Jump to content

GaryKokkin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

GaryKokkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αλφα γκρισιν ειναι η αντιπροσωπεια για τα panasonic,αναφερει διανομη από Κωτσοβολος και σε επιλεγμενα καταστηματα .Ρώτησα και αλλου ,είπαν έχουν θεματα οργανωσης σαν εταιρια ,οτίδιποτε κατοπιν παραγγελιας όποτε έρθει κατι, εχουν μεν στοκ βασικων ανταλλακτικων το λιγοτερο για 10 ετη μοντέλα ,αλλα αργουν ,δεν εχουν προσωπικο για διαδικασίες ,οπότε κανεις δεν περιμένει ευκολα ,κοιτά αλλου. Τα Toshiba τα βασικά σε τιμη κλιματιστικα είναι με χαλια εσωτερικα πλαστικα,ετοιμα να σου μεινουν στα χερια ανοιξε κλεισε για καθαρισμα των φιλτρων.Τα αξιοπρεπη και σε επιδοσεις πάνε από 700 ευρω για 12αρι ,αλλά οπου εχω ρωτησει λενε πανακριβα ανταλλακτικα ,ψαχνει η αντιπροσωπεια νεο διανομεα χονδρικης,οποτε οτι βρει κανεις στα καταστηματα με καλη τιμη .-Τα ιδια ισχυουν και στα βασικά μοντελα της Μitsubishi οπου κοιταξα και με ακριβα ανταλλακτικα επίσης. Φταιει μεν η οικονομικη κρίση δεν πουλανε,με τα capital control ,ισως αναγκαστικά κυκλοφορει οτι φθηνοτερο και λογω περιορισμων εισαγωγων, λαθος βεβαια κατα την γνωμη μου ,μαζευεις χρηματα για κατι καλυτερο αν ειναι να χάσεις απο κακες υπηρεσιες και σαβουρα ,αλλα φταει και ο κοσμος που ψωνιζει ότι του πουλάνε . Τελος μου ανεφερε καποιος οτι η Toyotomi περασε στην πρώτη θεση στις όποιες πωλησεις γινονται .Τι κάνει η διαφημιση
  2. Το sanyo του Leroy είναι κατασκευη από την haier,η Sanyo έχει εξαγοραστει ,ο τομέας οικιακων κλιματιστικών της περασε στην Haier .Δεν ξέρω από εγγυηση τι παιζει ,καθως το leroy δίνει ότι τα φερνει εμπορος μέσω Ιταλιας .Παλαιοτερα τα haier απο ότι εχει αναφερθει εβαζαν panasonic συμπιεστες, και η εταιρια είναι απο τους βασικους Κινεζους κατασκευαστες και για άλλους με την φιρμα τους .Τωρα τι γινεται αγνωστο Παντως επειδη υπαρχει κρίση και να στρεφομαστε αναγκαστικά σε οικονομικά σε κοστος αγορας μηχανήματα ,νομίζω δεν αξιζει μακροπροθεσμα τον κόπο ,διότι και οι εγγυήσεις τους είναι ψιλο μαιμού με τους όρους που βαζουν ,και επιδόσεις δεν έχουν οπως διαφημίζουν .Ειδα προσφατα Τουοτομι και gree 12αρια και απλα έβγαζαν δροσουλα .Αντιστοιχα στο δίπλα δωματια του ίδιου χώρου με Ηitachi και Mitsubishi μηχανήματα ισως και λιγο παλαιότερα,inverter ,και πραγματικά κρύωνες ,χώρια σαν συσκευες οπτικά και μονο σου εδιναν αισθηση ποιοτητας .Μαλλον ισχυει οτι πληρώσεις παιρνεις ,και καλύτερα λίγα ευρω οικονομία να παρουμε κάτι καλύτερο ,παρά να τα κλαιμε αργοτερα ,γιατί κανεις δεν μας λεει θα έχουν αντοχη στο χρόνο. Προσωπικά με Fujitsu inverter κατασκευης Ταίλάνδης σκυλι από το 2008 λόγω αλλαγης χωρου για να μην το βγαζω-βαζω μιας και ζητάνε πολλά,σκεφτομαι σε κάτι θεωρητικά καλύτερο ,μιας και τα Fujitsu ερχονται τώρα από κινα , με πολλες δόσεις βεβαια ...Το θεμα είναι λόγω κρίσης,πουλιώνται ελαχιστα κλιματιστικά ,και δεν έχει κανενα μαγαζι κλιματισμου να σου δείξει μια εγκατάσταση να δεις πως λειτουργεί ενα μοντέλο ,μια μαρκα κλπ .Μονο το daikin Siesta είδα ,πολύ καλη κατασκευη Mαλαισιας, λενε από Panasonic, αλλά μέτριες δυνατοτητες στα ορια του ,για εκει που το θέλω να το βαλω ,πρέπει να δωσω περισσότερα χρηματα για μεγαλυτερο.Ειδα και ενα pitsos,φθηνό,είναι φασον Μιdea ,καλη μεν απόδοση ,μέτρια αισθηση λειτουργίας ,αγνωστη αντοχη.....Τελος αν προσεξε κανείς τα LG, Samsung ,panasonic,Hitachi,χαθηκαν φέτος από την αγορά .Αν βρεί κανεις τίποτε υπόλοιπα σε μια αλυσιδα ηλεκτρικων..
  3. Oπως θα διαβάσεις πρίν έχω κάνει reset και τους συνδιασμούς ,εχουν αναφερθεί στο Internet και για άλλα κινητά ...αλλά τίποτε .Επίσης δεν έχω προγράμματα antivirus και task manager ,ελάχιστες όπως ημερολόγιο ,το πληκτρολογιο ΗΤC ,και Igo8 και 2-3 άλλες που τις έχω κάνει uninstall και πάλι τα ίδια:cry: -Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας,απλά να το έχετε υπόψη τι μπορεί να γίνει στα καλά καθούμενα.
  4. Oλα αυτά που αναφέρεις τα έχω δοκιμάσει ,δυστυχώς δεν δουλεύει :cry:
  5. Μια χαρα μπαίνει γενικά στο Ιντερνετ και υπάρχει συντονισμός με το Gmail τόσο μέσω δικτύου όσο και Wifi.Φορτώνει εξάλλου την αρχική σελίδα Μarket και όταν επιλέξεις εφαρμογή δεν την κατεβάζει και βγάζει το μήνυμα.Αν ψάξει κανείς είναι πασίγνωστο πρόβλημα σε πολλά κινητά,αλλά δεν βρήκα τίποτε για Defy. Το τηλεφωνο είναι εργοστασιακό,δεν έχει πειρακτεί τίποτε μόνο η αναβαθμιση σε Froyo εγινε και αυτό μόπως λυθεί το προβλημα (η αρχική Εclair του πάντως είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου). Επίσης δοκίμασα και άλλες εκδόσεις Μarket μέσω κάρτας, που βρήκα στο Ιντερνετ ,έχω κρατήσει backup την αρχική,αλλά τα ίδια :cry: Δεν θέλω να πειράξω ROM κλπ γιατί δεν καταλαβαίνω πολλά ,θέλει διαβασμα ,δεν έχω καθόλου χρόνο για πειραματισμούς και γιατί η συσκευη είναι της δουλειάς για να μείνω ξεκρέμαστος σε τυχόν στραβή.
  6. Eχεις κανείς λύσει το θέμα με την εφαρμογή market όταν μόλις φορτώσει βγάζει το παρακάτω μήνυμα the application market process com.android.vending has stopped unexpectedly και δεν μπορείς να κατεβασεις τίποτε ; :cry: (εννοείται έχει γίνει καθαρισμός cache ,δεν λοίπει κανένα αρχείο έχει γίνει restore από backup ,reset αλλά τίποτε ) .Διαβαζω πολλοί με διαφορα android τηλέφωνα στο Internet έχουν το ίδιο προβλημα ,αλλά κάθε εγκατάσταση και τηλέφωνο είναι και διαφορετικό και οι λύσεις δεν βγαίνουν. Aκόμα και με μαμα αναβαθμιση σε 2.2 Froyo το πρόβλημα παρεμένει .Καιρός για service ; :mad: (το τηλεφωνο έχει ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες)
  7. Εχω φέρει συσκευή από το εξωτερικό για δώρο, γιατί το είδα ήταν Γερμανικής κατασκευής. Δεν με έχει ενθουσιασει σαν mutimedia συσκευή,αλλά μιλάμε για κινητό και από ποιότητα επικοινωνίας είναι άψογο.Δεν χάνει το σήμα του με τίποτε .
×
×
  • Create New...