Jump to content

coby

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by coby

  1. Καλησπέρα, Στη δουλειά δεχόμαστε πολλές εισερχόμενες κλήσεις. Θα θέλαμε λοιπόν να παίζει ένα αυτοματοποιημενο μήνυμα και μετά να κλείνει την γραμμή ή/και να την προωθεί. Αυτό το κάνουν μόνο τηλεφωνικά κεντρα; Δεν έχουμε την ανάγκη για τηλεφωνικό κέντρο. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ
  2. Μας κακομαθαίνετε με τόσα δώρα... :D Καλη Χρονιά!
  3. Ανθεκτικότατο! :cool: Υ.Γ.: Από ρυζοσφαλιάρα διπλανού πήγε και ούτε γρατσουνιά...
  4. coby

    ZTE R236

    Από τον Νοέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα 05/04/2013 δεν έχω καταλήξει σε λύση με την WIND. Το έφεραν χαλασμένο 2 φορές και τώρα όπως μου είπαν θα μου δώσουν καινούριο αλλά δεν γνωρίζουν αν θα είναι το ίδιο μοντέλο... Για να δούμε.
  5. Από Αγγλία αγορασμένο. Το κινητό ήταν φίλου που είχε έρθει διακοπές. Όταν δοκίμασα είχε μέσα Αγγλική κάρτα αλλά άπ'οτι μου είπε είναι unlocked οι συσκευές.
  6. Το BB10 είναι αυτό που κάνει το κινητό αυτό που είναι. Απλό γρήγορο και χωρίς κουμπιά για την περιήγηση στα μενου. Είναι φρέσκο, όμορφο και πάνω από όλα λειτουργικό. Το μέγεθος της οθόνης ιδανικό για μένα. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια στο εγχείρημα της Blackberry γιατί πραγματικά έχει γίνει μια πολύ σπουδαία δουλειά.
  7. Το κινητο ειναι κουκλι και πολυ γρηγορο. Αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση ειναι το πληκτρολογιο. Γραφεις απιστευτα γρηγορα μηνυματα η κειμενα! Καμερα χαλια... EDIT: Sorry για τις photos αλλα εκανα post απο το Note.
  8. coby

    ZTE R236

    Θα πάω αύριο ξανά. Ελπίζω να κάνουν πιο γρήγορα αυτή τη φορά αλλά και να το φτιάξουν. Αν ειναι να πάει και να έρθει τι να το κάνω... Έχω κουραστεί να κουβαλάω τρια κινητά.
  9. coby

    ZTE R236

    Παιδιά με το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Wind δεν είμαι... Μου χάλασε και έκαναν δυομιση μήνες να μου το φέρουν. Πάω να το ανοίξω και ξανά τα ίδια κολλάει στα μενου. Κάνει reboots και γενικά δεν είναι να το εμπιστευτείς για κινητό εργασίας που το είχα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πως να κινηθώ. Να πάω ξανά στην Wind ή να πάρω κάτι άλλο; Τι λέτε;
  10. Progressive δες εδω http://www.pcworld.com/article/2020825/how-to-get-started-with-dlna.html
×
×
  • Create New...