Koulou Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μία παρατήρηση που δεν είσαι ο μόνος που μπερδεύει το User Interface με της rom(firmware) το UI ή launchers ή home screen το αλλάζεις χωρίς να αλλάξεις ρομ(το εγκαθηστάς όπως κάθε εφαρμογή) σε αντίθεση με της ρομ που πρέπει να το"φλασάρεις" με απλά λόγια μπορείς να έχεις ρομ από τον Μπαρμαγιώργο και περιβάλλον χρήσης( User Interface ) από τον Κουτσογίωργο με απλό ψάξιμο στο google play θα δεις καμία 75+ διαφορετικά UI Προσωπικά το ξέρω πολύ καλά αυτό που μου λες, απλά όσες φορές δοκίμασα κάποιο launcher κάτι δε μου άρεσε... Μου έκανε πολύ προχειροδουλειά, δεν ξέρω... Δεν αναφέρομαι σε κάτι σε υπερθετικό βαθμό, αλλά κι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.. Όπως και να 'χει, πολύ αρνητική στάση βλέπω προς τη cm9. Γιατί έτσι; Πού υστερεί τόσο πολύ δα; Έχετε δοκιμάσει πρόσφατη nigtly; Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσλειτουργία και από ταχύτητα είναι έτη φωτός απ' τη μαμά froyo. Γιατί τόσο "χαντάκωμα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Συνεχιζοντε τα προβληματα στο DEFY με το θεμα υπερθερμανσης και μπαταριας. Οταν το δει λιγο ηλιος η γενικα ανοιξω 2 λεπτα 3g αρχιζει και ζεματαει. Στο επομενο 20λεπτο εχω -40% στην μπαταρια με τις περισσοτερες φορες να σβηνει. Το θεμα ειναι πως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα hardware ή software. Εχω σβησει ολες τις εφαρμογες μονο browser και 5-6 ακομα εχω οποτε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η μπαταρια δεν καταναλωνετε απο εφαρμογη. Ετσι και αλλιως αν γινονταν αυτο δεν θα επρεπε να "βραζει" το κινητο στην πισω πλευρα. Και το δικό μου το κάνει αυτό κυρίως όταν ανοίγω το 3G. Δεν το κάνει πάντα όμως και δε νομίζω να έχει σχέση με τον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν η συσκευή σου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία... δεν παίζει ρόλο αν ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας... και απ' έξω να το έχει αγοράσει κανείς (εγώ απο Γαλλία και pixmania) , ισχύει κανονικά η εγγύηση με την απόδειξη αγοράς βέβαια. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Koulou δεν είναι ούτε προσωπικό ούτε με καμία ρομ απλός λέμε τα πράγματα έως έχουν δηλαδή άλλο πράγμα το UI άλλο το firmware ....................................... Asdf_7 σε κάτι που δεν έχει ενεργό σύστημα ψύξης αλλά μόνο μέσω του αέρα η υψηλές θερμοκρασίες είναι κάτι δεδομένο όταν 2-3 ή και περισσότερα τμήματα δουλεύουν έχει παρατηρηθεί συσκευές να φτάνουν μέχρι και 70+ βαθμούς κελσίου λύση μην ψάχνεις τσάμπα ο χρόνος και για να προλάβω όλες οι συσκευές ανεβάζουν θερμοκρασία άλωστε ένα ποσοστό από 25%+ εξαφάνισης της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία και είναι παρενέργεια οποιαδήποτε ηλεκτρο/ηλεκτρονικού έργου(όσο ποιο πολύ προχωράει η τεχνολογία τόσο πιο αποδοτικά γίνονται) και ΝΑΙ όλες η συσκευές υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν(shut down)πάνω από κάποιους βαθμούς και το πλαστικό όπως και το γυαλί δυσχεραίνουν την κατάσταση .............................. Η moto παρέχει διεθνή και όχι τοπική εγγύηση ανεξαρτήτως που το αγόρασες στο φτιάχνει οπουδήποτε στον κόσμο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 για μενα το βασικο μειονεκτημα της cm9(τουλαχιστον την τελευταια nightly Που ειχα δοκιμασει) δεν δουλευε το hwa και το flash.αν εσενα δεν σε πολυαπασχολουν αυτα τοτε μια χαρα ρομ ειναι. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αυτήν την στιγμή το έχω περασμένη wiui, να βάλω froyo? Εγώ που δεν έχω την αντιπροσωπεία της moto στον τόπο μου, να το στείλω εκεί που το αγόρασα; Όντως,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι νερό Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 εφοσον εχεις wiui του περνας την επισημη φρογιο και το στελνεις με μια κουριερ απευθειας στο service της μοτορολα και οχι απο εκει που το αγορασες.....αν οντως ειναι μεσα στην εγγυηση τοτε μεσα σε 2 μερες στο ξαναστελνουν με δικα οτυς εξοδα..γενικα ειναι πολυ γρηγοροι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) K Asdf_7 σε κάτι που δεν έχει ενεργό σύστημα ψύξης αλλά μόνο μέσω του αέρα η υψηλές θερμοκρασίες είναι κάτι δεδομένο όταν 2-3 ή και περισσότερα τμήματα δουλεύουν έχει παρατηρηθεί συσκευές να φτάνουν μέχρι και 70+ βαθμούς κελσίου λύση μην ψάχνεις τσάμπα ο χρόνος και για να προλάβω όλες οι συσκευές ανεβάζουν θερμοκρασία άλωστε ένα ποσοστό από 25%+ εξαφάνισης της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία και είναι παρενέργεια οποιαδήποτε ηλεκτρο/ηλεκτρονικού έργου(όσο ποιο πολύ προχωράει η τεχνολογία τόσο πιο αποδοτικά γίνονται) και ΝΑΙ όλες η συσκευές υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν(shut down)πάνω από κάποιους βαθμούς και το πλαστικό όπως και το γυαλί δυσχεραίνουν την κατάσταση .............................. Η moto παρέχει διεθνή και όχι τοπική εγγύηση ανεξαρτήτως που το αγόρασες στο φτιάχνει οπουδήποτε στον κόσμο Θα το παω συντομα στο service δεν ειναι κατασταση αυτη. Ειμαι σχεδον σιγουρος το προβλημα ειναι hardware οταν το ειχα αγορασει στις αρχες δεν τα εκανε αυτα. Πιστευω θα βρουν λυση και θα φτιαξουν το προβλημα. Μαλλον κατι βραχυκυκλωνει μεσα και αρχισει και "αντιδραει" η μπαταρια. Απο την στιγμη εκεινη ζεματαει στο πισω μερος και μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα αδειαζει ολη η μπαταρια και σβηνει. Απο μερικα προγραμματακια τυπου task monitor παρατηρησα οτι η μπαταρια ειναι στους 50 βαθμους περιπου και ο CPU δουλευει 100% χωρις να κανω καποια διεργασια. Μετα απο restart ο cpu δουλευει 20-30% μεχρι που θα παει 100% και το κινητο θα μεινει απο μπαταρια σε τυχαια συντομη στιγμη. Edited June 16, 2012 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Απο μερικα προγραμματακια τυπου task monitor παρατηρησα οτι η μπαταρια ειναι στους 50 βαθμους περιπου και ο CPU δουλευει 100% χωρις να κανω καποια διεργασια. Μετα απο restart ο cpu δουλευει 20-30% μεχρι που θα παει 100% και το κινητο θα μεινει απο μπαταρια σε τυχαια συντομη στιγμη. Και σε μενα συμβαινει αλλα σε εντελως τυχαιες (εννοώ μη επαναλαμβανομενες) χρονικες στιγμες, με τα ιδια μ' εσενα αποτελεσματα. Το δε χειροτερο ειναι οτι στα στατς χρησης της μπαταριας δε φαινεται καποια εφαρμογη που να τη ρουφαει. ΑΛΛΑ μ' ενα quick restart τις περισσοτερες φορες φτιαχνουν τα πραγματα. Αν εχει κι αλλος τα ιδια, ας πει παρατηρησεις ή/και λυσεις (Τελείως)Οφ τοπικ: Ελα ρε Καραγκουναρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 επειδη τετοια προβληματα δεν εχουμε ξανακουσει για το ντεφι μποριετε να μας πειτε τι ρομ φορατε??αν φορατε τη μαμα ρομ καντε μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και μην βαλετε καμια εφαρμογη και πειτε μας λιγο πως παει η συσκευη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 επειδη τετοια προβληματα δεν εχουμε ξανακουσει για το ντεφι μποριετε να μας πειτε τι ρομ φορατε??αν φορατε τη μαμα ρομ καντε μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και μην βαλετε καμια εφαρμογη και πειτε μας λιγο πως παει η συσκευη! καλημερα saltofx_v, εγω τουλαχιστον εχω τη μαμα φρογιο με ρουτ και setvsel ρυθμισμενο σε 300, 600 και 1000mHz. Μαλλον καποια εφαρμογη ειναι υπευθυνη για το στεγνωμα της μπαταριας αφου σε μενα συμβαινει τον τελευταιο μηνα μονο, αλλα επειδη το χρησιμοποιω ως πρωτο κινητο δεν εχω χρονο/ορεξη να το ξαναστηνω απ' την αρχη. Εντελει μ' ενα quick restart τις περισσοτερες φορες φτιαχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Αν εχει καποιος το defy με καμενη πλακετα ,τουβλο κτλ χρειαζομαι ενα τετοιο γιατι εμενα το πατησε φορτηγο και εχω μονο την πλακετα σωα ....νομιζω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 για μενα το βασικο μειονεκτημα της cm9(τουλαχιστον την τελευταια nightly Που ειχα δοκιμασει) δεν δουλευε το hwa και το flash.αν εσενα δεν σε πολυαπασχολουν αυτα τοτε μια χαρα ρομ ειναι. Flash παίζει κανονικότατα με opera. Για hwa, δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά το κινητό σε γενικές γραμμές πετάει!;) Α, έχει αυξηθεί σημαντικά και η αυτονομία! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Και σε μενα συμβαινει αλλα σε εντελως τυχαιες (εννοώ μη επαναλαμβανομενες) χρονικες στιγμες, με τα ιδια μ' εσενα αποτελεσματα. Το δε χειροτερο ειναι οτι στα στατς χρησης της μπαταριας δε φαινεται καποια εφαρμογη που να τη ρουφαει. ΑΛΛΑ μ' ενα quick restart τις περισσοτερες φορες φτιαχνουν τα πραγματα. Αν εχει κι αλλος τα ιδια, ας πει παρατηρησεις ή/και λυσεις (Τελείως)Οφ τοπικ: Ελα ρε Καραγκουναρε! Ακριβως αυτο! Στα stats της μπαταριας ολα ειναι οκ. Απλα ο cpu για τυχαιο λογο βαραει καποια στιγμη 100% και μενει εκει. Απο εκεινο το σημειο το κινητο αργα η γρηγορα θα παθει αυτο που γραφω και στα αλλα posts. Θα ζεσταθει και σβησει απο μπαταρια αφου καθε 10seconds τρωει 3-4% μπαταρια. Στο service μπορει να μου πουν οτι ειναι hardware προβλημα και να το διορθωσουν. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 @Asdf_7 να ξαναπω οτι αν δεν κανετε επαναφορα σε εργοστασιακεσ και να το δουλεψετε μια-δυο μερες χωρις καμια εφαρμογη τζαμπα μιλαμε(αν θελετε πηγαιντε το απο το service...το πρωτο που θα κανει ενας λογικος τεχνικος ειναι επαναφορα σε εργοστασιακες-ποιος ο λογος λοιπον να μην το κανετε μονοι σας?)... λυση δεν υπαρχει αν δεν θελετε εσεις οι ιδιοι να τη βρειτε! @fioravanti90 αν εχεις καποιο task manager ή καποια εφαρμογη για τη μπαταρια αμεση απεγκατασταση....μπορεις αν δεν θελεις να κανεις επαναφορα να βγαλεις ολες τις no name εφαρμογες που δεν πολυχρησιμποιεις..δλδ κρατα καμια 20αρια που δουλυεις συνεχεια και τις αλλες βγαλτες.....και σιγα σιγα τις βαζεις αν δεις οτι το προβλημα διορθωνεται @koulou δοκιμαζω συνεχεια τις nightly που αναφερεις οπως και του wajkiui την ics.. αλλα προς το παρον καμια δεν μπορει να φτασει σε ταχυτητα -σταθεροτητα-πληροτητα τισ gb εκδοσεις.ακομα και το customization για μενα ειναι σημαντικο κομματι.για να μην παρεξηγηθω ομως να πω οτι αυτο δεν σημαινει οτι και με την Ics δεν κανεις τη δουλεια σου πολυ πολυ καλυτερα απο τη στοκ ρομ!!!!!!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Συνεχιζετε το προβλημα με το DEFY που εχω εδω και περιπου 2 μηνες! Εγω φταιω που δεν το εχω παει στο SERVICE. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το αφησα χωρις καθολου εφαρμογες αλλα το παλι τα ιδια. :wacko: :wacko: Σε τυχαιο χρονο η συσκευη ζεματαει και στο υπολοιπο 15λεπτο εχει κλεισει απο μπαταρια.. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ομως ειναι οτι χανω συμαντικα τηλεφωνηματα διοτι σε τυχαιο χρονο μπορει να βρασει και να σβησει. Λες και καποιος κανει overclock τον επεξεργαστη και την μπαταρια. Οπως ειχα πει με προγραμματακια ειχα δει θερμοκρασιες μπαταριας πανω απο 50 βαθμους. Ενω ολα μπορει να ειναι φυσιολογικα για 1μερα καποια στιγμη ειτε κανω μια κληση, ειτε δω ενα μυνημα, ειτε ανοιξω 3g θα αρχισει να καιει η μπαταρια και καθε λεπτο να τρωει 10% μπαταρια. Οταν παω στο Service ελπιζω να μου το φτιαξουν... Εχω δοκιμασει τα παντα τους τελευταιους 2 μηνες. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ποια ρομ έχει το κινητο σου; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ποια ρομ έχει το κινητο σου; 2.2 Αυτη απο την επισημη Motorola. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Όταν το πας service αναμένουμε εξελίξεις... Είσαι ο πρώτος που ακούω με τέτοιο πρόβλημα. Επειδή δεν θέλω να σε μπλεξω με custom rom όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Όταν το πας service αναμένουμε εξελίξεις... Είσαι ο πρώτος που ακούω με τέτοιο πρόβλημα. Επειδή δεν θέλω να σε μπλεξω με custom rom όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας Το service απο το τηλ μου ειπε πως το προβλημα δεν ειναι του κινητου αλλα της cosmote. Υπαρχει προβλημα με τις κεραιες των 3g και σε μερικες περιοχες λογω σηματος σου τρωει την μπαταρια σε 1 ωρα. Θα μιλησω με την Cosmote να δω τι μπορει να γινει. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τότε γύρνα το σήμα σε 2g και δες πως πάει.... Πάντως δεν είσαι ο μοναδικός με κοσμοτε... Κάτι δεν σου λένε καλά. Εγώ θα πρότεινα να περάσεις μια άλλη ρομ και με baseband switcher να ρυθμίσεις τις συχνότητες Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τότε γύρνα το σήμα σε 2g και δες πως πάει.... Πάντως δεν είσαι ο μοναδικός με κοσμοτε... Κάτι δεν σου λένε καλά. Εγώ θα πρότεινα να περάσεις μια άλλη ρομ και με baseband switcher να ρυθμίσεις τις συχνότητες To baseband switcher τι ειναι; Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες :p Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 το baseband switcher είναι ένα πρόγραμμα αλλαγής των ρυθμίσεων των δικτύων της κινητής πχ.από Ελλάδα σε νότιας Αμερικής κλπ τώρα αν θα κάνεις κάτι με το συγκεκριμένο λίγο δύσκολο μια και το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ κατά ταπεινή γνώμη άλλαξε πρώτα εταιρία έστω και για λίγες μέρες πχ.wind ή voda και δες μήπως σου το ξανακάνει αν δεν στο ξανακάνει όντος φταίει ο ΟΤΕ και ότι και να κάνεις δεν θα σου στρώσει ακόμα και ρομ να αλλάξεις σε περίπτωση που και με αλλαγή πάροχου έχεις ίδια συμπεριφορά τότε θα φταίει η συσκευή(πιθανός το τσίπ του modem) και οπότε ξανά στο σέρβις Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosSk Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 παιδια συγγνομη αν ειμαι οff τοπικ εχει σχεσει με το defy ψαχνω να αγορασω οθονη γατι μου εσπασε και βρηκα αυτη εδω αλλα δεν ξερω δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εκει εχει κανεις καμια ιδεα http://www.cellphonemic.com/motorola-defy-mb525-me525-lcd-display-screen ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Motorola Defy , iPhone 3G , Samsung Galaxy S Plus:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) παιδια συγγνομη αν ειμαι οff τοπικ εχει σχεσει με το defy ψαχνω να αγορασω οθονη γατι μου εσπασε και βρηκα αυτη εδω αλλα δεν ξερω δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εκει εχει κανεις καμια ιδεα http://www.cellphonemic.com/motorola-defy-mb525-me525-lcd-display-screen ευχαριστω εκ των προτερων επειδή βλέπω Αμερική προσοχή μπορεί να έχει τελωνείο λόγο ότι είναι πάνω από 13 ευρώ αλλά από όπου και να ψωνίζεις μια φιλική συμβουλή χρησιμοποίησε pay-pal έτσι αν πάει κάτι στραβά να είσαι καλυμμένος και πριν την παραγγείλεις στην Ελληνική αντιπροσωπεία ρώτα για τιμή και μην το πιάσεις με τα χέρια χωρίς αντιστατικά γάντια ή "βραχιολάκι" Edited July 5, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts