Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

καλησπέρα κι από μένα παιδιά. είμαι άλλος ένας κάτοχος του μοτορολα ντιφαι.

αν και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από το κινητό κατά την έρευνα αγοράς όταν έφτασε στα χέρια μου ομολογώ ότι απογοητεύτηκα λίγο. Η ποιότητα κατασκευής του δεν ήταν αυτό που περίμενα.. Αυτό σαν μια μικρή εισαγωγή, πάμε τώρα στο πρόβλημα.

Κατά την διάρκεια κάποιων κλήσεων (όχι όλων ) το τηλέφωνο ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση , πράγμα πολύ εκνευριστικό γιατί παρ ολες τις δυνατότητες του κινητού αυτό που πρέπει να παραμένει αξιόπιστο είναι οι κλήσεις. Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα σε μερικά φορουμς αλλά τίποτα, συνέχισε να το κάνει. Αναβάθμισα το λογισμικό του κινητού στην έκδοση 2.2 πιστεύοντας ότι ίσως λυθεί το πρόβλημα αλλά πάλι τίποτα. Σ ένα φορουμ εξωτερικού διάβασα ότι η λύση είναι να ρυθμιστεί το κινητό μόνιμα σε 2G δίκτυο. Το έκανα και αυτό και ομολογώ ότι έφτιαξε μερικώς το πρόβλημα αφού τώρα ναι μεν μου διακόπτει την κλήση αλλά δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά επανέρχεται στην αρχική οθόνη (ουαου τι ευτυχία!!!!!) Διαβάζοντας τις προηγούμενες απαντήσεις δεν είδα κάτι και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα και σε κάποιον άλλον όπως επίσης κι αν έχετε κάτι στο μυαλό σας που θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

τι δίκτυο εχεις;; μηπως wind? γενικά όχι να κάνει επανεκκινηση κατά τη διάρκεια κλήσης δε μου χει κανει και δεν εχει καταγραφει κατι τετοιο προβλημα, ισως μια-δυο φορες στο 4μηνο που το χω να κλεισω τη γραμμη πρωτα και να κανει επανεκκινηση κι αυτή με την CM7 οχι με την official εκδοση. Περίεργο πρόβλημα μηπως καποιο προβλημα με τη κεραια οποτε θελει service. Και το κανει συχνά αυτό;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους ενδεχομένως δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα, υπάρχει λύση για το σταμάτημα της δόνησης στο πληκτολογιο του ντεφυ και ενδεχομένως και σε αλλες συσκευες με παρομοιο πρόβλημα.

Λεγεται vibrafix και υπαρχει στο μαρκετ.

Προσοχή όμως, χρειαζεται ρουτ.

Το βρηκα τυχαία χαζεύοντας στο XDA και δουλευει θαυμασια!

τι δίκτυο εχεις;; μηπως wind? γενικά όχι να κάνει επανεκκινηση κατά τη διάρκεια κλήσης δε μου χει κανει και δεν εχει καταγραφει κατι τετοιο προβλημα, ισως μια-δυο φορες στο 4μηνο που το χω να κλεισω τη γραμμη πρωτα και να κανει επανεκκινηση κι αυτή με την CM7 οχι με την official εκδοση. Περίεργο πρόβλημα μηπως καποιο προβλημα με τη κεραια οποτε θελει service. Και το κανει συχνά αυτό;

καλησπέρα. έχω κοσμοτε. το κάνει στις 7 από τις 10 κλήσεις ανεξάρτητα αν καλώ ή με καλούν , της διάρκειας της κλήσης και του επιπέδου της μπαταρίας.

καλησπέρα. έχω κοσμοτε. το κάνει στις 7 από τις 10 κλήσεις ανεξάρτητα αν καλώ ή με καλούν , της διάρκειας της κλήσης και του επιπέδου της μπαταρίας.

εντάξει τότε ειναι προφανές πρόβλημα της συσκευής, μηπως εχει προβλημα με κεραια και πεφτει το σημα στιγμιαια, κανε μια δοκιμη και με μια άλλη sim για 100% σιγουριά και κατευθειαν στο service, αν εισαι απο αθηνα δε θα ταλαιπωρηθεις ιδιαιτερα ειναι πολύ γρήγοροι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλησπέρα. σκέφτομαι να αγοράσω το DEFY. από τις παρουσιάσεις που έχω δει και τα βίντεο στο web μου αρέσει πάρα πολύ. επίσης και η τιμή του δεν είναι από άλλο πλανήτη. ελαν το έχει αγοράσει κανένας θα ήθελα να μου πέι εάν είναι καλό το smartphone ή αν έχει προβλήματα στην καθημερινή του χρήση.

την motorola την έχω πολύ σε εκτίμηση σαν εταιρία...

''teacher,mentor,ultimate opponent""

καλησπέρα. σκέφτομαι να αγοράσω το DEFY. από τις παρουσιάσεις που έχω δει και τα βίντεο στο web μου αρέσει πάρα πολύ. επίσης και η τιμή του δεν είναι από άλλο πλανήτη. ελαν το έχει αγοράσει κανένας θα ήθελα να μου πέι εάν είναι καλό το smartphone ή αν έχει προβλήματα στην καθημερινή του χρήση.

την motorola την έχω πολύ σε εκτίμηση σαν εταιρία...

Είναι απ' τα καλύτερα mid range κινητά της αγοράς. Αν δε σε ενδιαφέρει και τόσο η ποιότητα της κάμερας, χτύπα το!!!

Κάνε το και μια αναβάθμιση σε 2.2 και θα είσαι super...:up:

Έχω μάλλον ένα κολλημένο Pixel ( χρώματος πράσινου στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού).

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκολλήσει; Αν δεν βρεθεί άκρη καλύπτεται από την εγγύηση κάτι τέτοιο;

@svizi

Εχεις εγγυηση φιλε μου.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να ξεκολλησει, απο οσο ξερω δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Κατευθείαν Motorola για ποια γρήγορα;

Υπάρχει πρόβλημα που το έχω rootaρει το κινητό; Θα μου πούνε τίποτα; Επίσης έχω πάνω στην οθόνη ζελατίνα. Να την βγάλω;

Edited by svizi

• Administrators
Κατευθείαν Motorola για ποια γρήγορα;

Υπάρχει πρόβλημα που το έχω rootaρει το κινητό; Θα μου πούνε τίποτα; Επίσης έχω πάνω στην οθόνη ζελατίνα. Να την βγάλω;

Κατευθείαν στο service της Motorola. Να το επαναφέρεις σε τελείως stock κατάσταση πριν το επιστρέψεις. Τη ζελατίνα δεν υπάρχει λόγος να τη βγάλεις.

Modpic.gif

Ο ενσωματωμένος μετρητής δεδομένων καταγράφει μόνο δίκτυο η και wifi??

Sony logo.gif

Ο ενσωματωμένος μετρητής δεδομένων καταγράφει μόνο δίκτυο η και wifi??

Μόνο δεδομένα, αλλά δεν είναι ακριβης. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίεισε το 3g watchdog

Sent from my MB525

Edited by pificos
OnePlus 5t

Ψάχνω μια βάση αυτοκινήτου για το defy, έχει κανείς να προτείνει καμία που έχει δοκιμάσει ή έχει δει; Εάν είναι και από ελληνικό eshop θα βοηθούσε γιατί την βιάζομαι. Παρασκευή αναχωρώ για ταξίδι.

Επίσης πολύ βολική φαίνεται η βάση της μοτορολα αλλά η τιμή της θεωρώ ότι είναι αλμυρή. Μήπως την έχει βρει κανείς σε τιμή γύρω στα 20-25€.

Ευχαριστώ

Η βάση της Motorola είναι όντως πολύ καλή, είναι σταθερότατη, έχει κενό μπροστά από το φακό της κάμερας και περιλαμβάνει και φορτιστή αυτοκινήτου. Τώρα για την τιμή, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 35€ από ebay.

καλησπέρα κι από μένα παιδιά. είμαι άλλος ένας κάτοχος του μοτορολα ντιφαι.

αν και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από το κινητό κατά την έρευνα αγοράς όταν έφτασε στα χέρια μου ομολογώ ότι απογοητεύτηκα λίγο. Η ποιότητα κατασκευής του δεν ήταν αυτό που περίμενα.. Αυτό σαν μια μικρή εισαγωγή, πάμε τώρα στο πρόβλημα.

Κατά την διάρκεια κάποιων κλήσεων (όχι όλων ) το τηλέφωνο ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση , πράγμα πολύ εκνευριστικό γιατί παρ ολες τις δυνατότητες του κινητού αυτό που πρέπει να παραμένει αξιόπιστο είναι οι κλήσεις. Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα σε μερικά φορουμς αλλά τίποτα, συνέχισε να το κάνει. Αναβάθμισα το λογισμικό του κινητού στην έκδοση 2.2 πιστεύοντας ότι ίσως λυθεί το πρόβλημα αλλά πάλι τίποτα. Σ ένα φορουμ εξωτερικού διάβασα ότι η λύση είναι να ρυθμιστεί το κινητό μόνιμα σε 2G δίκτυο. Το έκανα και αυτό και ομολογώ ότι έφτιαξε μερικώς το πρόβλημα αφού τώρα ναι μεν μου διακόπτει την κλήση αλλά δεν κάνει επανεκκίνηση, απλά επανέρχεται στην αρχική οθόνη (ουαου τι ευτυχία!!!!!) Διαβάζοντας τις προηγούμενες απαντήσεις δεν είδα κάτι και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα και σε κάποιον άλλον όπως επίσης κι αν έχετε κάτι στο μυαλό σας που θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπερα φανταζομαι εχεις αναβαθμισει στη γνησια rom που εβγαλε η motorola ε?

αν ναι πετα τη με την μια την εβαλα κ γω απο περιεργεια για λιγο κ δεν εχει καμια σχεση

με την JRDNEM_U3_3.4.2_145 που ειχα εδω κ παρα πολυ καιρο χωρις κανενα κ πουθενα προβλημα

αν ειχες βαλει την μαμα για μενα συμβουλη μου πετα την κ μακρια κιολας κ βαλε αυτην

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι πώς μπορώ να βλέπω στη λίστα των κλήσων πότε ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε η κλήση και όχι "χθες" ή "πριν από 2 ημέρες". Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση; Χρησιμοποιώ τη γνήσια 2.2.2 (JOREM_U3_3.4.2_179-2).

Noμιζω οτι δε γινεται.

Βαλε καποια εφαρμογη.Εγω χρησιμοποιω αυτην: https://market.android.com/details?id=com.a0soft.sag.phonelog.free

εχει δοκιμάσει κανένας το hack με το 720p video recording? βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως το κάνουν.(χρησιμοποιώ 2.2.1_finland_deblur.3.4.2_145-003)
my mobiles:nokia 3239 - 5210 - 6600 - 3210 - 3310 - 3330 - 5310 - 6610 - c6 - 1100 - 3650 - 5800 - n78---sharp gx10 - gx30 --- motorola a1200 - defy ---ericsson 768 - kf788 - t28 - t20 - t10s - t29s ---sagem v65

αν εχεις green lens ξεχνα το.....τι δεν καταλαβες δλδ απο τις οδηγιες?

red εχω! το θεμα ειναι οτι ξερω να αλλαξω το rom μονο απο RSD lite και με αρχεία .sbf. επισης λεει στην δευτερη σειρα "undervolted (20/300 30/600 38/800 48/1000) if you have problems during boot or freezes increase VSEL" τι σημαινει αυτο? δηλαδη πως ανεβάζεις VSEL?. την έχεις δοκιμάσει την έκδοση αυτη? έχει ελληνικά?
my mobiles:nokia 3239 - 5210 - 6600 - 3210 - 3310 - 3330 - 5310 - 6610 - c6 - 1100 - 3650 - 5800 - n78---sharp gx10 - gx30 --- motorola a1200 - defy ---ericsson 768 - kf788 - t28 - t20 - t10s - t29s ---sagem v65

Το λοιπόν, το παρήγγειλα κι εγώ το κινητό. Το πρώτο μου android μετά από 2 windows mobile και 1 symbian (windows mobile phone edition (Motorola mpx220) -> symbian s60 (Nokia E51) -> windows mobile (Samsung omnia) -> android), άντε να δούμε... Αύριο ή μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου. Μόνο αυτό που λέτε για το ακουστικό με ανησυχεί λιγάκι, αφού εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και απ' ότι φαίνεται θα χρειαστεί σε κάποια φάση να σταλεί το κινητό στο service που πλέον βρίσκεται αποκλειστικά στην Αθήνα δυστυχώς... Ελπίζω απλά στις νέες παραλαβές να έχει διορθωθεί το εν λόγω πρόβλημα και να μην μπω σ' αυτή τη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας μέσω όσων έχω διαβάσει σε αυτό το topic και στη μια ερώτηση που έχω κάνει ως τώρα. Στο μέλλον θα έχουμε μάλλον να πούμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά... Καλό απόγευμα!:)

Αυτά είχα γράψει πριν 2 μήνες παρά μία μέρα. Και δεν έλεγα να κερδίσω το τζόκερ; Το λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι το ακουστικό αποφάσισε να με αποχαιρετήσει!:( Μιλάω κανονικά στο τηλέφωνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, το κλείνω, μετά από κάνα τέταρτο προσπαθώ να κάνω μια άλλη κλήση και πολύ απλά δεν ακούω τίποτα!:mad: Για την ακρίβεια, σε χώρο με απόλυτη ησυχία ακούγεται κάτι υπερβολικά στο βάθος, αλλά και πάλι τόσο σιγά που δυσκολία καταλαβαίνεις...:mad: Κι όλα αυτά μια μέρα πριν αναχωρήσω για διακοπές!:mad: Τι κάνω τώρα; Μπορώ να κάνω κάτι πριν το στείλω στο service; Είμαι και Θεσσαλονίκη και πρέπει να φύγει για Αθήνα με courier ρε γμτ και τώρα, μέσα καλοκαιριού με άδειες κλπ κλπ κλπ, καλά κρασιά!:mad: Μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα αρκετά έως πολύ! Είνα δυνατόν να τα παίξει πριν το δίμηνο; Φοράει stock froyo, δεν έχω γίνει root και ως τώρα δεν είχε καμία πτώση ή καμία απολύτως επαφή με νερό - υγρασία, αν εξαιρέσεις μόνο λίγο ιδρώτα από το κεφάλι κατά την ομιλία... Δοκίμασα και αυτό που διάβασα εδώ σε παλιότερα post να μιλήσω από το μεγάφωνο και μετά να το γυρίσω στο ακουστικό, αλλά και πάλι δε γίνεται απολύτως τίποτα! Καμιά πρόταση;

Αυτά είχα γράψει πριν 2 μήνες παρά μία μέρα. Και δεν έλεγα να κερδίσω το τζόκερ; Το λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι το ακουστικό αποφάσισε να με αποχαιρετήσει!:( Μιλάω κανονικά στο τηλέφωνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, το κλείνω, μετά από κάνα τέταρτο προσπαθώ να κάνω μια άλλη κλήση και πολύ απλά δεν ακούω τίποτα!:mad: Για την ακρίβεια, σε χώρο με απόλυτη ησυχία ακούγεται κάτι υπερβολικά στο βάθος, αλλά και πάλι τόσο σιγά που δυσκολία καταλαβαίνεις...:mad: Κι όλα αυτά μια μέρα πριν αναχωρήσω για διακοπές!:mad: Τι κάνω τώρα; Μπορώ να κάνω κάτι πριν το στείλω στο service; Είμαι και Θεσσαλονίκη και πρέπει να φύγει για Αθήνα με courier ρε γμτ και τώρα, μέσα καλοκαιριού με άδειες κλπ κλπ κλπ, καλά κρασιά!:mad: Μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα αρκετά έως πολύ! Είνα δυνατόν να τα παίξει πριν το δίμηνο; Φοράει stock froyo, δεν έχω γίνει root και ως τώρα δεν είχε καμία πτώση ή καμία απολύτως επαφή με νερό - υγρασία, αν εξαιρέσεις μόνο λίγο ιδρώτα από το κεφάλι κατά την ομιλία... Δοκίμασα και αυτό που διάβασα εδώ σε παλιότερα post να μιλήσω από το μεγάφωνο και μετά να το γυρίσω στο ακουστικό, αλλά και πάλι δε γίνεται απολύτως τίποτα! Καμιά πρόταση;

Κρίμα αν ήσουν αθήνΑ θα το πηγαινες μόνος σου και σε μίση ώρα θα το επαιρνες επιτόπου!!!. Αλλά τώρα...

(Εγώ είχα froyo και root πριν βγει η επίσημη και δεν μου είπαν κουβέντα)

στειλτομην χάνεις καιρο

Sent from my MB525

OnePlus 5t

Κρίμα αν ήσουν αθήνΑ θα το πηγαινες μόνος σου και σε μίση ώρα θα το επαιρνες επιτόπου!!!. Αλλά τώρα...

(Εγώ είχα froyo και root πριν βγει η επίσημη και δεν μου είπαν κουβέντα)

στειλτομην χάνεις καιρο

Sent from my MB525

Μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα το στείλω τώρα... Ως τότε, ακουστικό bluetooth... Τζάμπα λεφτά στις courier λοιπόν!:mad:

Δεν έγραψε κάποιος ότι συνεργάζονται με κάποια καταστήματα εκτός Αθηνών; Μήπως έχει κάτι τέτοιο στη Θεσσαλονίκη; Για τηλεφώνησέ τους να ρωτήσεις.

Απαραδεκτο οντως το να μιλας και επειδη εισαι ιδρωμενος να κολλαει το κινητο κατα την διαρκεια της κλησης και να πρεπει (εγω προσωπικα) να αφαιρεσω την μπαταρια για να ξεκολλησει. Στην αρχη ειπα οτι ηταν τυχαιο, αλλα πλεον το κανει πολυ συχνα μιας και ιδρωνω υπερβολικα σαν ατομο. Πλεον το βλεπω να το δοκιμαζω σαν crash test κατω απο τις ροδες της νταλικας παρα να το στελνω για σερβις!!! Ηδη εχουν μπει οι πρωτες σκεψεις στο μυαλο μου για πωληση.

• The title was changed to Motorola DEFY