haritos14 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλημερα σε ολους.μια ερωτηση λιγο ακυρη αλλα αν θελετε απαντατε.μπορω να εχω ιντερνετ στο κινητο μεσω του λαπτοπ??????????τι εννοω,στο λαπτοπ η συνδεομαι με wifi στο ιντερνετ η με τις cosmote internet on the go μπορω να συνδεσω το κινητω και να μπαινω μεσω αυτων??????????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Σέ ποια mdj αναφερεσαι; mdj droid with htc sence; στελνεις ενα λινκ να δοκιμασω; sent from my hd2 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Σέ ποια mdj αναφερεσαι; mdj droid with htc sence; στελνεις ενα λινκ να δοκιμασω; sent from my hd2 using tapatalk Mdeejay FroYo Revolution v.1.7S6.1 Αυτή έχω εγώ αλλά απ'οτι είδα, τώρα βγάζει την 2.2 που είναι NAND. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 1) Έτσι dual boot forever. Δεν μου αρέσει που έχουν φύγει όλοι οι σεφ, και πήγαν σε nand roms 2)Έχω δοκιμάσει αρκετές Android rom, και η μόνη που μου αρέσει και είναι και η πιο "σωστή" στην τελική, είναι του mdj. 3)Οπότε η ερώτησή μου είναι, όσοι έχετε αυτή τη ρομ, τι έχετε φορτώσει πάνω σαν εφαρμογές και γιατί? 1)Ούτε εμένα. Έχω σπαστεί. 2)Συμφωνώ. Έχω τη ρομ της υπογραφής μου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κολλάει λίγο μόνο όταν κάνει εγκατάσταση κάποια εφαρμογή και γενικά είναι αρκετά γρήγορο. Το μόνο σημείο που θα το ήθελα πιο γρήγορο είναι όταν κάνει computing τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες ή τρέχουν (εκεί η ram και οι nand έχουν μεγάλη διαφορά). 3)advanced task killer, applanet, astro file manager, Aura, iGo, battery monitor, camscanner, camera360 ultimate, convertpad, oxford dictionary documents to go (full), eggmon, es file exlorer, gps location, gps status, greek tv guide level, mathpac, osmonitor, remote vnc pro, send2printer, skype, system, tapatalk titanium backup, weather pro, zedge, εορτολογιο Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Γεια χαρα και καλη χρονια σε ολους! :) Να πω κι εγω την εμπειρια μου, εχοντας δοκιμασει αρκετες sd android rom, εχω καταληξει στην MDJ Revolution HD 1.2. Ειναι η μονη που εχω κρατησει τοσο καιρο και δυσκολα θα αλλαξω απ' οτι φαινεται! Ειναι γρηγορη με ελαχιστα εως και καθολου κολημματα και ολα δουλευουν μια χαρα - τουλαχιστον αυτα που εγω χρησημοποιω (bluetooth, wifi, market κ.α...). Η διαχειριση της μπαταριας φαινεται πολυ καλη (το current widget και το bluetooth ενεργοποιημενο σε αναμονη ειναι στα 6-7mA ενω με κλειστο bluetooth στα 4mA). Και η δυνατοτητα του HTC sence εχει πολυ ενδιαφερον! Για Nand προς το παρον δεν το συζηταω μια και προτιμω να εχω την δυνατοτητα αν για καποιο λογο θελω να γυρισω σε WM (και σιγουρα η πλοηγηση ειναι ενας σοβαρος λογος..) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ απο τη φρογιο ρεβολουτιον. τη βρισκω μονο για ναντ κ οχι sd... sent from my hd2 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 κατεβασα και εβαλα αυτη MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.6 δεινει ενα προγραμμα καιρου πως μπορω να το κανω να δουλευει αυτοματα μονο του?????δηλαδη να βρισκει απο μονο του τι περιοχη οπου βρισκομαι και να το δειχνει οπως δουλέυε στις παλιες android που μπουταραμε απο τις sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 κατεβασα και εβαλα αυτη MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.6 δεινει ενα προγραμμα καιρου πως μπορω να το κανω να δουλευει αυτοματα μονο του?????δηλαδη να βρισκει απο μονο του τι περιοχη οπου βρισκομαι και να το δειχνει οπως δουλέυε στις παλιες android που μπουταραμε απο τις sd. Ειτε βαζεις καρφωτα την περιοχη σου , ειτε πρεπει να εγκαταστησεις τα google apps ετσι ωστε αυτο καθως και ολα τα προγραμματα που ψαχνουν την "τοποθεσια σου" να μπορουν να την βρουν. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ειτε βαζεις καρφωτα την περιοχη σου , ειτε πρεπει να εγκαταστησεις τα google apps ετσι ωστε αυτο καθως και ολα τα προγραμματα που ψαχνουν την "τοποθεσια σου" να μπορουν να την βρουν. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 γιατι το SetCPU δεν μ αφηνει ν ανεβασω πανω απο 998??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 γιατι το SetCPU δεν μ αφηνει ν ανεβασω πανω απο 998??????? Dεν το γνωριζω αυτο , αλλα αν το πας πανω απο 998 μην ρωτησεις μετα γιατι τελειωνει η μπαταρια γρηγορα :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ρε παιδια το δικο μου κινητο με nand rom μου κανει επανεκκινήσεις στο ξεκάρφωτο ! Ειχα περασει την πρωτη Nand rom της DFT και σημερα εβαλα την MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.6 ελπίζοντας οτι θα διορθωθεί αλλα τιποτα. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ? Ξερει κανεις καμια λυση ? Εαν εχει ξανα συζητηθει σορρυ αλλα μαλλον δεν το προσεξα και στο XDA δεν βρηκα κατι. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ρε παιδια το δικο μου κινητο με nand rom μου κανει επανεκκινήσεις στο ξεκάρφωτο ! Ειχα περασει την πρωτη Nand rom της DFT και σημερα εβαλα την MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.6 ελπίζοντας οτι θα διορθωθεί αλλα τιποτα. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ? Ξερει κανεις καμια λυση ? Εαν εχει ξανα συζητηθει σορρυ αλλα μαλλον δεν το προσεξα και στο XDA δεν βρηκα κατι. Εχει παρατηρηθει αυτο το φαινομενο με τις επανεκκινησεις αλλα οχι σε ολους , αρα ειναι ψιλο μεμονωμενα περιστατικα. Εμενα προσωπικα που εδω και μερες περναω την μια ρομ του MDJ μετα την αλλη δεν ειχα παρα 1 μονο επανεκκινηση χτες βραδυ...Σημερα ολη μερα τιποτα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εγω εχω 3 και δεν εχουν περασει ουτε 24ωρο. Ας ελπιζουμε οτι το νεο Magldr 1.12 να τα διορθώσει αυτα. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ποιος έχει αυτή την nand rom ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 όταν το βάζω το κινητό στο pc δεν μου βγάζει τον πίνακα που λέει <φόρτιση μόνο> κ.τ.λ . το παρουσιάζει και σε άλλους αυτό υπάρχει καμιά λύση ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δοκίμασα σε 2 διαφορετικά pc με και χωρίς htc sync,με nand μνήμη και με data.img και ο πίνακας εμφανίστηκε κανονικά :confused: δοκίμασε να πας ρυθμίσεις--->σύνδεση pc και ανοιγόκλεισε την ρύθμιση που έχει για το αν θα σε ρωτάει όταν το συνδέεις με το pc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898415 H καλυτερη ROM με διαφορα....1gb data! Η μπαταρια κρατάει 2-3 μέρες! 30% μου πέφτει ανα μέρα... Σταθεροτητα κορυφαία... Οχι lagarismata .... Κανενα προβλημα εδω και μια εβδομάδα Απλα πρεπει να την αφησεις πανω και να κανεις 5-6 reboot και θα στρωσει....μετα ειναι υποδειγμα ΝΑΝD! Ασχετο: Τελικα το thuderbold μαπα το καρπουζι!!! Edited January 8, 2011 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) ρε παιδια αυτο το mdj θα τον σκοτωσω,εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει τελεια και με τη βοηθεια του φιλου mphx που με βοθησε με το καιρο αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον ηχο,οταν παιρνω τηλεφωνο ακουω τον αλλο σαν ρομποτ ξερει κανεις τιποτα για αυτο?????????? συγκεκριμενα εβαλα αυτη DOWNLOAD v. 1.7 A2SD+ Edition NAND εχω ελληνικο htc hd2 μηπως επρεπε να βαλω την αλλη version για να δουλεψει καλα ο ηχος????????????\ ακυρο παιδια διορθωθηκε ευχαριστω παντως Edited January 8, 2011 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ρε παιδια αυτο το mdj θα τον σκοτωσω,εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει τελεια και με τη βοηθεια του φιλου mphx που με βοθησε με το καιρο αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον ηχο,οταν παιρνω τηλεφωνο ακουω τον αλλο σαν ρομποτ ξερει κανεις τιποτα για αυτο?????????? συγκεκριμενα εβαλα αυτη DOWNLOAD v. 1.7 A2SD+ Edition NAND εχω ελληνικο htc hd2 μηπως επρεπε να βαλω την αλλη version για να δουλεψει καλα ο ηχος????????????\ ακυρο παιδια διορθωθηκε ευχαριστω παντως Με την 1.6 ΒΕΤΑ δεν υπηρχε το προβλημα , εμφανιστηκε στην 1.6 STABLE , και στην 1.7 δεν υπαρχει πλεον. Στην 1.7 A2SD+ δεν ξερω να σου πω . Παντως ολα πανε ρολοι στην εκδοση αυτη (1.7). Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowtoos Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 παντως ειναι πολυ δουλευταρας ο mdjay.... [08 JAN] -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.8 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S9.5 OC] Working: - 3G / Data - Audio - Bluetooth - GPS - Wi-Fi - 720p PLAYBACK - Phone - Camera (5Mp) - Camcorder (800x480) Not Working (In progress): - Stock Wi-Fi Tethering (Hotspot) αποτι φαινεται παντως σταθεροποιουνται οι ρομ σιγα σιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά εχει ενας φίλος μου το HTC HD2 και θέλει να του βάλει android, υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ στο forum για να διαβάσω πώς γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ρε παιδια αυτο το mdj θα τον σκοτωσω,εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει τελεια και με τη βοηθεια του φιλου mphx που με βοθησε με το καιρο αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον ηχο,οταν παιρνω τηλεφωνο ακουω τον αλλο σαν ρομποτ ξερει κανεις τιποτα για αυτο?????????? συγκεκριμενα εβαλα αυτη DOWNLOAD v. 1.7 A2SD+ Edition NAND εχω ελληνικο htc hd2 μηπως επρεπε να βαλω την αλλη version για να δουλεψει καλα ο ηχος????????????\ ακυρο παιδια διορθωθηκε ευχαριστω παντως Παιδια η robo-voice ειναι ευκολο να φτιαχτει : Οταν ακουσετε την φωνη πατατε Ηχειο και μετα τερματιζετε την κληση. Τωρα εαν ξανα καλεσετε η φωνη ειναι μια χαρα Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898415 H καλυτερη ROM με διαφορα....1gb data! Η μπαταρια κρατάει 2-3 μέρες! 30% μου πέφτει ανα μέρα... Σταθεροτητα κορυφαία... Οχι lagarismata .... Κανενα προβλημα εδω και μια εβδομάδα Απλα πρεπει να την αφησεις πανω και να κανεις 5-6 reboot και θα στρωσει....μετα ειναι υποδειγμα ΝΑΝD! Ασχετο: Τελικα το thuderbold μαπα το καρπουζι!!! σε εσενα λειτουργει το 3g ? τωρα ειδα οτι χρειάζεται να βάλω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα Edited January 8, 2011 by bredinio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Παιδιά εχει ενας φίλος μου το HTC HD2 και θέλει να του βάλει android, υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ στο forum για να διαβάσω πώς γίνετε? ο εύκολος και σίγουρος τρόπος για 100 % επιτυχία ειναι να του βάλεις android να τρέχει παράλληλα με τα windows http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3454208#post3454208 Edited January 8, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδια η robo-voice ειναι ευκολο να φτιαχτει : Οταν ακουσετε την φωνη πατατε Ηχειο και μετα τερματιζετε την κληση. Τωρα εαν ξανα καλεσετε η φωνη ειναι μια χαρα Δυστυχως αυτο ειναι προσωρινη λυση , αν κλεισεις το κινητο και το ξανα ανοιξεις..μια απο τα ιδια. Και δεν ειναι παντα θεμα κινητου...ειναι και θεμα ρομ..εγω με αλλες εχω και με αλλες δεν εχω... Μονιμη λυση δεν εχω βρει καπου να αναφερεται. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts