν καλό επεξεργαστή! τώρα κοιτάω από Κίνα να της πάρω ένα με αυτά τα κριτήρια γιατί εδώ Ελλάδα ακόμα έχουν μείνει στο 1 γιγα ραμ.

Από Κίνα εχεις άλλες επιλογές... Σε αυτά τα λεφτά. Το μόνο μείον η εγγύηση που συνήθως έχουν 1 χρόνο. Και ταλαιπωρία άμα πάθει κάτι. Οπότε αγορά μόνο από καλά κινεζομαγαζα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Στο site του γερμανού δείχνει ότι το Lenovo Miix 3 στα 299€. Τέλος να φανταστώ η προσφορά;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Στο site του γερμανού δείχνει ότι το Lenovo Miix 3 στα 299€. Τέλος να φανταστώ η προσφορά;

Αυτό είναι των 10 ιντσών. Στα 99 ευρώ είναι των 8".

Mιλάμε για το Lenovo a8-50 3G που το έχει στα 99€ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα φαντάζομαι μαζί με δώρο τη θήκη του.

Εδώ και το link-->https://www.germanos.gr/product/lenovo-a8-50-3g/20299991/#

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το δεκάρι που λέω ήταν στα 199€.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για πειτε καμια γνωμη

Price:€85.26 απο banggood

Model Teclast P80 4G Tablet

CPU MT8735 Quad Core 1.0GHz

GPU ARM Mali-720

System Android 5.1

RAM 1GB LPDDR2

Capacity 16 GB eMMC

Screen 8 Inch IPS Screen

Resolution 1280*800

Extend Card Support TF card

Camera Front is 0.3 MP,Rear is 2.0 MP

WIFI Support

OTG Support

Bluetooth Support

Gravity

Sensor Support

GPS Built-in

3G+4G GSM:900/1800MHz

WCDMA:2100MHz

TD-SCDMA:1900/2100MHz

FDD-LTE:1800/2100MHz

TDD-LTE:1900/2400/2500/2600MHz

Audio Support

Ebook Support

Picture Support

Video Support

Language Multi-language

Microphone Built-in

Speaker Built-in

I/O Port 1*Micro USB 2.0 port

1* 3.5mm Headphone port

1*TF card slot

1* Micro SIM card slot

Battery 3500mAh

Weight 314g

Size 210mm(L) ×122mm(W) ×9.5mm(H)

Package

Included 1 x Tablet PC

1 x USB Cable

1 x Charger

1 x OTG cable

http://www.banggood.com/Teclast-P80-4G-MT8735-1_0GHz-Quad-Core-8-Inch-Android-5_0-Phone-Tablet-p-1019836.html

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

σοβαρη απαντηση μια χαρα ειναι ενα γιγα δεν εισαι αρχιτεκτονας ολες οι βασικες εφαρμογες τρεχουν στο ενα γιγα ανετα
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Καλησπερα σε ολους,εχει κανεις εμπειρια?απο το παρακατω?λεω να το παραγγειλω!!ειναι καλη επιλογη?το θελω στην ουσια σαν δευτερο laptop για ταινιες,σερφαρισμα.

http://www.banggood.com/Teclast-X98-Plus-64GB-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-9_7-Inch-Windows-10-Tablet-p-1009626.html

μπηκα κι εγω στο τρυπακι να παρω ενα ταμπλετ.

η χρηση του θα ειναι πολυ συγκεκριμενη . λογω δουλειας , θελω να δειχνω καποιες φωτο στους πελατες .

οποτε μεγαλη οθονη , καμια δεκαρια ιντζες .

κατα δευτερο θελω να εχει gps .

και καπου εκει τελειωνει η χρησιμοτητα του ... οτι αλλο εχει καλο ειναι , αλλα δεν σκοπευω να το πληρωσω αδρα ...

δεν εχω σκοπο να βλεπω βιντεακια , να παιζω παιχνιδια , ή να λιωνω στο ιντερνετ ... γι αυτα εχω λαπτοπ 17' που με καλυπτει απολυτα .

βλεπω στο ebay οτι ξεκινανε στο 60αρι . αλλα αν ειναι να κανει ολα τα παραπανω + το να ψηνει καφεδες μπορω να ανεβω μεχρι κανα κατοσταρικο ...

ελπιζω να εκανα κατανοητο το σκεπτικο μου.

ποια συσκευη μου προτεινετε ?

επισης θελω να μαθω αν τα ταμπλετ αναβαθμζοντε σαν συσκευες , οπως π.χ. τα λαπτοπ .

δλδ αν αλλαζουμε επεξεργαστες , προσθετουμε μνημες , χωρητικοτητα στον σκληρο κλπ κλπ ...

Παιδιά βοήθεια

Θέλω ένα πολύ καλό dual boot

Κοντά στα 200 ευρώ +-

Θα έπαιρνα το teclast x98 pro αλλά είναι παντού out of stock

Παιδιά βοήθεια

Θέλω ένα πολύ καλό dual boot

Κοντά στα 200 ευρώ +-

Θα έπαιρνα το teclast x98 pro αλλά είναι παντού out of stock

Ούτε εδώ έχει απόθεμα;

Βοηθεια για επιλογη tablet για δωρο ανηψιας 10 ετων.κατι οικονομικο και οσο πιο αξιοπιστο μπορει να ειναι.μονο για παιχνιδια και τιποτα αλλο.

Ούτε εδώ έχει απόθεμα;

Από εκεί το είχα παραγγείλει...

Αλλά μου ακύρωσαν την παραγγελία

Εδώ θα το έχει μετά τις 24 του μηνός (http://www.everbuying.net/product1080530.html)

Από ότι κατάλαβα τα έχουν αποσύρει όλα λόγο κάποιου προβλήματος αν κατάλαβα καλά..

Και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βγει καινούργιο ή αν θα φτιάξουν το παλιό

Από εκεί το είχα παραγγείλει...

Αλλά μου ακύρωσαν την παραγγελία

Από ότι κατάλαβα τα έχουν αποσύρει όλα λόγο κάποιου προβλήματος αν κατάλαβα καλά..

Και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βγει καινούργιο ή αν θα φτιάξουν το παλιό

Κανένα πρόβλημα, απλά θα αντικατασταθεί από το x98 Plus, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Teclast.es

...υποθέτω έκοβε κίνηση από ακριβότερα μοντέλα...δεν ξέρω...

Βοηθεια για επιλογη tablet για δωρο ανηψιας 10 ετων.κατι οικονομικο και οσο πιο αξιοπιστο μπορει να ειναι.μονο για παιχνιδια και τιποτα αλλο.

από Κίνα ή Ελλάδα? Καλό είναι να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη. Από Κίνα για ανάλογη περίπτωση θα επερνα αυτό. Ρωτά για διαθεσιμότητα και κανένα κουπόνι.

http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259911.html

Ή πάρτι καλύτερα από εδώ http://m.banggood.com/Teclast-P80h-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1009392.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_promotion160108_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_1662363&sc_eh=5a124c7adf4fba491&sc_llid=271951&sc_lid=77417024&sc_uid=5uq1FGM2yg&emst=5uq1FGM2yg_271951_1662363_22

Το έχει προσφορά στα 59$ με το κουπόνι 9f8f95

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Κανένα πρόβλημα, απλά θα αντικατασταθεί από το x98 Plus, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Teclast.es

...υποθέτω έκοβε κίνηση από ακριβότερα μοντέλα...δεν ξέρω...

Για το Teclast x16 PRO τι γνώμη έχετε?

από Κίνα ή Ελλάδα? Καλό είναι να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη. Από Κίνα για ανάλογη περίπτωση θα επερνα αυτό. Ρωτά για διαθεσιμότητα και κανένα κουπόνι.

http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259911.html

Ή πάρτι καλύτερα από εδώ http://m.banggood.com/Teclast-P80h-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1009392.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_promotion160108_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_1662363&sc_eh=5a124c7adf4fba491&sc_llid=271951&sc_lid=77417024&sc_uid=5uq1FGM2yg&emst=5uq1FGM2yg_271951_1662363_22

Το έχει προσφορά στα 59$ με το κουπόνι 9f8f95

πολυ καλο φαινεται για τα λεφτα του....ελπιζω να δουλεψει νορμαλ...σε ευχαριστω για την απαντηση σου...αν υπαρχει και κανενα αλλο σε αυτα τα χρηματα ευχαριστως να ακουσω τις προτασεις σας.