junglist Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δεν πωλείται στην Ελλάδα κλειδωμένο τηλέφωνο/τάμπλετ/στικάκι/mobile hotspot εδώ και πολλά χρόνια. Είναι θέμα ρυθμίσεων. Τότε γιατί δεν παίζει το παραπάνω; Από αυτά που λέει για κλείδωμα μου κάνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 πολύ απλά δεν χρησιμοποιεί το πρόγραμμα της Vodafone . Ότι και να γράφει , από την στιγμή που το πρόγραμμα της VODAFONE του λέει ότι δεν υποστηρίζεται η κάρτα , δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν α) Η SIM δεν είναι Vodafone β) το πρόγραμμα δεν είναι της Vodafone. Τα στικάκια δεν μιλάνε , τα προγράμματα μιλάνε. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι στην Ελλάδα δεν πωλούνται κλειδωμένες συσκευές κινητής ή στικάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πιο στικάκι τηξς cosmote έχεις; Εμένα δουλευει έτσι το Ε3131Α HUAWEI Της ZTE έχω το MF110. Το πρόγραμμα που είχε το site της vodafone που μου είπες να μπω κατέβασα. Επίσης, είναι δυνατόν να πάω σε κατάστημα vodafone και να μου δώσουν άσχετη sim? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Της ZTE έχω το MF110. Το πρόγραμμα που είχε το site της vodafone που μου είπες να μπω κατέβασα. Επίσης, είναι δυνατόν να πάω σε κατάστημα vodafone και να μου δώσουν άσχετη sim? Έχεις απεγκαταστήσει τον dialer της Cosmote; μπορεί να προλαβαίνει και να κλειδώνει το serial port. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έχεις απεγκαταστήσει τον dialer της Cosmote; μπορεί να προλαβαίνει και να κλειδώνει το serial port. Με το που βάζω το στικάκι μου ζητάει πιν. Βάζω το πιν κ αμέσως σχεδον μου βγάζει ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την κάρτα σιμ. Μπαίνω στο μενού ρυθμίσεις να βάλω της vodafone που με αφήνει, internet, 3g και τα σχετικά αλλά μετά πατώντας σε όλα ΟΚ και γυρνώντας πίσω στο interface του zte μου λέει πάλι για την κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πρέπει να κλείσεις το πρόγραμμα της Cosmote πριν ανοίξεις το πρόγραμμα της vodafone Επίσης βάλε δήμο sim σε ένα κινητό και αφαίρεσε το πιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πρέπει να κλείσεις το πρόγραμμα της Cosmote πριν ανοίξεις το πρόγραμμα της vodafone Επίσης βάλε δήμο sim σε ένα κινητό και αφαίρεσε το πιν Τίποτα απολύτως. Με κανέναν τρόπο. Τις ρυθμίσεις για τη vodafone τις έχουμε κάπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Τίποτα απολύτως. Με κανέναν τρόπο. Τις ρυθμίσεις για τη vodafone τις έχουμε κάπου? Αν είσαι με συμβόλαιο mobile broadband το APN είναι internet Αν είσαι με κάρτο-ίντερνετ είναι web.session Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν είσαι με συμβόλαιο mobile broadband το APN είναι internet Αν είσαι με κάρτο-ίντερνετ είναι web.session Μπήκα και στη cosmote κατέβασα τους τελευταίους drivers για το στικάκι και πάλι τίποτα. Η sim δεν αναγνωρίζεται. Βάζω εκεί που πρέπει το apn στις ρυθμίσεις και με το που γυρνάω στο interface τσουπ πάλι η κάρτα sim δεν αναγνωρίζεται. Οκ απελπίστηκα... πφφφ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κάνε απεγκατάσταση το πρόγραμμα της Cosmote . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Τα κατάφερα!!! Δεν ξέρω αν βοήθησε βέβαια η κατάργηση του cosmote on the go αλλά σημασία έχει ότι δούλεψε. ΖΤΕ join air λέγεται (connection manager) Κατέβασα αυτό http://modemfiles.blogspot.gr/2013/09/download-zte-mf632-connection-manager_5838.html άνοιξα τις ρυθμίσεις και έβαλα APN internet και dial number *99# "save" "apply" "ok" "close" και όλα κομπλέ. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που προσπάθησαν να βοηθήσουν. ΥΓ Η εφαρμογή της vodafone δεν δούλεψε. Έψαξα να βρω τρόπο να περάσω dial number αλλά δεν βρήκα. Edited September 3, 2014 by xrhstos1974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα από Vodafone για προσφορά 1 gb ίντερνετ καλώντας 1252 και 0 έως 7/9. Οταν το κάνω αυτο μου λέει λανθασμένη επιλογή. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μόνο εγώ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Στείλε Ν στο 1252 (CU) η κάλεσε 1252 (καρτοκινητό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Στείλε Ν στο 1252 (CU) η κάλεσε 1252 (καρτοκινητό ) Αυτό λέω καλω 1252 πατάω 0 και μου βγάζει λανθασμένη επιλογή. Έστειλα και Ν στο 1252 και μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έχει ηδη ενεργοποιηθεί . Τωρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Edited September 7, 2014 by chrismasgr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σχετικά με την προσφορά 1gb για 15 ημέρες, θα μας έρθει κάποιο sms όταν (είναι να) λήξει? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μόνο στο 80% θα πάρεις μήνυμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σχετικά με την προσφορά 1gb για 15 ημέρες, θα μας έρθει κάποιο sms όταν (είναι να) λήξει? καλησπέρα έγω που την είχα ενεργοποιήσει την προσφορά κατα αρχάς δεν μπορούσα να δώ πόσα υπολοιπόμενα mb έχω , μόλις έληξε η προσφορά μου ήρθε μύνημα ότι έληξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σχετικά με την προσφορά 1gb για 15 ημέρες, θα μας έρθει κάποιο sms όταν (είναι να) λήξει? Θα πάρεις κ όταν φτάσεις τα 200Mb Κ όταν λήξουν, θα σε ενημερώνει ότι θα συνεχίσει η κατανάλωση από το πακέτο που έχεις ή θα σε χρεώσει 1€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γειά σας.Είμαι πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone αλλά λόγω της μη ικανοποιητικής κάλυψης σε internet τόσο 3G όσο και 4G σκέφτομαι την αλλαγή παρόχου. Συγκεκριμένα κινούμενος με τα μέσα μεταφοράς και παρόλο που είμαι κάτοχος τελευταίας γενιάς κινητού ( Galaxy S5 ) δεν είμαι ικανοποιημένος απο την σύνδεση του internet η οποία κόβεται σε πολά σημεία.Για παράδειγμα επειδή εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην διαδρομή απο Νερατζιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο με τον Προαστιακό κόβεται σίγουρα πέντε με έξι φορές σε συγκεκριμένα πάντα σημεία.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κινούμαι με τον ΗΣΑΠ πρός το κέντρο της Αθήνας.Θα ήθελα να ξέρω απο σας που είστε επίσης συνδρομητές της Vodafone άν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και γενικά άν είστε ικανοποιημένοι απο την κάλυψη mobile internet της εταιρείας.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Διάβασε εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γειά σας.Είμαι πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone αλλά λόγω της μη ικανοποιητικής κάλυψης σε internet τόσο 3G όσο και 4G σκέφτομαι την αλλαγή παρόχου. Συγκεκριμένα κινούμενος με τα μέσα μεταφοράς και παρόλο που είμαι κάτοχος τελευταίας γενιάς κινητού ( Galaxy S5 ) δεν είμαι ικανοποιημένος απο την σύνδεση του internet η οποία κόβεται σε πολά σημεία.Για παράδειγμα επειδή εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην διαδρομή απο Νερατζιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο με τον Προαστιακό κόβεται σίγουρα πέντε με έξι φορές σε συγκεκριμένα πάντα σημεία.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κινούμαι με τον ΗΣΑΠ πρός το κέντρο της Αθήνας.Θα ήθελα να ξέρω απο σας που είστε επίσης συνδρομητές της Vodafone άν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και γενικά άν είστε ικανοποιημένοι απο την κάλυψη mobile internet της εταιρείας.:confused: Για τα παραπάνω δεν ξέρει κανείς να απαντήσει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γειά σας.Είμαι πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone αλλά λόγω της μη ικανοποιητικής κάλυψης σε internet τόσο 3G όσο και 4G σκέφτομαι την αλλαγή παρόχου. Συγκεκριμένα κινούμενος με τα μέσα μεταφοράς και παρόλο που είμαι κάτοχος τελευταίας γενιάς κινητού ( Galaxy S5 ) δεν είμαι ικανοποιημένος απο την σύνδεση του internet η οποία κόβεται σε πολά σημεία.Για παράδειγμα επειδή εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην διαδρομή απο Νερατζιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο με τον Προαστιακό κόβεται σίγουρα πέντε με έξι φορές σε συγκεκριμένα πάντα σημεία.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κινούμαι με τον ΗΣΑΠ πρός το κέντρο της Αθήνας.Θα ήθελα να ξέρω απο σας που είστε επίσης συνδρομητές της Vodafone άν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και γενικά άν είστε ικανοποιημένοι απο την κάλυψη mobile internet της εταιρείας.:confused: Εμένα μου κόβεται και η φωνή σε κάποιο σημείο. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τα data. Σε πολλά σημεία της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, έχω μόνο 2g και δεν εννοώ σε υπόγεια. Στην εποχή μας που προωθούν το LTE, το 3g θα έπρεπε να λειτουργεί σχεδόν παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 παιδιά μηπως τα παραλέτε; εγω αργολιδα και με έχει αρχοντα με H & H+ :D Εχω και δευτερη κάρτα της q στο τηλ. εδω που ειμαι δεν ξανακάνω το λάθος να έχω τα data σε q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σαφώς και δεν συγκρίνεται με Wind / Q, αλλά είναι στάσιμη σε πολλά θέματα τον τελευταίο καιρό, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο θέμα με τις αναφορές προβλημάτων κάλυψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ε οχι και στασιμη... Τρέχει το spirng project... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts