Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως κατέληξα στην TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.5 [2.3.5]. Γρήγορη και σταθερή.

Κι εγω αυτη εβαλα, κι αν εξαιρεσω το λιγο battery drain και την χαμηλη ποιοτητα καμερας, τη βρισκω πολυ καλη

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

μιας και βάλατε και εσείς την ίδια ρομ,μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση που έγραψα 2 ποστ πιο πάνω σχετικά με την οθόνη;

μιας και βάλατε και εσείς την ίδια ρομ,μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση που έγραψα 2 ποστ πιο πάνω σχετικά με την οθόνη;

Πρέπει να αφήσω απλά την οθόνη αναμμένη για σαράντα λεπτά;

Έχω την 3.6.5

A sorry έχω T-Mobile

όχι.Απλά όταν θα έχεις φτάσει ή ξεπεράσει αυτά τα λεπτά χρήσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας πες μου τι ποσοστό γράφει.

όχι.Απλά όταν θα έχεις φτάσει ή ξεπεράσει αυτά τα λεπτά χρήσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας πες μου τι ποσοστό γράφει.

Μέρα απο σχεδόν 50 λεπτά συνεχούς χρήσης,internet, Tapatalk κλπ με ρύθμιση να μην σβήνει η οθόνη η χρήση είναι 74%. Ξεκίνησε με 79% και την τιμή την πήρα απο το battery widget.

Ολα καλά, να ανησυχώ για κάτι;

Για ρημ ακρίβεια, παίζει έως 76%

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν μπορω να πω πως ειμαι στην ιδια μοιρα... μετα απο 20' χρησης με internet, κι ενω ηταν 100% τωρα βρισκεται στο 82%. Πως ειναι για τα δεδομενα της rom; Συγκριτικα με το i4 μου που εχω συνηθισει, αυτο ειναι μεγαλη πτωση. Εξ ου και το battery drain που κανω λογο προηγουμενως

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εδώ και καμιά ώρα προσπαθώ να φλασάρω την Dorimanx cLK. Περνάω κανονικά το clk, το clockworkmod και μετά φλασάρω την rom. Κάνω reboot το κινητό, αναβοσβήνει 3 φορές πορτοκαλί το φωτάκι, μένει σταθερό πράσινο, δείχνει το animation και τέλος... Και μισή ώρα να το αφήσω θα συνεχίσει να δείχνει το animation και δεν θα μπουτάρει την rom. Το έχει ξανασυναντήσει αυτό κανείς;

Και η MAGLDR έκδοση της Dorimanx δεν μπούταρε με τίποτα. Τελικά έβαλα την cLK έκδοση της rom που είχα πριν, NDT GINGER v16.0 . Η Dorimanx μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και θέλω να την δοκιμάσω. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Ξέρει τι μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα και να μην μπουτάρει;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ειρήνη βάλε την Typhoon 3.6.3. Νομίζω ειναι καλύτερη απο άποψη μπαταρίας.

Δοκιμάζω τώρα την NexusHD2-Gingerbread_V3.0_NAND_(Android-2.3.5).

Πολή καλύ η mwakiousROM_0.15.1_MAGLDR_multi

Edited by kosmasgr

Λοιπόν... μου έχει παρουσιαστεί ένα πολύ περίεργο πρόβλημα...

Πριν ένα περίπου χρόνο, έβαλα μία NAND DFT ROM (v2.2).

Πολλές φορές δοκίμασα να αναβαθμίσω σε κάποια άλλη ROM, αλλά για κάποιο λόγο, το σύστημα κολλάει κατά το reboot στην νέα έκδοση με αποτέλεσμα να έχω κολλήσει στην 2.2. Σήμερα πχ. δοκίμασα την Desire HD 3.06.405.1, αλλά έκανε πάλι τα ίδια. Έκανα όλα τα βήματα, εγκατέστησα το ClockWorkMod Recovery, το σύστημα μου έβγαλε μήνυμα ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά και ξεκίνησα να κάνω reboot.

Αλλά, για μια ακόμη φορά, εμφανίστηκε η (νέα) αρχική οθόνη και.... αυτό. Έμεινε εκεί.:blink:

Η επαναφορά στην DFT έκδοση ευτυχώς που είναι απλή και το κινητό μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση.

Κάνω κάποιο βήμα λάθος; Μήπως θα έπρεπε να "καθαρίσω" εντελώς το κινητό, να εγκαταστήσω Windows Mobile και στην πορεία να τα κάνω όλα ξανά μανά από την αρχή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ θα πρότεινα ένα task29 και ξανά δοκιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγώ θα πρότεινα ένα task29 και ξανά δοκιμή.

Τώρα μπερδεύτηκα λίγο. Δηλαδή, να βάλω Windows Mobile επάνω, να τρέξω το Task29 και μετά ξανά μανά Android; Χμμμ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι. το τask29 φορμάρει μόνο ;) θα έχεις καθαρό κινητό για εγκατάσταση rom

Ναι μεν, αλλά το task29 θέλει σύνδεση active sync. Μήπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μεν, αλλά το task29 θέλει σύνδεση active sync. Μήπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά;:confused:

Γίνεται κι από bootloader. Άναψε το κινητό κρατώντας πατημένο το volume down και στην τρίχρωμη οθόνη σύνδεσε το usb με το pc.

Θα γυρίσει από serial σε usb και μπορείς να τρέξεις το task29.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Και η MAGLDR έκδοση της Dorimanx δεν μπούταρε με τίποτα. Τελικά έβαλα την cLK έκδοση της rom που είχα πριν, NDT GINGER v16.0 . Η Dorimanx μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και θέλω να την δοκιμάσω. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Ξέρει τι μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα και να μην μπουτάρει;

Δοκίμασα την magldr έκδοση με καθαρή εγκατάσταση και δε μπόρεσα να περάσω το wizard εγκατάστασης λόγω των δεκάδων force close που μου έβγαζε.

edit

Την ξανακατέβασα από το mirror2 και έπαιξε κανονικά

Edited by bbbb

Γίνεται κι από bootloader. Άναψε το κινητό κρατώντας πατημένο το volume down και στην τρίχρωμη οθόνη σύνδεσε το usb με το pc.

Θα γυρίσει από serial σε usb και μπορείς να τρέξεις το task29.

Α ναι, το κατάλαβα μετά και το έκανα. Πάλι δεν δούλεψε, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν θα μείνω σ'αυτό. Έβαλα δοκιμαστικά την NexusHD2, φαίνεται να παίζει καλά. Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από άποψη μπαταρίας ποια rom προτείνεται ? αν μπορείτε και ενα link. Επίσης κάποια εφαρμογή που να δείχνει τους κύκλους της μπαταρίας υπάρχει ? Οχι οι κλασσικές εφαρμογές που δείχνουν ποσοστό της μπαταρίας. Ευχαριστώ. Τώρα είμαι με Typhoon 3.6.3

προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία στην typhoon 3.6.5.Αρχίζω όμως και πιστεύω ότι ίσως υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο hd2,πιθανόν λόγω των διαφορετικών κατασκευαστών που είναι φτιαγμένα οθόνη (sharp το t-mobile,auo το eu) και nand μνήμη (samsung το t-mobile,hynix το eu)

Σε μένα η 3.6.5 ρουφούσε.Στην 3.6.3 σα να πάει πιο καλά. Ισως είναι στιγμή να αγοράσουμε και καινούρια μπαταρία.

καλησπερα σας!απο δευτερα εκτος απροοπτου θα ειμαι κατοχος ενος hd2...ελπιζω οτι θα ειναι ευκολη η μεταβαση σε android...τι λετε εσεις βαση της εμπειριας σας?
Vamos Aris

αν διαβάσεις με προσοχή από σήμερα εώς τη δευτέρα τις τελευταίες 10 σελίδες του παρόντος θέματος,τη δεύτερα που θα πάρεις το κινητό στα χέρια σου,θα έχεις βάλει android σε 5 λεπτά από την sd και σε 15 από την nand

προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία στην typhoon 3.6.5.Αρχίζω όμως και πιστεύω ότι ίσως υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο hd2,πιθανόν λόγω των διαφορετικών κατασκευαστών που είναι φτιαγμένα οθόνη (sharp το t-mobile,auo το eu) και nand μνήμη (samsung το t-mobile,hynix το eu)

Χρηστο το αμερικανακι εχεις; λογικα μ ενα 1gb ram δεν θα "τρεχει" και καλυτερα το λειτουργικο; οχι οτι το ειδα να λιγωνει το δικο μου μεχρι στιγμης, απλως απορια αρχαριου...

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

www.macspot.gr