Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πωλείται στην Ελλάδα κλειδωμένο τηλέφωνο/τάμπλετ/στικάκι/mobile hotspot εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι θέμα ρυθμίσεων.

Τότε γιατί δεν παίζει το παραπάνω;

Από αυτά που λέει για κλείδωμα μου κάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

πολύ απλά δεν χρησιμοποιεί το πρόγραμμα της Vodafone .

Ότι και να γράφει , από την στιγμή που το πρόγραμμα της VODAFONE του λέει ότι δεν υποστηρίζεται η κάρτα , δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν

α) Η SIM δεν είναι Vodafone

β) το πρόγραμμα δεν είναι της Vodafone.

Τα στικάκια δεν μιλάνε , τα προγράμματα μιλάνε.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι στην Ελλάδα δεν πωλούνται κλειδωμένες συσκευές κινητής ή στικάκια

Πιο στικάκι τηξς cosmote έχεις;

Εμένα δουλευει έτσι το Ε3131Α HUAWEI

Της ZTE έχω το MF110.

Το πρόγραμμα που είχε το site της vodafone που μου είπες να μπω κατέβασα.

Επίσης, είναι δυνατόν να πάω σε κατάστημα vodafone και να μου δώσουν άσχετη sim?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Της ZTE έχω το MF110.

Το πρόγραμμα που είχε το site της vodafone που μου είπες να μπω κατέβασα.

Επίσης, είναι δυνατόν να πάω σε κατάστημα vodafone και να μου δώσουν άσχετη sim?

Έχεις απεγκαταστήσει τον dialer της Cosmote; μπορεί να προλαβαίνει και να κλειδώνει το serial port.

Έχεις απεγκαταστήσει τον dialer της Cosmote; μπορεί να προλαβαίνει και να κλειδώνει το serial port.

Με το που βάζω το στικάκι μου ζητάει πιν. Βάζω το πιν κ αμέσως σχεδον μου βγάζει ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την κάρτα σιμ. Μπαίνω στο μενού ρυθμίσεις να βάλω της vodafone που με αφήνει, internet, 3g και τα σχετικά αλλά μετά πατώντας σε όλα ΟΚ και γυρνώντας πίσω στο interface του zte μου λέει πάλι για την κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να κλείσεις το πρόγραμμα της Cosmote πριν ανοίξεις το πρόγραμμα της vodafone

Επίσης βάλε δήμο sim σε ένα κινητό και αφαίρεσε το πιν

Πρέπει να κλείσεις το πρόγραμμα της Cosmote πριν ανοίξεις το πρόγραμμα της vodafone

Επίσης βάλε δήμο sim σε ένα κινητό και αφαίρεσε το πιν

Τίποτα απολύτως. Με κανέναν τρόπο.

Τις ρυθμίσεις για τη vodafone τις έχουμε κάπου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τίποτα απολύτως. Με κανέναν τρόπο.

Τις ρυθμίσεις για τη vodafone τις έχουμε κάπου?

Αν είσαι με συμβόλαιο mobile broadband το APN είναι internet

Αν είσαι με κάρτο-ίντερνετ είναι web.session

Αν είσαι με συμβόλαιο mobile broadband το APN είναι internet

Αν είσαι με κάρτο-ίντερνετ είναι web.session

Μπήκα και στη cosmote κατέβασα τους τελευταίους drivers για το στικάκι και πάλι τίποτα. Η sim δεν αναγνωρίζεται. Βάζω εκεί που πρέπει το apn στις ρυθμίσεις και με το που γυρνάω στο interface τσουπ πάλι η κάρτα sim δεν αναγνωρίζεται.

Οκ απελπίστηκα... πφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα κατάφερα!!!

Δεν ξέρω αν βοήθησε βέβαια η κατάργηση του cosmote on the go αλλά σημασία έχει ότι δούλεψε.

ΖΤΕ join air λέγεται (connection manager)

Κατέβασα αυτό http://modemfiles.blogspot.gr/2013/09/download-zte-mf632-connection-manager_5838.html

άνοιξα τις ρυθμίσεις και έβαλα APN internet και dial number *99#

"save" "apply" "ok" "close" και όλα κομπλέ.

Να ευχαριστήσω τα παιδιά που προσπάθησαν να βοηθήσουν.

ΥΓ

Η εφαρμογή της vodafone δεν δούλεψε. Έψαξα να βρω τρόπο να περάσω dial number αλλά δεν βρήκα.

Edited by xrhstos1974
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα από Vodafone για προσφορά 1 gb ίντερνετ καλώντας 1252 και 0 έως 7/9. Οταν το κάνω αυτο μου λέει λανθασμένη επιλογή. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μόνο εγώ;
London for ever

Στείλε Ν στο 1252 (CU) η κάλεσε 1252 (καρτοκινητό )

Αυτό λέω καλω 1252 πατάω 0 και μου βγάζει λανθασμένη επιλογή.

Έστειλα και Ν στο 1252 και μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έχει ηδη ενεργοποιηθεί . Τωρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου

Edited by chrismasgr
London for ever

Σχετικά με την προσφορά 1gb για 15 ημέρες, θα μας έρθει κάποιο sms όταν (είναι να) λήξει?
The more things change, the more they stay the same...

Σχετικά με την προσφορά 1gb για 15 ημέρες, θα μας έρθει κάποιο sms όταν (είναι να) λήξει?

καλησπέρα έγω που την είχα ενεργοποιήσει την προσφορά κατα αρχάς δεν μπορούσα να δώ πόσα υπολοιπόμενα mb έχω , μόλις έληξε η προσφορά μου ήρθε μύνημα ότι έληξε.

Θα πάρεις κ όταν φτάσεις τα 200Mb Κ όταν λήξουν, θα σε ενημερώνει ότι θα συνεχίσει η κατανάλωση από το πακέτο που έχεις ή θα σε χρεώσει 1€

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Γειά σας.Είμαι πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone αλλά λόγω της μη ικανοποιητικής κάλυψης σε internet τόσο 3G όσο και 4G σκέφτομαι την αλλαγή παρόχου. Συγκεκριμένα κινούμενος με τα μέσα μεταφοράς και παρόλο που είμαι κάτοχος τελευταίας γενιάς κινητού ( Galaxy S5 ) δεν είμαι ικανοποιημένος απο την σύνδεση του internet η οποία κόβεται σε πολά σημεία.Για παράδειγμα επειδή εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην διαδρομή απο Νερατζιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο με τον Προαστιακό κόβεται σίγουρα πέντε με έξι φορές σε συγκεκριμένα πάντα σημεία.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κινούμαι με τον ΗΣΑΠ πρός το κέντρο της Αθήνας.Θα ήθελα να ξέρω απο σας που είστε επίσης συνδρομητές της Vodafone άν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και γενικά άν είστε ικανοποιημένοι απο την κάλυψη mobile internet της εταιρείας.:confused:

Διάβασε εδώ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Γειά σας.Είμαι πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone αλλά λόγω της μη ικανοποιητικής κάλυψης σε internet τόσο 3G όσο και 4G σκέφτομαι την αλλαγή παρόχου. Συγκεκριμένα κινούμενος με τα μέσα μεταφοράς και παρόλο που είμαι κάτοχος τελευταίας γενιάς κινητού ( Galaxy S5 ) δεν είμαι ικανοποιημένος απο την σύνδεση του internet η οποία κόβεται σε πολά σημεία.Για παράδειγμα επειδή εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην διαδρομή απο Νερατζιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο με τον Προαστιακό κόβεται σίγουρα πέντε με έξι φορές σε συγκεκριμένα πάντα σημεία.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κινούμαι με τον ΗΣΑΠ πρός το κέντρο της Αθήνας.Θα ήθελα να ξέρω απο σας που είστε επίσης συνδρομητές της Vodafone άν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και γενικά άν είστε ικανοποιημένοι απο την κάλυψη mobile internet της εταιρείας.:confused:

Για τα παραπάνω δεν ξέρει κανείς να απαντήσει;:worry:

Εμένα μου κόβεται και η φωνή σε κάποιο σημείο.

Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τα data. Σε πολλά σημεία της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, έχω μόνο 2g και δεν εννοώ σε υπόγεια.

Στην εποχή μας που προωθούν το LTE, το 3g θα έπρεπε να λειτουργεί σχεδόν παντού.

παιδιά μηπως τα παραλέτε;

εγω αργολιδα και με έχει αρχοντα με H & H+ :D

Εχω και δευτερη κάρτα της q στο τηλ. εδω που ειμαι δεν ξανακάνω το λάθος να έχω τα data σε q

Σαφώς και δεν συγκρίνεται με Wind / Q, αλλά είναι στάσιμη σε πολλά θέματα τον τελευταίο καιρό, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο θέμα με τις αναφορές προβλημάτων κάλυψης.