Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γμτ... αυτο δεν ήθελα.

καλά κάνω όλη την διαδικασία? είναι σωστά τα βήματα? Να κρατήσω τον φάκελο του Revolution 1.7 και να αλλάζω το data.img ή να κατεβάζω και ποιο κάτω που λεει πχ..

DOWNLOAD v. 4.3:

soon...

στην 4.2 είχε βάλει λινκ και κατέβασα εκείνο, εκεί έβαλα το data.img και πάλι δεν έγινε τίποτα..

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μήπως έκανες κάποια αλλάγη στο startup ???

μήπως άλλαξες τίποτα kernel και δεν θυμάσαι ???

φεύγω θα ρθω αργότερα , πάω να κατεβάσω ......

edit: εγώ πάντως Χρήστο και οι υπόλοιποι beta testers επειδή διατηρώ και παλιότερες roms στην κάρτα μου αυτές με τον h7.6 & h7.7 τρέχουν ποιό γρήγορα

στις εναλλαγές των μενού κλπ

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Σε πειραματικές Roms λογικό είναι να ανεβάζει κάθε τρείς και λίγο καθώς θέλει να διορθώνει bugs και να είναι και up to date.

Απο κεί και πέρα είναι στο χέρι μας αν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία η οποία κακά τα ψέμματα είναι λίγο κουραστική.

Προσωπικά δεν σκοπεύω να αλλάξω τις roms της υπογραφής μου αν δεν κρίνω οτι υπάρχει σοβαρός λόγος για αλλαγή.

μήπως έκανες κάποια αλλάγη στο startup ???

μήπως άλλαξες τίποτα kernel και δεν θυμάσαι ???

φεύγω θα ρθω αργότερα , πάω να κατεβάσω ......

Να συμπληρώσω σε αυτά που λες

μήπως άλλαξες ρομ ή ράδιο στα wm;

γμτ... αυτο δεν ήθελα.

καλά κάνω όλη την διαδικασία? είναι σωστά τα βήματα? Να κρατήσω τον φάκελο του Revolution 1.7 και να αλλάζω το data.img ή να κατεβάζω και ποιο κάτω που λεει πχ..

DOWNLOAD v. 4.3:

soon...

στην 4.2 είχε βάλει λινκ και κατέβασα εκείνο, εκεί έβαλα το data.img και πάλι δεν έγινε τίποτα..

Πρέπει να κατεβάσεις εκεί που λέει download v. 4.3. Tο data ουσιαστικά κάνει allocate του χώρου σε 512 ή 1024. Αν θές χώρο 1GB κατεβάζεις αυτό, και το βάζεις στο φάκελο android. Αν μετά βγάλει νέα ρομ π.χ. 4.4 κατεβάζεις την 4.4 και κρατάς το data που έχεις.

Edited by anastassis

1) Note 8

2) Note III

αν αλλάξω στην 4.2 το system.ext2 και το zimage

με αυτά της 4.3 θα έχω αυτούσια την 4.3 ?

χρειάζετε να κάνω κάτι άλλο ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

αν αλλάξω στην 4.2 το system.ext2 και το zimage

με αυτά της 4.3 θα έχω αυτούσια την 4.3 ?

χρειάζετε να κάνω κάτι άλλο ?

Λογικά θα είσαι εντάξει. Έτσι λένε οι οδηγίες. Αν και εγώ τα αλλάζω όλα πλην του data για να είμαι ακόμα πιο σίγουρος.

1) Note 8

2) Note III

Υποψιν εμενα μου εχει τυχει ηδη 2 φορες σε μεταβαση απο μια εκδοση σε νεοτερη , να μου γινεται corrupt το data.img με αποτελεσμα να μη μου τρεχει η νεα ρομ και να νομιζω οτι η ρομ φταιει (ενω κατοπιν διαπιστωσα οτι καμμια ρομ δεν ετρεχε με το συγκεκριμενο data.img)

Εκτοτε δεν χρησιμοποιω ποτε το ιδιο data.img , αλλα κανω backup με titanium και restore σε καινουριο data.img καθε φορα που αλλαζω ρομ

Edited by pittas

To titanium είναι must have εφαρμογή για αλλαγή build.Επαναφέρει σε άλλο build τα πάντα ακόμη και τα επίπεδα του angry birds :lol:

Eγω εβαλα την 4,2 σε μια νεα καρτα 2gb να δω το νεο sence αλλα εχω προβλημα σε αρκετα προγραμματα.Πχ στο market μολις πατησω να κατεβασω κατι σε μερικα δευτερα με πεταει εξω.και δεν κατεβαινει και τιποτα.Αν μπω απο τον dolfhin σε μια σελιδα μεσω του sosial network της htc μετα απο λιγο παλι με πεταει..Δεν χρεισιμοποιησα καποιο data image η επαναφορα αλλα καποιες δοκιμες απο παλιοτερο build desire hd μου της ειχε για να της κατεβασει...

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...

Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...

Κανείς; Ούτε ένας...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257&page=275

ξέρεις Σάββατο βράδυ κλπ , στο παραπάνω θα σε βοηθήσουν παιδιά που γνωρίζουν τα των cooked και ο ίδιος ο ioathe Γιάννης που τις δημιουργεί τις omega - απαντάει οπωσδήποτε , εδώ htc hd2 android development .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257&page=275

ξέρεις Σάββατο βράδυ κλπ , στο παραπάνω θα σε βοηθήσουν παιδιά που γνωρίζουν τα των cooked και ο ίδιος ο ioathe Γιάννης που τις δημιουργεί τις omega - απαντάει οπωσδήποτε , εδώ htc hd2 android development .

Ευχαριστώ πολύ. Πόσταρα και εκει...εχει κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω...;:(

Αν γράψεις στο market call record θα σου βγάλει κάποια αποτελέσματα.Το θέμα είναι ότι κανένα από όσα δοκίμασα (και δεν κράτησα),δεν ηχογραφούν αμφίδρομα χωρίς ανοιχτή ακρόαση

εβαλα και εγω αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817.ολα πηγαν καλα εκ πρωτης οψεως βλεπω το ιντερνετ πιο γρηγορο(βασικα πολυ πιο γρηγορο :grin:).μου συγχρονισε τις επαφες μου μεσω gmail με την μια αλλα επειδη εχω πανω απο 250 που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα δεν μου συγχρονισε τις υπολοιπες.δεν βλεπω στις ρυθμισεις του gmail να εχει εμφάνιση για πανω απο 250,κανενας ξερει κατι για αυτο?μηπως πρεπει να ανοιξω το μειλ μου στην δευτερη σελ και να το αφησω να ξανασυγχρονισει?

edit:ολα οκ με τον δευτερο συγχρονισμο

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Και γω έχω πάνω από 250 αλλά μου τις συγχρονίζει , κάνε μερικούς συγχρονισμούς ακόμα και μάλλον θα τις δεις , ρύθμηση δεν υπάρχει απ' ότι είδα...

Να σε ρωτήσω αν έχεις παρατηρήσει το εξής στον συγχρονισμό gmail. Αν ένα appointment έχει περιγραφή στα ελληνικά φτιαγμένο στα wm και να έχει επαναφερθεί μια φόρα με pimbackup στο gmail & android στο βγάζει κινέζικα ; (την περιγραφή πάντα)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Συγνωμη αλλα εχθες εκανα λαθος,αυτο το theme θελω να εγκαταστησω αλλα δε ξερω πως.αν μπορεις καποιος χριστιανος να με βοηθησει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728107

Καλημέρα.

1.Κάπου είχα ρυθμίσει να μην μένει η οθόνη αναμμένη όταν είναι συνδεμένο με το pc και τώρα θέλω να κάνω το αντίθετο και δεν μπορώ να βρω που γίνεται αυτή η ρύθμιση.

2.Μπορεί να διαφοροποιηθεί η ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος από την αρχική;

3.Τα εικονίδια των συντομεύσεων στην αρχική οθόνη μπορούν να γίνουν πιο μικρά ώστε να χωρούν περισσότερες συντομεύσεις;

4.Οι καρτέλες της αρχικής οθόνης μπορούν να γίνουν περισσότερες από 7;

5.Κάτι αντίστοιχο με το CookiesHomeTab;

6.Μπορούμε να έχουμε ΄παραπάνω από μία εκδόσεις στη κάρτα και να επιλλέγουμε με πια θα κάνουμε boot;

ΥΓ:έχω εγκαταστήσει εδώ και μία εβδομάδα την έκδοση Android και έχω πάθει πλάκα ειδικά με τη σταθερότητα.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Έγκατέστησα την 4.3 χθες βράδυ! Η μεταφορά του του data από την 4.1 στην νέα έκδοση 4.3 και η επανατοποθέτηση στην κάρτα, μου πήρε 15 λεπτά. Το άνοιγμα του τηλεφ. έγινε μέσα σε 2 λεπτά, αλλά η μπαταρία μου τελειώνει πολύ γρήγορα.....(διαρκεί, δεν διαρκεί μισή μέρα!!). Τι παίζει???? έχω την μαμα rom (τελευταία)!!!!

Πως μπορώ να βλέπω τις επαφές μου πρώτα με το επίθετο και μετά με το μικρό όνομά τους (τις επαφές μου τις που έχω περάσει από το outlook 10 με συγχρονισμό του κινητού μου και του HTC sense), μπορεί να με βοηθήσει κανείς?????? Τι πρέπει να κάνω?????

Edited by dikemon

Έγκατέστησα την 4.3 χθες βράδυ! Η μεταφορά του του data από την 4.1 στην νέα έκδοση 4.3 και η επανατοποθέτηση στην κάρτα μου πήρε 15 λεπτά.

Υποθέτω πως είχες την 4.1 και έκανες αναβάθμιση στην 4.3. Γιατί δεν άφηνες το data στον φάκελο android του κινητού σου και να έκανες αντικατάσταση τα υπόλοιπα. Εγώ έτσι κάνω και μου παίρνει 1 λεπτό όλη η διαδικασία αναβάθμισης.

1) Note 8

2) Note III

Το άνοιγμα του τηλεφ. έγινε μέσα σε 2 λεπτά, αλλά η μπαταρία μου τελειώνει πολύ γρήγορα.....(διαρκεί, δεν διαρκεί μισή μέρα!!). Τι παίζει???? έχω την μαμα rom (τελευταία)!!!!

Οι "HD" Roms είναι πιό ενεργοβόρες απο τις "Revolution".