mimo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Mε ένα root explorer π.χ. file expert,es file manager, σβήσε από το /system/etc/init.d/ το αρχείο 74tweaks.Μέσα στις ρυθμίσεις--->energy tweaks έχει μια ρύθμιση για το πόσο θέλεις να πέφτει η μνήμη ραμ πριν αρχίσει να κλείνει εφαρμογές.Εγώ αυτό το έχω στα 75mb.Μετά κάνε reboot και φλάσαρε το zram tweak http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20169960&postcount=3 .Mε αυτόν τον τρόπο σχεδόν πάντα η διαθέσιμη μνήμη που έχω ειναι γύρω στα 90-120mb και αν το ζορίσω πέφτει μέχρι τα 65mb αλλά ποτέ παρακάτω. Τask manager χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Το auto killer memory δεν κάνει δουλειά ? με τον ίδιο τρόπο ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Mε ένα root explorer π.χ. file expert,es file manager, σβήσε από το /system/etc/init.d/ το αρχείο 74tweaks Αυτο δεν μπορω να το σβησω-βγαζει error ειναι απαραιτητο να διαγραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτο δεν μπορω να το σβησω-βγαζει error ειναι απαραιτητο να διαγραφει? Πρέπει να ενεργοποιήσεις την root πρόσβαση ,τουλάχιστον στον Es file explorer Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτο δεν μπορω να το σβησω-βγαζει error ειναι απαραιτητο να διαγραφει? Έχεις δώσει Root πρόσβαση στον Explorer? EDIT:με πρόλαβε ο Γιώργος! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Το auto killer memory δεν κάνει δουλειά ? με τον ίδιο τρόπο ? Ναι αλλά από την στιγμή που το έχει η ρομ ενσωματωμένο,γιατι να μπλέκεις με έξτρα προγράμματα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Mε αυτόν τον τρόπο σχεδόν πάντα η διαθέσιμη μνήμη που έχω ειναι γύρω στα 90-120mb . Πολυ καλο ευχαριστω,dsp manager ποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Eμενα η nrg μου εχει κολλησει πολλες φορες και θελει να βγαλω μπαταρια!! Πολλες φορες οταν παω να απαντησω μια κληση, οχι δλδ αν το ζορισω. Οποτε λεω να δοκιμασω την τελευταια typhoon με τον αγαπημενο Go Launcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Άφησα το κινητό στο φίλο μου να τελειώσει την εγκατάσταση της Nand Android, καταρχήν κατέβασα μια έκδοση 1.3 recovery και συνέχισα κανονικά στο επόμενο βήμα,μήπως έπρεπε να βάλω κάποια νεότερη έκδοση?Μετά στο επόμενο βήμα "Πηγαίνουμε στην επιλογή του clockwork mounts and storage--->mount usb storage και συνδέουμε το καλώδιο στο pc" ,το δικό pc δεν αναγνωρίζε τη sd κάρτα μου, έτσι το έδωσα στο φίλο που ασχολείται με τέτοια να το δοκιμάσει στο δικό του.Μου είπε αναγνωρίζει τη sd αλλά πατάει το πλήκτρο "οκ¨" και δε κάνει τίποτα.Τι συμβαίνει :blink:? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Σε ποιο σημείο βρίσκεται το "οκ" που πατάει και δε κάνει τίποτε; Eμενα η nrg μου εχει κολλησει πολλες φορες και θελει να βγαλω μπαταρια!! Πολλες φορες οταν παω να απαντησω μια κληση, οχι δλδ αν το ζορισω. Οποτε λεω να δοκιμασω την τελευταια typhoon με τον αγαπημενο Go Launcher. Δες στον deamon controller την συχνότητα του επεξεργαστή.Αν ειναι η κατώτερη στα 128mhz,βάλτο στα 245mhz.Αλλη αιτία μπορεί να ειναι τα bad blocks στη nand ή κάποιο πρόγραμμα που τρέχει.Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα με reboots και κολλήματα σαν αυτά που περιγράφεις.Οπως επισης ειναι σίγουρο ότι ενώ θεωρητικά όλα τα hd2 ειναι ίδια μεταξύ τους,στη πράξη μπορεί κάποιο εξάρτημα (π.χ. g-sensor ή οθόνη) να ειναι διαφορετική "μάρκα" και ενώ στα wm δουλεύει άψογα,στο android να έχεις θέμα. Πολυ καλο ευχαριστω,dsp manager ποιον; Δε χρησιμοποιώ dsp manager.Για την ενίσχυση του ήχου έχω το volume plus 1.8.1 beta Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δες στον deamon controller την συχνότητα του επεξεργαστή.Αν ειναι η κατώτερη στα 128mhz,βάλτο στα 245mhz. OCD η CPU freq? Τι σημαινουν οι governors smartass-smoothass, ποιος ειναι καλυτερος, ποια max freq? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Φίλε bbbb πάω στην επιλογή "mount usb storage" συνδέω το καλώδιο και αφου αναγνωριστεί η κάρτα μετά πατάω Ok συνήθως αλλά..Μπορώ να περάσω τη rom στη κάρτα κατευθείαν και να τη τρέξω κατα κάποιο τρόπο απο κει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 marc's 0.1.8 kernel, ενα λινκ για να τον κατεβασω.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 marc's 0.1.8 kernel, ενα λινκ για να τον κατεβασω.ευχαριστω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486&highlight=marc+s+0+1+8+kernel Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Μπορώ να περάσω τη rom στη κάρτα κατευθείαν και να τη τρέξω κατα κάποιο τρόπο απο κει? Ναι φυσικα.απο το κινητο θα την φλασαρεις ετσι και αλλιως. OCD η CPU freq? Τι σημαινουν οι governors smartass-smoothass, ποιος ειναι καλυτερος, ποια max freq? Η μεγιστη-ελαχιστη συχνοτητα εξαρταται απο το κινητο σου αν το σηκωνει.το κανονικο ειναι 245-998.για τους governors δεν ξερω και εγω πολλα πραγματα. Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αυτό θα κάνω αν δε βγάλω άκρη, αλλά πάλι μέσα απο το recovery θα τη βρω τη rom για να τη τρέξω, σωστά?Επίσης η έκδοση 1.3 recovery που έχω είναι μήπως λανθασμένη η πρέπει να βάλω κάποια νεώτερη? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν είναι λάθος η έκδοση recovery που έχεις αλλά η τελευταία είναι η 5.0.27 .για sense rom μπορείς να βάλεις το 4ext recovery. Επίσης αν πας για sense rom πριν την εγκαταστάσεις, πρέπει να κάνεις στην κάρτα μνήμης ext partition 1gb το λιγότερο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486&highlight=marc+s+0+1+8+kernelSense Kernel [v0.1.9] τον δοκιμασε κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Sense Kernel [v0.1.9] τον δοκιμασε κανεις ? Ναι είναι μόνο για Sense Roms. "This kernel is only for Sense builds and shouldn't be used on any CyanogenMod, AOSP or MIUI builds." Το έχω βάλει από τη μέρα που βγήκε. Όλα καλά. κανένα πρόβλημα! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Συμφωνώ. Τον έχω και εγω εδω και 2 μέρες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το προβλημα με τα κολληματα σε κλησεις παραμενουν κ στην typhoon. Λεω να δοκιμασω αυτο για το προβλημα στη nand. Καπου ειχα βρει ενα λινκ. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ποιο ειναι το "αυτό" ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Μήπως αν την βάλουμε στο τηλέφωνο , εκραγεί ?:lol:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1514465 Edited February 24, 2012 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ποιο ειναι το "αυτό" ; αυτο που σου λεει αν εχεις bad blocks :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μήπως αν την βάλουμε στο τηλέφωνο , εκραγεί ?:lol:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1514465 Ολα είναι πιθανά :p Η συγκεκριμένη ρομ έχει μεταξύ άλλων 3gturbo charger,nitro lag nullifier,deadline scheduler :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ολα είναι πιθανά :p Η συγκεκριμένη ρομ έχει μεταξύ άλλων 3gturbo charger,nitro lag nullifier,deadline scheduler :lol:Θα την δοκιμάσω το βράδυ, δεν αντέχω στον πειρασμό .το κουμπί για το nitro θα το βάλω extra:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts