chris8 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 @gerstavros2: δεν μου δείχνει τίποτα σχετικό με υπόλοιπο. Βέβαια πρόκειτε για vodafone cu. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 @gerstavros2: δεν μου δείχνει τίποτα σχετικό με υπόλοιπο. Βέβαια πρόκειτε για vodafone cu. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο πρώτα; Για καρτοκινητό δεν ισχύει η σελίδα, βλέπεις το υπόλοιπό σου από το site ή την εφαρμογή του cu ή του myvodafone. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 http://services.vodafone.gr/services/myvmb/ Το link λέει page not found... :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Το link λέει page not found... :confused::confused::confused: Δοκίμασε το myusage.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δοκίμασε το myusage.vodafone.gr Δεν βγάζω άκρη ούτε με αυτό. Λέει να κλείσω το wifi και να έχω ανοιχτή σύνδεση με δεδομένα. Το κάνω αλλά δεν μου δείχνει υπόλοιπο. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μετά που κλείνεις το WiFi τι σου βγαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τίποτα , κάνω ανανέωση και έχω την ίδια σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τίποτα , κάνω ανανέωση και έχω την ίδια σελίδα. για να βλέπεις μόνο το υπόλοιπο των πακέτων σου χωρίς την ημερομηνία λήξης τους μπες εδώ http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp αλλά με δεδομένα κινητού Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τίποτα , κάνω ανανέωση και έχω την ίδια σελίδα. Όταν έχεις το WiFi ανοιχτό σε βγάζει σε άλλο link. Πρέπει να ξαναγράψεις το myusage.vodafone.gr, όχι να κάνεις ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα σας,αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με το 4G που θα σας πω. Έχω κάνει σύνδεση για 4G (φοιτητικό) 4.96€ τα 5gb o μήνας(πιο πολύ για να μπορώ να κάνω upload παρά DL).Δεν έβαλα να πάρω το dongle,γιατί ήθελα μόνο την sim να την έχω στο tablet μέσα,ώστε να μην δεσμευτώ με 12μηνο συμβόλαιο αν πω να το διακόψω,όπως με ενημέρωσε η υπάλληλος. Αφού πήρα τηλ την εξυπηρέτηση πελατών της vodafone και μου είπανε τί ρυθμίσεις να κάνω μέσα από το tablet ώστε να λειτουργήσει η sim σε 4g,όλα καλά..Συνδέομαι κανονικά με 4G όλα μέλι γάλα,σήμα καμπάνα. Το θέμα είναι,ότι όταν επιλέγω να κάνω upload κάποιο βίντεο στο youtube ας πούμε ή μεγάλο αρχείο στο mega.nz και εκεί η γραμμή τα παίζει,λειτουργεί οκ τα πρώτα 5 λεπτά..και μετά αλλάζει η γραμμή σε 3G και μετά σε H+ ..μέχρι που γυρίσει σε Ε και μετά χάνει τελείως την γραμμή παρόλο που δείχνει Ε, και με πετάει εκτός σύνδεσης..Μέχρι που αν ανοίξω το wifi και σταματήσουν τα δεδομένα επανέρχεται τα 4g.Όμως δεν θέλω να κάνω upload με την σταθερή μου τοπική σύνδεση.Γιαυτό και έκανα την 4g σύνδεση για να χω μεγάλο upload speed rate. Είναι λογικό;Έχουν κάποια φραγή στο bandwidth του upload; Ξέρω ότι υπάρχει daily limit(νομίζω είναι 4gb που κάνει reset κάθε μέρα στις 04.00),αλλά δε το έφτασα καν τώρα.. Πχ ανεβάζω αρχείο 1.6GB και η γραμμή χάθηκε στα πρώτα 400mb.. Το άφησα να ανεβαίνει λίγο με το wifi και ξανά άνοιξα τα δεδομένα,ανέβασε για κάνα 10λεπτο με 4g και τώρα γύρισε σε H+ και μετά από λίγο σταμάτησε να ανεβάζει. Τί λύση υπάρχει; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το σήμα πως είναι στην περιοχή; Το tablet είναι και τηλέφωνο; Δεν έχει δυνατότητα κλειδώματος σε 4G; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) καμπάνα όλα είναι μες την Μυτιλήνη. ναι έχει. και στο τηλέφωνο έχω κανονικό σήμα 4g και στο tablet.(vodafone και στα δυο) Δεν είναι θέμα κάλυψης.Όπως είπα στο download δεν έχει κανένα θέμα η γραμμή. το tablet δεν δέχεται/κάνει κλήσεις,μόνο sms στέλνει και δέχεται. lenovo A10-70L Edited November 18, 2016 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Σύνταγμα πριν από λίγη ώρα. Server Hyperhosting. Με αυτόν της Vodafone τα ίδια έως και χειρότερα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 καμπάνα όλα είναι μες την Μυτιλήνη. ναι έχει. και στο τηλέφωνο έχω κανονικό σήμα 4g και στο tablet.(vodafone και στα δυο) Δεν είναι θέμα κάλυψης.Όπως είπα στο download δεν έχει κανένα θέμα η γραμμή. το tablet δεν δέχεται/κάνει κλήσεις,μόνο sms στέλνει και δέχεται. lenovo A10-70L Πιο πολύ για πρόβλημα του tablet μου μοιάζει. Αν έχεις 4G κινητό, δοκίμασε εκεί την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) http://www.speedtest.net/android/2639358753.pnghttp://www.speedtest.net/my-result/a/2639358753http://www.speedtest.net/my-result/a/2639358753 Η+ Vodafone. Ορεινη Ναξος. Edited February 19, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) καλημέρα είναι δυνατόν να είναι το upload μεγαλύτερο τού download δείτε εδώ εκτός του δεύτερου πού είναι με 3g [ATTACH]66499[/ATTACH] Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited February 20, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 καλημέρα είναι δυνατόν να είναι το upload μεγαλύτερο τού download δείτε εδώ εκτός του δεύτερου πού είναι με 3g [ATTACH]66499[/ATTACH] Sent from my LG-H960 using Tapatalk Το έχω δει κι εγώ αυτό. Αλλά δε συμβαίνει μόνο με Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Το έχω δει κι εγώ αυτό. Αλλά δε συμβαίνει μόνο με Vodafone. σάν νά έχουνε κόφτη στο download παράξενο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 σάν νά έχουνε κόφτη στο download παράξενο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Καθόλου, απλά έχει πολύ μεγάλη κίνηση ο σταθμός. Κι η κίνηση είναι στο download Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καθόλου, απλά έχει πολύ μεγάλη κίνηση ο σταθμός. Κι η κίνηση είναι στο download φίλε μου έχει παρουσιαστεί τώρα τελευταία .... αυτό δεν το χε ούτε το καλοκαίρι με τους τουρίστες στο φουλ τώρα στο καταχείμωνο είμαστε εμείς και εμείς.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καθόλου, απλά έχει πολύ μεγάλη κίνηση ο σταθμός. Κι η κίνηση είναι στο download Ίσως φταίει η ρύθμιση του σταθμού. Έχει αυξημένη κίνηση, αλλά δεν κόβει το upload, για να ανέβει λίγο το download... Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπω 25/27 down/up, αλλά και 40/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 φίλε μου έχει παρουσιαστεί τώρα τελευταία .... αυτό δεν το χε ούτε το καλοκαίρι με τους τουρίστες στο φουλ τώρα στο καταχείμωνο είμαστε εμείς και εμείς.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk κάποια βλάβη τότε Ίσως φταίει η ρύθμιση του σταθμού. Έχει αυξημένη κίνηση, αλλά δεν κόβει το upload, για να ανέβει λίγο το download... Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπω 25/27 down/up, αλλά και 40/5. Μα δεν είναι σε ξεχωριστό εύρος συχνοτήτων up και down; Μου χει συμβεί πάντως και σε περιοχή με χαμηλό σήμα. Έπιανα οριακά σήμα και το download ήταν 0.0x ενώ το upload πάνω από 1Mbps Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 κάποια βλάβη τότε επικοινώνησα με ένα τεχνικό τους χθές έκανε κάποιες ρυθμίσεις χθές αλλά τζιφος Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ίσως φταίει η ρύθμιση του σταθμού. Έχει αυξημένη κίνηση, αλλά δεν κόβει το upload, για να ανέβει λίγο το download... Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπω 25/27 down/up, αλλά και 40/5. Δεν είναι shared το upload με το download. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δεν είναι shared το upload με το download. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο Εντάξει, γράψτε λάθος. Νόμιζα ότι χρησιμοποιούν το ίδιο bandwidth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts