kgian2007 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 προσωπικα απο τοτε που εδωσα το touch pro 2 και πηρα hd2 τα εχω παιξει με την συσκευη και σαφως δεν το μετανοιωσα καθολου.Καταπληκτικη στα παντα,στο σημα του δικτυου,στο πεντακαθαρο ακουστικο και μικροφωνο,στη ταχυτητα με τη οποια γινονται τα παντα και ολοι οσοι εχεται την συσκευη στα χερια θα πενευεστε σιγουρα για το gps του,εγω εκανα μια δοκιμη το hd2 με ενα eten x800 στο μπαλκονι του σπιτιου μου,επιαναν ακριβως τους ιδιους δορυφορους με το ιδιο ακριβως ποσοστο στις μπαρες συν οτι το hd2 επιανε επιπλεον 2-3 δορυφορους με χαμηλοτερο σημα,ισως ειναι η καλυτερη συσκευη wm για πλοηγηση και ξεπερναει πολλα pna.To μονο προβλημα ειναι οτι το coreplayer και to tcpmp δεν εκμεταλευονται πληρος τις δυνατοτητες του επεξεργαστη και εδω ερχεται το android και εχοντας κανει δοκιμες με vplayer μπορω να πω πως επιτελους το 720p ειναι εφικτο.Επισης η οπερα mobile επιτελους λειτουργει σωστα χωρις τα κολληματα που ειχαν στα wm.Δεν ειναι τυχαιο πως ειναι η μονη συσκευη με τοσο μεγαλο developing,το ικανοτατο hardware υπαρχει,θεμα μερικων εβδομαδων ειναι να βγει μια υπερπληρης nand adroid rom.Οταν καποια στιγμη βγει και το don't panic της mireo ολοι σιγασιγα θα μεταπηδησουν σε android, τουλαχιστον εγω, και ετσι θα εχω και adroid λειτουργικο και πολυ καλο gps. Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παντως γενικα δε σου συνιστω να παρεις hd2 επειδη γουσταρεις android....υπαρχουν πολυ πιο ετοιμες συσκευες στο ανδροιδ και πιο φθηνες ισως...παρολαυτα αν σου αρεσει να "παιζεις" με το κινητο σου αξιζει...γιατι ειναι πολυ δυνατο και πειραματιζονται πολυ καλοι πρεογραμματιστες πανω του απο διαφορα os.... Έχω Motorola Milestone εδώ κι ένα χρόνο και το ζω κυριολεκτικά ξεζουμίσει και από τότε παρακολουθώ κάθε μέρα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των κινητών πιο συγκεκριμένα από διάφορα sites και γενικά μ' αρέσει να παίζω με ROMs και λοιπά τέτοια πειράγματα όπως είπες. Έχω σκεφτεί να πάρω και Nexus S και Desire HD κι ένα σωρό άλλα μοντέλα κατά διαστήματα αλλά πάντα τους βρίσκω κάτι που δε μ αρέσει. Για παράδειγμα θέλω οπωσδήποτε hard keys και όχι soft keys γιατί τα πατάω συνέχεια κατά λάθος, οπωσδήποτε LED μπροστά για τα notifications, καπάκι στη μέση του κινητού (όπως το HD2) γιατί για παράδειγμα το DHD που έχει 2 κιόλας (το ένα κάτω, το άλλο στο πλάι) βγαίνουν και χάνονται εύκολα, επίσης δε με βολεύει το lock/unlock/power button που βρίσκεται πάνω απ' την οθόνη σε όλα τα native android κινητά. Να φανταστείς ότι στο Milestone έχουμε ακόμα επίσημα μια buggarισμένη 2.1, βέβαια έχουμε ανεπίσημα 2.2.1 με Cyanogenmod 6.1.2 αλλά 2.3 δύσκολα θα δούμε λόγω κλειδωμένου bootloader. Και τέλος, παρακολουθώντας την εξέλιξη σε αρκετά high end native android κινητά καταλήγω στο ότι (όσο παράξενο κι αν ακούγεται) ότι το HD2 είναι το καλύτερο Android προς στιγμήν λόγω του τεράστιου community και των ορεξάτων developers από XDA. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια εξηγειται λιγο πωσ κανει backup restore το clockworkmod???πρωτα κανουμε τη διδικασια που αναφερεται και μετα φλασαρουμε σε zip την nand και μετα κανουμε backup???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια εξηγειται λιγο πωσ κανει backup restore το clockworkmod???πρωτα κανουμε τη διδικασια που αναφερεται και μετα φλασαρουμε σε zip την nand και μετα κανουμε backup???? 1.Εγκαθιστασ MAGLDR 1.11 2.Εγκαθιστας το clockworkmod 3.Αντιγραφεις στην καρτα οποια ρομ (σε clockworkmod zip θελουμε) 4.Boot-αρουμε με πατημενο το power , βγαινουμε στο μενου του magld1.11 5. Πρωτη επιλογη "boot ad sd" 6.πας στην επιλογη "install zip from sd" κλπ κλπ Αν εισαι τυχερος και σου δουλεψει σωστα η ρομ (γιατι εμενα προσωπικα πολυ λιγες μου δουλευουν) για να κανεις backup ακολουθεις τα παραπανω βηματα μεχρι το 5. και μετα 1.πας στο υπο-μενου "backup and restore" 2.πας στο υπο-μενου "backup" και αρχιζει το backup Για να κανεις restore καποιο backup ακολουθεις τα βηματα μεχρι το 5. παλι και μετα 1. υπομενου backup and restore 2. υπομενου restore 3. διαλεγεις το backup που εχει σωσει και το κανει restore 2 παρατηρησεις 1.το backup τα τραβαει ολα , ειναι μεγαλη μαγκια για αυτο γουσταρω αυτην την μεθοδο (την clockworkmod) 2.το backup σωζεται στην καρτα στον καταλογο clockwork/backup/ και του δινει ονομασια απο την ημερομηνια-ωρα που το κανεις.Απο καποια στιγμη και μετα αν τραβας πολλα χανεις την μπαλα για αυτο ενδυκνειται να τα μετανομασεις σε πιο κατατοπιστικα ονοματα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 το αρχει .zip της ρομ ποιο ειναι???αυτο το system που εχει μεσα η ολοσ ο φακελος που κατβαουμε και περιεχει και το daf?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 το αρχει .zip της ρομ ποιο ειναι???αυτο το system που εχει μεσα η ολοσ ο φακελος που κατβαουμε και περιεχει και το daf?? Οχι αυτο ειναι εκδοση απλη nand και οχι για clockworkmod flash-αρισμα Συνηθως οι εκδοσεις για clockworkmod ειναι σε zip , στην ονομασια αναφερουν τα αρχικα CWM και μεσα στο zip εχει τρεις φακελους boot system META-INF στην καρτα ομως το ριχνουμε σαν zip , δεν το αποσυμπιεζουμε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) πάλι καινούρια έβγαλε ο m-deejay http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 γιατί όταν κατεβάζω κάποια ρομ του m-deejay και πάω να βγάλω το περιεχόμενο από το φάκελο ζιπ μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπορώ να το αποσιμπιέσω . το ίδιο μου έχει κάνει σε τρεις υπολογιστές . το κατέβασα από rapidshaire και από hotfile και πάλι δεν μπορώ να το αποσυμπιέσω το ίδιο μου έκανε και στην 1.8a το ίδιο και στην 1.9 το ίδιο και στη 2.0 και στους τρεις υπολογιστες επίσης κάτι ακόμα έχω περασμένη αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 την στήνω κανόνικα και δουλεύουν όλα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές . όταν όμως την κάνω επανεκινηση οι εφαρμογές δεν δουλεύουν και μου βγάζει συνέχεια αναμενόμενο σφάλμα . πέρασα με clockworkmod flash-αρισμα την ρομ του m-deejay .πραγματικά φοβερός τρόπος φλασαρίσματος . ποιος θα το έλεγε ότι θα μπορούσαμε να φλασάρουμε ρομ μέσα από την sd .πραγματικά σημαντικό team ανθρώπων δουλεύουν πάνω σε αυτό το τηλέφωνο και πραγματικά του έχουν αλλάξει τα φώτα . σε λίγο θα το βάλουν να τρέχει και ios καλή χρυσή η νέα του m-deejay αλλά αν δεν έχεις αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές και παιχνίδια νομίζω ότι είναι σημαντικό μείον Edited January 10, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 πάλι καινούρια έβγαλε ο m-deejay http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 γιατί όταν κατεβάζω κάποια ρομ του m-deejay και πάω να βγάλω το περιεχόμενο από το φάκελο ζιπ μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπορώ να το αποσιμπιέσω . το ίδιο μου έχει κάνει σε τρεις υπολογιστές . το κατέβασα από rapidshaire και από hotfile και πάλι δεν μπορώ να το αποσυμπιέσω το ίδιο μου έκανε και στην 1.8a το ίδιο και στην 1.9 το ίδιο και στη 2.0 και στους τρεις υπολογιστες βαλε αυτοhttp://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.7-zip.org%2F&ei=HssqTfyoBM7Fswb-7vmqAg&usg=AFQjCNElgl3u-wgL-ZOjo_CH4znsHpsyyw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 παιδια περασα την senseram 0.1 και δεν εχω ιντερνετ μεσω κινητης Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ελεγξε τα σημεια προσβασης στις ρυθμισεις Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά εκεί στην Αμερική υπάρχει διαφορετική πολιτική μιας και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τις branded συσκευές. Αυτές είναι διαφορετικές. Οι συσκευές της HTC πάντα ένα μοντέλο είναι. Όσον αφορά το ποιες είναι καλύτερες και ποιες όχι, ας πιάσει κάποιος μια συσκευή της HTC που είναι made in taiwan και ας πιάσει και μια συσκευή της T-Mobile που είναι made in china και μετά τα λέμε. Εδώ έχεις λάθος Γιάννη, δεν ξέρω γι αυτές που έχεις δει εσύ αλλά η δικιά μου συσκευή είναι "made in taiwan" και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Εδώ έχεις λάθος Γιάννη, δεν ξέρω γι αυτές που έχεις δει εσύ αλλά η δικιά μου συσκευή είναι "made in taiwan" και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη! Χμ... με βάζεις σε υποψίες τώρα. :rolleyes: Θα το ψάξω εκτενέστερα και θα επανέλθω. Η συσκευή σου είναι με το logo της T-Mobile και με το κόκκινο και πράσινο πλήκτρο απόρριψης και αποδοχής της κλήσης αντίστοιχα; Edited January 10, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 έκανα μία επανεκίνηση και μου έβγαλε αριστερά πάνω ένα ερωτηματικό με την κάρτα μνήμης και μου γράφει ότι έχει πρόβλημα . πατάω εκεί πάνω και μου λέει ότι τώρα μπορεί να αφαιρεθεί η κάρτα . τι μπορεί να σημαίνει αυτό ? την έβγαλα και την ξαναέβαλα την κάρτα αλλά πάλι με επανεκίνηση μου βγάζει αυτό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 επίσης κάτι ακόμα έχω περασμένη αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 την στήνω κανόνικα και δουλεύουν όλα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές . όταν όμως την κάνω επανεκινηση οι εφαρμογές δεν δουλεύουν και μου βγάζει συνέχεια αναμενόμενο σφάλμα . το τρέχεις με το data.img; μάλλον έχει γίνει το γνωστό data corruption του data.img μόνη λύση πάρε ότι μπορείς backup με το titanium ή με το mybackup pro και ξεκίνα πάλι από την αρχή επίσης αν δεν το έχεις ήδη κάνει βάλε στο config.txt την γραμμή data_sync=1 για να συγχρονίζει το data.img η gingerbread του mdj υποστηρίζει a2sd+ που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται η sd για αποθήκευση εφαρμογών αλλά πρέπει να έχεις κάνει το δεύτερο partition σε ext4.εγώ πάντως έχω την ίδια ρομ με σένα και χρησιμοποιώ μόνο την nand μνήμη αυτόν τον καιρό και βασικά δε νομίζω να ασχοληθώ προς το παρόν με κάτι άλλο όσο για τον χώρο έκανα τα εξής την ξαναφλάσαρα από την αρχή αλλά πριν τρέξω τον daf άνοιξα με το σημειωματάριο στο pc το αρχείο flash.cfg και έσβησα μια γραμμή που έλεγε cache ya 40mb,αποθήκευσα και φλάσαρα τη ρομ καθώς είδα ότι άλλες rom δε χρησιμοποιούν cache μνήμη.έτσι αντί για 102mb ξεκίνησα με 137 ελεύθερα.έκανα root με το z4root και κράτησα ένα full backup με το titanium και μετά έκανα απεγκατάσταση κάποια widget και προγράμματα που δε χρησιμοποιούσα και κέρδισα περίπου άλλα 40mb στο system partition.αυτόν τον χώρο τον εκμεταλεύτηκα για να βάλω κάποιες δικές μου εφαρμογές.σε αυτή την περίπτωση οι εφαρμογές(το apk αρχείο) πρέπει να έχουν το γνήσιο όνομα δηλαδή στην μορφή π.χ. com.xxx.org και το ρίχνουμε στο /system/app και μετά εμφανίζεται στο συρτάρι των εφαρμογών. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Έχω να πω το εξής.. Έχω χάσει την μπάλα με τις τόσες ROM με τους τόσους τρόπους φλασαρίσματος και όλα αυτά που αναφέρετε εδώ πάνω! :p Θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να αρχίσω κάθε μερα να διαβάζω το xda και εδώ μπας και προλάβω πλέον τις εξελίξεις!! Αλλά δεν νομίζω να με πληρώνει κανένας για τέτοια δουλειά! Εκεί είναι το πρόβλημα! Πέρα από την πλάκα, από τότε που ο cotulla έβγαλε την πρώτη NAND δεν τους προλαβαίνεις πλέον!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μια ερώτηση για την οποία αν και είμαι σίγουρος χρειάζομαι επιβεβαίωση: Σε περίπτωση που πάρω ένα HD2 εισαγωγής χωρίς ελληνικό menu στο Windows Mobile θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ή ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες για όλα; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) πρόβλημα ως προς τι; στο να κάνεις ελληνικό το μενού(όχι μόνο το htc sense που είναι το shell αλλά όλη τη ρομ) ή το να βάλεις απλά ελληνικό πληκτρολόγιο; στην πρώτη περίπτωση πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader,να κάνεις δηλαδή hspl και να βάλεις ελληνική ρομ.στη δεύτερη μπορείς απλά να εγκαταστήσεις ελληνικό πληκτρολόγιο πάντως αν θέλεις nand android ή cooked wm rom η διαδικασία είναι ίδια για όλα Edited January 10, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Έχω να πω το εξής.. Έχω χάσει την μπάλα με τις τόσες ROM με τους τόσους τρόπους φλασαρίσματος και όλα αυτά που αναφέρετε εδώ πάνω! :p Θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να αρχίσω κάθε μερα να διαβάζω το xda και εδώ μπας και προλάβω πλέον τις εξελίξεις!! Αλλά δεν νομίζω να με πληρώνει κανένας για τέτοια δουλειά! Εκεί είναι το πρόβλημα! Πέρα από την πλάκα, από τότε που ο cotulla έβγαλε την πρώτη NAND δεν τους προλαβαίνεις πλέον!! :p Μια προχειρη κατηγοριοποιηση 1.Android rom SD -- τρεχει απο την καρτα και προυποθετει την υπαρξη καποιας windows mobile ρομ.χρησιμοποιει το αρχειο data.img σαν εναν "εικονικο" χωρο για εγκατασταση εφαρμογων/παιχνιδιων κλπ. 2.Android rom SD (RAM) -- οτι και στο (1) απλα αυτη πριν ξεκινησει "φορτωνεται" εξ'ολοκληρου στην RAM και για αυτο παει πιο σφαιρα απο την (1) 3.Android rom NAND -- φλασαρεται στην θεση της windows mobile rom . 4.Android rom NAND (data.img support) -- οτι και στην (3) , απλα εχει το επιπροσθετο οτι υποστηριζει και την χρηση αρχειου data.img για εξοικονομηση χωρου απο την εσωτ. μνημη. 5.Android rom NAND ClockworkMod -- οτι και στο (3) απλα αυτη η ρομ ακολουθει διαφορετικη διαδικασια φλασαρισματος , δηλ. φλασαρεται απο την καρτα μνημης. Το υπερ ειναι οτι μπορεις να τραβηξεις backup/restore , να προσθεσεις ενημερωσεις χωρις να σβησεις τιποτα , απλα οπως τραβαμε ενημερωσεις στα windows..ε ετσι απλα και εκει. 6.Android rom NAND ClockworkMod A2SD+ -- οτι και στην (5) απλα η ρομ αυτη υποστηριζει χρηση μερους της καρτας (φορμαρουμε ενα κομματι της καρτας δηλ με ειδικο προγραμμα σε linux filesystem ext2/3/4 ) για χρηση εγκαταστασης εφαρμογων / παιχνιδιων. Οτι εκανε δηλαδη η ρομ στην περιπτωση (4) με το αρχειο data.img , απλα εδω χρησιμοποιει μερος του αποθηκευτικου χωρου της καρτας αφου τον διαμορφωσουμε καταλληλα.Οτι εγκαταστησουμε σε αυτον τον χωρο παραμενει ανεπαφο και ετοιμο προς χρηση αν αλλαξουμε ρομ σε καποια αλλη Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ υποστηριζει Α2SD+. Αν μου ξεφυγε καμμια περιπτωση , πειτε μου.Ελπιζω να βοηθησα στην αποσαφηνιση καποιων πραγματων. Ο MDjay εχει ξεπατωθει να βγαζει καινουργιες ρομ..κατ'εμε δεν κανει σωστα..Γιατι φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο..Θα πρεπε να τις βγαζει λιγο πιο αργα και πιο μελετημενα... Επισης για να αποσυμπιεζετε τις ρομ πιαστε winrar .Εχω αποσυμπιεσει ενα καρο ρομς μεχρι τωρα ουτε ΜΙΑ δεν μου εβγαλε θεμα..μονο μια μου εβγαλε αλλα δεν ειχε κατεβει σωστα...οποτε να το τσεκαρετε και αυτο οταν κατεβαζετε καποια ρομ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 πρόβλημα ως προς τι; στο να κάνεις ελληνικό το μενού(όχι μόνο το htc sense που είναι το shell αλλά όλη τη ρομ) ή το να βάλεις απλά ελληνικό πληκτρολόγιο; στην πρώτη περίπτωση πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader,να κάνεις δηλαδή hspl και να βάλεις ελληνική ρομ.στη δεύτερη μπορείς απλά να εγκαταστήσεις ελληνικό πληκτρολόγιο πάντως αν θέλεις nand android ή cooked wm rom η διαδικασία είναι ίδια για όλα Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το Android OS, όχι το Windows Mobile οπότε απ ό,τι κατάλαβα δε θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το Android OS, όχι το Windows Mobile οπότε απ ό,τι κατάλαβα δε θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ. Όχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί δεν έχει σχέση η wm rom με το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Χμ... με βάζεις σε υποψίες τώρα. :rolleyes: Θα το ψάξω εκτενέστερα και θα επανέλθω. Η συσκευή σου είναι με το logo της T-Mobile και με το κόκκινο και πράσινο πλήκτρο απόρριψης και αποδοχής της κλήσης αντίστοιχα; Ναι, ακριβώς! Μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αν θες αλλά αν δεν το πιάσεις στο χέρι σου δεν καταλαβαίνεις πόσο καλοφτιαγμένο είναι. έκανα μία επανεκίνηση και μου έβγαλε αριστερά πάνω ένα ερωτηματικό με την κάρτα μνήμης και μου γράφει ότι έχει πρόβλημα . πατάω εκεί πάνω και μου λέει ότι τώρα μπορεί να αφαιρεθεί η κάρτα . τι μπορεί να σημαίνει αυτό ? την έβγαλα και την ξαναέβαλα την κάρτα αλλά πάλι με επανεκίνηση μου βγάζει αυτό Δεν ξέρω ποια ROM εγκατέστησες αλλά εγώ είχα το πρόβλημα αυτό όταν έβαλα τη SuperRAM (δε θυμάμαι αν ήταν αυτή με το Sense η χωρίς). Η λύση είναι να κάνεις quick format την κάρτα μνήμης με τον SD Formatter της Panasonic. Edited January 10, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 το τρέχεις με το data.img; μάλλον έχει γίνει το γνωστό data corruption του data.img μόνη λύση πάρε ότι μπορείς backup με το titanium ή με το mybackup pro και ξεκίνα πάλι από την αρχή επίσης αν δεν το έχεις ήδη κάνει βάλε στο config.txt την γραμμή data_sync=1 για να συγχρονίζει το data.img η gingerbread του mdj υποστηρίζει a2sd+ που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται η sd για αποθήκευση εφαρμογών αλλά πρέπει να έχεις κάνει το δεύτερο partition σε ext4.εγώ πάντως έχω την ίδια ρομ με σένα και χρησιμοποιώ μόνο την nand μνήμη αυτόν τον καιρό και βασικά δε νομίζω να ασχοληθώ προς το παρόν με κάτι άλλο όσο για τον χώρο έκανα τα εξής την ξαναφλάσαρα από την αρχή αλλά πριν τρέξω τον daf άνοιξα με το σημειωματάριο στο pc το αρχείο flash.cfg και έσβησα μια γραμμή που έλεγε cache ya 40mb,αποθήκευσα και φλάσαρα τη ρομ καθώς είδα ότι άλλες rom δε χρησιμοποιούν cache μνήμη.έτσι αντί για 102mb ξεκίνησα με 137 ελεύθερα.έκανα root με το z4root και κράτησα ένα full backup με το titanium και μετά έκανα απεγκατάσταση κάποια widget και προγράμματα που δε χρησιμοποιούσα και κέρδισα περίπου άλλα 40mb στο system partition.αυτόν τον χώρο τον εκμεταλεύτηκα για να βάλω κάποιες δικές μου εφαρμογές.σε αυτή την περίπτωση οι εφαρμογές(το apk αρχείο) πρέπει να έχουν το γνήσιο όνομα δηλαδή στην μορφή π.χ. com.xxx.org και το ρίχνουμε στο /system/app και μετά εμφανίζεται στο συρτάρι των εφαρμογών. bbbb πως εκανες απεγκατασταση τα widgets και στο περιπου τι αφαιρεσες και κερδισες αλλα 40mb?σε ρωταω γιατι την δοκιμασα και με data.img και δεν με ικανοποιησε το θεμα μπαταριας ενω χωρις img η μπαταρια κραταει μακραν πιο πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) αυτό βλέπω και εγώ ότι για όσους θέλουν να τρέχουν αποκλειστικά android και διαμαρτύρονται για την μπαταρία,η nand κατά την γνώμη μου είναι μονόδρομος λοιπόν πήγα στο titanium στην καρτέλλα αντ. ασφαλειας και επαναφορά και μετά menu-->batch και έκανα ένα full backup μετά από την ίδια καρτέλα πατώντας δεξιά στις κόκκινες εφαρμογές μία-μία πατούσα απεγκατάσταση,αφαίρεσα μετοχές και widgets,facebook,twitter,γραφικό στοιχείο ραδιοφώνου και αριθμομηχανής(προσοχή μόνο το γραφικό στοιχείο,όχι τις εφαρμογές),τις live ταπετσαρίες και μερικά ακόμη.δεν αφαίρεσα τίποτε που έχουν σχέση με συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου.γενικά όλα έχουν ονόματα και είναι εύκολο να καταλάβεις τι βγάζεις βασικά τώρα το ψάχνω να δω πως φτιάχνω δικιά μου ρομ,ώστε να προσθαφαιρώ ότι θέλω πριν το φλασάρισμα και να έχω τον χώρο από το σύστημα στο data partition γιατί μερικές εφαρμογές δε δουλεύουν με την μέθοδο που ανέφερα Edited January 10, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 αυτό βλέπω και εγώ ότι για όσους θέλουν να τρέχουν αποκλειστικά android και διαμαρτύρονται για την μπαταρία,η nand κατά την γνώμη μου είναι μονόδρομος λοιπόν πήγα στο titanium στην καρτέλλα αντ. ασφαλειας και επαναφορά και μετά menu-->batch και έκανα ένα full backup μετά από την ίδια καρτέλα πατώντας δεξιά στις κόκκινες εφαρμογές μία-μία πατούσα απεγκατάσταση,αφαίρεσα μετοχές και widgets,facebook,twitter,γραφικό στοιχείο ραδιοφώνου και αριθμομηχανής(προσοχή μόνο το γραφικό στοιχείο,όχι τις εφαρμογές),τις live ταπετσαρίες και μερικά ακόμη.δεν αφαίρεσα τίποτε που έχουν σχέση με συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου.γενικά όλα έχουν ονόματα και είναι εύκολο να καταλάβεις τι βγάζεις βασικά τώρα το ψάχνω να δω πως φτιάχνω δικιά μου ρομ,ώστε να προσθαφαιρώ ότι θέλω πριν το φλασάρισμα και να έχω τον χώρο από το σύστημα στο data partition γιατί μερικές εφαρμογές δε δουλεύουν με την μέθοδο που ανέφερα Σε ευχαριστω bbbb αν βρεις καμια ακρη ενημερωσε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowtoos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ο MDjay εχει ξεπατωθει να βγαζει καινουργιες ρομ..κατ'εμε δεν κανει σωστα..Γιατι φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο..Θα πρεπε να τις βγαζει λιγο πιο αργα και πιο μελετημενα... παντως να εχουμε υποψιν μας οτι ετσι μπορει και βγαζει γρηγορα και επιτυχημενα τις ρομ...επειδη μαζι του πειραματιζονται χλιαδες χρηστες...το αποτελεσμα θα ειναι τελειο ουτως η αλλως,ηδη εχει σχεδον τελειωσει η ναντ εκδοση του mdj...αλλα μεσα σε 10 μερες εχει γινει αυτο...και σε λιγο θα μπουνε και αλλοι ...ο darkstone εχει πει πς θα βγαλει ας πουμε...υπομονη....και ειδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts