Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αν αγοράσεις μια εφαρμογή απο το market γίνεται να την περάσεις και σε άλλη ρομ ή συσκευή; Γίνεται. Η εφαρμογή ακολουθεί τον gmail λογαριασμό σου ανεξαρτήτως rom ή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γίνεται. Η εφαρμογή ακολουθεί τον gmail λογαριασμό σου ανεξαρτήτως rom ή συσκευής. ωραιο αυτο μου αρεσε.... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ωραιο αυτο μου αρεσε.... Αυτά είναι τα καλά των σύγχρονων λειτουργικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ Edited May 6, 2011 by xpatmobile Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι, κυρίως του γνώστες, έχω ένα HD2 το οποίο κρατάω για συναισθηματικούς λόγους αλλά έχω ένα θέμα με όλες τις εκδόσεις android που έχω δοκιμάσει. Να πω εδώ ότι προτιμώ τις nand εκδόσεις και συγκεκριμένα όσες είναι για cLK, αλλά έχω δοκιμάσει και MAGLDR. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως όταν κάνω μια κλήση ή μου κάνουν σβήνει η οθόνη (λογικό θα μου πείτε) αλλά μετά δεν ανάβει ξανά. Δηλαδή είτε κλείσω εγώ είτε ο άλλος η οθόνη μένει σβηστεί και ανάβουν μόνο τα led των πλήκτρων. Βέβαια το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και αν είναι μέρα και το βγάλω στον ήλιο θα ανάψει πάλι αλλά αν είναι βράδυ.... Να πω εδώ ότι έχω βρει μια λύση σαν εναλλακτική αλλά δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη, δηλαδή αν το βάλω στο φορτιστή και το βγάλω τότε ανάβει η οθόνη. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν είναι πάντα εφικτό αυτό το κολπάκι. Για πείτε ρε παιδιά τώρα υπάρχει κάποιο κολπάκι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί λίγο που έψαξα στους xda δεν βρήκα κάποια απάντηση. Ευχαριστώ... καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ Νομίζω ότι αυτό το κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ με την μπαρα google search που....να βαλεις επανω και με το προγραμμα MultiLing Keyboard και Plugin Greek κανε τις ρυθμισεις και θα εχεις και ελληνικους χαρακτηρες και ελληνικο λεξικο στα μηνυματα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια, την 2.3.4 την πηρε το HD2? (ή εστω γνωριζουμε αν θα την παρει?) edit: απαντηθηκε το ερωτημα μου λιγες σελιδες πριν. Πότε πρόλαβαν και έβγαλαν σε SD την 2.3.4!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι, κυρίως του γνώστες, έχω ένα HD2 το οποίο κρατάω για συναισθηματικούς λόγους αλλά έχω ένα θέμα με όλες τις εκδόσεις android που έχω δοκιμάσει. Να πω εδώ ότι προτιμώ τις nand εκδόσεις και συγκεκριμένα όσες είναι για cLK, αλλά έχω δοκιμάσει και MAGLDR. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως όταν κάνω μια κλήση ή μου κάνουν σβήνει η οθόνη (λογικό θα μου πείτε) αλλά μετά δεν ανάβει ξανά. Δηλαδή είτε κλείσω εγώ είτε ο άλλος η οθόνη μένει σβηστεί και ανάβουν μόνο τα led των πλήκτρων. Βέβαια το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και αν είναι μέρα και το βγάλω στον ήλιο θα ανάψει πάλι αλλά αν είναι βράδυ.... Να πω εδώ ότι έχω βρει μια λύση σαν εναλλακτική αλλά δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη, δηλαδή αν το βάλω στο φορτιστή και το βγάλω τότε ανάβει η οθόνη. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν είναι πάντα εφικτό αυτό το κολπάκι. Για πείτε ρε παιδιά τώρα υπάρχει κάποιο κολπάκι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί λίγο που έψαξα στους xda δεν βρήκα κάποια απάντηση. Ευχαριστώ... Νομίζω ότι αυτό το κάνει. Δε ξέρω αν γίνεται κάτι λόγω clk.Με τον magldr όσες ρομ και αν δοκίμασα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δε ξέρω αν γίνεται κάτι λόγω clk.Με τον magldr όσες ρομ και αν δοκίμασα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Γι αυτό λέω ότι δοκίμασα και με magldr αλλά κάνει τα ίδια. Επίσης δοκίμασα να του περάσω και μια rom με WM 6.5 για να αποκλείσω την πιθανότητα να έχει πρόβλημα κάποιος αισθητήρας αλλά εκεί όλα δούλευαν ρολόι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ίσως λίγο γελοία η ερώτηση μου αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τις διαφορές μεταξύ MAGLDR και CLK Roms. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 ειναι ο τροπος που τις φλασαρεις,εγω τις βαζω με τον MAGLDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 παιδια εγω ειχα την ginger lp sense v19 του boyppc για τουλαχιστον 3 εβδομαδες οσπου παρουσιαστηκε ενα προβλημα,μου εβγαζε συχνα ενα μυνημα οτι η εφαρμογη του τηλεφωνου σταματησε να δουλευει και αν θελω να την κλεισω η να περιμενω,με επανεκηνηση το προβλημα διορθωνονταν αλλα μετα απο 1-2 μερες εμφανιζονταν παλι με αποτελεσμα να χανω κλησεις.Αναγκαστηκα να την βγαλω και να βαλω την τελευταια typhoon αλλα αρχισαν καποια αλλα προβληματα οπως με το wifi οπου ολα τα downloads μετα απο 1 λεπτο κοβονταν ενω ημουν κανονικα συνδεδεμενος με το rooter και δεν ειναι θεμα rooter το εχω τσεκαρει.Επισης κατα διαρκεια συνομηλιας μετα απο 5 λεπτα αρχιζε να ακουγεται ενας περιεργος θορυβος και να σταμαει η ακροαση με τον συνομηλητη οποτε το μονο που μπορουσα να κανω ηταν διακοπη της κλησης.Σας το λεω η ginger 2.3.4 εχει προβληματα,εγω αυτη την στιγμη εχω την typhoon 3.1.4 που ειναι η τελευταια με ginger 2.3.3 και με το νεοτερο kernel.Το μονο που δεν θελω ειναι να εμφανιστει παλι το μυνημα με την εφαρμογη του τηλεφωνου Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 @kollatos η ερωτήσεις μου είναι δύο: α. Σου το κάνει και στα wm; β. Του φοράς "ολόσωμη" θήκη (που κρύβει τον αισθητηρα... ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Eνας φιλος προσπαθησε να φλασαρει σε android....δεν μου ειπε λεπτομερειες...απο τοτε εχει black screen...τωρα τι κανουμε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Eνας φιλος προσπαθησε να φλασαρει σε android....δεν μου ειπε λεπτομερειες...απο τοτε εχει black screen...τωρα τι κανουμε? :) H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και τόσες πληροφορίες ούτως ώστε να υποψιαστούμε που βρίσκεται το πρόβλημα. Ωστόσο, ρώτησέ τον αν μπαίνει η συσκευή σε bootloader. Αν ναι να βάλει στην κάρτα μνήμης μια windows mobile rom και να την φλασάρει με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πρώτο post του thread του HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 @kollatos η ερωτήσεις μου είναι δύο: α. Σου το κάνει και στα wm; β. Του φοράς "ολόσωμη" θήκη (που κρύβει τον αισθητηρα... ) α. Όχι, εκεί παίζει μια χαρά. β. Επίσης όχι. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλημερα παιδια... για τα δικα μου γουστα, η βελτιστη λυση για να εχω και wm6.5 και android λεγεται .....darkstone superam :) ξερει κανεις απο σας που παρακολουθει τους xda πιο στενα, αν θα δουμε το πανέμορφο sense3.0 σε sd ή ram εκδοση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλημερα παιδια... για τα δικα μου γουστα, η βελτιστη λυση για να εχω και wm6.5 και android λεγεται .....darkstone superam :) ξερει κανεις απο σας που παρακολουθει τους xda πιο στενα, αν θα δουμε το πανέμορφο sense3.0 σε sd ή ram εκδοση ??? Sense 3.0 μου λιγο ως πολυ δυσκολο...Ακομη πολεμανε να βαλουν το sense 2.1 να δουλεψει σωστα... Ποτε δεν ξερεις αλλα μαλον οχι... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Sense 3.0 μου λιγο ως πολυ δυσκολο...Ακομη πολεμανε να βαλουν το sense 2.1 να δουλεψει σωστα... Ποτε δεν ξερεις αλλα μαλον οχι... Εδώ πάντως, κάνει αναφορά για Sence 3.0... Εγώ πάντως θα δοκιμάσω την Desire ROM με (2.3.3) από τον συγκεκριμένο τύπο, σήμερα το απόγευμα. Θα σας ενημερώσω σχετικά με το αποτέλεσμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εδώ πάντως, κάνει αναφορά για Sence 3.0... Εγώ πάντως θα δοκιμάσω την Desire ROM με (2.3.3) από τον συγκεκριμένο τύπο, σήμερα το απόγευμα. Θα σας ενημερώσω σχετικά με το αποτέλεσμα... Αυτή όμως είναι μια κουτσουρεμένη έκδοση του Sense 3.0. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εδώ πάντως, κάνει αναφορά για Sence 3.0... Εγώ πάντως θα δοκιμάσω την Desire ROM με (2.3.3) από τον συγκεκριμένο τύπο, σήμερα το απόγευμα. Θα σας ενημερώσω σχετικά με το αποτέλεσμα... O τυπος αυτος παντα στις Rom του εχει ενα περιεργο πραγμα που το ονομαζει sense.s !!!! που σιγουρα δεν ειναι sense 3.0. Εχει καποια widget απο το sense αλλα μονο sense δεν ειναι αυτο που εχει .... Στην εκδοση desire hd βασιζεται στο 1.84 και εχει το παλιο sense Ξαναλεω οτι πρωτα να δουμε μια ΡΟΜ με sense 2.1 να δουλευει σωστα ...και μετα βλεπουμε Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ξαναλεω οτι πρωτα να δουμε μια ΡΟΜ με sense 2.1 να δουλευει σωστα ...και μετα βλεπουμε Να δω πότε θα έρθει αυτή η μέρα. Δεν δουλεύω εγώ πάνω στις ρομ, αλλά το θεωρώ απαράδεχτο, τόσο καιρό να μην υπάρχει μια Sense ρομ, που να δουλεύει χωρίς προβλήματα στο ΗD2 (τουλάχιστον σε SD/RAM). Όπως επίσης το θεωρώ απαράδεχτο να μην βγαίνουν RAM based roms. Αφού το παλικάρι το είπε, ότι θα βοηθήσει όποιον θέλει να το φτιάξει. Όλους τους εκεί μέσα (στο θέμα του SD) τους νοιάζει πως θα φτιάξουν μία έκδοση που απλά θα ξεκινάει και θα δείχνει ωραία. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Eνας από τους καλύτερους κατά την γνώμη μου και όχι μόνο μάγειρες ο imilka έχει γράψει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε 100% σωστή ginger rom με 2.1 sense και ακόμη περισσότερο sense 3.0 λόγω του ότι δεν υπάρχουν για το hd2 σωστοί drivers γραφικών.Οι sense roms και ειδικά οι hd sense roms πάντα ήταν "δυσκίνητες" στο hd2 και δε βλέπω να αλλάζει αυτό.Πολλοί προσπάθησαν με την μέθοδο της super ram του darkstone να φτιάξουν sense roms αλλά κανένας δεν το κατάφερε.Ακόμη και ο ίδιος o darkstone πριν σταματήσει να ασχολείται,.έφτιαξε sense rom με την ίδια μέθοδο αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο επιτυχημένο όσο η απλή super ram.Για να δουλεύει σωστά με sense rom η μέθοδος ram θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 1gb ram για να μπορεί να φορτώνεται όλο το σύστημα εκεί κατά την εκκίνηση.Μια απλή aosp rom 2.2 είναι γύρω στα 100mb,τη στιγμή που μια sense full hd rom είναι 400mb οπότε είναι αδύνατο να φορτώνεται όλο το σύστημα στη ραμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Τελικά όσα πληκτρολόγια κι αν δοκίμασα, αυτό του Sense με έχει βολέψει περισσότερο. Επειδή όμως δεν θέλω να χρησιμοποιώ Sense Rom υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω εγκατάσταση σαν .apk; Υπάρχει κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Τελικά όσα πληκτρολόγια κι αν δοκίμασα, αυτό του Sense με έχει βολέψει περισσότερο. Επειδή όμως δεν θέλω να χρησιμοποιώ Sense Rom υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω εγκατάσταση σαν .apk; Υπάρχει κάπου; HTC_ime mod Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts