cocous Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Οχι πρεπει να το κοιταξεις εσυ. Αλλα δεν θελει και παρα πολυ αφου γινει πρασινο το λαμπακι νομιζω κανα δεκαλεπτο. Οχι φιλε δεν καταλαβες καλα δεν κολλαει τελειως φορτίζει κανονικα απλως αμα πας να το ανοιξεις τοτε κολλαει . Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις το καλώδιο , να βγαλεις και να βαλεις την μπαταρια και μετα να το ανοιξεις κανονικα. να σαι καλα αγορινα γιατι τρομαξα λιγακι. παντως αυτο το θεμα πιστευουν οτι θα λυθει τα αλανια που δημιουργουνε τις rom εχετε ακουσει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπέρα bbbb. Αν περασω το cwm συμφωνα με τις οδηγιες (με partition πρωτα και υστερα με την 1.2) υστερα θα μπορεσω να κανω boot απο την ηδη υπαρχoυσα nand rom που εχω εγκατεστημενη η θα πρεπει να κανω εγκατασταση μια cwm rom? Σε ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σου. Φιλικα ikar.;) Πρεπει να περασεις καινουργια. να σαι καλα αγορινα γιατι τρομαξα λιγακι. παντως αυτο το θεμα πιστευουν οτι θα λυθει τα αλανια που δημιουργουνε τις rom εχετε ακουσει κατι; Σιγουρα θα το λυσουν απλως υπαρχουν αλλα προβληματα που εχουν την πρσοχη τους τωρα. Οπως η εγγραφη σε 720p και οι επανεκκινησεις. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Σιγουρα θα το λυσουν απλως υπαρχουν αλλα προβληματα που εχουν την πρσοχη τους τωρα. Οπως η εγγραφη σε 720p και οι επανεκκινησεις. Επανεκκινήσεις δεν έχω καθόλου εδώ και δύο μέρες που είμαι με την MDJ CM7 2.5. Και η εγγραφή σε 720p δεν είναι θέμα hardware; Λειτουργεί σε κάποια Android ROM; Υ.Γ. Τσεκάρετε τις homescreens που μόλις έφτιαξα στο HD2. :) Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αφου στα WP7 λειτουργει η εγγραφη στα 720p θεμα hardware απλως χρειαζονται σωστοι drivers. Εγω ειμαι στην MDJ CM7 2.4 ακομα και εχω επανεκκινησεις 2-3 καθε βραδυ αλλα σημερα τρελαθηκε και εκανε 5-6. Δεν ξερω μπορει να φλασαρω μια ομεγα και να ξανα περασω τα παντα απο την αρχη μηπως εκανα κατι λαθος. Οσοι εχετε nand ανδροιδ εχετε βαλει Hspl3 το 2.08.hspl ???? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οσοι εχετε nand ανδροιδ εχετε βαλει Hspl3 το 2.08.hspl ???? Ναι, και MAGLDR 1.12. Εμένα δουλεύουν όλα στην εντέλεια στην 2.5 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το LED για τα Notifications το οποίο έχει πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί με το Led Me Know (αν και η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα) και το θέμα με την φόρτιση που αναφέραμε προηγουμένως είναι τα φλέγοντα ζητήματα κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Διαβαζω τα προβληματα που λετε για φορτιση που πρεπει να ακολουθησει ρεσετ με απομακρυνση της μπαταριας , για επανεκκινησεις , και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ναντ συνεπαγεται και no windows .... Hmmm, i'll stick with my superRAM 1.5 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έως τώρα εχω δουλέψει αρκετά νοκια κινητά με symbian λειτουργικό και λίγο από iphone & sonyericsson μπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια σαν αρχή τι μέρος του λόγου είναι αυτό το νέο λειτουργικό που όλο και περισσότερα(Με πολύ γοργό ρυθμό θα έλεγα) κινητά ανεξαρτήτως μάρκας το υιοθετούν. 1. Θέλω να μάθω τα υπέρ και τα κατά του σε σχέση με τα είδη υπάρχον λειτουργικά κινητών/htc όπως nokia, sonyericsson, iphone κ.τ.λ. 2. Η αναβάθμιση και η παραμετροποίηση του συγκεκριμένου λογισμικού είναι εύκολη και αν κατά την ώρα που γινεται διακοπή για τον οποιοδηποτε λόγο χάσαμε τη συσκευή μας κινητό/htc ή έχει δικλείδες ασφαλείας γι' αυτό το λόγο? Και αν ναι ποιες είναι αυτές? 3. Επειδή στο iphone με αυτό που έμεινα όντως με το στόμα ανοιχτό είναι με το πόσες πολλές εφαρμογές έχει(Δωρεάν, επί πληρωμή και φυσικά σπασμένες(Για όποιον καταλαβαίνει)) το νέο android τι λέει επ' αυτού του θέματος παρόλο που είναι πολύ νεότερο λειτουργικό σε σχέση με αυτό των iphones. Τέλος αν υπάρχει καποιο σάϊτ το οποίο να μάθω λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγο νέο λειτουργικό εννοείτε πάντα στα ελληνικά ας μου το πει κάποιος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Edited January 19, 2011 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesk Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημέρα σε όλους! Έχω πάνω την Revolution Α2SD αλλα οι εφαρμογές που εγκαθιστώ δεν πανε στην κάρτα..Έχω εγκαταστήσει το Move2SD Enabler αλλά δυστυχώς τίποτα..Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Θέλω να μείνω σε Android rom αλλα χωρίσ την αποθήκευση στην καρτα SD δεν έχει νόημα.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Δεν μπορούν να πάνε όλες οι εφαρμογές στην κάρτα γιατί δεν είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν από εκεί. Υπάρχει κάποιο "πείραγμα" που μπορείς να κάνεις αλλά δεν σου το συνιστώ γιατί θα έχεις προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesk Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τι προτείνεις τότε ωστε να έχω αποθηκευτικό χωρο στην κάρτα SD? Υπάρχει κάποια λύση? Και αν ναι, κάποιοσ οδηγός για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έως τώρα εχω δουλέψει αρκετά νοκια κινητά με symbian λειτουργικό και λίγο από iphone & sonyericsson μπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια σαν αρχή τι μέρος του λόγου είναι αυτό το νέο λειτουργικό που όλο και περισσότερα(Με πολύ γοργό ρυθμό θα έλεγα) κινητά ανεξαρτήτως μάρκας το υιοθετούν. 1. Θέλω να μάθω τα υπέρ και τα κατά του σε σχέση με τα είδη υπάρχον λειτουργικά κινητών/htc όπως nokia, sonyericsson, iphone κ.τ.λ. 2. Η αναβάθμιση και η παραμετροποίηση του συγκεκριμένου λογισμικού είναι εύκολη και αν κατά την ώρα που γινεται διακοπή για τον οποιοδηποτε λόγο χάσαμε τη συσκευή μας κινητό/htc ή έχει δικλείδες ασφαλείας γι' αυτό το λόγο? Και αν ναι ποιες είναι αυτές? 3. Επειδή στο iphone με αυτό που έμεινα όντως με το στόμα ανοιχτό είναι με το πόσες πολλές εφαρμογές έχει(Δωρεάν, επί πληρωμή και φυσικά σπασμένες(Για όποιον καταλαβαίνει)) το νέο android τι λέει επ' αυτού του θέματος παρόλο που είναι πολύ νεότερο λειτουργικό σε σχέση με αυτό των iphones. Τέλος αν υπάρχει καποιο σάϊτ το οποίο να μάθω λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγο νέο λειτουργικό εννοείτε πάντα στα ελληνικά ας μου το πει κάποιος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Φιλε μου εδω ειναι τοπικ για το ανδροιδ στο HTC HD2 και αμα αρχισουμε τι κουβεντα τι κανει και τι οχι το ανδοιρ σε σχεση με τα αλλα λειτουργικα θα βγουμε τελειως οφτοπικ. Οποτε σου συνιστω να ρωτησεις στο section για τα Android. Τι προτείνεις τότε ωστε να έχω αποθηκευτικό χωρο στην κάρτα SD? Υπάρχει κάποια λύση? Και αν ναι, κάποιοσ οδηγός για αυτό? Οπως σου ειπε ο athanaso πιο πανω μερικες εφαρμογες δεν ειναι φτιαγμενε η δεν κανει να πανε στην SD. Εαν θες να πανε ολες ας σου πει ο athanaso αλλα να εισαι ενημερωμένος οτι μπορει να δημιουργηθεί καποιο προβλημα. Edited January 19, 2011 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Τι προτείνεις τότε ωστε να έχω αποθηκευτικό χωρο στην κάρτα SD? Υπάρχει κάποια λύση? Και αν ναι, κάποιοσ οδηγός για αυτό? βάλε μια ρομ που υποστηρίζει data.img στην sd ή data2ext4 και λύνεις μια και καλή το πρόβλημα.με το data.img παρατηρώ κατανάλωση μπαταρίας sd build με το data2ext παρατηρώ μικρότερη κατανάλωση π.χ. αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 για το ext4 partition διάβασε λίγο τον τρόπο που θα το κάνεις εγώ χρησιμοποίησα το gparted σε ubuntu 10.10 και τον οδηγό από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905145&highlight=gparted Edited January 19, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οπως σου ειπε ο athanaso πιο πανω μερικες εφαρμογες δεν ειναι φτιαγμενε η δεν κανει να πανε στην SD. Εαν θες να πανε ολες ας σου πει ο athanaso αλλα να εισαι ενημερωμένος οτι μπορει να δημιουργηθεί καποιο προβλημα. Ειδικά όταν συνδέεις τη συσκευή με τον υπολογιστή και ενεργοποιείς το usb transfer, δεν δουλεύει τίποτα. Δεν το συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 αυτό λύνεται με το dual mount sd widget με την paid version που κάνει αυτόματα mount την κάρτα και στο κινητό και στο pc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesk Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εχει HTC Sense η rom που μου προτείνατε? Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) αυτή που πρότεινα εγώ 2 ποστ πιο πάνω έχει sense.η πρώτη έκδοσή της υποστηρίζει μόνο data.img,ενώ η δεύτερη που είναι test version προς το παρόν υποστηρίζει και ext4 partition.αν κοιτάξεις στο xda θα βρεις και άλλες ρομ με sense και υποστήριξη για ext partition Edited January 19, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas777 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Eγκατέστησα πρόσφατα την πλήρως λειτουργική 2.3 nand rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Όλα ωραία και καλά έως τώρα 15 ημέρες που το χρησιμοποιώ, το μόνο όμως που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι μέτα το τέλος μίας κλήσης στο τηλέφωνο αργεί να γίνει επαναφορά στην αρχική οθόνη και επανέρχεται μετά από 2-3 λεπτά. Όποιος γνωρίζει κάτι περί τούτου ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπερα,μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να παιζει ολα τα βιντεακια,και τις ταινιες????????mpg4,divx,avi................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εγώ πάντως δεν μπορώ να βρώ εφαρμογή της προκοπής που να μου παίζει avi τραβηγμένο με ψηφιακή κάμερα. Όσα δοκίμασα..τζίφος. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εγώ πάντως δεν μπορώ να βρώ εφαρμογή της προκοπής που να μου παίζει avi τραβηγμένο με ψηφιακή κάμερα. Όσα δοκίμασα..τζίφος. :mad:[/QUO εγω εχω βαλει απο το μαρκετ το arcMedia και μου τα παιζει τα avi με τα divx εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπερα,μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να παιζει ολα τα βιντεακια,και τις ταινιες????????mpg4,divx,avi................ RockPlayer. Παίζει τα πάντα και υποστηρίζει και external subtitles. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) RockPlayer. Παίζει τα πάντα και υποστηρίζει και external subtitles. υπερ ευχαριστω,αλλα γιατι τους υποτιτλους μου τους βγαζει στα κινεζικα?????> Edited January 20, 2011 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ρε παιδια στους περισσοτερους music player που εχω βαλει δεν βρισκει τα τραγουδια στην καρτα...σε ποιο φακελο πρεπει να τα βαλω??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ρε παιδια στους περισσοτερους music player που εχω βαλει δεν βρισκει τα τραγουδια στην καρτα...σε ποιο φακελο πρεπει να τα βαλω??? Εγω τα εχω σε ενα φακελο music στο root της sd (τον εφτιαξα μονος μου δεν υπηρχε) και τα βρίσκει αμεσως. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ποιον χρησιμοποεις?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts