SagoniasSlutRose Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 To μονο προβλημα απο την ρομ που εχω εδω και μια βδομαδα ειναι οτι καμια φορα χανει το σημα ή οταν το γυριζω απο λειτουργια πτησης αργει να βρει σημα. Υπαρχει καποιο φιξ γι αυτο; Α! και κατι ακομα, δεν μπορω να στειλω αρχεια μεσω ΒΤ.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) To σήμα το χάνει όταν το έχεις σε 2g ή σε 3g; Σε ότι αφορά το bluetooth δεν είχα πρόβλημα με την typhoon και δεν έχω ούτε τώρα που έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404993 που στην ουσία ειναι σαν την typhoon αλλά περιλαμβάνει και κάποιες επιπλέον λειτουργίες-fixes που πρόσθεσε η cyanogenmod team στην cm7 μέχρι και τις 1-3-12 Edited March 4, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Φλάσαρε από πάνω την ρομ ή μόνο τον kernel http://www.sendspace.com/file/wyv90a bbbb να σαι καλά , σε ευχαριστώ πολύ όταν ανέβω στην γη που μεγάλωσα θα έρθω να σε δω:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 εφαρμογές που έχω στην sd Windows hotmail androidlost appinstaller com.smartanuj.protect facebook gmail ig camera lookout mini info room toolbox S.A.Protector Helper SD Maid skype tm world clock youtube φωνητική αναζήτηση york's green ADW theme αυτές είναι στην κάρτα συμφωνα με το elixir υπάρχει κάποια που δεν θα έπρεπε να είναι στην sd? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δε γνωρίζω ποια από αυτές τις εφαρμογές σου κάνει πρόβλημα,αλλά αν όντως υποψιάζεσαι ότι κάποια σου κάνει το πρόβλημα,μετέφερέ τις στην μνήμη τηλεφώνου και δοκίμασε τη σύνδεση. Επίσης γιατί δεν χρησιμοποιείς την μέθοδο του ext partition που ειναι πιο ασφαλής; Και αν έχεις ήδη ext partition,μεταφέροντας τις στη μνήμη τηλεφώνου θα πάνε αυτόματα στο ext partition,δηλαδή θα ειναι πάλι στην sd αλλά στο ασφαλέστερο ext partition σε σχέση με το fat32 κομμάτι της κάρτας Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) λέγοντας ext partition εννοείς το μέρος της sd που το βλέπει ως εσωτερική μνήμη?? Αν ναι νομίζω πως έχω αλλά πες μου πως μπορώ να το επιβεβαιώσω? αν σε βοηθαει σε κάτι απο την εσ μνήμη διαθεσιμος χωρος 152mb συνολικός χωρος 255mb από την sd διαθεσιμος χωρος 2,9GB συνολικός χωρος 6,6GB CPU 2.2% RAM 168MB/411MB δευτερη τροποποίηση μόλις πάτησα αφαίρεση κάρτας sd μου έβγαλε μήνυμα ότι θα αναπρογραμματιστεί και έκανε επανεκκίνηση(θα το έλεγα μινι reboot ) Edited March 4, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 H κάρτα σου ειναι 8αρα σωστά; Αν ναι έχεις 1gb ext partition και κάνε αυτό που λέω με τις εφαρμογές.Λογικά θα δεις ότι όταν τις μεταφέρεις πίσω στην εσωτερική μνήμη,θα αυξηθεί ελάχιστα ο διαθέσιμος χώρος των 6,6gb,ενώ παράλληλα δε θα μειωθούν τα 152mb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 H κάρτα σου ειναι 8αρα σωστά; Αν ναι έχεις 1gb ext partition και κάνε αυτό που λέω με τις εφαρμογές.Λογικά θα δεις ότι όταν τις μεταφέρεις πίσω στην εσωτερική μνήμη,θα αυξηθεί ελάχιστα ο διαθέσιμος χώρος των 6,6gb,ενώ παράλληλα δε θα μειωθούν τα 152mb ok να σε όλα έχεις δίκιο και το πρόβλημα λύθηκε αν κατάλαβα καλά κάποιο theme έφταιγε όλα δουλευουν ρολόι νακ πάααααααααααααλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:respect::respect::thanks: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Τελικα εχω και εγω παρτισιον...χεχε....απλα ο τυπας που τα ειχα παρει τα κινητα το ειχε κανει!!Δεν το ηξερα αλλα εκανα αυτο που ειπες και εχει!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 To σήμα το χάνει όταν το έχεις σε 2g ή σε 3g; Σε ότι αφορά το bluetooth δεν είχα πρόβλημα με την typhoon και δεν έχω ούτε τώρα που έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404993 που στην ουσία ειναι σαν την typhoon αλλά περιλαμβάνει και κάποιες επιπλέον λειτουργίες-fixes που πρόσθεσε η cyanogenmod team στην cm7 μέχρι και τις 1-3-12 Το σημα το εχω σε 3G και αργει να το βρει αμα το χασει γενικα. Πχ μπορει να βγω απο το ασανσερ και να ειμαι στο δρομο και να το βρει μετα απο 2-3 λεπτα. Αντιστοιχα και αν επιστρεψω απο λειτουργια πτησης. Το θεμα με το ΒΤ ειναι καποια ρυθμιση μαλλον και δεν το εχω ψαξει, ενω με την nrg εστελνε χωρις πολλα πολλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) παιδια πως απενεργοποιω τα δεδομενα? θελω να μπαινω μονο μεσω wifi στο internet.(ΛΥΘΗΚΕ) Edited March 5, 2012 by boksic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dthomalos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 φιλοι καλησπέρα.. εχω εδω και καιρο ενα HTC HD2 με Android version 1.18.1. Το εχω αγορασει μεταχειρισμένο οποτε ήρθε ετοιμο απο τον προκατοχο του οπως το περιγραφω παραπανω. Η εκδοση που φορα είναι πολύ καλη και σταθερή και δεν μου εχει παρουσιάσει κανενα πρόβλημα εκτός κάποια ¨κολληματα¨ που τραβά καποιες φορες...Ο λόγος που θέλω την συμβουλή σας είναι οτι δεν με αφήνει η έκδοση να καταργήσω τον λογαριασμό του και κατα συνέπεια και τις επαφές του και ότι άλλο χρησιμοποιεί ο λογαριασμός του ώστε να χρησιμοποιήσω τον δικό μου και να περάσω εξτρα δικά μου application. Γίνεται; δεν εχω παραπονο κανένα απο το τηλέφωνο μου αλλα θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει "δικό" μου και όχι να δουλεύω χάρις σε αλλον... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ποια έκδοση ειναι αυτή η 1.18.1; Ειναι αρκετά παλιά.Τελοσπάντων.Θα μπεις στο recovery (magldr--->ad recovery) και θα κάνεις wipe all userdata για πλήρη διαγραφή των δεδομένων του παλιού κατόχου και θα το ξαναστήσεις από την αρχή.Μια άλλη λύση που ίσως δουλέψει και σου επιτρέψει να κρατήσεις τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματά σου ειναι να πας με ένα root explorer στο /data/system και να σβήσεις το αρχείο accounts.db.Κάνεις επανεκκίνηση και το κινητό θα ξεκινήσει (υπάρχει μια περίπτωση στις 100 να μην ξεκινήσει καθόλου και να κολλάει στο bootanimation) θα ειναι χωρίς το λογαριασμό google και θα μπορέσεις να βάλεις τον δικό σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια πως απενεργοποιω μια εφαρμογη απο την επιφανεια που ολα μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Γίνε πιο σαφής στο τι ζητάς.Θες να βγάλεις μια εφαρμογή-εικονίδιο που έχεις βάλει στις κεντρικές οθόνες ή να απεγκαταστήσεις τελείως την εφαρμογή από την συσκευή; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Αν θελεις να την κανεις απεγκατασταση απλα πατα παρατεταμενα στην εφαρμογη και επιλεγεις την απεγκατασταση.Αν θελεις να διαγραψεις απλα το εικονιδιο απο την επιφανεια απλα σειρε το στον καδο η επελεξε διαγραφη απο το μενου. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πέδες μόλις είδα ότι στο κινητό μου με energy diet rom δεν κλειδώνει αυτόματα το κινητό αλλά μένει η οθόνη αναμένει μέχρι να το κλειδώσω εγώ πως μπορώ να το διορθώσω ώστε να κλειδώνει αυτόματα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δες στις ρυθμισεις--->προβολη αν εχεις κανει καποια αλλαγη ή εβαλες καποιο προγραμμα που εμποδιζει τη συσκευη να μπει στην αναμονη Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ναι το βρηκα στην προβολη ειχε απενεργοποιημενη την επιλογη απεν. οθονης μετα απο. και την εβαλα στα 45 δευτερολεπτα. σε ευχαριστο bbbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) έχω εγκαταστήσει την NexusHD2-ICS-CM9 1.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 και δεν μου δουλεύει το home button, έτσι είναι ή χρειάζεται κάποια ρυθμίσει ? edit : την ξαναπέρασα από την αρχή και παίζει... Edited March 6, 2012 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Για πές μας εντυπώσεις τι δε δουλεύει?Η κάμερα, bluetooth, ελληνικά κτλπ? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα παιδια, Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η πιο σταθερη Rom (nand) για το hd2 μου. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) rom που δουλεύουν αρκετά καλά και γρήγορα χωρίς ιδιαίτερα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 tytung 3.2a gb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 ndt ginger http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586 cm7 nightly αλλά ο προεπιλεγμένος kernel ειναι αρκετά παλιός και δεν έχει αρκετά νεότερα fixes,οπότε σε αυτή την περίπτωση προτείνω την αλλαγή σε kernel tytung r14 ή κάποιον νεότερο γενικά οι περισσότερες αν όχι όλες aosp/cm7/miui roms δουλεύουν πολύ καλά Για πές μας εντυπώσεις τι δε δουλεύει?Η κάμερα, bluetooth, ελληνικά κτλπ? H κάμερα για φωτογραφίες δουλεύει.Για βιντεο δουλεύει αλλά έχει πολύ χαμηλό framerate με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην ειναι εφικτή η χρήση της.Λόγω της έλλειψης full hardware acceleration έχει ένα lag στο ui το οποίο λύνεται εν μέρει αν βάλεις άλλο launcher που ειναι ελαφρύς π.χ. zeam launcher.Bluetooth,gps,wifi,data,τηλεφωνική συνομιλία δουλεύουν κανονικά Edited March 6, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα παιδια, Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η πιο σταθερη Rom (nand) για το hd2 μου. Ευχαριστω!Θα διαβάσεις πολλές απόψεις, για έμενα που αλλάζω ρομ σχεδόν κάθε μέρα ,όταν δεν μου κάθετε μια καλά, μετά βάζω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026 δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ ,απλώς την βαριέμαι. είναι η ποιο σταθερή ρομ που υπάρχει και από θέμα μπαταριάς είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ναι όντως και η hyperdroid ειναι πολύ καλή ρομ για καθημερινή χρήση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts