Jump to content

margisam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by margisam

  1. στο επίσημο forum της motorola συζητούν για την χρήση της μπαταρίας του defy+ στο defy.εγω κατάλαβα οτι γίνεται.μηπως μπορουμε με μόνο έξοδο την μπαταρια να έχουμε ένα κανονικότατο defy+;;;;
  2. ποιες οι διαφορές με το defy+; βρήκα το παρακάτω κείμενο εδώ A brief comparison of Motorola DEFY vs Motorola DEFY+? • Motorola DEFY and Motorola DEFY+ are two mobile devices by Motorola. • Motorola Defy was released in the latter part of 2010, while Motorola DEFY+ is expected to be released to the market during September 2011. • Both DEFY and DEFY+ are dust, water, and shock resistant. • Both devices have the screen built using Gorilla glass making the phone more durable for careless use. • Both DEFY and DEFY+ have 3.7 “displays with 480 x 854 resolution. • Motorola DEFY and DEFY+ have 512 MB RAM with 2 GB internal storage which can be extended up to 32 GB with micro SD card. • Motorola DEFY has 800 MHZ processor, and Motorola DEFY+ has 1 GHZ processor, as a result DEFY+ is 25% efficient than the previous DEFY. • Motorola DEFY has Android 2.1, and this can be upgraded to 2.2. Motorola DEFY+ has Android 2.3 installed. • Motorola DEFY+ comes with Google Maps and Google navigation additionally installed. • Other applications for both devices can be downloaded from Android market. το firmware το καλύπτουμε. την ταχύτητα επεξεργαστή την καλύπτουμε με o/c αφού στην πράξη ειναι ο ίδιος defy= 800 MHz Cortex-A8 και defy=1 GHz Cortex-A8
  3. ουσιαστικα defy με android 2.3 = defy+ ή όχι?
  4. shadow_2.3.4-134_DFP-10.sbf 369mb ειναι ακριβώς το αρχείο που έβαλα.ελληνικα εχει σαν γλωσσα γραφης.δεν μπορω να την επιλέξω σαν γλωσσα μενου. μερικές εφαρμογές που ειχα βαλει πριν στην froyo δεν τις εμφανιζε τωρα το market.(οπως το 2ndinit)τις κατεβασα απο το pc σε αρχειο .apk και κανουν install κανονικα. μεχρι στιγμης δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα,κατι που με την 2.2 και την 2.1 γινονταν μερικες φορές. root εκανα με αυτό:DROID 3 easy root script v7.zip (http://www.mediafire.com/?pj5lk8u2s0zhqo8)
  5. κατέβασα την έκδοση σε μορφή .sbf και την έβαλα με το rsd lite 5.5 εδώ και 2 ωρες την δοκιμάζω.το κινητό πάει σφαίρα.δεν ξέρω αν εχει o/c στα 1000hz οπως διαβασα σε διάφορα forums.θα το αφησω έτσι λιγες μέρες να δω ποσο κρατάει η μπαταρία.φοβάμαι μηπως την ξεζουμίζει με το o/c. για το 720p το ψαχνω τωρα.δεν το εχω ενεργοποιήσει ακόμα.(red lens εχω) edit:οκ και η camera. τραβάει video 720 και το παίζει κανονικά στο κινητό.επισης παίζει μια χαρά και στο pc. μεχρι στιγμής δεν εχω βρεί κανενα προβλημα στην στοκ εκδοση 2.3.μάλλον δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσω ξανά το cyanogenmod 7.1. σε 2-3 μερες θα φανεί και πόσο κρατάει η μπαταρία.
  6. ξαναέβαλα την cyanomod 7.1 αλλα δεν κάνει πάλι boot. κολλαει στο σημείο που με το μπλέ λογότυπο του cyanomod με το στρογγυλο βελάκι να περιστρεφεται.(ενω πριν δουλεψε) και πλεον δεν μπορω να μπω στο recovery mode. το hard reset με πατημένο το volume - και το power on δεν με πάει στο recovery mode. εχει αλλο τρόπο το bootloader του cyanomod για αυτη την δουλειά; edit:έβαλα την stock έκδοση shadow_2.3.4-134_DFP-10.φοβερό το 2.3!!! πολύ γρήγορο.δεν έχει γλώσσα μενού ελληνικά.έχει όμως ελληνικά για το πληκτρολόγιο.τα live wallpapers δουλεύουν κανονικά.και η κάμερα επίσης. θα δοκιμάσω και το 720p recording τωρα και θα σας πώ.
  7. τελικα κατάφερα να φορτώσω από το recovery μια έκδοση cyanomod 7.1 σε μορφή .zip ανοιξε το κινητό επιτέλους! βέβαια η έκδοση είναι πολύ διαφορετική από την stock.(και μάλλον δεν ειναι για μένα) έχετε να προτείνεται κάποια stock έκδοση σε 2.3 android που να υποστηρίζει ελληνικά;μήπως υπάρχει και κάποια με 720p capture video; ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
  8. το εχω κανει πανω απο 20 φορες αυτο.και το wipe.μετα τι πρεπει να κανω;να φορτωσω firmware μεσω update;
  9. παιδιά τα φώτα σας.είναι η δευτερη φορά που brikαρει το defy μου. την πρώτη το έσωσα.τωρα δεν ξεκινάει με τίποτα. είχα εγκαταστησει την 2.2 froyo στοκ έκδοση μέσω rsd lite. όλα καλά μέχρι χθες που είχα την ιδέα να του βάλω το 2.3. έκανα back up με το 2init και ξεκίνησα το φόρτωμα μέσω του rsd lite 5.5 του αρχείου .sbf της έκδοσης 2.3. ολα πηγαιναν καλά μέχρι το reboot της συσκευής. δεν κατάφερα να το ξαναεπανεκινήσω από τότε. δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα.όταν πατάω να ανόιξει σταματάει στο κόκκινο λογότυπο της motorola.στο recovery mode μπαίνω αλλα δεν εχει σχετικη επιλογή για restore.εχει μόνο για update from sdcard.τι αρχείο μπορώ να του βάλω στην κάρτα για να το φορτώσει; το pc δεν το αναγνωρίζει καθόλου τωρα.μία φορά μόνο το εμφάνισε σαν mb26 και όχι mb25 που έβγαζε παλιά. έχετε καμία ιδέα; ξερετε ποσο είναι το κόστος για να το επαναφέρει η motorola;
  10. margisam

    Motorola DEFY

    red εχω! το θεμα ειναι οτι ξερω να αλλαξω το rom μονο απο RSD lite και με αρχεία .sbf. επισης λεει στην δευτερη σειρα "undervolted (20/300 30/600 38/800 48/1000) if you have problems during boot or freezes increase VSEL" τι σημαινει αυτο? δηλαδη πως ανεβάζεις VSEL?. την έχεις δοκιμάσει την έκδοση αυτη? έχει ελληνικά?
  11. margisam

    Motorola DEFY

    εχει δοκιμάσει κανένας το hack με το 720p video recording? βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως το κάνουν.(χρησιμοποιώ 2.2.1_finland_deblur.3.4.2_145-003)
  12. εχει καταφερει κανενας να το συχρονισει με outlook? εμενα δεν βρισκει το Motorola phoine tools την συσκευη .εχετε καμια ιδεα?
  13. τα δικα μου αποτελεσματα TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 06/11/2007 17:42:13 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 425.77Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 8.26Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test η συνδεση μου ειναι forthnet 2play 24 mbit. παντως και τα 8mbit καλα ειναι...
  14. θα προτιμουσα freeware προγραμματα 'η τουλαχιστον με se##al.
  15. http://www.tranexp.com/win/PocketKeys-grk.html στο λινκ ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο. για soft reset ξεβιδωνεις το πανω μερος απο το μολυβακι και βαζεις την μυτη στο κατω μερος δεξια του κινητου (στα πλαγια) σε μια τρυπα που εχει. δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια...παντως και αυτο ενα ειδος reset ειναι.εγω το εχω κανει μερικες φορες.
  16. ενω σε windows xp μου συνχρονιζεται αμεσως,στα vista δεν το εχω καταφερει ακομα. βλεπω τους φακελους του αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση προγραμματων.το εχει κανενας αυτο το προβλημα?
  17. οχι.απλα εχει μενου για gps εφοσον συνδεσεις καποιο εξωτερικο και επειδη πηρα ενα pm με απορια σχετικα με την τηλεοραση. πρεπει να ψαξετε σε ολο το φασμα συχνοτητων 0-453 (νομιζω) και να το αφησετε να ολοκληρωσει το search.λογικα αναμεσα 200-400 θα βρει τα πιο πολλα. επισης εγω καναλια βρηκα στο PAL BG
  18. μηπως υπαρχει και σε κανενα λινκ να το κατεβασουμε?
  19. οκ.περιμενω την δευτερα να μου πεις.
  20. υπαρχει εφαρμογη για θαλασσιο gps σε pocket pc με windows mobile 2005?
  21. μην την πατησεις και μεταφερεις μια μια της επαφες οπως εγω απο το νοκια 6280. κανεις sync αναμεσα στις συσκευες με το bluetooth και τις στελνεις ολες μαζι. (το 3230 το πουλας?...το ειχα και δεν προλαβα να το χαρω...μου το κλεψανε προπερσυ στο καρναβαλι της πατρας)
  22. einai fysiologiko!kai gw fobithika sthn arxh. asto arketh wra
  23. εμενα απο την στιγμη που εδειξε στην πορεια της παραγγελιας οτι ελαβαν τα χρηματα(τα εβαλα σε λογαριασμο τραπεζης) σε μια μερα το ειχα.και μενα απο γαλλια ηρθε.
  24. και εγω εχω βαλει resco και αργω να παρω αρχεια.. στελνω κανονικα!λες να φταιει αυτο? σαν explorer ειναι πολυ ανωτερος. το xnview ti kanei?
  25. mpataria na pareis extra... den nomizw me thn mamisia na kaneis doyleia
×
×
  • Create New...