junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εχω αγοράσει αυτό το tablet (http://www.aliexpress.com/item/-/2016399828.html) και θέλω να βρω το sygic. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ. Το Sygic θα το βρεις στο play store. Το βοήθεια θες Δηλαδή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εχω αγοράσει αυτό το tablet (http://www.aliexpress.com/item/-/2016399828.html) και θέλω να βρω το sygic. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ. Είσαι ευχαριστημένος από τη αγορά; είναι αυθεντικό η απομίμηση; αν θέλεις πες κάνα δυο λόγια για το tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Είσαι ευχαριστημένος από τη αγορά; είναι αυθεντικό η απομίμηση; αν θέλεις πες κάνα δυο λόγια για το tablet Καλημέρα. Δεν έχω παραλάβει ακόμα, (σε κανένα μηνα το βλέπω) απλά ψάχνω να βρω το sygic. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Sygic θα το βρεις στο play store. Το βοήθεια θες Δηλαδή; Δεν θέλω τέτοιου είδους βοήθεια το ξέρω το play store!! Αλλου είδους βοήθεια θέλω!!!!!!! Ο νοών νοείτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Εχω αγοράσει αυτό το tablet (http://www.aliexpress.com/item/-/2016399828.html) και θέλω να βρω το sygic. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ. για δοκίμασε gpsmap τελεία us, γενικά με googλάρισμα θα τι βρείς την άκρη, πόσο σου κόστισε το san-samsung? είναι κλώνος αλλα μια χαρά για τα λεφτά του. Edited September 13, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 για δοκίμασε gpsmap τελεία us Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Επανέρχομαι φίλοι μου και θελω να με βοηθήσετε να βγω απο το δίλημμα Να παω για αυτο. http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/tablet/nextbook-nx008hd8g-8-dual-1-5ghz.php το ταμπλετ με Android 4.1, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5 Ghz, 8' οθόνη και1Gb Ram στα 75 ευρουλακια Ή για αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ESTAR-EASY-HD-Quad-Blue,99452,480514,1410869.html?langId=-18 με Android 4.4, τετραπυρινο επεξεργαστή στα 1.2Ghz με 7' οθόνη και 512 Ram στα 70 ευροπουλα? Ειμαι λιγο μπερδεμενος. Browsing και παιχνιδια οι βασικες του λειτουργίες θα ειναι. Με 512mb ram δεν πας πουθενά. Το 1gb το θεωρώ κατώτατο όριο για κινητά/tablets. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 12αρια αξιόλογα tablet έχουν βγάλει τα κινεζομαγαζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Με 512mb ram δεν πας πουθενά. Το 1gb το θεωρώ κατώτατο όριο για κινητά/tablets. μεταξύ περισσότερης cpu η ram, καλύτερα περισσότερη cpu. η ram είναι ο σωλήνας νερού που μεταφέρει το νερό (τα δεδομένα) η cpu είναι η πίεση του νερού (η επεξεργασία των δεδομένων), εάν δεν δίνει νερό η πηγή (cpu) τι να τον κανεις τον ευρύχωρο σωλήνα (ram), χωριάτικο παράδειγμα όμως κάπως έτσι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 μεταξύ περισσότερης cpu η ram, καλύτερα περισσότερη cpu. η ram είναι ο σωλήνας νερού που μεταφέρει το νερό (τα δεδομένα) η cpu είναι η πίεση του νερού (η επεξεργασία των δεδομένων), εάν δεν δίνει νερό η πηγή (cpu) τι να τον κανεις τον ευρύχωρο σωλήνα (ram), χωριάτικο παράδειγμα όμως κάπως έτσι, οπότε για να δω αν το έπιασα αυτο που ειπες καλύτερα 4 πυρήνες στα 1.2 Ghz και ας εχει 512 ram παρά 2 πυρήνες στα 1.5 Ghz με 1 Gb ram. Σωστα το κατάλαβα Γιώργο? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) οπότε για να δω αν το έπιασα αυτο που ειπες καλύτερα 4 πυρήνες στα 1.2 Ghz και ας εχει 512 ram παρά 2 πυρήνες στα 1.5 Ghz με 1 Gb ram. Σωστα το κατάλαβα Γιώργο? Ναι, άλλο παράδειγμα, ακόμα και 8gb ram σε μονοπύρηνο cpu δεν βελτιώνει τίποτε ουσιαστικά, αντίθετα και με μισό gb ram σε 8απύρινο cpu θα πετάει (φρεναρισμένο) μεν λόγο μικρής ram αλλά θα πετάει λόγο δυνατού cpu. εγω σου προτείνω το tablet με τον καλύτερο επεξεργαστή, πετάξου και στο Makro έχει κάτι φτηνά στα λεφτά που θέλεις, επίσης να ξέρεις έχει διπύρηνα cpu δυνατότερα από τετραπύρινα, για παράδειγμα ο Dual-core 1.7 GHz Krait είναι δυνατότερος από τους Quad-core MTK, δε γνωρίζω τα benchmarks των συγκεκριμένων cpu (tablets) οποτε θεωρητικά πάντα το τετραπύρινο πρέπει νάνε καλύτερο..... googlάρεις και βλέπεις αν και νομίζω δε θέλει και πολύ στεναχώρια μιάς και πάνω κάτω θα είναι παρόμοια τα tablet που κοιτάζεις στα συν-πλην τους, Τι να το κάνεις να έχει αξιοπρεπή ram καλο cpu και άθλια οθόνη? εφόσον θέλεις να το πάρεις από φυσικό μαγαζί μπες σε ένα ηλεκτρομάγαζο οποιο είναι κοντά σου κωτσόβολος πλαίσιο puplic media κ.α... και διάλεξε ένα που σου φαίνεται οκ στο μάτι και στο χέρι σου και μεγεία σου Edited September 13, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δε νομιζω οτι στεκει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μια ερώτηση. Αν πάω σε κινέζικο ταμπλετ ποιο θεωρείται οτι ειναι απο τα καλύτερα? Δηλαδή όπως η xiaomi ή Huawei και εννοώ απο υποστήριξη και ποιότητα. Τα εχω και τα δύο σε κινητά και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Έχει κάποια παραπλήσια μάρκα γιατι η xiaomi έχει μέχρι 8" και εγώ θέλω 10". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Το xaomi mipad ειναι 9.7 αν θες κατι πιο οικονονικο παρε onda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Το xaomi mipad ειναι 9.7 αν θες κατι πιο οικονονικο παρε onda Μάλλον 7.9 θες να πεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heisenberg93 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενως ταμπλετ και μου εχει τραβιξει την προσοχη το samsung galaxy tab pro 8.4...πιστευω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα οπως και η τιμη του (220 ευρω) αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας αν οντως αξιζει. κυριος λογος που το χρειαζομαι ειναι για διαβασμα οπως αρχεια pdf ..αλλα προφανως και για browsing και λιγο gaming να περναει η ωρα...ειναι καταλληλες οι 8.4 ιντσες για διαβασμα ή θα χρειαστω 10αρι??? οπου το budget πλεον ξεφευγει ..και γι αυτην την περιπτωση σκεφτομαι το Samsung Galaxy Tab 4 10.1...εχετε να μου προτεινεται αλλα 10αρια στην περιπτωση που το 8.4 δεν κανει για τον σκοπο μου??(κατα προτιμιση οχι κινεζικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημερα, εχω δει ενα serioux s9742 tab στα 95 ευρω,τι λετε αξιζει η θα φαω καμια φολα? Τετραπυρινο alwinner a31s,1-16 ram-rom,9,7 οθονη,καρτα γραφικων vr sgx 544 3d κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημερα, εχω δει ενα serioux s9742 tab στα 95 ευρω,τι λετε αξιζει η θα φαω καμια φολα? Τετραπυρινο alwinner a31s,1-16 ram-rom,9,7 οθονη,καρτα γραφικων vr sgx 544 3d κτλ. Βάλε και κάποιο link,έτσι πως να σου απαντήσει κάποιος:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Βάλε και κάποιο link,έτσι πως να σου απαντήσει κάποιος:!: Ok εχεις δικιο http://www.e-shop.gr/serioux-s9742tab-97-quad-core-cortex-a7-12ghz-16gb-wifi-android-42-p-PER.902499 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ok εχεις δικιο http://www.e-shop.gr/serioux-s9742tab-97-quad-core-cortex-a7-12ghz-16gb-wifi-android-42-p-PER.902499 Σε αυτές τις ίντσες με αυτή την ανάλυση και 129€:(εγώ δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Σε αυτές τις ίντσες με αυτή την ανάλυση και 129€:(εγώ δεν... Ειπαμε 95 ευρω απο το eshop(ισως σε σενα να μη βγαζει την προσφορα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ειπαμε 95 ευρω απο το eshop(ισως σε σενα να μη βγαζει την προσφορα)! εξαιρετικό μηχάνημα για 95 ευρω, και σε 1-2 μέρες στα χερια σου και με απόδειξη αγοράς κλπ κλπ, μέχρι και hdmi καλώδιο σου δίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 εξαιρετικό μηχάνημα για 95 ευρω, και σε 1-2 μέρες στα χερια σου και με απόδειξη αγοράς κλπ κλπ, μέχρι και hdmi καλώδιο σου δίνει.... Ευχαριστώ φιλέ μου το έχω χτυπήσει ήδη και το περιμένω. Εξάλλου δεν το θέλω για βαριά χρήση (λίγο browsing κάνα βιντεακι youtube κτλ.)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Onda v989 κανεις; Antutu 55000 ή το`χει μαγειρεψει κιαυτο; Προβληματακια; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Onda v989 κανεις; Antutu 55000 ή το`χει μαγειρεψει κιαυτο; Προβληματακια; Εννοείται μαγειρεμένο φίλε. Η Onda είναι απευθείας σε αυτά Σκίζει στο Antutu και κολλάνε αρκετά τα πάντα στην καθημερινή χρήση. Θέλουν πείραγμα για να έρθουν στα ίσια τους Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 το tablet αυτό το έβαλε μεγάλο κατάστημα στα 149 ευρω μαζί με την εφαρμογή που του μιλάς και πράττει ανάλογα + το gps destinator είναι γνωστή η συσκευή σε κανά κινέζικο site να συγκρίνουμε τιμές? είναι και dual sim με πλήρη λειτουργία τηλεφώνου ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=310 το πήρε κανένας ? και γενικώς γνώμες? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts