bbbb Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Δυό πραγματάκια που ξέχασα. Όταν παίζω το angry birds το τηλέφωνο δείχνει να ζορίζεται, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά έτσι; Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την ταχύτητα ή την απόδοση στην typhoon. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;Η μπαταρία πάντως φαίνεται να έχει φυσιολογική διάρκεια ,έχω δει και κατανάλωση 1mA και συνήθως 2-4mA και με bt συνδεδεμένο 15mA περίπου. Σε μερικές rom που δοκίμασα παλιότερα μπορούσα να παίξω το need for speed v1.0.4. Σε άλλες πάλι όχι! Πώς μπορώ να το τρέξω στην typhoon; Εχω καιρό να ασχοληθώ με το angry birds αλλά παρατηρώ μια δυσκολία στο scrolling στον browser που δεν υπήρχε παλιότερα.Μου δίνει την εντύπωση ότι δε δουλεύει σωστά το hw acceleration της gpu.Δοκίμασε να βάλεις στο αρχείο build.prop που βρίσκεται στο /system την γραμμή debug.sf.hw=1 και πες μου αν αλλάζει κάτι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Εχω καιρό να ασχοληθώ με το angry birds αλλά παρατηρώ μια δυσκολία στο scrolling στον browser που δεν υπήρχε παλιότερα.Μου δίνει την εντύπωση ότι δε δουλεύει σωστά το hw acceleration της gpu.Δοκίμασε να βάλεις στο αρχείο build.prop που βρίσκεται στο /system την γραμμή debug.sf.hw=1 και πες μου αν αλλάζει κάτι. Το πρόβλημα μου θύμισε sense roms. Στο angry birds μπορώ να πω πως είδα διαφορά, αλλά θα περιμένω για περισσότερα συμπεράσματα μετά απο λίγες μέρες. Στον browser νομίζω πως το πρόβλημα παραμένει. Επειδή χρησιμοποιώ τον dolphiν δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Κάτι τελευταίο, όταν πας να απαντήσεις μια κλήση ,ακούς στιγμιαία έναν θόρυβο; Δεν το κάνει πάντα και νομίζω οτι συμβαίνει στις τελευταίες δυο εκδόσεις 3.6.7 και 3.6.8. Για τις κλήσεις έχω το dialer one γιατί ο default δεν με βολεύει καθόλου λόγω εύρεσης των επαφών με την πληκτρολόγηση των αριθμών. Μήπως να φταίει αυτό; Και επιτέλους πως φεύγουν αυτά τα ρημαδοads απο όλες τις εφαρμογές. Έχω το Adfree αλλά απο ότι φαίνεται δεν... Και με στο νέο market φαίνεται η απόκριση του τηλεφώνου καλύτερη, μπορεί να είναι και ιδέα μου. Edited October 9, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Kάποιο θόρυβο δεν παρατήρησα.Το πρόβλημα με τον browser το βλέπω και με τον dolphin.Αν και έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε κάπως με την επιπλέον εγγραφή στο build.prop.Στις sense roms με 2.3+ προκειμένου να μη υπάρχουν τα graphic glitches το hw acceleration είναι απενεργοποιημένο.Και αν ζορίσεις λίγο παραπάνω το τηλέφωνο,καταλαβαίνεις ότι κάτι δε πάει καλά Για όσες διαφημίσεις δε φεύγουν με το adfree,σημαίνει ότι δεν είναι περασμένες για μπλοκάρισμα στο αρχείο hosts στο /system/etc. Μια λύση που χρησιμοποιώ εγώ με αρκετή επιτυχία είναι η εφαρμογή droidwall. https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result Κόβω την πρόσβαση στο ιντερνετ σε όσες εφαρμογές το χρησιμοποιούν μόνο για τις διαφημίσεις Για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές από την notification bar σε στυλ sense,δε βρήκα κάτι.Βρήκα όμως το swipepad το οποίο μου άρεσε ο τρόπος που λειτουργεί https://market.android.com/details?id=mobi.conduction.swipepad.android&feature=more_from_developer για πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές χρειάζεται ένα plugin που κοστίζει 0,79€ https://market.android.com/details?id=mobi.conduction.swipepad.tasking.android&feature=more_from_developer αλλά το νέο μάρκετ δε με αφήνει να το αγοράσω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες το market μου βγάζει το κλασσικό πρόβλημα "server error has occurred retry or cancel and return to the previous screen". Μου το είχε ξαναβγάλει παλιά και το είχα ξεφορτωθεί. Τώρα εδώ και 2 μέρες μου το έχει βγάλει πάλι και δεν μπορώ να κάνω κάτι.. Έκανα clearcache, μέχρι και δεύτερο λογαριασμό δημιούργησα και πάλι τπτ.. Μια φορά πάτησα retry σε μία εφαρμορμή και με άφησε να κατεβάσω, αλλά μετά από αυτό πάλι τπτ.. Κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Kάποιο θόρυβο δεν παρατήρησα.Το πρόβλημα με τον browser το βλέπω και με τον dolphin.Αν και έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε κάπως με την επιπλέον εγγραφή στο build.prop.Στις sense roms με 2.3+ προκειμένου να μη υπάρχουν τα graphic glitches το hw acceleration είναι απενεργοποιημένο.Και αν ζορίσεις λίγο παραπάνω το τηλέφωνο,καταλαβαίνεις ότι κάτι δε πάει καλά Για όσες διαφημίσεις δε φεύγουν με το adfree,σημαίνει ότι δεν είναι περασμένες για μπλοκάρισμα στο αρχείο hosts στο /system/etc. Μια λύση που χρησιμοποιώ εγώ με αρκετή επιτυχία είναι η εφαρμογή droidwall. https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result Κόβω την πρόσβαση στο ιντερνετ σε όσες εφαρμογές το χρησιμοποιούν μόνο για τις διαφημίσεις Για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές από την notification bar σε στυλ sense,δε βρήκα κάτι.Βρήκα όμως το swipepad το οποίο μου άρεσε ο τρόπος που λειτουργεί https://market.android.com/details?id=mobi.conduction.swipepad.android&feature=more_from_developer για πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές χρειάζεται ένα plugin που κοστίζει 0,79€ https://market.android.com/details?id=mobi.conduction.swipepad.tasking.android&feature=more_from_developer αλλά το νέο μάρκετ δε με αφήνει να το αγοράσω Το droidwall το έχω απο την τελευταία φορά που το πρότεινες, αλλά δεν είχα κόψει το internet απο τις εφαρμογές στο wifi. Τον θόρυβο μόλις πατάω το πλήκτρο της απάντησης τον έχω σχεδόν πάντα ! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το πρόβλημα μου θύμισε sense roms. Κάτι τελευταίο, όταν πας να απαντήσεις μια κλήση ,ακούς στιγμιαία έναν θόρυβο; Δεν το κάνει πάντα και νομίζω οτι συμβαίνει στις τελευταίες δυο εκδόσεις 3.6.7 και 3.6.8. Για τις κλήσεις έχω το dialer one γιατί ο default δεν με βολεύει καθόλου λόγω εύρεσης των επαφών με την πληκτρολόγηση των αριθμών. Μήπως να φταίει αυτό; Αν και πλέον ξαναπέρασα σε WM 6.5 (Omega) / NexusHD2(SD), όταν είχα την Typhoon 3.6.8 άκουγα και εγώ τον ίδιο θόρυβο (χρησιμοποιούσα/χρησιμοποιώ και εγώ τον Dialer One). Σχημάτισα την εντύπωση ότι ενεργοποιείται στιγμιαία το Speakerphone και γι' αυτό ακούγεται έτσι... Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Αν και πλέον ξαναπέρασα σε WM 6.5 (Omega) / NexusHD2(SD), όταν είχα την Typhoon 3.6.8 άκουγα και εγώ τον ίδιο θόρυβο (χρησιμοποιούσα/χρησιμοποιώ και εγώ τον Dialer One). Σχημάτισα την εντύπωση ότι ενεργοποιείται στιγμιαία το Speakerphone και γι' αυτό ακούγεται έτσι... Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον... Με τον dialer τον μαμά στο παρουσίασε ποτέ; Στον dialer που έχει η rom γίνεται να έχεις αναζήτηση στις επαφές κάθε φορά που πατάς κάποιον αριθμό; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Προσωπικά δεν έχω βάλει dialer one γιατι πλέον δουλευω με την αναζήτηση και συνήθως χρησιμοποιω ακουστικό bluetooth.ίσως γιαυτό δεν παρατηρώντας κάτι ή απλά δεν το προσεξα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πως μπορούμε (αν είναι εφικτό φυσικά) να αλλάξουμε τον ήχο κλήσης και τον ήχο του ξυπνητηριού? Δημιούργησα στη κάρτα ένα φάκελο κι έβαλα μέσα κανά δυο mp3 αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για να κάνω την αλλαγή. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Στην κάρτα μνήμης πρέπει να έχεις ένα φάκελο media με υποφακέλους alarms,ringtones,notifications στους οποίους βάζεις τον ήχο που θες για την αντίστοιχη λειτουργία και έπειτα από τις αντίστοιχες ρυθμίσεις τον επιλέγεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) καλησπερα και πολλες ευχαριστιες για την εξαιρετικη λειτουργια του thread και του forum.Μετα απο 1 χρόνο ΟΜΕΓΑ πέρασα την typhoon 3.6.9 και ολα καλά.Εχω καποιες ερωτήσεις ως νεος στο android: α.Μετα απο απενεργοποίηση του τηλ. δεν γίνεται επανεκκινηση παρα μονο μετα αρκετη ωρα και αφαιρεση μπαταριας για αποφορτιση (συνεβαινε και στα windows αλλα μονο οταν αφαιρουσα στιγμιαία την μπαταρια για αλλαγη sim) πως αντιμετωπίζεται? β.Πως κλεινει μια εφαρμογή(αντιστοιχα με τα windows?) γ.υπαρχει manual για ολες αυτές τις ρυθμισεις? δ.ειvαι ασφαλής ο υπερχρονισμος της cpu και ποσο? αλλαζουμε πανω και κατω ορια? ε.τι κανει ο adwlauncher? στ.σε τι διαφερει η clk εκδοση? ευχαριστω εκ των προτερω Edited October 10, 2011 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Βγήκε 7.1 CyanogenMod ROM. Τι ακριβώς κάνουμε τώρα για να την περάσουμε ? Νέα rom χρειάζεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Δε μπορείς να περάσεις απευθείας την ρομ,γιατί το hd2 δεν υποστηρίζεται επίσημα από την cyanogenmod team.Περιμένεις λοιπόν από τους chef του hd2 να την "μαγειρέψουν".Mια πρώτη ρομ που στηρίζεται στην cm7.1 είναι του dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 @dimirass 1.Δε κατάλαβα τι εννοείς.κλείνεις τελείως το τηλέφωνο και δεν ξανανοίγει; Απο τελείως κλειστό τηλέφωνο για να μπουτάρει στο λειτουργικό,θέλει γύρω στο ενάμισι λεπτό 2.Μερικές εφαρμογές (third party browsers,λογισμικά πλοήγησης κτλ) έχουν κουμπί exit.Στο android οι εφαρμογές και γενικά η διαχείριση μνήμης,δε λειτουργούν όπως στα wm.το λειτουργικό αναλαμβάνει να κλείσει όποια εφαρμογή δε χρειάζεται.Δες λίγο εδώ τον τρόπο λειτουργίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Οσες εφαρμογές δεν έχουν κουμπί εξόδου,κλείνουν όταν πατήσεις το κουμπί back τόσες φορές όσες χρειάζεται για να βγεις στο κεντρικό μενού ή σε cm7 rom κρατώντας πατημένο το κουμπί back,εφόσον πρώτα έχεις ρυθμίσει από το μενού ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη--->stop app via long press να γίνεται αυτή η λειτουργία.Προσωπικά δε συνιστώ την συνεχή χρήση του κουμπιού back και power,αν θέλεις να μην έρθει μια μέρα που θα αναρωτιέσαι,γιατί δε λειτουργεί η οθόνη σου.Προτείνω την χρήση εφαρμογών που αντικαθιστούν τα κουμπιά,όπως το button savior,το zmooth ή τα tablet tweaks που μπορείς να κατεβάσεις από το πρώτο ποστ της typhoon. 3.Δε γνωρίζω 4.Ανάλογα την cpu.Μέχρι τα 1190 με tytung kernel είναι συνήθως ασφαλές για τους περισσότερους αλλά αν έχεις παγώματα ή reboot,σημαίνει ότι η cpu δεν σηκώνει αυτή την συχνότητα 5.Είναι το interface που βλέπεις με το που μπαίνει στο λειτουργικό.Το android στηρίζεται στην χρήση launcher και για διάφορους launchers που αντικαθιστούν τον adw δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 6.Bootloader για nand android roms που αντικαθιστά τον magldr.Το βασικό του πλεονέκτημα,έναντι του magldr είναι ότι φορτίζει και με κλειστό κινητό. και ότι μπαίνει απευθείας στο recovery όπως στα κανονικά android phones και λειτουργεί και το rom manager.Μειονέκτημά του ότι δεν έχει σταθερή data σύνδεση,γιατί χρησιμοποιεί το ppp πρωτόκολλο έναντι του rmnet που είναι το βασικό για το android. Edited October 10, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 @bbbb απιστευτα γρηγορος και σαφης, νασαι καλά. γενικα μπορουμε να πουμε οτι οι ρυθμισεις που εχει ειναι οι βέλτιστες? υπαρχει δυνατοτητα στην αρχικη οθονη να φαινεται ελλ.εορτολόγιο και πιο? ευχαριστω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Mε την μνήμη δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Για εορτολόγιο μπορείς να περάσεις ειδική εφαρμογή https://market.android.com/search?q=greek+eortologio&so=1&c=apps ή να συγχρονίσεις με τον gmail λογαριασμό σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285037 και να το βλέπεις στην κεντρική οθόνη με κάποιο wigdet π.χ. το smooth calendar Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες το market μου βγάζει το κλασσικό πρόβλημα "server error has occurred retry or cancel and return to the previous screen". Μου το είχε ξαναβγάλει παλιά και το είχα ξεφορτωθεί. Τώρα εδώ και 2 μέρες μου το έχει βγάλει πάλι και δεν μπορώ να κάνω κάτι.. Έκανα clearcache, μέχρι και δεύτερο λογαριασμό δημιούργησα και πάλι τπτ.. Μια φορά πάτησα retry σε μία εφαρμορμή και με άφησε να κατεβάσω, αλλά μετά από αυτό πάλι τπτ.. Κανείς καμιά ιδέα? Ρε παίδες η ερώτηση αυτή που έκανα δεν ξέρει κάποιος να προτείνει καμιά λύση? Δλδ θα πρέπει να κάνω restart καμιά rom για να το ξεφορτωθώ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μόλις έκανα update σε NDT V20 με το νέο CyanogenMod ;) Πολύ καλή. Δείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Στην κάρτα μνήμης πρέπει να έχεις ένα φάκελο media με υποφακέλους alarms,ringtones,notifications στους οποίους βάζεις τον ήχο που θες για την αντίστοιχη λειτουργία και έπειτα από τις αντίστοιχες ρυθμίσεις τον επιλέγεις Χμμ...ενδιαφέρον αλλά και συνάμα παράξενο αφού στο φάκελο media υπάρχει μόνο ένας άλλος, ο audio και μέσα εκεί ο notifications με το αρχείο facebook_ringtone_pop και τίποτα άλλο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κρυφός φάκελος? Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φιλε Arxon αν δεν εχεις τους φακελους μπορεις να του δημιουργησεις εσυ. δηλαδη μεσα στο φακελο media που εχεις στην καρτα μνημης να δημιουργησεις ενα φακελο ringtones και εκει να βαλεις τα mp3 που θες! παντος εγω παλια χρησιμοποιουσα απο το market το προγραμμα astro file manager που ειχε την επιλογη να βαλω το mp3 που ηθελα ως ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φιλε Arxon αν δεν εχεις τους φακελους μπορεις να του δημιουργησεις εσυ. δηλαδη μεσα στο φακελο media που εχεις στην καρτα μνημης να δημιουργησεις ενα φακελο ringtones και εκει να βαλεις τα mp3 που θες! παντος εγω παλια χρησιμοποιουσα απο το market το προγραμμα astro file manager που ειχε την επιλογη να βαλω το mp3 που ηθελα ως ringtones Αυτό έκανα, δηλαδή τη δημιουργία έξτρα φάκελου και τα έβαλα μέσα τώρα αλλά δεν τα βλέπει. Θα κατεβάσω τον file manager που λες. Σε ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπέρα και πάλι.... :) Λοιπόν μετά την NDT ginger v19 η οποία δεν με ικανοποίησε (πολλά εφέ και κάποια "άκυρα" bugs), είπα να γυρίσω πίσω στην TyphooN CyanogenMod 7 Nightly και αυτήν την φορά στην version 3.6.9. Όλα καλά ως εδώ. Το leo μου αρνιέται να κάνει το πρώτο boot του (το αφήνω πάνω από μισή ώρα). :O Έχω κάνει format την sd, έχω περάσει την radio 2.15.50.14 και γενικότερα ακολουθώ κατά γράμμα το "Clean Installation" της TyphooN αλλά σταματά μόνο το στο πρώτο boot. Αφού δοκίμασα ό,τι ήξερα το μόνο που σκέφτομαι ότι μου έχει μείνει είναι να το γυρίσω σε win mo 6.5 stock rom. :ninja: Αν αυτό πρέπει να κάνω, από που και πώς το κάνω; 1-2 link θα με βοηθούσαν. Εννοείται όποια ιδέα ευπρόσδεκτη! Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Μπορείς να τρέξεις το task 29 και μετά να περάσεις ξανά την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781 Δοκίμασε την NDT v20 μετά. στο xda πολλοί αναφέρουν σημαντική βελτίωση στην μπαταρία ;) Εγώ τώρα φόρτισα και θα δώ αποτελέσματα. Edited October 11, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μπορείς να τρέξεις το task 29 και μετά να περάσεις ξανά την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781 Δοκίμασε την NDT v20 μετά. στο xda πολλοί αναφέρουν σημαντική βελτίωση στην μπαταρία ;) Εγώ τώρα φόρτισα και θα δώ αποτελέσματα. Το έχω κάνει αφού το λέει και στο "clean install" αλλά και πάλι δεν βλέπω πρόοδο. (Εν τω μεταξύ δεν ξέρω πόση μπαταρία έχω ακόμη για τις δοκιμές μου.... :ninja: ) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Αφού δοκίμασα ό,τι ήξερα το μόνο που σκέφτομαι ότι μου έχει μείνει είναι να το γυρίσω σε win mo 6.5 stock rom. :ninja: Αν αυτό πρέπει να κάνω, από που και πώς το κάνω; 1-2 link θα με βοηθούσαν. Εννοείται όποια ιδέα ευπρόσδεκτη! Eξαρτάται τι θέλεις να κάνεις.Αν θες να βάλεις απλώς μια wm rom,μπορείς να φλασάρεις την omega.Βάζεις τη συσκευή στον bootloader (vol down + power) και την φλασάρεις.Αν θες τελείως stock κατάσταση βάζεις την 1.66 ή 3.14 επίσημη ρομ που θα κατεβάσεις από την σελίδα της htc και την φλασάρεις όπως περιγράφεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Eξαρτάται τι θέλεις να κάνεις.Αν θες να βάλεις απλώς μια wm rom,μπορείς να φλασάρεις την omega.Βάζεις τη συσκευή στον bootloader (vol down + power) και την φλασάρεις.Αν θες τελείως stock κατάσταση βάζεις την 1.66 ή 3.14 επίσημη ρομ που θα κατεβάσεις από την σελίδα της htc και την φλασάρεις όπως περιγράφεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Λες με stock rom να λυθεί το πρόβλημα και να φλασάρει κανονικά τις nand roms μετά; Έλεγα να ξαναδοκιμάσω από task29 και μετά να φλασάρω Radio 2.15.50.14 και να συνεχίσω πάλι... :O Υ.Γ.: ΆΣΧΕΤΗ ερώτηση: την sd όταν την κάνουμε format με τι specs την φορμάρουμε; Γιατί όταν κάνω format με ρωτάει τι "μέγεθος εκχώρησης" να δώσω (2048byte, 4096, 8192... κοκ) ;;;;;;;;;;;; :blink: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts