bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Aυτό με την sd συμβαίνει σε κάποιους από ότι διάβασα αλλά από ότι φαίνεται έχουμε nand android rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620 bye bye windows δε θα μου λείψετε καθόλου :D Edited December 30, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) εάν ήμαστε εμείς οι δύο το στατιστικό δείγμα τότε είσαι η εξαίρεση και είμαι ο κανόνας τρέχει μια χαρά , όχι σαν την superam , αλλά ούτε σαν αυτές τις αηδίες του mdj , σιχάθηκα τις hd εκεί είχα πολύ lag βέβαια να μην λέω μεγάλες κουβέντες 3 boot έχω κάνει μόνο αλλά τα βλέπω καλά τα πράγματα htc το αίμα νερό δεν γίνεται γουστάρω επανέρχεσαι στα wm , τι έγινε Χρήστο φλάσαρες ήδη ; Edited December 30, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 γουστάρω επανέρχεσαι στα wm , τι έγινε Χρήστο φλάσαρες ήδη ; οχι ακόμη.δεν έχω μαζί μου το καλώδιο του pc.αν φλασάρει κάποιος άλλος νωρίτερα ας γράψει εντυπώσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μή βιαστείτε να φλασάρετε. Ήδη κάποιοι λένε οτι περιμένουν 15 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα. Εν αναμονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) ένας Γερμανός τρέχει ήδη σε nand ... edit : 2-3-4 τρέχουν ήδη nand δεν τους έσπασε !!!:lol::lol::lol: Edited December 30, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ο ίδιος Γερμανός αναφέρει robovoice στο πρώτο τηλεφωνικό τεστ που έκανε. Αρχίζω και μπερδεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 η nand rom ειναι σε πολλές γλώσσες ? φλάσαρε κανένας ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) μην φοβάσαι του έφτιαξε , είναι όλοι σε διέγερση και δεν κάνουν τα γνωστά κόλπα .... edit: gkionis εδώ όλοι κι όλοι καμιά 10 αρια το τρέχουν , απ αυτούς που γράφουν βέβαια άσε να να δούμε τι θα γίνει από αύριο θα βρέχει nand build Edited December 30, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Για να πώ την αλήθεια διστάζω ακόμη. Όσο για τις γλώσσες, λογικά είναι multilanguage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ο ίδιος Γερμανός αναφέρει robovoice στο πρώτο τηλεφωνικό τεστ που έκανε. Αρχίζω και μπερδεύομαι.[/quote επανήλθε όμως μετά από 3-4 κλήσεις και ο ήχος είναι κανονικός έτσι αναφέρει Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 βλεπω το go go go...νεοτερα σε λιγο... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 από ότι διαβάζω σε κάποιους που κόλλησε στο άσπρο λογότυπο είχαν hspl 1.66 πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε hspl 2.08 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Ξεκίνησα να φλασάρω. Περνάω το MAGLDR και το κινητό αφού το εγκαταστήσει στη συνέχεια κολλάει στο λευκό HTC logo. Αναγκάστηκα να περάσω απο την αρχή μια Omega. Δεν ξέρω τί φταίει και δεν περνάω στο επόμενο στάδιο. Υπάρχουν κι άλλοι απ'ότι διαβάζω με το ίδιο πρόβλημα. EDIT: bbbb τώρα είδα το μήνυμα σου. Είχα το 1.66 Edited December 30, 2010 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 πως βλέπουμε ποιο hspl έχουμε? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά επειδή και εγώ έχω το 1.66 hspl για να βάλω το 2.08 αρκεί να τρέξω το hspl3 και να το βάλω ή πρέπει πρώτα να φλασάρω από κάρτα την 1.66 και μετά να βάλω το 2.08,ράδιο 2.15 και magldr; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Το HSPL το βλέπουμε κρατώντας το volume down πατημένο και κάνοντας restart ή power on (αν είναι κλειστή η συσκευή). Για να περαστεί το HSPL2.08 αρκεί να κατεβάσεις το HSPL3_PKG (original thread : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893) και απλά το φλασάρεις μέσω windows με το κινητό συγχρονισμένο στο WMDC/ActiveSync. Ξεκινάω κι εγώ να φλασάρω τη NAND αν και έφαγα όλη τη μέρα σήμερα να σετάρω WinMo/Android SuperRam.................................................... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 μπαινεις σε bootloader.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Αρκεί να τρέξεις κατευθείαν το 3. Μόλις το πέρασα. Εν τω μεταξύ έχω σκαλώσει σε αυτό Error Description: USB init failed Info: .\RSPL\RSPL.cpp (723) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Κάποιος αναφέρει 2mA κατανάλωση!!! Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Δηλαδή αν βάλουμε την Nand Android τότε θα έχουμε στο Leo μόνο ένα λειτουργικό και αυτό θα είναι το android? Δεν θα έχει καθόλου windows το κινητό μας? p.s. Με τόσα πολλά builds που βγαίνουν ρε παιδιά χάνετε το μέτρημα.. Η αλήθεια είναι πως καταλήγεις σε μία μόνιμη δοκιμή.. Δεν συμφωνείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Λοιπόν τα κατάφερα με την δεύτερη προσπάθεια. Το κινητό φλάσαρε κανονικά και τώρα είμαι σε κανονικό Android περιβάλλον. Άψογα. Ξεκινάω τα τεστ και επανέρχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Λοιπόν τα κατάφερα με την δεύτερη προσπάθεια. Το κινητό φλάσαρε κανονικά και τώρα είμαι σε κανονικό Android περιβάλλον. Άψογα. Ξεκινάω τα τεστ και επανέρχομαι. δουλευει το 720p βιντεοσκοπηση? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Όχι. Αυτό άλλωστε το είχε αναφέρει και ο Cotulla στο πρώτο post αλλά τώρα πρέπει να το αφαίρεσε. Γενικώς προσθέτει συνεχώς στο πρώτο post. Λοιπόν, μέχρι στιγμής όλα καλώς. Πρόκειται για το κλασσικό Desire build. Υπάρχει ένα αμελητέο λαγκάρισμα το οποίο για κάποιους ίσως είναι αποδεκτό απλά εγώ είμαι λίγο "ψείρας" με το συγκεκριμένο θέμα. Συγχρόνισε κανονικά και τώρα ξεκινάω το στήσιμο. Edited December 30, 2010 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αναφερθεί πάντως είναι ότι αν φορτίζει το κινητο και το κλείσεις, (ή αν φορτίζει κλειστό) και αποσυνδεθεί το καλώδιο, το λαμπάκι παραμένει ανοιχτό και το κινητό δεν ανταποκρίνεται (δεν ανοίγει) και πρέπει να βγεί η μπαταρία για να πάρει μπρος... Επίσης δεν υπάρχει root access. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Επίσης δεν υπάρχει η επιλογή της επανεκκίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts