Jump to content

bergyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    731
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bergyr

  1. Μην ξεχνάτε και την επαρχία παιδιά.Εγώ π.χ. από Σπάρτη θέλω 20-25€ στο 9volto και καμιά 15€ για το courier σύνολο 30-35€ η αναβάθμιση συν τις μέρες χωρίς το κινητό, οπότε davinci και πάλι davinci. :)
  2. Σιγά να μην περιμένω το κανονικό.Μενού ταχύτατο!!!Ζήτω το davinci!!! :yahoo: :up: :kill:
  3. Στο davinci ανέβηκε η R1L002 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  4. Βρε παιδιά πηγαίνεται στα μηνύματα, ρυθμίσεις και ξετσεκάρετε την ένδειξη unicode όταν απαιτείται.
  5. Καμιά πληροφορία για το πότε θα ανέβει το ελληνικό πακέτο;
  6. Τι γίνεται βρε παιδιά.Δηλαδή τώρα αν το ξαναφλασάρουμε θα έχουμε ελληνικά;Και γιατί ενώ κατεβάσαμε πακέτο που δεν έχει ελληνικά, έστω και στο stantard abc βγάζει ελληνικούς χαρακτήρες;
  7. Το σύντομα σημαίνει ημέρες ή μήνες; :)
  8. Στον client που κατεβάσαμε στο "διάβασμα" της CDA έγραφε:laungauge variant name:ΕΜΕΑ_1, τώρα αυτήν κατεβάζω αν μου βγάλει τίποτα αραβικά καήκαμε.
  9. Φίλε μου, ξέρεις αν μπορείς τώρα νακάνεις on line update κανονικό.
  10. Μενού ελληνικό έχει;Γράψε βήμα-βήμα τις ενέργιες
  11. Πώς τα κατάφερες, εμένα δεν μου καταβάζει τα αρχεία.Τελικά ελληνικά ή όχι;
  12. Αυτή που θα φλασάρουν έχει ελληνικά ή όχι.Μετά μπορείς να κάνεις οn line update από το επίσημο;
  13. Βρε παιδιά έλεος ποια είναι ακριβώς η διεύθυνση και ποια αναζήτηση κάνουμε εκεί;
  14. Ποια είναι η διέυθυνση και εκεί γιατί ακριβώς ψάχνουμε;
  15. Πού είναι αυτό, μπήκα στην ιστοσελίδα που λες, αλλά δεν ξέρω για ποιο πράγμα να ψάξω.HELP
  16. Φίλε ταξιδιώτη άστο το κινητό όπως είναι, μια χαρά τα πάει και άρχές Ιουλίου όταν με το καλό κυκλοφορήσει, παίρνουμε και το κανονικό. :)
  17. ;όχι να το κάνουμε normal που χάνουμε και την εγγύηση 24 μηνών, αλλά αναβάθμιση πάλι σε vd live, αλλά με καινούριο firmware.
  18. Εντάξει έχεις δίκιο είναι υπερβολικό, αλλά έχω μωρέ κάτι ωραίες ατάκες του Βέγγου, για αυτό.Το λογότυπο της vd το κάτω μέρος είναι αυτοκόλλητο, βγαίνει και με το νύχι.Εγώ το έβγαλα και τουλάχιστον εξωτερικά δεν δείχνει για vd live.A! μήπως ξέρεις πού αναβαθμίζουμε τα vd live;Το πάμε σε ένα vd shop και το στέλνουν στα κέντρικα;Αν και φοβάμαι λίγο μήπως με καμιά αναβάθμιση κλειδώσουν και τα dm και δεν έχουμε mp3. :D
  19. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα εικνίδια της vd και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις update από το σπίτι.Μια παρατήρηση, όταν βάλεις ένα mp3 ως ήχο μηνύματος, αν είναι μεγαλύτερος από 15 δευτερόλεπτα δεν τον παίζει ολόκληρο, αλλά σταματάει στα 15 δευτ. :mad:
  20. Το πήρα vd live.Αν θέλει κανείς αναβάθμιση, από το σπίτι δεν μπορεί έτσι;Πού μπορεί να το πηγαίνει για αναβάθμιση;Εννοώ βγαίνουν ειδικές αναβαθμίσεις για τα vd live; και πού γίνονται;Κάποιος δεν είχε αναφέρει για on-line update σε vd-live.
  21. Αφού είναι όπω τα λέτε, μου το στέλνει από Αθήνα η αδερφή μου(ωραία εφεύρεση οι αδερφές :D ).Τώρα μπορεί κάποιος να μου γράψει αν έχει cd ε σουΐτα συγχρονισμού ή πρέπει να την κατεβάσω;Επίσης το πακέτο περιέχει usb καλώδιο;
  22. Εννοείς φίλε ταξιδιώτη ότι και το vd live παίζει mp3 ως ήχουσ κλήσης και μηνυμάτων; :wacko:
  23. Φίλε ταξιδιώτη τα mp3 δεν τα παίζει ως ήχους κλήσης ούτε με το drmpacager;
×
×
  • Create New...