Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (16 Νοέ. 2004 , 02:25)

Dokimase na pas mesa apo to Device Manager... na vreis to BT, IRDA , serial cable pou exeis kai na elatwseis tin taxuthta metaforas. Kalo tha einai na mhn ksepernaei 11500. Dokimase se mia thesh parakatw... Isws kata tin diarkia metaforas twn noumerwn na mhn prolavenei na grapsei kai na kovei tin sundesh.

Epishs isws na fteei kai kanena apo ta contacts sou pou isws na periexei kati LATHOS.... Dokimase na ta peraseis liga liga

ta dokimaSA ola to mono pou menei tora einai na diagrapso oles tis epafes kai na kano sigxronismo.thanks

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asxetos (16 Νοέ. 2004 , 15:10)

ta dokimaSA ola to mono pou menei tora einai na diagrapso oles tis epafes kai na kano sigxronismo.thanks

Είχα το ίδιο πρόβλημα και κοίτα πώς το έλυσα.1.Στις επιλογές internet στον πίνακα ελέγχου των windows όρισα ως φάκελο αλληλογραφίας το Microsoft Outlook αντι του outlook express.2.Στον πίνακα ελέγχου συγχρονισμού του τηλεφώνου, απενεργοποίησα την επιλογή full force.

Ω! του θαύματος ο συγχρονισμός έγινε!!!

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Προ φίλο kinitomani

Πρέπει φίλε να κουβαλάς πολύ κόμπλεξ.Εδώ μπαίνουμε για να μάθουμε πράγματα γι΄αυτό που διαλέξαμε γιατί μας αρέσει (S 700).Εσύ μπορείς να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι αλλά αφού δεν σου αρέσει και ενώ καν δεν το έχεις δουλέψει το S 700 κρίνεις με προκατάληψη .Πήγαινε στην ΝΟΚΙΑ να γράφεις τις απόψεις σου για τα κινητά που διαθέτεις.Μην βγάζεις κόμπλεξ γιατί λόγω κόστους μπορεί να μην το αγόρασες.Το ένα βγήκε με τιμή 730 και το άλλο 430.Είναι διαφορά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (16 Νοέ. 2004 , 02:27)

Pados den kserw kai gia esas paidia ala san proin katoxos enos K700i mporw na pw pws to S700 exei ligaki pio argo menu... idika otan beneis sto menu me tis photografies... exeis den exeis polles mesa psilosernete... Elpizw me to epomeno update tou firmware na auksisoun thn taxuthta...

Ελπίζω να είναι πιο γρήγορο απο το Τ610.

Πάντως έχοντας κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και του Τ68 και του Τ610 ουδέποτε παρατήρησα αλλαγή στην ταχύτητα του μενού. Αυτό σημαίνει μην περιμένετε κάτι τέτοιο απο το επόμενο firmware.

Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει αν είναι πιο γρήγορο απο το Τ610 ?

Someone, Somewhere in Summer Time

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ventris (16 Νοέ. 2004 , 20:31)

Προ φίλο kinitomani

Πρέπει φίλε να κουβαλάς πολύ κόμπλεξ.Εδώ μπαίνουμε για να μάθουμε πράγματα γι΄αυτό που διαλέξαμε γιατί μας αρέσει (S 700).Εσύ μπορείς να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι αλλά αφού δεν σου αρέσει και ενώ καν δεν το έχεις δουλέψει το S 700 κρίνεις με προκατάληψη .Πήγαινε στην ΝΟΚΙΑ να γράφεις τις απόψεις σου για τα κινητά που διαθέτεις.Μην βγάζεις κόμπλεξ γιατί λόγω κόστους μπορεί να μην το αγόρασες.Το ένα βγήκε με τιμή 730 και το άλλο 430.Είναι διαφορά.

Κομπλεξικοι ειναι οι αλλοι που νομιζουν πως το κινητο ειναι elegant και επειδη εχει μια απιστευτη καμερα, ειναι κατι το φοβερο ας πουμε...!

Την κουβεντα αυτη, δεν την ξεκινησα εγω, καποιοι αλλοι την ξεκινησαν, απλα εγω λεω ποσο ΛΑΘΟΣ ειναι και ποσο αστοχο να λετε τετοια πραγματα απλα για ενα τηλεφωνο!

Κανεις λαθος...ΤΟ ΕΧΩ δουλεψει το κινητο. Αν εχεις διαβασει καποια post μου θα δεις πως. Και επειδη το εχω δουλεψει, μπορω να κρινω! Πριν απο ολους εγω ειχα πει οτι εχει αργο μενου! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Τις αποψεις μου θα τις γραφω οπου θελω...δημοκρατια εχουμε!

Μαλλον ο κομπλεξικος εισαι εσυ, που μου παραθετεις σαν διαφορα, και λογο την τιμη τους! Και καλα να μου πεις τι; Οτι εισαι μαγκας που εδωσες €300 ποιο πολλα απο μενα για ενα τηλεφωνο; Μπραβο ρε! Συγχαριτηρια!

Ειναι σοβαρο επιχειρημα πιστευεις η τιμη τους; Η διαφορα; Ασε που δε κανει 730...κοιτα να δεις ποσο εχει, και ποσο γρηγορα πεφτει η τιμη του, γιατι δε το παιρνει κανενας!

Ειναι απλα ενα ποιο αργο Κ700!

Οσον αφορα τον φιλο solaris...

Θετω σαν μειον την καμερα για εμενα...δε με ενδιαφερει αν θα εχει 1ΜΡ γιατι δε ειναι η καμερα μου...εχω ψηφιακη για αυτο! ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Καταλαβες; Δε με νοιαζει πως το βλεπουν οι αλλοι...η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη. Δε προσπαθω να πεισω κανενα, η να πω οτι εκαναν λαθος κλπ...προς Θεου!

Σε μια συγκριση λοιπον, ασχετα αν δε γινετε κατα εσε (η αν δε συμφαιρει να γινει) βγαινει καλυτερο το 6260 απο το S700, γιατι το 6260 ειναι smartphone...δε συγκρινετε το Yugo ας πουμε με την Ferrari...αλλα η Ferrari ειναι καλυτερη! Μη μου πει τωρα κανεις αν εννοω οτι το S700 ειναι Yugo...πρεπει να ειναι πολυ χαζος!

Να καταλαβαινουμε τι εννοουμε...μεγαλα παιδια ειμαστε (ελπιζω...)

Μονο η καμερα ειναι καλη ειπαμε...! Αυτο ειναι το μονο καλο στο S700 που σε μερικους, εμενα π.χ., δε με ενδιαφερει. Γιατι θελω οι φωτογραγιες μου να ειναι σε τετοιο μεγεθος, ωστε να μπορω να τις στειλω σε φιλους μου που δεν εχουν MMC καρτα στο κινητο τους. Η φωτογραφια 1ΜΡ ειναι σχεδον 500ΚΒ...Πιανει αχρηστο χωρο στο τηλεφωνο γιατι οταν την βλεπεις σε μια μικρη οθονη του κινητου, δεν εχει διαφορα η 0.5ΜΡ με την 1ΜΡ! Εκτος αν εισαι φωτογραφος!

Γιαυτο λοιπον λεω οτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι αχρηστη η καμερα 1ΜΡ!

Η προοδος στα κινητα δεν ειναι η καμερα παιδια! Ειναι το ποσα πολλα πραγματα μπορεις να κανεις με ενα τηλεφωνο...κοινως, οι λειτουργιες του!

Να κοιτας το email σου, να ανοιγεις exceloφιλα, word documents, powerpoint presentation, acrobat reader files, faxes κλπ...τιποτα απο αυτα δε κανει το S700!

Αυτο λεω...οτι μονο μια καμερα εχει καλη, και δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για αυτο!

Τωρα αν πιστευετε οτι η προοδος και η τεχνολογια στα κινητα ειναι αν απο ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ να βγαζει φωτογραφιες με αναληση 5ΜΡ...τι να πω...

Για σενα λοιπον solaris το email δεν ειναι σημαντικο...ειναι η καμερα! Ε, για μενα ειναι...αυτο λεω!

Ο καθενας με τις αναγκες του! Αμα λαχει...βαζω και προγραμματακι στο 6260 μου, τωρα που το θυμηθικα, και εχω και GPS!

H NOKIA μαλλον ειδε οτι ειναι αχρηστη τοσο δυνατη καμερα για ενα κινητο...τι να σου πω; Καλυτερα για μενα γιατι θα ετρωγε αχρηστο χωρο στο τηλεφωνο και στη μνημη, με αποτελεσμα να ρυθμιζα παντα χαμηλοτερη αναλυση, οποτε στη τελικη θα ηταν αχρηστη η 1ΜΡ καμερα...και κατ’ επεκταση το S700!

Kαι μη μου λετε γιατι γραφω εδω...επειδη γραφω σε αυτο το thread πριν απο εσας...

Μπορεί να έχουμε δημοκρατία-αυτό μας έχει φάει τελικά-και να μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει εδώ μέσα αλλά η πλειοψηφία των επισκεπτών του forum θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συσκευή και όχι κοκορομαχίες και επίδειξη του ποιός είναι ο πιο "έξυπνος" εδώ μέσα.Τελειώνετε λοιπόν με τις βλακείς σας,συνεχίστε με pm η συναντηθείτε και λύστε τις διαφορές και συγκρίνετε τα τηλεφωνάκια που έχετε αγοράσει και αφήστε εμάς τους υπολοίπους να διαβάζουμε αυτά για τα οποία μπαίνουμε στο forum. :mad:

Υ.Γ. το post αυτό δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο αποδέκτη αλλά ΟΛΟΥΣ όσους μας πρήζουν τόσες μέρες τώρα.

Υ.Γ. sorry για το off topic.

ρε φιλε kinitomanis εισαι οντως κομπλεξικος.

εδω περα συζηταμε για το κινητο μας, εσενα δεν ειναι καν κινητο σου, οποτε τι στο καλο θες εδω μεσα?

απλα να θαβεις την αγορα μας?

τι μας ενδιαφερει αν θεωρεις τη καμερα μειον?

τι μας ενδιαφερει που δε σου αρεσει το κινητο??

εμεις το πηραμε και σεβασου το αυτο

ειναι κορυφη κινητο,(αληθεια ποσες μετοχες της ΝΟΚΙΑ εχεις και την υποστηριζεις ετσι?) ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,οποτε εισαι ατοπος.

ασε τα παιδιαρισματα και τα "εχω καλυτερο κινητο" κλπ κλπ.

εισαι εκνευριστικα αφελης για την ηλικια σου

σορρυ για το off topic αλλα δεν αντεχα

Sta logia mou erxesai "kinitomanis"

Apla esu prospatheis na vgaleis to S700 mapa sumfwna me ta dika sou kritiria kai anages apo ena kinhto....

Tha epanalavw gia mia akoma fora ( mias thn prwth den nomizw na to epiases )

TO S700 einai MULTIMEDIA thlefwno den einai smartphone

Den mporeis na sugrineis duo pragmata pou den EXOUN skopo na prosferoun ta idia pragmata. Ta series 60 gia na milisw ligo pio genika einai FADASTIKA thlefwna EAN theleis na fwrtoneis tou kosmou ta pragmata apo efarmoges.... (opou apo tis 1000 pou uparxoun aksizoun oi 10)

Ean apo thn alh theleis ena kinhto KAI tautoxrona mia multimedia suskeuh me camera kai mp3 player... perneis ena S700 pou authn thn stigmi einai oti kalutero... kai apo thema cameras, othonis ktl

Gia auto as mhn sugrinoume ASXETA pragmata metaksi tous....Ean den mporeis na to katalaveis auto egw den mporw na kanw tipota parapanw.

Telos ean i NOKIA thewrouse thn mpixel camera AXRHSTH tote giati exei IDI 2 kinhta me 1 mpixel kai etoimazete na vgalei kai alo ena to dekemvrio me 1.3mpixel??????????????????

Epishs mias kai i fwtografia einai to adikeimeno mou ... ean eixes liiiiiiigo mualo kai skeftosouna stoixiodos tha ikseres pws ena kinhto me 1.3mpixel camera exei polu kalutero fako kai vgazei POLU kaluteres photografies 320x240 kai 640x480 apo ena alo kinhto pou h VGA analush einai to megisto.

Pisteuw pws ama to 6260 eixe 1.3mpixel camera authn thn stigmi tha kauxiosouna kai den tha kathosouna na les auta...

Epidh omws mesw internet eimaste oloi isxurognomones kai den uparxei periptwsh na stamatisoume ean den poume tin teleutaia leksh emeis... se afinw na dwseis ena teleutaio sxoliasmo epanw sto thema kai meta na swpasoume oloi mas gia to kalo tou forum kai gia ekeinous pou den ftaine se tipota na diavazoune tis dikies mas vlakies.

Filika

Solaris

Σε σενα αναφερομαι;; Ξερεις κανενα να του μιλανε, και να μη μιλαει πισω;

Εσυ καταλαβες οτι λεω οτι εχω καλυτερο κινητο; Ειδες να το παραδεχομαι ανοιχτα;

Συνεχιζω μια κουβεντα με καποια συγκεκριμενα ατομα, και εσενα δε νομιζω να σε αφορα!

Το θεμα δεν ειναι μεταξυ εσενα και μενα, ειναι μεταξυ εμενα, του solaris και του ventris!

Τα off-topic αρχισαν πολυ πριν!

Οταν μου μιλανε...εχω μαθει να μιλαω πισω!

Καθρα ειπα πριν οτι καθενας οριζει οτι ειναι καλο για αυτο στο δικο του τηλεφωνο...επιλεγει και αγοραζει!

Για μενα κομπλεξισμος ειναι να ψωνιζετε καποιος με ενα κινητο μονο και μονο επειδη ειναι ακριβο...και αυτη ηταν η κουβεντα καποια post πριν...και ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!

ΤΕΛΟΣ!

"Να κοιτας το email σου, να ανοιγεις exceloφιλα, word documents, powerpoint presentation, acrobat reader files, faxes κλπ...τιποτα απο αυτα δε κανει το S700!"

ναι γιατι ειναι ενα κινητο απλα

"Ο καθενας εχει τις αναγκες του!"

αυτο αναιρει το απο πανω εδω γιατι δε δεχεται οτι εγω οχ δεν εχω αναγκη να κοιταω excel/word/powerpoint αρχεια κλπ κλπ

"Η NOKIA μαλλον ειδε οτι ειναι αχρηστη τοσο δυνατη καμερα για ενα κινητο...τι να σου πω; Καλυτερα για μενα γιατι θα ετρωγε αχρηστο χωρο στο τηλεφωνο και στη μνημη, με αποτελεσμα να ρυθμιζα παντα χαμηλοτερη αναλυση, οποτε στη τελικη θα ηταν αχρηστη η 1ΜΡ καμερα...και κατ’ επεκταση το S700! "

????

Πρωτον μαλλον απλα δεν εχει τη τεχνογνωσια για αμεση μαζικη παραγωγη, αλλιως μαλλον θα την εβαζε, βλακες ειναι?

Δευτερον η μνημη του S700 ειναι μια χαρα, 32ΜΒ+memory stick, δεν εχει γεμισει ακομα.

Έλεος πια...!!! :mad:

Για πόσο ακόμα θα υπάρχουν off topic posts και κοκορομαχίες...μιλάμε για ένα THΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!!

Eκτός κι αν μερικοί από εσάς το μόνο πρόβλημα που έχετε στη ζωή είναι τι κινητό θα πάρετε...!!

Είναι η τρίτη παρατήρηση που κάνω και πραγματικά δε μπορούμε να είμαστε 24/24 μέσα στο φόρουμ για να το παίζουμε χωροφύλακες!

Από εδώ και πέρα κάθε off topic post θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας κι ακόμη περισσότερο που ακούσατε τις 2 προηγούμενες παρατηρήσεις του Mythozz κι εμού! :|

129026.png?1640591734

Παιδία Να ρωτήσω κάτι το S-700 έχει πλαστικό καπάκι που μπαίνει στο κάτω μέρος (εκεί που φορτώνει)? Νομίζω ότι το έχασα? Μπορώ να το αγοράσω από κάπου?

hello to all of you guys!!!

simera parigillato kinito apo giannena kai aurio tha mou to steiloune me courrier.. elpizw na min apogoiteutw giati o ''kinitomanis'' me evale se skepseis apogoiteusis......

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

diabasa merika topic kai tha po kai ego tin gnomi mou ontas palios xristis POLON ericsson tilefonon !!

Piga me ton patera mou na doume kinito kai molis eidame to S700 to eroteutikame amesos ... !! To kinito to exo idi paragilei !! To brika eukairia meso enos stelexous ktl tis cosmote ktl ktl !! Tha prepei na po pos to kinito einai akribo ... NAI SIMFONO... !!

Yparxoun omos kai epixirimaties opos diabasa oi opoioi apla den tous endiaferei kai toso to xrima sto kinito oso na tous aresei kai na kanoun auta pou theloun oi idioi !!

Ara lipon an me anabathmiseis prosfores ktl to kinito sou stixizei telika giro sta 200 euro tote mallon simferei na to pareis opos kai to ekana!

Apo ekei kai pera diabasa tosa topic kai den brika OUSIASTIKES leptomeries gia to kinito!!

Apla an mporei kapios na mou dieukrinisei ... telika exei radiofono to tilefono? Kai poso antexei i mpataria tou?peripou 3 meres?opos diladi ola ta teleutaia ericsson?

euxaristo poli :)

kai radiofwno exei kai mp3 exei kai 35 mb mnimi exei kai epipleon mnimi pernei mesw memory stick duo kai 1.3 mp einai kai poso krataei i mpataria............den xerw.......aurio tha to parw!!!!!!

@Georgel : To kapaki katw einai skliro lastixo kai einai enswmatomeno me to kinhto gia na to xaseis tha prepei kapoios na to travikse me dunamh

@Aesop : O kinitomanis mesa sta polla polla den eipe pws to kinhto den einai kalo... apla eipe pws den tou prosferei auta pou thelei o idios apo ena kinhto kai etsi agorase ena Smartphone. To kinhto einai apsogo kai exei oti pio teleutaio apo multimedia dunatothtes

H mpataria pou rwtas krataei 3 meres me POLU xrhsh.. ara 4-5 xwris idiaiterh xrhsh tha ta pianei sigoura... kai skepsou pws den to exw fortisei panw apo 5 fores gia na peis pws exei parei i mpataria ta forte tis.

@Brandon : To kinhto exei

1. Radio

2. Mp3 Player

3. 1.3mp camera me 8x zoom (to mono me 8x) + flash

4. Othoni TFT 262.000 xrwmata kai analush 320x240 pou thn fernei sthn TOP of the Top ths kathgorias tou

5. Exei 32Mb enswmatomenh dynamic mnhmh kai mesa sto kouti exei kai mia memory stick duo 32mb dwro . Ara sunolo exeis 64mb

6. Paizei Mp3 ws ringtones

7. Mporeis na valeis Animated Gif gia background

8. H memory stick einai hot-swap ...diladi mporeis na vgaleis tin karta kai na thn ksana valeis xwris na kliseis to kinhto opws sta NOKIA me tis MMC kartes.

9. Ypostirizei JAVA 2.0 me 3D engine

10. Polu veltiomeno menu me dunatothta na ftiaxneis fakelous PADOU kai na omadopoieis ta arxeia sou

11. Travaei Video me unlimited xrono OSO THELEIS DILADI kai OSH MNHMH EXEIS FREE

12 kai klasika mhn ksexname tin parousia Bluetooth kai IRDA

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (17 Νοέ. 2004 , 17:42)

@Brandon : To kinhto exei

3. 1.3mp camera me 8x zoom (to mono me 8x) + flash

5. Exei 32Mb enswmatomenh dynamic mnhmh kai mesa sto kouti exei kai mia memory stick duo 32mb dwro . Ara sunolo exeis 64mb

8. H memory stick einai hot-swap ...diladi mporeis na vgaleis tin karta kai na thn ksana valeis xwris na kliseis to kinhto opws sta NOKIA me tis MMC kartes.

9. Ypostirizei JAVA 2.0 me 3D engine

Απλα πληροφοριακα το 8Χ ζουμ δεν μου λεει τιποτα γιατι δεν προκειται για τιποτα αλλο απο ενα crop και resize στα 1,3mp πραγμα που γινεται χαλαρα στο pc με καλυτερα αποτελεσματα.

Μην ξεχνας οτι αν ζουμαρεις μια φωτογραφια και την βγαλεις(με αποτελεσμα μιας χαλια ποιοτικα φωτογραφιας) δεν θα μπορεις να το αλλαξεις.Ετσι ειναι καλυτερο να βγαζεις μια εικονα χωρις ζουμ και αν χρειαστει κατι τετοιο να το κανεις απλα στο PC.

Ψηφιακο ζουμ=καθολου ζουμ. ;)

Η μνημη δεν ειναι δυναμικη, γιατι ο τηλεφωνικος καταλογος δεν ειναι περιορισμενος απο την μνημη αλλα εχει οριο 510 αριθμων.

Επισης ξεχνας να αναφερεις οτι το Memory Stick Duo σε περιοριζει στα 128mb και εχει πολλα αλλα αρνητικα. ;)

Nexus 4 & iPad mini

solaris se euxaristo poli file!! To post sou itan oti akribos ithela na akouso apo kapion !! Na 'sai kala :)

btw:me ola auta mipos prepei na to paro ego giati na mporesei o father na ta xiristei ola auta ligo diskolo to blepo !! Ego epembeno sta eeprom ton kiniton kai o pateras mou to mono pou xerei einai na pezei tin pasietza!! Den einai amartia na tou to doso ? :D :D

Den pirazei ! se ligi ora tha paralabo to k700 kai eimai ipereuxaristimenos !exei ola auta pou thelo :)

Se mia bdomada tha paro to kinito S700 kai tha sas po kai ego tis apopseis mou !! An kai den nomizo na exo kamia arnitiki ,panta i ericsson me bgazei asproprosopo alla leme tora :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (17 Νοέ. 2004 , 19:53)

Απλα πληροφοριακα το 8Χ ζουμ δεν μου λεει τιποτα γιατι δεν προκειται για τιποτα αλλο απο ενα crop και resize στα 1,3mp πραγμα που γινεται χαλαρα στο pc με καλυτερα αποτελεσματα.

Μην ξεχνας οτι αν ζουμαρεις μια φωτογραφια και την βγαλεις(με αποτελεσμα μιας χαλια ποιοτικα φωτογραφιας) δεν θα μπορεις να το αλλαξεις.Ετσι ειναι καλυτερο να βγαζεις μια εικονα χωρις ζουμ και αν χρειαστει κατι τετοιο να το κανεις απλα στο PC.

Ψηφιακο ζουμ=καθολου ζουμ. ;)

Η μνημη δεν ειναι δυναμικη, γιατι ο τηλεφωνικος καταλογος δεν ειναι περιορισμενος απο την μνημη αλλα εχει οριο 510 αριθμων.

Επισης ξεχνας να αναφερεις οτι το Memory Stick Duo σε περιοριζει στα 128mb και εχει πολλα αλλα αρνητικα. ;)

To kserw file mou pws to psufiako zoom einai mpakalistikos tropos... kai oti einai kalutera na to kaneis me to Photoshop i kapoio alo programa... Ala den einai oloi oi xrhstes kinhtwn ikanoi na to kanoune auto... Sun tou oti ama theleis na exeis mia fwtografia monaxa mesa sto kinhto sou giati na mpeis sthn diadikasia na thn metafereis gia epeksergasia ston upologisth.

Anyway ...egw apla eipa poies einai oi dunatothtes tou kinhtou kai oxi ti einai kalutero... Apla ta anefera gia na parei mia idea o xrhsths.

Oso afora tin mnhmh .... 128mb + 32 pou exei to kinhto pisteuw pws einai arketa..

H mnhmh einai DYNAMIC ektos apo ton katalogo.... Oi mnhmes pou den einai dynamic exoun ksexoristh mnhmh gia ta JAVA kai ksexoristh mnhmh gia eikones kai hxous.

Se ola ta ala i mnhmh einai DYNAMIC

Oso gia provlimata tis Memory stick duo .............. oi MMC kartes exoun polla perisotera.

Παιδια χαιρετε, θελω βοηθεια με κατι σας παρακαλω αν μπρωρειτε να μου πειτε τι να κανω. Πρωτα απο ολα θελω να αναφερω πως εχω ενα καμμενο πιχελ. Το εχει κανις αλλος? ειναι μια μπλε κουκιδα και μου σπαι τα νευρα. Το παω στον γερμανο, μου λενε 20 μερες οσπου το παρω πισω. Το περνω στιν σονυ σερβισ και μου λενε 10 μερες θα το παρω πισω. Ρε γ@μ... μολις το αγοραςα και τορα πρεπει να φτιακτει? Το αγορασα απο το πλαισιο, και συνεχως μου λενε να το παρω στιν Σονυ. Λιπον τι προτεινετε να κανω??? Μ@λακ#@!σ γινονται τωρα και θελω τιν βοηθεια σας. Ευχαριστω.

Κατα τα αλλα,το κινητο μου ειναι καταπληκτικο!!!!. Απλα φανταζομαι πως ειμαι ο μοναδικος με ενα καμμενο πιχελ??? πως γινεται αφτο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dpapa (18 Νοέ. 2004 , 10:07)

Παιδια χαιρετε, θελω βοηθεια με κατι σας παρακαλω αν μπρωρειτε να μου πειτε τι να κανω. Πρωτα απο ολα θελω να αναφερω πως εχω ενα καμμενο πιχελ. Το εχει κανις αλλος? ειναι μια μπλε κουκιδα και μου σπαι τα νευρα. Το παω στον γερμανο, μου λενε 20 μερες οσπου το παρω πισω. Το περνω στιν σονυ σερβισ και μου λενε 10 μερες θα το παρω πισω. Ρε γ@μ... μολις το αγοραςα και τορα πρεπει να φτιακτει? Το αγορασα απο το πλαισιο, και συνεχως μου λενε να το παρω στιν Σονυ. Λιπον τι προτεινετε να κανω??? Μ@λακ#@!σ γινονται τωρα και θελω τιν βοηθεια σας. Ευχαριστω.

Κατα τα αλλα,το κινητο μου ειναι καταπληκτικο!!!!. Απλα φανταζομαι πως ειμαι ο μοναδικος με ενα καμμενο πιχελ??? πως γινεται αφτο.

Οι tft οθονες εχουν ενα ποσοστο με καμμενα pixel δεν ειναι κατι σπανιο απλα επεσε σε σενα να εισαι ο ατυχος.Δεν μου εχει τυχει σε κινητο αλλα η οθονη που ειχα μεχρι χθες ειχε κι αυτη απο την αρχη ενα καμμενο pixel.Λογικα θα μπορουσαν να σου το αντικαταστησουν επειδη το πηρες τωρα,παντως προτιμησε να το στειλεις στην sonyericsson και οχι στον Γερμανο.

re paidia 2 ervtiseis... i fwtografies tou ti megethos exoun?? tha mporw na tis steilw se sharp GX25???

to bluetooth kai oi uperithres tha einai xekleidwtes k an oxi tha mporw na tis xekleidwsw? tha to parw apo to germano me sundesi vodafon...

• The title was changed to Sony Ericsson S700i