Jump to content

ventris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ventris

  1. Παιδία ξέρει κανείς που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο?????????? ή να το φερνουν γρήγορα????????
  2. Προ φίλο kinitomani Πρέπει φίλε να κουβαλάς πολύ κόμπλεξ.Εδώ μπαίνουμε για να μάθουμε πράγματα γι΄αυτό που διαλέξαμε γιατί μας αρέσει (S 700).Εσύ μπορείς να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι αλλά αφού δεν σου αρέσει και ενώ καν δεν το έχεις δουλέψει το S 700 κρίνεις με προκατάληψη .Πήγαινε στην ΝΟΚΙΑ να γράφεις τις απόψεις σου για τα κινητά που διαθέτεις.Μην βγάζεις κόμπλεξ γιατί λόγω κόστους μπορεί να μην το αγόρασες.Το ένα βγήκε με τιμή 730 και το άλλο 430.Είναι διαφορά.
  3. 1)Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η πιο αξιόπιστη διεύθυνση στο ίντερνετ για παραγγελία αξεσουάρ καθώς επίσης αν από τις αναγραφόμενες τιμές υπάρχει επιβάρυνση σε μεταφορικά, φόρο, τελωνεία, κούριερ κ.λ.π. 2)ΗΒΗ 35 ή ΗΒΗ 65 και γιατί? 3)Προτείνετε ποια είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για το Ρ 900.
  4. 1)Ποια αξεσουάρ είναι χρήσιμα να τα αγοράσουμε για το Ρ 900 και από που?(κάρτα 128 ΜΒ-Ζελατίνα και τι άλλο?) 2)Η οθόνη αφής δουλεύει και με το χέρι και αν χαλάει αν την ακουμπάς με το χέρι? 3)Πως καθαρίζετε την οθόνη αφής? 4)Πως το έχετε με πορτάκι ή χωρίς και πως είναι καλύτερα και ποιο μορφο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και χρόνια πολλά_καλή χρονιά
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Εγκατέστησα το Camcoder στο Ρ900 και δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω.Μου γραφει δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?Επίσης αν ξέρει κανείς να μου πεί από που θα πάρω αξεσουάρ (Ζελατίνα-Μνήμη 128 κ.λ.π.) και αν η οθόνη αφής χαλάει αν πατάω με το δάκτυλο για λειτουργία αντί για την γραφίδα.
  6. Σήμερα το είδα και απογοητεύτηκα.Το ιδιο μέγεθος με τον φορητό υπολογιστή μου είναι.
  7. οχι και ομορφο το 6600.Είναι το πιο αχημο κινητό που κυκλοφαράει σαν βατραχάκι.
×
×
  • Create New...