Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
Σε Microsoft lumia 640 δεν μπορώ να λάβω MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".; Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω;

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
ακριβώς αυτό ήμουν έτοιμος να το γράψω αλλα μετά το είδα από σένα την μια κόβει το voip δεν ξερω εαν γίνετε και τώρα παλιότερα το έκανε! την αλλη συμπιέζει τα δεδομένα δεν είναι λογικές αυτές στην τελική δικά σας είναι τα mb αν δεν μπορετέ τα χρησιμοποιήστε σωστά δώρον άδωρον τι να τα κανεις τοτε... ποτε δεν την συμπάθησα την vodafone για πολλούς λόγους δίκιο είχα ορίστε και άλλη λόγοι να μην κάνω ποτε προς vodafone

το ότι έχει διαφορα σημαίνει ότι έχει συμπίεση δεδομένων αλλιώς θα έπρεπε να είναι το ίδιο ακριβώς όπως είναι στο wifi

Η voda έχει πολλά σπαστικά δυστυχώς. Όπως και το πολύ αργό 3g σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Προφανώς για αυτό κάνει και όλες τις ανάλογες τεχνικές. Δεν το έχω ψάξει το θέμα με τις συμπιέσεις αλλά είναι ενδιαφέρον.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλησπερα.

Εχω το HUWAEI 6plus , και προσπαθω να αλλαξω απο το μενου ¨προτινωμενος τυπος δικτυου¨ , την επλογη , 2G only σε 4G/3G/2G auto.

Μεχρι εκει ολα καλα. Βρισκω το σωστο μενου , αλλαζω την ρυθμιση αλλα τελικα η ρυθμιση δεν αποθηκευεται και συνεχιζει σε 2G only.

Επομενως εχω αργο ιντερνετ και τα νευρα μου ειναι σπαραλια.

Σιγουρα καποια ρυθμιση μου ξεφευγει που τελικα θα μου επιτρεψει να επιλεξω την επιλογη 4G/3G/2G auto , και αυτη να αποθηκευτει.

Aνακεφαλαιωνοντας και συνοψιζοντας , με αφηνει να αλλαξω την ρυθμιση αλλα μολις φυγω απο το μενου , το κινητο χανει την ρυθμιση και με γυρναει στα 2G.

Προφανως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω αλλα δε μπρορω να βρω τιποτα , και ψαχνω και στο ιντερνετ αλλα παλι τιποτα.

Σημερα θα παω απο την VODAFONE σε καταστημα που εχει λεει εξειδικευμενο προσωπικο για ιντερνετ μπας και μου πουν τιποτα αλλιως μετα πρεπει να παω απο την arvato....

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ.

Edited by BROKER
ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ .....ΠΑΕΙ....ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

Καλησπερα.

Εχω το HUWAEI 6plus , και προσπαθω να αλλαξω απο το μενου ¨προτινωμενος τυπος δικτυου¨ , την επλογη , 2G only σε 4G/3G/2G auto.

Μεχρι εκει ολα καλα. Βρισκω το σωστο μενου , αλλαζω την ρυθμιση αλλα τελικα η ρυθμιση δεν αποθηκευεται και συνεχιζει σε 2G only.

Επομενως εχω αργο ιντερνετ και τα νευρα μου ειναι σπαραλια.

Σιγουρα καποια ρυθμιση μου ξεφευγει που τελικα θα μου επιτρεψει να επιλεξω την επιλογη 4G/3G/2G auto , και αυτη να αποθηκευτει.

Aνακεφαλαιωνοντας και συνοψιζοντας , με αφηνει να αλλαξω την ρυθμιση αλλα μολις φυγω απο το μενου , το κινητο χανει την ρυθμιση και με γυρναει στα 2G.

Προφανως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω αλλα δε μπρορω να βρω τιποτα , και ψαχνω και στο ιντερνετ αλλα παλι τιποτα.

Σημερα θα παω απο την VODAFONE σε καταστημα που εχει λεει εξειδικευμενο προσωπικο για ιντερνετ μπας και μου πουν τιποτα αλλιως μετα πρεπει να παω απο την arvato....

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ.

ειναι dual sim ? η δευτερη θεση sim δεν ειναι για 4G

Eιναι dual ναι....!!! Ειναι στην σωστη θεση που δινει 4G. Το εχω ελεχξει.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι και αλλιώς Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος η μια θέση παίρνει μόνο sim και η άλλη μόνο sd το οποίο αλήθεια δεν το καταλαβαίνω . Ότι και να κάνω δεν μπαίνει sim σε αλλη θέση δεν κλεινει η θυρα δεν γινεται.

Eιναι dual ναι....!!! Ειναι στην σωστη θεση που δινει 4G. Το εχω ελεχξει.

ποιο emui εχεις φιλε? ειχες πρωτα 4G και τωρα δεν εχεις? νομιζω να ειναι θεμα καρτας vodafone, θελει αλλαγη ,εκτος και αν εχεις περασει beta emui και σου δημιουργει προβληματα

edit επισης πες μου ποιο μοντελο honor εχεις μηπως και δεν εχει τις συχνοτητες 4G Ελλαδος, αν και λιγο δυσκολο αυτο ,ειναι εκδοση για Ευρωπη η οχι?

Edited by dimtz

EMUI 3.0.

HONOR 6 PLUS ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ PE-TL00M.

Θεμα δικτυακο δεν νομιζω οτι ειναι γιατι αν βαλω την ιδια sim σε αλλο κινητο , συγκεκριμενα σε samsung S4 δουλευει κανονικα και μου δινει 3G και 4G κανονικα.

Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το κινητο εχει αγοραστει απο φυσικο καταστημα στην Κινα.

4g σε αυτο το κινητο δεν ειχα ποτε , αν βαλω την sim σε αλλη συσκευη δουλευει κανονικα.Επισης οποιαδηποτε αλλη SIM βαλω στο ιδιο κινητο λαμβανει μονο 2G

Edited by BROKER

με μια γρηγορη ματια που εριξα βλεπω οτι το κινητο σου PE-TL00M δεν υποστηριζει ελληνικες συχνοτητες 4G ,δηλαδη την 800-1800-2100 ,δυστυχως , μπορει να κανω και λαθος, ρωτα λιγο στο νημα της συσκευης σου. Edited by dimtz

οΚ! Καταλαβα. Και να φανταστω αυτο δεν διορθωνεται με καποιο τροπο;

Ευχαριστω παρα πολυ. Ναι θα απευθυνθω και στο αλλο forum.

οΚ! Καταλαβα. Και να φανταστω αυτο δεν διορθωνεται με καποιο τροπο;

Ευχαριστω παρα πολυ. Ναι θα απευθυνθω και στο αλλο forum.

οχι δε διορθωνετε αυτο, αγοραζεις αλλο η μενεις χωρις 4G

με μια γρηγορη ματια που εριξα βλεπω οτι το κινητο σου PE-TL00M δεν υποστηριζει ελληνικες συχνοτητες 4G ,δηλαδη την 800-1800-2100 ,δυστυχως , μπορει να κανω και λαθος, ρωτα λιγο στο νημα της συσκευης σου.

αν αληθεύουν τα specs του συγκεκριμένου variant TL00M φίλε μου (GSM900, GSM1800, GSM1900, TD-SCDMA2000, TD-SCDMA1900, TD-LTE2600 (B38), TD-LTE2300 (B40), TD-LTE1900 (B39) )

τότε δεν έχεις ούτε 3G στην Ελλάδα, εδώ παίζει UMTS 900/1800/2100, το SCDMA που έχεις είναι για Κίνα Μαλαισία κτλ :cry:

Το κινητο ειναι αγορασμενο απο κινα,αρα οντως εχετε δικαιο.

Ισχυει οτι δεν εχω ουτε 3G.

ΑΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ

Το κινητο ειναι αγορασμενο απο κινα,αρα οντως εχετε δικαιο.

Ισχυει οτι δεν εχω ουτε 3G.

ΑΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ

τιποτα φιλε................., το οτι ειναι το κινητο αγορασμενο απο Κινα δε λεει κατι, αν δεις στο vickmall εχει το κινητο σου που κανει για τα Ευρωπαικα δικτυα ,αρα πριν αγορασεις κατι ξανα απο Κινα να ελεγχεις τις μπαντες που εκπεμπει, σχεδον ολα τα μοντελα βγαινουν και για Ευρωπαικα δικτυα αλλα και για Αμερικη-Κινα ,για μενα καλα ειναι να το πουλησεις στο ebay (ολο και καποιος κινεζος θα το παρει) μιας και εδω Ελλαδα δε θα το χρειαστει καποιος

Ετσι θα γίνει φίλε μου για ebay με βλέπω και εμενα.

Ευχαριστώ και πάλι γιατί δεν εβγαζα άκρη και θα το ταϊζα στον αδερφο μου που μου το έφερε.

Ευχαριστώ indeed.

• 2 weeks later...
Ναι ρε παιδιά. Πειραιά και Κολωνό δεν έχω δει πουθενά 4G+ ++
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

εχει στο συνταγμα, γκαζι, καπου προς μεγαρο

τι συσκευη εχεις και υποστηριζει 4g+ ; διοτι απο οσο ξερω ειναι πανακριβες οι 4g+ συσκευες!.

καλησπερα μια ερωτηση-ειχα ενα σαμσουνκ γκαλαξι σ5(εχω συνδεση βονταφον)και θυμαμαι τις πρωτες βδομαδες χωρις να κανω κατι εγω μου ρθε ενα μυνημα οτι αυτοματα περασα σε 4g

πλεον εχω ενα tab s 8αρι lte,αυτο δουλευει σε 3g η 4g??μυνημα δεν μου χει ξαναερθει

πρεπει να ενημερωσω εγω στην βονταφον για αλλαγη??

• 3 weeks later...
Καλησπέρα!Το πρόγραμμα για mobile internet φοιτητών έχει πολιτική ορθής χρήσης ανα μέρα?Αν ναι πόσο?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα!Το πρόγραμμα για mobile internet φοιτητών έχει πολιτική ορθής χρήσης ανα μέρα?Αν ναι πόσο?

Όχι, το φοιτητικό VMB (και νομίζω όλα τα VMB) δεν έχουν το όριο πολιτικής χρήσης των 300-500Mb που έχουν τα καρτοκινητά

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης