Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ πότε η συσκευή μου έκανε τελευταία φορά επανεκκίνηση.

Εσύ αντιμετωπίζεις συχνά αυτό το πρόβλημα ?

Κάποιες φορές είμαι αυτόπτης μάρτυρας , (2-3 φορές την βδομαδα ; ) υπόψιν ότι το χρησιμοποιω σαν κύρια συσκευη άρα είναι φορτωμένο με εφαρμογές . Κάποιες φορές όμως συμβαίνει όταν είναι σε αναμονή (απλώς στατιστικά θα συμβαίνει και σε αναμονη , ειναι προς διερευνηση , γιαυτό μην κοιμάσαι εντελώς ήσυχος ) .

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιαυτό μην κοιμάσαι εντελώς ήσυχος ) .
Με αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 nativeSD, κοιμάμαι του καλού καιρού:lol:

Με αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 nativeSD, κοιμάμαι του καλού καιρού:lol:

Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι μόνο θέμα rom , roms που ξεκίνησαν καλά , συν το χρόνο άρχισαν τα παρατράγουδα ή λόγω εφαρμογών ή λόγω κάρτας ή λόγω μπαταρίας ( !; ) ή δεν "αρέσει στον Leo " . Το θέμα είναι πως αν συμβαίνει σε αναμονή εσυ δεν καταλαβαίνεις τίποτα αν δεν είσαι απο πάνω να κοιτάς την οθόνη . Θυμάμαι κάποια builds γρήγορα (paranoid πχ ) που με είχαν μουρλανει στα sods

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Γιώργο εγώ έχω το gsam battery monitor και ρυθμισμένο να μετράει απο την αρχή σε κάθε reboot.Αν γίνει reboot θα το καταλάβω.Πρακτικά κάποιες ρομ έχουν θέμα με τα reboot.Με την 4.3 που είμαι τώρα αλλά και με την pixeldroid που ήμουν πριν,δεν είχα και δεν έχω reboot και sod

Edit

Νέα cm10.2 --->android 4.3 απο τον tytung http://androidforum.tytung.com/nexushd2-jellybean-cm10-2-t78.html με διορθώσεις

Edited by bbbb

Εγώ με την pixeldroid έχω κάποια reboot κυρίως όταν το παραζορίζω και ζεσταίνεται.

Το χρησιμοποιώ όμως και εγώ σαν κύρια συσκευή και το έχω παραφορτωμένο.

Μήπως είναι καιρός να πάρω και εγώ μια κινεζιά? :)

Εγώ έβαλα πριν λίγο την v3.1 του tytung σε nativesd και ειμαι ικανοποιημένος απο το πως πάει.Το κινητό βέβαια δεν το έχω παραφορτώσει με προγράμματα αλλά μόνο με τα βασικά όπως opera,tapatalk,tunein,mx player,nova,igo,whatsapp,lmt launcher παίζει κανονικά και φυσικά χρησιμοποιώ greenify.Να πω ότι σε σχέση με την v3 παίζει κάποια βίντεο που δεν έπαιζε πριν αλλά το νέο youtube app συνεχίζει να μην παίζει.

Μήπως είναι καιρός να πάρω και εγώ μια κινεζιά? :)

Όσο ασχολείται με την συσκευή μας ο τεράστιος tytung δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να την αλλάξεις για κινέζικο, θα το βαρεθείς στον μήνα πάνω. με το HD2 χρόνο να έχεις να ασχολείσαι.

Τελικα Χρηστο με την pixeldroid v7 κραταει πολυ καλα η μπαταρια 3 μερες ανετα χωρις πολυ χρηση (εννοω αντε να σηκοσω να παρω κανενα τηλεφωνακι) με του tytoung την 4,3 πως παει απο μπαταρια?

Με μέτρια χρήση βγάζω 1,5 μέρα.Με την χρήση που λες μπορεί να φτάσει και τις 3 ημέρες

Όσο ασχολείται με την συσκευή μας ο τεράστιος tytung δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να την αλλάξεις για κινέζικο, θα το βαρεθείς στον μήνα πάνω. με το HD2 χρόνο να έχεις να ασχολείσαι.

Φίλε το θέμα αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση και δεν ειναι για όλους το ίδιο.Αν κάποιος δεν είναι σαν και εμάς να κοιτάει κάθε μέρα στα φόρουμ τι καινούριο βγήκε απο ρομ και θέλει μια συσκευή να κάνει άνετα την δουλειά του,να μην αλλάζει 3 μπαταρίες απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ, χωρίς να δώσει πολλά χρήματα και δεχόμενος να κάνει κάποιες παραχωρήσεις σε κάμερα και gps,ένα καλό κινέζικο των 100-120€ έναντι του hd2 ειναι μονόδρομος.Η διαφορά στην απόδοση ενός mtk6589 και 1gb ram συγκριτικά με το hd2 ειναι παραπάνω απο διπλάσια

Edited by bbbb

Τελικα Χρηστο με την pixeldroid v7 κραταει πολυ καλα η μπαταρια 3 μερες
Έπιασες το ρεκόρ ρε θηρίο:lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483738#post4483738

Καλημέρα bbbb!

Με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τα data μου (apps και λοιπά) από μία nativeSD ROM σε μια άλλη που έχω στην κάρτα;

Υπάρχει φαντάζομαι τρόπος.

Ευχαριστώ!

Titanium backup, θα πάρεις ότι χρειάζεσαι από την μια ρομ και με το ίδιο πρόγραμμα θα τα πας στην άλλη.

έχουν και το ίδιο όνομα αν δεν το αλλάξεις με ένα αρχείο που δίνει στην ενότητα q & a και έτσι βάζοντας την 4.3 χωρίς αυτή την αλλαγή θα σου αντικαταστήσει την 4.2 του tytung πάντα.Τώρα αν δουλέψει άψογα χωρίς περαιτέρω προβλήματα δε γνωρίζω.

Καλημέρα bbbb!

Με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τα data μου (apps και λοιπά) από μία nativeSD ROM σε μια άλλη που έχω στην κάρτα;

Υπάρχει φαντάζομαι τρόπος.

Ευχαριστώ!

Titanium backup, θα πάρεις ότι χρειάζεσαι από την μια ρομ και με το ίδιο πρόγραμμα θα τα πας στην άλλη.

Συμφωνώ αυτή είναι η καλύτερη λύση

Τελικα Χρηστο με την pixeldroid v7 κραταει πολυ καλα η μπαταρια 3 μερες ανετα χωρις πολυ χρηση (εννοω αντε να σηκοσω να παρω κανενα τηλεφωνακι) με του tytoung την 4,3 πως παει απο μπαταρια?

Με μέτρια χρήση βγάζω 1,5 μέρα.Με την χρήση που λες μπορεί να φτάσει και τις 3 ημέρες

3 μέρες δεν μου έχει κρατήσει ποτέ, με την χρήση που λέτε με το ζόρι 2. Εάν αρχίσω το σερφάρισμα δεν με βγάζει ούτε μια.

Αλήθεια το 3g πρέπει να την σκίζει την μπαταρία ε ?

Eννοείται ότι με σερφάρισμα και μάλιστα με 3g τρώει την μπαταρία.Η αυτονομία του ειναι με το ζόρι κοντά στις 3 ώρες ανοιχτή οθόνη με αυτόματη φωτεινότητα και σερφάρισμα ή παρακολούθηση βιντεο.Με τέτοια χρήση φυσικά και δε θα σου βγάλει όχι μόνο την ημέρα αλλά ούτε καν 10 ώρες.Αν τώρα ανοίγεις ελάχιστα την οθόνη και κάνεις λιγες κλήσεις και είσαι σε μέρος με καλό σήμα μπορεί να σου βγάλει και το 3ημερο Edited by bbbb

Κατάλαβα,

αλήθεια τώρα τελευταία τρώει κάτι κολλήματα.

Πολλές φορές όταν απαντάω σε κάποια κλήση δεν ακούω τίποτα ή ακούω να βουίζει και μου βγάζει ότι η υπηρεσία τηλέφωνο δεν αποκρίνεται.

Και δεν φτιάχνει παρά μόνο με επανεκκίνηση.

Έχω την εντύπωση ότι το ξεκκίνησε όταν έβαλα viber και whatsup (δεν τα χρησιμοποιούσα παλιότερα).

Να έχει καμιά σχέση με αυτό ή ίσως με το γεγονός ότι έτσι έχω το 3g συνεχώς ανοιχτό.

Whatsapp ειναι αθώο.Το πρόβλημα ειναι στο viber αλλά και σε άλλα παρόμοια προγράμματα.Σπαστικό bug απο την πρώτη ημέρα που μπήκε android στο hd2 και δεν έχει καταφέρει κανείς να λύσει 100% μέχρι σήμερα.Κάποιες gingerbread rom σε συνδυασμό με την έκδοση 2.1.3 του viber (που δε λειτουργεί σε ics και άνω) το έχουν λύσει εν μέρει αλλά και πάλι δε μπορείς να είσαι σίγουρος 100% οτι δε θα εμφανιστεί το bzzzz σε μια εισερχόμενη κλήση.Μόνη αξιόπιστη λύση για να το χρησιμοποιήσεις ειναι να πάρεις εσύ τηλέφωνο απο το viber και αμέσως μετά για να εισαι σίγουρος ότι δε θα χάσεις κλήση λόγω του bzzzz να κάνεις reboot και το viber να ειναι greenify ώστε να μην ανοιξει πάλι μετά το reboot. Edited by bbbb

Φλασαρα την 4,3 του tytung και δεν εχει το youtube περασμενο. Που μπορουμε να βρουμε την τελευταια εκδοση που δουλευει?

Φλασαρα την 4,3 του tytung και δεν εχει το youtube περασμενο. Που μπορουμε να βρουμε την τελευταια εκδοση που δουλευει?

αυτη ειναι η προτελευταια εκδοση που δουλευει κατεβασε την απο το λινκ

Edited by Mythozz

Βρηκα και την v4.5.17, ευχαριστώ!
αυτη δεν παιζει στο hd2 για αυτο σου ειπα για την προηγουμενη

Πάντως η συμβίωσή μου με την NexusHD2-JellyBean v2.5 ειναι εδώ και 2 μήνες πολλή ικανοποιητική με ελάχιστες φορές να βγάζει μαύρη οθόνη στην κλήση και με γρήγορο internet σε data kai wifi. Τώρα κάτι καθυστερήσεις που τρώει αρκετές φορές χωρίς όμως να κολλήσει είναι νομίζω φυσιολογικό όταν του έχεις και αρκετές εφαρμογές. Σε ελάχιστες ημέρες μπαίνω στον 5ο χρόνο χρήσης (σκληρής) του κινητού και από ότι:) βλέπω θα πάει μακρυά ακόμα η βαλίτσα σε συνδυασμό και με την τερατώδη αξιοπιστία που έχει όσο αφορά το HARDWARE. Σε λιγο θα δοκιμάσω την pixeldroid αλλά και την NexusHD2-JellyBean-CM10.2 V3.1 [Kernel: tytung_jellybean_r2] .....και συνεχίζουμε!!:D