Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

δεν γινεται να περασουμε την παλαιοτερη ρομ και να χουμε παλι εγγυηση???

μάλλον απο froyo ή 2.51 δεν γίνεται downgrade σε 2,51 και 2,34 αντίστοιχα. :oops:

OnePlus 5t

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μερικες ερωτησεις για την συσκευη..

εχει χαρτες απο μονη της δηλαδη να μην συνδεθει με wifi/ cosmote για να δουλεψει σαν navigator απο μονη της;

μονο μια φορα θελει σε καθε ανοιγμα ιντερνετ για maps μετα δουλευει και χωρις; Συγκεκριμενα μιλαω για τα google maps που εχει μεσα ή κατι παρομοιο (πχ ή εφαρμογη μερη, χαρτες σας δουλευουν χωρις ιντερνετ;) εκει που πατας εστιατορια θελει wifi;

εχει βγει αναβαθμιση σε 2.2 σαν trial;

ισως εχει βγαλει ανακοινωση η μοτορολα για 2.2..

ενας χρηστης απο εδω μεσα ειπε για 2.2 οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν στο defy τους; εχασαν την εγγυηση που την εβαλαν;

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με αυτο που θα βγει το καλοκαιρι επισημα απο την μοτορολα;

υγ: ειναι ξεφτιλα αν δεν παρει 2.3

Edited by Asdf_7
P30 AURORA

• Administrators
Βάλε ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet για να κάνεις τη δουλειά σου. Πληροφορίες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

μερικες ερωτησεις για την συσκευη..

εχει χαρτες απο μονη της δηλαδη να μην συνδεθει με wifi/ cosmote για να δουλεψει σαν navigator απο μονη της;

μονο μια φορα θελει σε καθε ανοιγμα ιντερνετ για maps μετα δουλευει και χωρις; Συγκεκριμενα μιλαω για τα google maps που εχει μεσα ή κατι παρομοιο (πχ ή εφαρμογη μερη, χαρτες σας δουλευουν χωρις ιντερνετ;) εκει που πατας εστιατορια θελει wifi;

εχει βγει αναβαθμιση σε 2.2 σαν trial;

ισως εχει βγαλει ανακοινωση η μοτορολα για 2.2..

ενας χρηστης απο εδω μεσα ειπε για 2.2 οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν στο defy τους; εχασαν την εγγυηση που την εβαλαν;

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με αυτο που θα βγει το καλοκαιρι επισημα απο την μοτορολα;

υγ: ειναι ξεφτιλα αν δεν παρει 2.3

Το Google maps χρειάζεται ίντερνετ.Οι τελευταία έκδοση μπορεί να κρατάει στην κάρτα μνήμης,όσες περιοχές έχεις δει και δεν χρειάζεται να κατεβούν ξανά.

Η έκδοση 2.2 υπάρχει ήδη,απλά δεν είναι επίσημη, είναι διαρροή όμως της Motorola. Η εγγύηση δεν χάνεται απαραίτητα. Πχ,εγώ το εχω από εξωτερικό και ούτως η άλλως δεν με καλύπτει από software η Ελληνική αντιπροσωπεία αλλά μόνο από hardware. Δεν την ενδιαφέρει τι software εχω.

Όντως κρίμα είναι να μην πάρει την 2.3 αλλά σε ρωτώ ξανά,τι διάφορες έχει η 2.2 με την 2.3 για να την θες τόσο πολύ??

Παιχνίδια μάρκετινγκ είναι απλά...

Sent from my MOTO Defy :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Γιατι να το γαργαλησεις?

Το εκανες για οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη?

Αν εννοεις το ρουτ,περαν του οτι δεν το θεωρω γαργαλημα,δε χρειαζεται για το ταπατοκ

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Νόμιζα ότι χρειάζεται να είναι rooted, επειδή πάω στο site της tapatalk και λέει ότι πρέπει να το αγοράσω από το market.

Για το αγοραζες θα χρειαζοσουν root επειδή χρειάζεσαι market enabler.

Για τη δωρεάν έκδοση δε θες,αλλά νομίζω δε μπορείς να ποσταρεις απο τη δωρεάν,μόνο να βλέπεις.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

@vagelisda:

Ευχαριστώ.

Κάποιες εφαρμογές (πχ Kindle, Tribair) άσχετα που τις διαγράφω, μου αφήνουν κατάλοιπα.

Ξέρει κάποιος, ποιό πρόγραμμα καθαρίζει τελείως το κινητό από προγράμματα και τη σαβούρα τους; υπάρχει κάποιο τέτοιο καλό που να μη δημιουργεί άλλα προβλήματα;

Το Google maps χρειάζεται ίντερνετ.Οι τελευταία έκδοση μπορεί να κρατάει στην κάρτα μνήμης,όσες περιοχές έχεις δει και δεν χρειάζεται να κατεβούν ξανά.

Η έκδοση 2.2 υπάρχει ήδη,απλά δεν είναι επίσημη, είναι διαρροή όμως της Motorola. Η εγγύηση δεν χάνεται απαραίτητα. Πχ,εγώ το εχω από εξωτερικό και ούτως η άλλως δεν με καλύπτει από software η Ελληνική αντιπροσωπεία αλλά μόνο από hardware. Δεν την ενδιαφέρει τι software εχω.

Όντως κρίμα είναι να μην πάρει την 2.3 αλλά σε ρωτώ ξανά,τι διάφορες έχει η 2.2 με την 2.3 για να την θες τόσο πολύ??

Παιχνίδια μάρκετινγκ είναι απλά...

Sent from my MOTO Defy :-)

ακριβως στο οτι ειναι παιχνιδια μαρκετινγκ θελω να παρει την 2.3

κατω απο 395 ευρω που εχει το δικο μας εχουν πολλα κινητα την 2.1

αρα ειναι κριμα με αυτα που δωσαμε να μην παρει 2.3

νομιζω και με 2.3 μπορεις να κανεις copy/paste

P30 AURORA

Να ρωτησω κατι επειδη ψαχνω και δεν μπορω να το βρω.

1) Οταν πληκτρολογω μια λεξη πχ οταν θελω να στειλω ενα μηνυμα και καπου μεσα στην λεξη κανω ενα λαθος ορθογραφικο πως παω ακριβως στο σημειο που θελω να σβησω το συγκεκριμενο γραμμα/γραμματα; Γιατι μερικες φορες το πετυχαινω με το αγγιγμα στο σημειο που θελω, αλλες παλι διαγραφω ολη την λεξη και την ξαναγραφω (αυτο δεν ειναι δουλεια ομως) και αλλες προσπαθω να πατησω οσο πιο κοντα γινεται και να σβησω οσο το δυνατον λιγοτερα γραμματα. Δεν υπαρχει καποιο πχ βελακι που να μας μετακινει δεξια-αριστερα για αυτον τον σκοπο;

2) Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει copy/paste σε κατι που πληκτρολογω; Για παραδειγμα να εχω 5-6 επαφες με το ονομα "Γιωργος" και να μην χρειαζεται να το πληκτρολογω καθε φορα και να κανω ενα απλο copy/paste!!!!

Edited by nobody4

Mου το δίνουν στην δουλειά σαν επαγγελματικό τηλέφωνο με 150 ευρώ λόγω επιδότισης.

Αξίζει από άποψη ευκολίας μενου κλπ ?.. όχι τόσο να φορτώσω εφαρμογές...

Από ποιοτητα φωτό πως πάει (και με φλας ) ? γιατί το χρειάζομαι πότε πότε στη δουλειά

Διαβαζω αντικρουόμενες απόψεις ...είναι πάνω από το μέσο όρο από κινητά της εποχής ;

Επίσης μπορεί με εφαρμογή ή χωρίς να λειτουργήσει το φλας σαν φακός ?

Mου το δίνουν στην δουλειά σαν επαγγελματικό τηλέφωνο με 150 ευρώ λόγω επιδότισης.

Αξίζει από άποψη ευκολίας μενου κλπ ?.. όχι τόσο να φορτώσω εφαρμογές...

Από ποιοτητα φωτό πως πάει (και με φλας ) ? γιατί το χρειάζομαι πότε πότε στη δουλειά

Διαβαζω αντικρουόμενες απόψεις ...είναι πάνω από το μέσο όρο από κινητά της εποχής ;

Επίσης μπορεί με εφαρμογή ή χωρίς να λειτουργήσει το φλας σαν φακός ?

1. Είναι σχετικό αυτό. Έχει μενού android. Εγώ το συνήθησα αμέσως.

2. Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα κινητό ως φωτογραφική μηχανή, παρά μόνο για έκτακτη ανάγκη. Σε αναφορές φόρουμ είδα ότι δεν λέει ως φωτογραφική μηχανή.

3. Δεν ξέρω για άλλα κινητά αλλά εμένα με βόλεψε πολύ το ότι είναι ανθεκτικό, έχει μικρό μέγεθος και μεγάλη οθόνη.

4. Ναί το φλάς το χρησιμοποιώ ώς φακό.

Για 150 € μην το συζητάς καθόλου. Αξίζει ! Σαν Android άπειρες δυνατότητες και εφαρμογές. Κάμερα μέτρια το βράδυ κυρίως.

Φακός στο market άπειροι. Προτείνω mag flashlight

OnePlus 5t

Επειδή το είδα ανοικτό στο Γερμανό ,στα μηνύματα στα Ελληνικά βγάζει 70 χαρακτήρες αντί 160 το μήνυμα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις μονιμη αναφορα παραδοσης SMS.(Πρεπει καθε φορα που γραφεις μηνυμα, πριν το στειλεις, να το ενεργοποιησεις και είναι σε άλλο μενου όχι με εντολή από εκεί που γραφεις ,εκτός αν κανω λάθος)

Είναι όλα θέμα ρύθμισης (που δεν βρήκα όσο το κοιταξα) ή έχει πρόβλημα το λογισμικό και θέλει "πείραγμα" ;

Edited by Poulinos2

βασικα ελαχιστοι χρησιμοποιουν το προγραμμα του ντεφι για τα μηνυματα.κατεβαζεις απο το μαρκετ το go sms ή το handcent sms και εχεις μονιμη αναφορα και οτι αλλο θελησεις.

Επειδή το είδα ανοικτό στο Γερμανό ,στα μηνύματα στα Ελληνικά βγάζει 70 χαρακτήρες αντί 160 το μήνυμα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις μονιμη αναφορα παραδοσης SMS.(Πρεπει καθε φορα που γραφεις μηνυμα, πριν το στειλεις, να το ενεργοποιησεις και είναι σε άλλο μενου όχι με εντολή από εκεί που γραφεις ,εκτός αν κανω λάθος)

Είναι όλα θέμα ρύθμισης (που δεν βρήκα όσο το κοιταξα) ή έχει πρόβλημα το λογισμικό και θέλει "πείραγμα" ;

όντως σε πολλά android γίνεται αυτό, βάζεις το handcent sms και ξεμπλέκεις πολύ πιο καλη εφαρμογή. Τελικα όσοι είχατε πρόβλημα με ακουστικό τι έγινε ρε παιδιά;; σας το αντικατέστησαν γρήγορα από αντιπροσωπεία;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ειμαι στις 8 μερες αναμονη. ουτε φωνη ουτε ακροαση. μαλλον ο γερμανος ειναι τα ζωα μου αργα στην αποστολη στην μοτορολα...
moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one//

ειμαι στις 8 μερες αναμονη. ουτε φωνη ουτε ακροαση. μαλλον ο γερμανος ειναι τα ζωα μου αργα στην αποστολη στην μοτορολα...

Γιατι δεν το εστελνες ο ιδιος στην Motorola?

Ο Γερμανος ειναι γνωστο οτι καθυστερεί παντα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

όντως σε πολλά android γίνεται αυτό, βάζεις το handcent sms και ξεμπλέκεις πολύ πιο καλη εφαρμογή. Τελικα όσοι είχατε πρόβλημα με ακουστικό τι έγινε ρε παιδιά;; σας το αντικατέστησαν γρήγορα από αντιπροσωπεία;

Σε ενα άλλο Γερμανο εβγαζε 160 χαρακτηρες κανονικά.;)

Πιθανόν είχε αλλο λογισμικό.Το συγκεκριμένο που δούλευε σωστά είχε το U3_2.34.1 .

Επειδη είδα τι παριλαμβάνει το κουτί του, εντύπωση μου έκανε ότι είχε μεβρανη στην οθόνη ,αλλά παραδόξως δεν είχε οδηγίες χρήσης παρά σύντομο οδηγό:X

Παντως μαλλον θα το παρω από βδομάδα αν το βρώ σε μαυρο ασπρο γιατί φαίνεται όλα που κυκλοφορούν τελευταία είναι μόνο μαύρα...και ο Γερμανός δεν είναι και ότι καλύτερο πλέον από εξυπηρέτηση καθώς με παραγγελία λένε 1 βδομάδα παραδοση (αλλά και σε πολλά κινητά σε όλες τις φίρμες. )

Οπότε θα σας ζαλίσω λίγο αν έχω απορίες αν δεν καταλάβω ότι έχω διαβάσει σε προηγούμενα :)

Ευχαριστώ για την βοήθεια ως τώρα.:)

Edited by Poulinos2

το android ειναι σαν windows...δεν χρειαζεσαι manual απλα να του αφιερωσεις λιγο χρονο.

Σχετικά με το μήκος των μηνυμάτων (70/160 χαρακτήρες): Στις "Ρυθμίσεις ανταλλαγής μηνυμάτων" υπάρχει κάτω-κάτω η επιλογή "Επιλογή μεθόδου Shift" όπου μπορούμε να επιλέξουμε τη "Μέθοδο κλειδώματος Shift" η οποία "Υποστηρίζει λιγότερους χαρακτήρες. Καμία μείωση ορίου χαρακτήρων".

Δοκιμάστε την και δείτε αν τα SMS σας μπορούν να έχουν 160 χαρακτήρες.

319E αυτη τη στιγμη στo mediamark θεσσαλονικης !

περιέργως μόνο στη Θεσ/νικη και κάποιοι είπαν ότι και στο saturn Θεσ/νικης, εδώ στην Αθήνα στα media markt και στo saturn 389€...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Motorola DEFY