Jump to content

[Επίσημο] Motorola Droid/Milestone 2

Erebos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πλεον χρειαζονται 40 mb ram για να τρεξουν

:p

Γεγονός.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνεχώς διαβάζω πως προκειται το milestone 2 (αν θα λεγεται έτσι) να περάσει Ευρώπη ακόμα και Ασία... Αλλά πάλι αν σκεφτούμε πως οι περισσότεροι μισουν την Motorola και εχουν αποφασίσει πως δεν θα κανουν αγορά άλλου προιόντος της , δεν θα εχει όφελος, οποτε την κοβω να διστάζει να 'ξανοίγεται...

Κιάν γίνει η ίδια παπάτζα και δεν γουστάρει να βγάλει την 3,0 (αφου εχει 1ghz επεξεργαστή θα μπορεί να την σηκώνει) και κρεμάσει πάλι τους αγοραστές τους ;

Πολλοί θα λαβουνε υπ' όψιν τα παραπάνω και ίσως (λόγω τιμής, λόγω motorola, λόγω ιστορικού) να αποφύγουν να αποκλίνουν στον droid 2. Ευτυχώς έγινε ενας πανικος γιαυτο και θα υπαρξει η froyo στο 1o milestone , αλλα αν ειναι λιγοι οι κατοχοι του διαδόχου; Τι επανασταση θα γινει ; Κι η Motorola για να ικανοποιησει τα 10,000 ατομα θα δωσει τόσες χιλιαδες ευρω για την ισως απερχόμενη 3,0 ;

Προσωπικά αμφιβάλω για το αν θα έρθει Ευρώπη - πόσο μάλλον ελλάδα. :shifty:

link

edit:

Άκυρος συλλογισμός. Η motorola ανακοίνωσε την 1/09 πως το milestone 2 (έτσι το ονόμασε) θα έρθει στην ευρώπη.

" Hi everyone, we're delighted to announce MILESTONE 2 is coming to Europe! MILESTONE 2 comes complete with Android 2.2, Adobe Flash Player 10.1, a 1GHz processor, enhanced MOTOBLUR and a new, improved keyboard.

To see the new device in action please visit http://www.youtube.com/motorola and let us know what ...you think! "

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το θεμα για την εταιρεια ειναι να ξανααποκτησει ενα προσωπο στη γηραια ηπειρο.

Δεν ξερω για την υπολοιπη ευρωπη αλλα στην Ελλάδα η κατάσταση ειναι δράμα.

Αυτο που θα δουμε σιγα σιγα είναι να αποκτησει η εταιρεια μια σειρα androids , κατι που σιγα σιγα παιρνει σαρκα και οστα , έχοντας για σημα κατατεθεν το ονομα milestone πλαισιομενο απο αλλες ενδιαφερουσες συσκευες.

Στο κάτω άκρο εχεις τις πολύ φθηνές παραλλαγές απο την Alcatel.

Αυτο το οποιο τρωει σημαντικα την εταιρεια ειναι η μεση κατηγορια απο 100-300 που πραγματικα δε διαθετει τιποτα.

Ενα διαδοχο για τη σειρα Razr κατι βρε αδερφε αντιπροταση στα s40 και a200 .Εκει χανεται το παιχνδι.

Μακαρι με τα milestone να ξανακανει ονομα στην ογορα.Ειμαι ψημενος παντως για το milestone 2 :D. Να δω ποτε θα το φερουν ομως.Δεν πιστευω πριν τα Χριστουγεννα. :(

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα! ψηνομε να παρω κιν (το πρωτο μου smartphone)! Mου αρεσει το πρωτο milestone και ψήνομαι για να περιμενο το 2. Να ρωτησω κατι που ισως σας φανει ανοητο? Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος...Θελω να χρησιμοποιησω το κιν για να λαμβανω email της δουλειας κλπ. Το milestone εχει δυνατοτητα να κατεβαζει attachements pdf, word, excel? Να τα διαχειρίζομαι? Αν ναι, τινω προς το να περιμενω και τα αρπαξω το milestone 2! Επεισης περιπου ποσο θα κοστιζει ξερει κανεις?

Με το gmail ναι ,με αλλα mail δεν ξερω,αλλα εγω εβαλα τα hotmail να τα στέλνει στο gmail αυτόματα και έτσι είναι κομπλέ!

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ορίστε ένα Link.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδιά το τηλέφωνο είναι αρκετά καλό και σαν Hardware και σαν κατασκευή...

Με την βελτιωμένη κάμερα αμφιβάλω αν κρίνω από την κάμερα του Milestone με τις απαίσιες φωτογραφίες που τραβάει, αλλά θα δούμε...

Το θέμα μου όμως είναι ότι πολλοί βρίζουν την Motorola με τους κλειιδωμένους kernel κλπ...

Οπότε αν οι Ευρωπαίοι αγοράσουν το Milestone 2 όπως και το πρώτο, είναι σαν λέμε στην Motorola, σε βρίζουμε έτσι γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε, αλλά τα προϊόντα σου τα παίρνουμε....

Σαν να της παιρνάμε δηλαδή το μύνημα ότι καλά κάνει και κλειδώνει τις συσκευές της....

Οπότε υπάρχει το δίλλημα: Αγοράζεις και στηρίζεις έτσι λάθος συμπεριφορές (γιατί το Android υποτίθετε ότι Open Source) ή την κάνεις στην άκρη???

Εγώ μάλλον το 2ο θα διαλέξω, εκτός και αν αλλάξει νοοτροπία....

Γιατι και άλλες εταιρείες σίγουρα θα βγάλουν αρκετά καλές συσκευές....

Αυτό που δεν μ'αρέσει καθόλου στην Motorola είναι και η ανεξέλεγκτη παραγωγή συσκευών σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα....

Κατά τα άλλα είναι τηλεφωνάρα..........

Αλλά για φαντάσου να ενεργοποιηθεί σε πρώτο update και το e-fuse.... Γιατί σίγουρα αν το έχουν θα το ενεργοποιήσουν όταν θα θέλουν να βγάλουν καινούργια συσκευή. Αλλιώς δεν βλέπω λόγω να το βάλουν και καθόλου αν δεν έχουν σκοπό να το ενεργοποιήσουν.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά το τηλέφωνο είναι αρκετά καλό και σαν Hardware και σαν κατασκευή...

Με την βελτιωμένη κάμερα αμφιβάλω αν κρίνω από την κάμερα του Milestone με τις απαίσιες φωτογραφίες που τραβάει, αλλά θα δούμε...

Το θέμα μου όμως είναι ότι πολλοί βρίζουν την Motorola με τους κλειιδωμένους kernel κλπ...

Οπότε αν οι Ευρωπαίοι αγοράσουν το Milestone 2 όπως και το πρώτο, είναι σαν λέμε στην Motorola, σε βρίζουμε έτσι γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε, αλλά τα προϊόντα σου τα παίρνουμε....

Σαν να της παιρνάμε δηλαδή το μύνημα ότι καλά κάνει και κλειδώνει τις συσκευές της....

Οπότε υπάρχει το δίλλημα: Αγοράζεις και στηρίζεις έτσι λάθος συμπεριφορές (γιατί το Android υποτίθετε ότι Open Source) ή την κάνεις στην άκρη???

Εγώ μάλλον το 2ο θα διαλέξω, εκτός και αν αλλάξει νοοτροπία....

Γιατι και άλλες εταιρείες σίγουρα θα βγάλουν αρκετά καλές συσκευές....

Αυτό που δεν μ'αρέσει καθόλου στην Motorola είναι και η ανεξέλεγκτη παραγωγή συσκευών σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα....

Κατά τα άλλα είναι τηλεφωνάρα..........

Αλλά για φαντάσου να ενεργοποιηθεί σε πρώτο update και το e-fuse.... Γιατί σίγουρα αν το έχουν θα το ενεργοποιήσουν όταν θα θέλουν να βγάλουν καινούργια συσκευή. Αλλιώς δεν βλέπω λόγω να το βάλουν και καθόλου αν δεν έχουν σκοπό να το ενεργοποιήσουν.....

Φίλε μου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Ναι, το android είναι open source, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο χρήστης μιας συσκευής μπορεί να της κάνει ότι θέλει και μετά να ζητάει τα ρέστα από τον κατασκευαστή.

Ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που η κάθε συσκευή παίρνει άδεια για να βγεί στην αγορά, υπό την προυπόθεση ότι τηρεί ορισμένες προυποθέσεις. (πχ το radio).

Αν είναι στο χέρι του χρήστη να τις αλλάξει, τότε ποιο το νόημα?

Μπορεί, για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα ενδότερα της συσκευής, το κλείδωμα της μοτορόλα να είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι όμως δενασχολούνται καν.

Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής η μοτορόλα μας έδειξε ότι υποστηρίζει τις συσκευές και παρά τους αρχικούς μας φόβους, θα αναβαθμίσει το μιλεστονε 1 στην 2.2.

Δεν λέω ότι δεν θα προτιμούσα μια ξεκλείδωτη συσκευή, αλλά δεν είναι η πρώτη μου έννοια, ούτε και θέλω να το θέμα από "ηθικής" άποψης, αν δηλαδή με την αγορά μου επικροτώ ή όχι την πολιτική της μοτορόλα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Να ξεκαθαρίσω λίγο κάτι στο μυαλό μου? Το milestone 2 έχει κάποιο extra UI σαν το HTC Sense ή όχι? Ελπίζω η απάντηση να είναι όχι γιατί πολύ θα ήθελα ένα clean Android κινητό εαν αυτό είναι εφικτό....

Άλλωστε από όσο είδα από το Moto site το περίφημο MotoBlur είναι ένα απλό social networking interface το οποίο δεν με ενοχλεί...

Sony logo.gif

Αυτό είναι το motoblur,ένα άλλου τύπου σενς. Και αυτό που λες μαζί.

Χμμμ...μάλιστα....αν και από οτι διάβασα ψάχνοντας, οι παρεμβάσεις του στο Android είναι απείρως λιγότερες από οτι το Sense της HTC.

Αναρωτιέμαι...διατίθεται στην αγορά κινητό κάποιας εταιρείας με το stock Android UI μόνο? Ή εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης τους στο κινητό?

Sony logo.gif

Σκετο σκέτο,μόνο το νεξους και το milestone.να το καταργησεις δύσκολο,να το παραπέμψεις ας πούμε μόνο,με άλλο launcher

Δεν ξέρω αν έχετε δεί το τις πρωτες εντυπώσεις απο το technoblog. Δεν τρελάθηκε , απ'ότι λέει στο video ο φίλος...

Δεν ξερω αν ειναι προπαραγωγης,σιγουρα ειναι παντως αιωνες πιο αργο απο το δικο μου.είτε είναι μη ολοκληρωμένο,η το blur είναι bliax

Δεν ξέρω αν έχετε δεί το τις πρωτες εντυπώσεις απο το technoblog. Δεν τρελάθηκε , απ'ότι λέει στο video ο φίλος...

Και ούτε βλέπω κάτι καταπληκτικό και εγώ και φαίνεται και στο video ότι ψιλοκολλάει.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μαλλον το blur θα φταιει. Κινητακι με 1ghz να κολλάει έτσι , δύσκολο....

Απ'οσο ξερω δεν μπορεί να αφαιρεθεί το interface , σωστα;

Πρώτες φωτογραφίες και benchmark για το Droid 2 Global.

Δεν είναι το Milestone 2, αλλά μάλλον ένα revision του Droid 2 που θα υποστηρίζει και GSM δίκτυα.

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

Πρώτες φωτογραφίες και benchmark για το Droid 2 Global.

Δεν είναι το Milestone 2, αλλά μάλλον ένα revision του Droid 2 που θα υποστηρίζει και GSM δίκτυα.

Χμ, το benchmark είναι καλό, αλλά, το σκορ είναι μικρότερο από του desire hd που πλησιάζει τους 2000 βαθμούς. Επισης, όπως το βλέπω, όταν το galaxy s πάρει τη 2.2 θα είναι λίγο πιο πάνω από droid 2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μα καλά , γιατί γκρι; :confused:

Για να πουλήσει και το άσπρο που θα κυκλοφορήσει σε κάνα δίμηνο :ninja:

Ποιο γκρι??

Το Droid 2 είναι μπλε από πίσω...

Ποιο γκρι??

Το Droid 2 είναι μπλε από πίσω...

Γγκχμ. Το παρακολουθούμε βλέπω το thread . :p

Δες .

Γγκχμ. Το παρακολουθούμε βλέπω το thread . :p

Δες .

Εγώ έκανα το ποστ και εμένα μου φάνηκε άσπρο, όχι γκρι. :p

Δεν είναι για μας άλλωστε. Ευρώπη θα έρθει σαν Milestone 2, μαύρο/μπλε όπως είναι το Droid2.

• 2 weeks later...

http://img638.imageshack.us/img638/6072/motorola.gif

Motorola: Droid 2 World Edition με επεξεργαστή 1.2GHz έτοιμο και για Ευρώπη.

Πιστό στη φιλοσοφία των QWERTY super phones, το Motorola Droid 2 θα φοράει επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, λειτουργικό σύστημα Android

2.2, κάμερα 5 Megapixel με autofocus και διπλό LED flash και ενσωματώνει 8GB μνήμη. Όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα

από την Motorola συνεχίζονται όμως κάνοντας αναφορά για οθόνη αφής 3.7 ιντσών ίσως και μεγαλύτερη.

Οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η κυκλοφορία του Droid 2 κάπου μέσα στο τέλος του χρόνου.

http://img515.imageshack.us/img515/2771/avclub.jpg

Techblog

υπαρχει ηδη η συσκευη,και ειναι πανομοιοτυπη με το droid 2.