WolfBack Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Εγω αγορασα αυτες τις δυο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=160562174920&si=FTo0LjZAffukjhR8dgFMHN6tv3g%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT και αυτη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280612474579&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Πολύ όμορφες θηκούλες. Ειδικά η πρώτη φαίνεται πολύ hi-tech! (Δεν ξέρω το πόσο βολική σου είναι...) :O Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πολύ όμορφες θηκούλες. Ειδικά η πρώτη φαίνεται πολύ hi-tech! (Δεν ξέρω το πόσο βολική σου είναι...) :O ειναι πολυ βολικη!εχει και 3 θεσεις να το βαλεις σαν κορνιζα,καλυπτει παντου τη ταμπλετα αλλα το μονο μειον που μπορω να πω μαλλον δυο μειον ειναιι οτι δεν εχεις προσβαση στις καρτες(οχι τοσο τραγικο),και δυσκολια στο πατημα τον πληκτρων -+ και κλεισιμο.την μαυρη την περιμενω απο στιγμη σε στιγμη και πιστευω θα ειναι πολυ καλη ειδικα για την τιμη της!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα... έχει μέρες τώρα που ψήνομαι να πάρω και εγώ την συσκευή και είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα στην wifi μόνο με 290€ και wifi+3G με 320€.. και οι 2 συσκευές από Αγγλία.. Δεν έχω Data-plan και ούτε σκοπεύω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω wifi απο κάπου αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω την επιλογή για κάποιο άλλο λόγο.... Όποιος θέλει συμβουλεύει... Λογικά η συσκευή πρέπει να ράβει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Πάρε την έκδοση 3G-Wifi. Και να μην ενδιαφέρει εσένα το 3G, θα το χρειαστείς στη μεταπώληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Πάρε την έκδοση 3G-Wifi. Και να μην ενδιαφέρει εσένα το 3G, θα το χρειαστείς στη μεταπώληση. Ποια μεταπώληση? ακόμα δεν το πηρα.... τοσο μουφα ειναι? Τελικά κατέληξα στην θήκη της Samsung (EF-C980NBECSTD). Είναι απλώς, υπέροχη (καμία σχέση με της Berklin που μεγάλωνε κατά πολύ την συσκευή!) http://www.fifon.cz/obrazky/5127/samsung-pouzdro-ef-c980nbecstd-pro-samsung-galaxy-tab-p1000-cerna-original.jpg Απο που και πόσο αν επιτρέπεται? Edited April 29, 2011 by Jimaros69 +++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Ποια μεταπώληση? ακόμα δεν το πηρα.... τοσο μουφα ειναι? Δεν είπε κανένας ότι είναι "μούφα". Απλά είπα ότι γενικότερα σε συμφέρει να πάρεις την πιο εμπορική έκδοση μιας και η οικονομική διαφορά είναι μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Απο που και πόσο αν επιτρέπεται? Την συγκεκριμένη θήκη την πήρα από κατάστημα της Vodafone, στα 36 ευρώ. Όσο για την άλλη σου ερώτηση, κι εγώ θα συμφωνήσω να πάρεις την έκδοση WiFi + 3G. Κι εγώ δεν είχα (ούτε ακόμη έχω) σκοπό να το λειτουργήσω σαν κινητό και το μόνο που μ'ενδιαφέρει είναι το WiFi. Αλλά με το σκεπτικό του "ποτέ δεν ξέρεις το πότε θα σου χρειαστεί το 3G" κατέληξα να πάρω την έκδοση WiFi+3G. Ποτέ δεν ξέρεις το που θα σου χρειαστεί. Αγόρασε μια κάρτα μιας εταιρίας κινητής, βάλε την μέσα, ενεργοποίησε την λειτουργία πτήσης για να μην έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία σου και άφησε την να υπάρχει. Τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος πως θα μπορείς να ελέγξεις τα e-mail σου ακόμη κι εκεί που δεν θα βρίσκεις δίκτυα WiFi. ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα... έχει μέρες τώρα που ψήνομαι να πάρω και εγώ την συσκευή και είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα στην wifi μόνο με 290€ και wifi+3G με 320€.. και οι 2 συσκευές από Αγγλία.. Δεν έχω Data-plan και ούτε σκοπεύω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω wifi απο κάπου αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω την επιλογή για κάποιο άλλο λόγο.... Όποιος θέλει συμβουλεύει... Λογικά η συσκευή πρέπει να ράβει :) Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ γιατι ενδιαφερομαι Ευχαριστω Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Την συγκεκριμένη θήκη την πήρα από κατάστημα της Vodafone, στα 36 ευρώ. Ευχαριστω πολυ. Τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος πως θα μπορείς να ελέγξεις τα e-mail σου ακόμη κι εκεί που δεν θα βρίσκεις δίκτυα WiFi. ;) Αν δεν μπορω να δω τα e-mail μου στην παραλια ελπιζω να αντεξω :) Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ γιατι ενδιαφερομαι Ευχαριστω Απο E-bay SAMSUNG P1010 GALAXY TAB Item number: 190522396731 μαζι με αυτη την θηκη Item number: 200582982706 συνολο με εξοδα αποστολησ 330€ περιπου. Το αλλο με το 3G το φοβηθηκα γιατι ηταν πρωην T-mobile.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρω τις επαφές μου απο Nοkia κινητό στο Galaxy tab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρω τις επαφές μου απο Nοkia κινητό στο Galaxy tab; ετσι το εκανα εγω http://androidadvices.com/how-to-transfer-phone-contacts-from-nokia-to-samsung-galaxy-s/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μια γρήγορη ερώτηση (που ίσως να έχει ερωτηθεί και απαντηθεί στο παρελθόν): Το tab έχει δέκτη ραδιοφώνου FM; Και αν "ναι", υπάρχει πρόγραμμα για να τον ενεργοποιήσουμε; :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μια γρήγορη ερώτηση (που ίσως να έχει ερωτηθεί και απαντηθεί στο παρελθόν): Το tab έχει δέκτη ραδιοφώνου FM; Και αν "ναι", υπάρχει πρόγραμμα για να τον ενεργοποιήσουμε; :wacko: οχι και οχι Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σημερα απ το expansys με ενημερωσαν οτι το προιον που παρηγγειλα-usb camera connector-αποσυρθηκε!!!!Δηλαδη η samsung δεν το παρηγαγε ποτε!!! Κι αλλα φθηνοτερα tab την εχουν ενσωματωμενη την usb θυρα..... Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Καλησπέρα, κι εγώ το ψάχνω το usb camera connector, όποιος το βρει ας μας ενημερώσει. Μια ερώτηση παρακαλώ, είμαι rooted (voda) κ στο Kies μου βγάζει μια αναβάθμιση λογισμικού. Να την κάνω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα... ευχαριστώ. Έκανα την αναβάθμιση και τώρα ναι μεν όλα λειτουργούν εντάξει αλλά δεν είμαι πλέον rooted. Προσπάθησα ξανά με το Ζ4 όπως παλιά αλλά, τώρα δεν κάνει τίποτα. Το εγκατέστησα ξανά το Ζ4 κ πάλι τίποτα. Κάποια βοήθεια;;;;;; Edited May 10, 2011 by ch134 Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Έσκασε 2.3.3 στην Ιταλία άρα σιγά σιγά... Sent from my Tab using a pigeon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coby Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Επιτέλους! Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Βγήκε και overcome 2.3 beta, χωρίς πειραγμένο kernel ακόμα. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια βλέπω, αύριο θα την περάσω αν δεν δω κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Sent from my Tab using a pigeon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simis207931 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Καλησπερα,εχω σοβαρο προβλημα και θελω βοηθεια καθοτι λιγο ασχετος.Το tab ειχε froyo 2.2 και πηγα να του περασω ανεπισημη rom μeσω odin.Oλα καλα στην αρχη πατωντας power+volume down+home το εβαλα σε download mode και ξεκινησα κανονικα πατωντας start.Στην αρχη ολα ενταξει,η μπαρα προοδου στο tab προχωρουσε κανονικα ωσπου εφτασε η στιγμη να κανει reboot,που δυστηχως ομως ποτε δεν εκανε γιατι κολλησε εκει και τωρα πλεον δεν ανοιγει με τιποτα,ουτε με συνδιασμο πληκτρων ουτε με συνεχομενο πατημα του power.Το μονο που κανει ειναι οταν κραταω το power πατημενο μου αναβει το λαμπακι του flash και μενει αναμενο,και οταν το ξαναπαταω σβηνει για λιγο και μετα αναβει παλι και μενει αναμενο ξανα.Η οθονη καμια ενδειξη και το λαμπακι του flash δεν λεει να σβησει παροτι που εβγαλα και μπαταριες και τα παντα.Μπορει να με βοηθησει καποιος μηπως υπαρχει λυση,η παει για πεταμα? Edited May 12, 2011 by simis207931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Υπάρχει update στη νέα έκδοση για το TAB απο Vodafone? Το έχω εντελώς "μαμα"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simis207931 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Καλησπερα,εχω σοβαρο προβλημα και θελω βοηθεια καθοτι λιγο ασχετος.Το tab ειχε froyo 2.2 και πηγα να του περασω ανεπισημη rom μeσω odin.Oλα καλα στην αρχη πατωντας power+volume down+home το εβαλα σε download mode και ξεκινησα κανονικα πατωντας start.Στην αρχη ολα ενταξει,η μπαρα προοδου στο τηλ.προχωρουσε κανονικα ωσπου εφτασε η στιγμη να κανει reboot,που δυστηχως ομως ποτε δεν εκανε γιατι κολλησε εκει και τωρα πλεον δεν ανοιγει με τιποτα,ουτε με συνδιασμο πληκτρων ουτε με συνεχομενο πατημα του power.Το μονο που κανει ειναι οταν κραταω το power πατημενο μου αναβει το λαμπακι του flash και μενει αναμενο,και οταν το ξαναπαταω σβηνει για λιγο και μετα αναβει παλι και μενει αναμενο ξανα.Η οθονη καμια ενδειξη και το λαμπακι του flash δεν λεει να σβησει παροτι που εβγαλα και μπαταριες και τα παντα.Μπορει να με βοηθησει καποιος μηπως υπαρχει λυση,η παει για πεταμα? Edited May 12, 2011 by simis207931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Καλησπερα,εχω σοβαρο προβλημα και θελω βοηθεια .... μηπως υπαρχει λυση,η παει για πεταμα? Απο Αγγλικα πως πας? Γραψου στους XDA και post-αρε το προβλημα σου εδω-> XDA Forum : Galaxy Tab Q&A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simis207931 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 δεν τα παω καλα φιλε μου,ευχαριστω για την βοηθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Δοκιμασε αλλο εργαλειο για root Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Βαλε το tab στο φορτιστη,κι αφου φορτισει πληρως κρατα το power για μισο λεπτο Αν δεν πετυχει αυτο κανε ξανα δοκιμη με τον γνωστο συνδυασμο πληκτρων Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts