Erebos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Βέβαια και επίσημα να τη βλέπαμε μάλλον και πάλι Cyanogen θα είχαμε που θα χε φτάσει στην έκδοση icecream οπότε μικρό το κακό Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα την modαρισμένη Gingerbread του Defy+, με το που έβαλα την CM7.1.0-11 το κινητό απογειώθηκε (Quadrant score (@1GHz) : 1600 -> 2200) /off-topic Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) ενταξει περα απο το quadrant(εχω αλλαξει τη τελευταια βδομαδα οτι κυκλοφορει στο xda) και οι ρομ του iaio και του walter ειναι αρκετα αξιολογες και ποιο eye candy απο την βαρετη cyanogen.σαν χρυση τομη για μενα ειναι η miui.απλα εκει αν θελεις ελληνικα πρεπει να πας σε wajkiui-cmiui που βγαζουν πολλα bugs.αντιθετα η galnetmiui ειναι πολυ σταθερη αλλα δεν εχει ελληνικα....οποτε τι κανουμε????μα φυσικα αλλαζουμε ρομ καθε λιγο και λιγακι για να μην βαριομαστε..χαχαχαχ edit:απο χθες εχω βαλει cm7 nightly 16-11-11 ...δεν εχω βρει καποιο bug(η μπαταρια πεφτει λιγο γρηγορα).....εβαλα και ενα skin για να ομορφυνει λιγο...αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως η cm7 δεν εχει Τ9 dialer τη στιγμη που ο stock και ο miui dialer ειναι T9 Edited November 22, 2011 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaryKokkin Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Eχεις κανείς λύσει το θέμα με την εφαρμογή market όταν μόλις φορτώσει βγάζει το παρακάτω μήνυμα the application market process com.android.vending has stopped unexpectedly και δεν μπορείς να κατεβασεις τίποτε ; :cry: (εννοείται έχει γίνει καθαρισμός cache ,δεν λοίπει κανένα αρχείο έχει γίνει restore από backup ,reset αλλά τίποτε ) .Διαβαζω πολλοί με διαφορα android τηλέφωνα στο Internet έχουν το ίδιο προβλημα ,αλλά κάθε εγκατάσταση και τηλέφωνο είναι και διαφορετικό και οι λύσεις δεν βγαίνουν. Aκόμα και με μαμα αναβαθμιση σε 2.2 Froyo το πρόβλημα παρεμένει .Καιρός για service ; :mad: (το τηλεφωνο έχει ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Το σέρβις δηλαδή τι θα σου κάνει; στο ίντερνετ μπαίνεις κανονικά;σ συγχρονισμό κάνει το g mail σου; Τι ρομ χρησιμοποιείς; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaryKokkin Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Το σέρβις δηλαδή τι θα σου κάνει; στο ίντερνετ μπαίνεις κανονικά;σ συγχρονισμό κάνει το g mail σου; Τι ρομ χρησιμοποιείς; Μια χαρα μπαίνει γενικά στο Ιντερνετ και υπάρχει συντονισμός με το Gmail τόσο μέσω δικτύου όσο και Wifi.Φορτώνει εξάλλου την αρχική σελίδα Μarket και όταν επιλέξεις εφαρμογή δεν την κατεβάζει και βγάζει το μήνυμα.Αν ψάξει κανείς είναι πασίγνωστο πρόβλημα σε πολλά κινητά,αλλά δεν βρήκα τίποτε για Defy. Το τηλεφωνο είναι εργοστασιακό,δεν έχει πειρακτεί τίποτε μόνο η αναβαθμιση σε Froyo εγινε και αυτό μόπως λυθεί το προβλημα (η αρχική Εclair του πάντως είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου). Επίσης δοκίμασα και άλλες εκδόσεις Μarket μέσω κάρτας, που βρήκα στο Ιντερνετ ,έχω κρατήσει backup την αρχική,αλλά τα ίδια :cry: Δεν θέλω να πειράξω ROM κλπ γιατί δεν καταλαβαίνω πολλά ,θέλει διαβασμα ,δεν έχω καθόλου χρόνο για πειραματισμούς και γιατί η συσκευη είναι της δουλειάς για να μείνω ξεκρέμαστος σε τυχόν στραβή. Edited November 28, 2011 by GaryKokkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-διαλέγεις τη καρτέλα "όλα", βρίσκεις το μάρκετ από τις εφαρμογές και κανείς "εκκαθάριση δεδομένων".μετά ξαναδοκιμαζεις να μπεις στο μάρκετ και μας λες τι έγινε. edit:δοκιμασε να κανεις login στο gtalk.αν δεν πιασει και αυτο αν δεν το εχεςι κανει-κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Sent from my MB525 using Tapatalk Edited November 28, 2011 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaryKokkin Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Oλα αυτά που αναφέρεις τα έχω δοκιμάσει ,δυστυχώς δεν δουλεύει :cry: Edited November 29, 2011 by GaryKokkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Oλα αυτά που αναφέρεις τα έχω δοκιμάσει ,δυστυχώς δεν δουλεύει :cry: παρε πληρες buck-up και κανε hard reset (επαναφωρα εργοστασιακων ρυθμισεων) και δοκιμασε πριν ριξεις προγραμματα τυπου antivairus,task manager Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaryKokkin Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Oπως θα διαβάσεις πρίν έχω κάνει reset και τους συνδιασμούς ,εχουν αναφερθεί στο Internet και για άλλα κινητά ...αλλά τίποτε .Επίσης δεν έχω προγράμματα antivirus και task manager ,ελάχιστες όπως ημερολόγιο ,το πληκτρολογιο ΗΤC ,και Igo8 και 2-3 άλλες που τις έχω κάνει uninstall και πάλι τα ίδια:cry: -Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας,απλά να το έχετε υπόψη τι μπορεί να γίνει στα καλά καθούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Oπως θα διαβάσεις πρίν έχω κάνει reset και τους συνδιασμούς ,εχουν αναφερθεί στο Internet και για άλλα κινητά ...αλλά τίποτε .Επίσης δεν έχω προγράμματα antivirus και task manager ,ελάχιστες όπως ημερολόγιο ,το πληκτρολογιο ΗΤC ,και Igo8 και 2-3 άλλες που τις έχω κάνει uninstall και πάλι τα ίδια:cry: -Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας,απλά να το έχετε υπόψη τι μπορεί να γίνει στα καλά καθούμενα. Ποια έκδοση έχεις;; Έπαθα το ιδιο τη προηγούμενη βδομάδα, κατέβασα το buzybox από το market και κάποιες εφαρμογές για αλλαγή font δεν έπαιζαν όμως και τα απεγκατέστησα αλλά μετά από reboot το κινητό δεν άνοιγε, δοκίμασα στη recovery clear cashe αλλά τιποτα, μπήκα stock recovery και έκανα το ιδιο και άνοιξε αλλά ενώ δούλευαν όλα ρολόι στο market έβγαινε πάντα αυτό το μηνυμα "the application market process com.android.vending has stopped unexpectedly" αφού μου σπασε τα νευρα μια δυο μέρες μιας και δοκιμασα τα πάντα κυριολεκτικά, εγκατασταση απο την αρχη το market, περασμα παλιου market απο το recovery, απεγκατασταση του με roor explorer και επανεγκατασταση, διαγραφη δεδομένων μάταια ομως τελικά μιας και βγηκε νεο nightly για την CM7 πέρασα το nigthly και από recovery το πακέτο με ολες τις google apps και πλέον δουλεύει κανονικά και το market. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Αυτό που αναφέρθηκε ,το έχει πάθει και φίλος μου ,το επεξεργάστηκα και εγώ το κινητό, και δεν έχουμε βρεί λύση.Δεν έχει βαλει Froyo και καμιά αλλη ROM,έχει ελάχιστες επίσης εφαρμογές, βασικά παιχνίδια, και έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Σε κάποια αναζήτιση στο Ιnternet έχει αναφερθεί ότι είναι πρόβλημα της google με καποιους server και σε κάποια κινητά πού έρχεται και επανέρχεται . Αλλοι λένε ότι γίνεται ξαφνικά ενημερωση της εφαρμογής χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, και μπλοκάρει. H αρχική έκδοση του market για το DEfy όπως κυκλοφόρησε είναι η 2.0.9 .Που μπορούμε να την βρούμε,μαζί με ολες τις στοκ google apps για το DEFY ; Edited November 30, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Είσαι ροοτ? αν δεν είσαι πως θα το περάσεις? αν δεν έχεις φρογιο κάνε επαναφορά σε εργοστασιακές μετά αναβάθμιση και δες αν δουλεύει. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Εγώ φοβάμαι οτι αυτά είναι θέματα της στοκ ρομ,στα μοτορολα είναι πολύ μαπα η στοκ,ειδικά στα ελληνικά. Το κινητό δεν έχει καμια σχέση με άλλη ρομ,πεταει. Αν δεν έχεις σκοπό να το πειράξεις θα περιμένεις ποοοοτε θα βγει άλλη εκδοσή του μάρκετ για τη συσκευη σου χωρίς bugs. Μια καλη ιδέα θα ήταν να ξαναπερασςις από πάνω πάλι το sbf. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου λεω,η πρέπει να διαβάσεις,η πήγαινέ το αντιπροσωπεία,από οτι λένε ολοι είναι καλη. Sent from my Defy. Edited November 30, 2011 by vagelisda Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το πλήρες sbf για Eklair του DEfy δεν ξερω που θα το βρώ. To τηλέφωνο μπορoύμε να το κάνουμε ροοτ και το έιχαμε κάνει για να πάρουμε backup, έχουμε κάνει ήδη επαναφορά σε εργοστασιακές και την επαναφορά από backup,αλλά τίποτε:) Και τα περισσότερα ίδια που ανέφερε δοκίμασε και ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 κανε αναβαθμιση σε φρογιο απο το site τηε μοτορολα..απορω ποιος ο λογος το κινητο να τρεχει ακομα eclair Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Δεν νομίζω ειναι απόλυτα καλύτερη η motorola Froyo από την Eclair.Την έχω δει σε άλλο κινητό,δεν με ενθουσίασε σε πολλά, αλλά και έχω διαβάσει και με αναζήτιση διάφορα:confused: .Βεβαια υπόψη δεν είμαι κάτοχος του κινητού,αλλά βοηθώ φίλο μου που το έχει αλλά δεν τα πάει καλά με τους υπολογιστές και έτσι δεν μπορώ να κάνω δοκιμές συνέχεια ή στα ίδια... Αλλά και πάλι δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα του Μarket,όπως αναφέρθηκε και πιό πρίν.Iσως η μόνη λύση αν βρεθεί η αρχική έκδοση του market για το DEFΥ όπως κυκλοφόρησε που είναι από ότι έχω διαβάσει είναι η 2.0.9 ,σαν αρχείο.Δεν την έχει κανείς από δικό του backup να την ανεβάσει κάπου ή έστω με PM αν δεν επιτρέπεται από το forum ; ;) Edited December 1, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) ............................. Edited December 1, 2011 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δεν νομίζω ειναι απόλυτα καλύτερη η motorola Froyo από την Eclair.Την έχω δει σε άλλο κινητό,δεν με ενθουσίασε σε πολλά, αλλά και έχω διαβάσει και με αναζήτιση διάφορα:confused: .Βεβαια υπόψη δεν είμαι κάτοχος του κινητού,αλλά βοηθώ φίλο μου που το έχει αλλά δεν τα πάει καλά με τους υπολογιστές και έτσι δεν μπορώ να κάνω δοκιμές συνέχεια ή στα ίδια... Αλλά και πάλι δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα του Μarket,όπως αναφέρθηκε και πιό πρίν.Iσως η μόνη λύση αν βρεθεί η αρχική έκδοση του market για το DEFΥ όπως κυκλοφόρησε που είναι από ότι έχω διαβάσει είναι η 2.0.9 ,σαν αρχείο.Δεν την έχει κανείς από δικό του backup να την ανεβάσει κάπου ή έστω με PM αν δεν επιτρέπεται από το forum ; ;) Βαλε cyanogen 7 να δεις την υγειά σου. Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Είναι μια λύση,αλλά όσο είναι στην εγγύηση δεν θέλει να το ρισκάρει γιατί είναι εταιρικό τηλέφωνο. Καταρχήν δεν έχεις το κινητό.δεύτερον λες ότι η εκλαιρ είναι καλύτερη από τη φρογιο.τότε γιατί μας παιδευεις; αφού δεν έχεις σκοπό να δοκιμάσεις αυτά που λέμε.αν θες να βρεις παλιά έκδοση μάρκετ υπάρχει και το google. Φίλε μου, έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί, και βρήκα αφορμή να γράψω για το ίδιο πρόβλημα,γιατί έτυχε πράσφατα επίσης με το θέμα που έθεσε κάποιος παραπάνω.Το αν δεν αρέσει η froyo,δεν αναιρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Market (ακόμα και αν έχεις froyo αν ψάξεις να διαβάσεις) .Παλια έκδοση market την συγκεκριμένη αρχική για DEFY δεν έχω βρεί πουθενά γι'αυτό ρωτάω επίσης:) Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, δεν χρειάζεται ν'απαντάς ,αλλά ούτε να δείχνεις διάθεση κριτικής στο πρόβλημα κάποιου, επειδή εσένα δεν σου αρέσει ότι γράφεται με τα κριτήρια σου.:cool: Edited December 1, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Είναι μια λύση,αλλά όσο είναι στην εγγύηση δεν θέλει να το ρισκάρει γιατί είναι εταιρικό τηλέφωνο. μπορεί μια χαρά να το πάει σε stock κατάσταση έστω και αν εχεις κανει root ή έχεις βάλε cyanogenmod.... εγώ δύο φορές το έχω περάσει απο το σέρβις με εγγύηση κανονικά....απλώς αν ο φιλος σου δεν ασχολείται και πολύ με τους υπολογιστές... είναι το μόνο πρόβλημα, εκτός και αν του τα περάσεις εσύ. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Εγώ θα του τα περάσω εννοείται,αλλά είναι γενικά αρνητικός σε πειράγματα μάλλον λόγω της δουλειάς της εταιρίας,και ούτε έχω όρεξη να με πρήζει γιατί το ένα και γιατί το άλλο,ή μετά να το επαναφέρω κλπ :lol: Οσο αφορά την αντιπροσωπεία δεν ξέρω αν έτυχε σε σένα, έχω ανάμικτες εντυπώσεις με άλλα κινητά ,αν δεν έχουν δουλειά το ψάχνουν για να σε χρεώσουν,αν και γενικά είναι πιό εντάξει σε σχέση με άλλα service.Προς το παρόν λοιπόν μένουμε στην αναζήτιση Market της αρχικής έκδοσης για DEFY (που όπως αναφέρεται στο Internet είναι η 2.0.9) μήπως λυθεί το θέμα:) Edited December 1, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) .................................... Edited December 1, 2011 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Aν δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για συγκεκριμένο πρόβλημα που φαίνεται παρουσίαζεται συχνά σε διάφορα κινητά με οποιαδήποτε έκδοση Android , και νομίζεις ότι έχουμε προσωπικά,τι να πώ... :cry: Δεν αναφέρθηκε εξάλλου πουθενά ότι η αντιπροσωπεία δεν θα ξέρει να λύσει το θέμα... Edited December 1, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Στο Defy μου είχα την επίσημη Eclair και τώρα έχω την επίσημη Froyo. Με καμμιά από τις δύο δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις. Αυτό που προτείνω είναι αυτό που είπαν και οι άλλοι: Βάλε την επίσημη Froyo η οποία διορθώνει και μερικά bugs και δεν έχει θέμα ταχύτητας. Μετά άφησε το Market να κάνει update τον εαυτό του στην έκδοση 3.3.11 που τρέχω τώρα στο Defy μου. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Αυτός που ανέφερε αρχικά το προβλημα ,γράφει ότι είχε κάνει αναβαθμιση σε Froyo και το πρόβλημα παρέμενε.Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα γίνει το ίδιο, αλλά αν διαβάσεις με αναζήτιση, με το Market με διάφορες εκδόσεις γίνονται τα ίδια σε διαφορα κινητά.Λογικα δεν χάνουμε τίποτε να δοκιμάσουμε και μείς βέβαια ,αν δεν βρεθεί άλλη λύση ,αλλά προυπόθεση ναναι προδιαθετιμένος ο κάτοχος για τους λόγους που ανέφερα και ν'αποφύγω και γκρίνιες. Kαι γω να βοηθήσω θέλω,αλλά υπάρχει και η αντιπροσωπεία:D Edited December 1, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts