wickerman_3 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 αυτό που λες με την μπαταρία δεν το πολύ πιστεύω ότι φταίει η ρομ, για τον πολύ απλό λόγο.... Η ρομ δεν χρειάζεται να κάνει access στην SD οπότε δεν χρειάζεται έξτρα ρευμα για να διαβάσει, άρα σε σύνολο θα έπρεπε να έχεις πολύ καλή κατανάλωση Δεν επιχειρω να σε πεισω, τα βιωματα μου μοιραζομαι. Απο αποψη καταναλωσης [βασει της ιδιας χρησης που εκανα σε ολα τα builds οπερ συνισταται σε μονιμως ανοικτα bt, wifi (σχεδον μονιμως αφου το ξεχνω) και data και live wallpaper ] το πιο αποδοτικο (σε μενα παλι) αν θυμαμαι καλα ηταν η εκδοση 1.5 ή 1.6 του MDJ απο EVOSENSE. Οπως και να εχει το θεμα, γεγονος ειναι οτι πρωτιστα σε ενα κινητο οπως το HD2 λογω hardware αλλα και φυσης του δε με ενδιαφερει η διαρκεια της μπαταριας.Αυτο που με απασχολει ομως ειναι κατα ποσο οι αλλεπαλληλες φορτισεις καταπονουν τη διαρκεια ζωης της. Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 δίνεις 10 ευρώ και πέρνεις μια καινούργια αν αυτό σε απασχολεί Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εγω με την SuperRam εχω καταναλωση σε stand-by με την οθονη αναμενη 250-330mA και μολις σβήσει πεφτει στα 80mA. Παντως παιδια ειναι λογικο να εχουμε μεγαλη καταναλωση εφοσον εχουμε ολοκληρο λειτουργικό να τρεχει απο την SD η την RAM. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) το 80 δεν μου άρεσε , δοκίμασε αυτά που είπα πρίν και θα δεις 3-5mah μετά από μια πλήρη φόρτιση by the way έχετε παρατηρήσει που πρασινίζει το led ενώ η φόρτιση βρίσκεται στο 95%, ε; edit : και επειδή το ανέφερε - πρότεινε κάποιος φίλος πριν την 4.6 σε συνδυασμό με τον hast.8.6 το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή η διαφορά στην αίσθηση ταχύτητας είναι μικρή , και την κατανάλωση δεν μπορώ προς στιγμήν να την ρίξω κάτω από 53 mah . Βέβαια τουλάχιστον στην ταχύτητα δεν συγκρίνεται ούτε μου θυμίζει καν την Superam , μου θυμίζει την original 4.6 s8.0 Edited December 27, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Το 3-5ma στην αναμονή είναι με κλειστά τα wifi,bt,3g. Αυτό με την μπαταρία στο 95% ισχύει με τους kernel του hastarin.Αν όμως το ξεσυνδέσεις και το ξαναβάλεις για φόρτιση,τότε φορτίζει πολύ αργά μέχρι τα 100 Σε ότι αφορά την ταχύτητα,καμμία άλλη ρομ δεν είναι πιο γρήγορη από την super ram Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 κατι ξεχνατε αναμενο και βλεπετε υψηλη καταναλωση Οταν τρεχει οπως πρεπει, με gps wifi bluetoote κλειστα το build πανω απο 8-9mah δεν φευγει Βαλτε ενα widget on/off (smart switch, fancy widget κλπ,υπαρχουν πολλα) , για να εχετε μονιμως το ματι σας , στο τι ειναι ανοιχτο και τι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Δειτε και 2 screenshots με την MDJ HD 8.6 και hastarin 8.6 σε αναμονη με wifi ανοιχτο,δεν το παιζω ειδικος ουτε μονος μου το βρηκα το διαβασα στο xda οπου το ανεφερε καποιος και το εκανα ηταν η τελευταια μου δοκιμη πριν παω να αγορασω το desire hd γιατι ειχα ψιλοκουραστει βγαλε βαλε δοκιμασε στησε κτλ,να αναφερω επισης οτι με οσες αλλες ρομ ειχα δοκιμασει οταν μιλουσα στο τηλ τα ma εκτοξευοντουσαν στα 450-530 με αυτην εδω πανω απο 250-300 δεν εχει παει καθολου,με κλειστο wifi τα ma ειναι κολλημενα στο 3 το τηλ δεν το κλεινω καθολου το βραδυ απλα το βαζω στην σιγαση. http://img69.imageshack.us/img69/7641/cap201012272209.th.jpg http://img217.imageshack.us/img217/8008/cap2010122721572.th.jpg http://img707.imageshack.us/img707/7850/cap201012272228.th.jpg Edited December 27, 2010 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ξανάνοιξε το thread της superRam :) Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Και χωρις wifi κατω απο 200ma δεν παει με αναμενη οθονη, με κλειστή 70 . Δεν ειναι μεγαλη αλλαγη αλλα δεν σβηνω τα widgets αλλα δεν με απασχολει τοσο η καταναλωση γτ παιζω πολλα games και το φορτιζω συχνα. EDIT: Παιδια μπορει να μου καποιος που παω για να περασω της ρυθμισεις για να μπαινω στο internet μεσω wap ? Επειδη εχω Q δεν μου δουλευουν οι αυτοματες ρυθμισεις . Edited December 27, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ξανάνοιξε το thread της superRam :) Προστέθηκε στο πρώτο ποστ του θέματος ένα νέο initrd αρχείο που κάνει συγχρονισμό στα αρχεία.Aυτή η διαδικασία συγχρονισμού προλαμβάνει την πιθανότητα να "χαλάσει" το data.img Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Για εξήγησε λιγο σε τι βοηθάει ? Δλδ ποια αρχεια συγχρονίζει αυτα που παιρναμε απο το pc στην καρτα ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συγχρονίζει αλλά από ότι διάβασα,κάποια στιγμή μερικά άτομα άρχισαν να αντιμετωπίζουν διάφορα force close και γενικά αστάθεια του συστήματος,λόγω καταστροφής του data.img μάλλον πρέπει να είναι αυτό που περιγράφει ο Κώστας.Γιατί οι ρυθμίσεις μας αποθηκεύονται στο data.img Παιδιά πως κρατάς backup; Εκανα αντιγραφή το περιεχόμενο της κάρτας στο pc και Μόλις την ξαναεβαλα στο Leo έγινε χαμός οι περισσότερες εφαρμογές έβγαζαν μήνυμα λάθους, άλλες ρυθμίσεις είχαν κρατηθεί άλλες Όχι, Μετα απο κάθε reboot ξεκιναγε απο την αρχική οθόνη των android για επιλογή γλώσσας και εισαγωγη του gmail. Τώρα πάω για εγκατάσταση απο την αρχη. Δεν ξέρω τι έγινε. Μια αντιγραφη του περιεχομένου της κάρτας πήγα να κάνω Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 27, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αααααααααα και εγω το παθαινα και αυτο και μερικες φορες το παθαινω και τωρα. Αμα το βαλω αυτο θα μου αλλαξει κατι απο ρυθμισεις η προγραμματα ??? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα νέο άδειο data.img που σημαίνει ότι χάνεις ρυθμίσεις,προγράμματα κτλ.Πάρε ένα titanium backup,κάνε τις αλλαγές στα αρχεία και μετά επανέφερε πάλι τα προγράμματα και τα δεδομένα τους. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ok thanks αρα ξερω πως θα περασω το πρωινό μου(μεσημερι αλλα το προσπερναω αυτο) αυριο. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Δοκίμαζα αυτες τις μερες κι εγω τη SuperRAM FroYo v1.5 και ειναι πράγματι πολυ γρηγορη σε σχεση με αλλες. Έχω όμως δυο προβληματα που αν δεν τα λυσω, δυστυχως την εγκαταλειπω: 1) Δεν καταφέρνω να κάνω restore προγραμματων me titanium. Ενω διαλέγω ομαδικά να μου επαναφέρει τα προγραμματα, μου βγαζει μηνυμα "Batch restore finished" σε ενα sec και το αποτελεσμα ειναι να μην εχει επαναφέρει απολυτως τιποτα :mad: ... (Ούτε ενα - ενα τα προγραμματα δε μου τα επαναφέρει με αποτελεσμα να πρεπει να τα ξανακατεβασω - ξαναεγκαταστησω...) Το ιδιο μου κανει και σε αλλα builds... 2) Εντελως τυχαια και ξεκαρφωτα μου κανει όλες τις συντομεύσεις (κουμπακια) αλλα και τα widgets που εχω βάλει και στις 5 σελιδες (screens) πιο στενα με αποτέλεσμα να κολαει σχεδον το ενα με το αλλο και αντι να εχει 4 στηλες για αυτα, εχει πλεον 6 στηλες σε κάθε screen!!! (κατι σαν να αλλαξε η αναλυση οθόνης ενα πραμα). Το οτι οι 4 στηλες εγιναν 6 δε με χαλαει γιατι χωράνε περισσοτερα κουμπακια τωρα ;). όμως τα εχει κανει πιο στενα και κολανε σχεδον μεταξυ τους... Αυτο συμβαίνει μονο σε στηλες. οι γραμμες παραμένουν 4 σε καθε screen. (Αυτο παρατηρησα ότι και τις 2 φορες μου το εκανε μετα απο περιστροφη οθονης απο portrait - landscape - portrait.) Το έχει δει αυτο αλλος??? Υπάρχει καμια λυση να το επαναφερω στην αρχικη μορφη για να μην ξαναστηνω??? αλλα και να την ξαναστησω μαλλον το ιδιο θα γινει... :mad: (Και για τα 2 παραπανω θα δοκιμασω λεω κανενα format καρτας μνημης μπας και στρωσει το πραμα...) Edited December 27, 2010 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πήρα το εργαλείο επιτέλους. Πέρασα HardSPL, πέρασα task πέρασα radio (αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή...) πέρασα και rom. πέρασα και super ram 1.5. Μερικές ερωτήσεις... 1) Ποιο loader μπορώ να βάλω (ποιο όμορφο και λειτουργικό) για να ρωτάει στην αρχή τι θα bootari? 2) πρέπει να τρέχω κάθε φορά το clrcad? 3) 256 data.img? Θα έπρεπε να μου λέει κάτι αυτό? Πρέπει να αλλάξει? αυτά για τώρα είμαι πολύ κουρασμένος. (Διάβασα όλα όσα έκανα μέχρι τώρα μέσα σε 1 ώρα, οπότε αν έχουν ξανα γίνει οι ερωτήσεις τότε sorry. Μόλις τελειώσω με ότι έχω να κάνω, θα φτιάξω ένα λεπτομερές οδηγό, γιατί άσχετα τα όσα λένε μερικοί ότι υπάρχουν, κανείς δεν είναι σωστός) Ευχαριστώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδια έχω βάλει κι εγω την super ram 1.5 αλλά εχω ενα πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, εκανα Install μερικα προγραμματα αλλα τώρα πλεον δε μπορώ να βάλω αλλα, μου βγάζει μυνημα ότι εξαντλήθηκε ο χώρος, ενω στην SD καρτα εχω τουλαχιστον 400Mb ελευθερα ακόμα. Από οτι καταλαβα πρεπει να μεγαλώσει το .img αρχειο. Αν ειναι αυτό, πως γίνεται ξέρει κανεις? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Πήρα το εργαλείο επιτέλους. Πέρασα HardSPL, πέρασα task πέρασα radio (αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή...) πέρασα και rom. πέρασα και super ram 1.5. Μερικές ερωτήσεις... 1) Ποιο loader μπορώ να βάλω (ποιο όμορφο και λειτουργικό) για να ρωτάει στην αρχή τι θα bootari? 2) πρέπει να τρέχω κάθε φορά το clrcad? 3) 256 data.img? Θα έπρεπε να μου λέει κάτι αυτό? Πρέπει να αλλάξει? αυτά για τώρα είμαι πολύ κουρασμένος. (Διάβασα όλα όσα έκανα μέχρι τώρα μέσα σε 1 ώρα, οπότε αν έχουν ξανα γίνει οι ερωτήσεις τότε sorry. Μόλις τελειώσω με ότι έχω να κάνω, θα φτιάξω ένα λεπτομερές οδηγό, γιατί άσχετα τα όσα λένε μερικοί ότι υπάρχουν, κανείς δεν είναι σωστός) Ευχαριστώ Δυστυχώς δεν μπορω να σου δώσω link γιατί τα πέρασα μέσω του λάπτοπ της κόρης μου το οποίο δεν έχω αυτη την στιγμη. Της το επέστρεψα μαζί με το Leo της. Γράφω απο το iPad. Θα βρεις εύκολα κάποιον στο XDA. Εγω τον ρυθμισα να bootαρει σε 3" κατευθείαν στα android αν δεν τικαρω τα windows. Θα πρέπει να αντικαταστήσεις το 256 ΜΒ data.img με το αντίστοιχο 1gb γιατί δεν θα σε φτάσει αν εγκαταστήσεις πολλα games και προγράμματα πλοήγησης. Edited December 28, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) καλημέρα πέρασα σήμερα την 4.6 και ενώ γινόταν οι αρχικές ρυθμίσεις όταν άνοιξε η συσκευή μου έβγαλε ένα μύνημα και μου είπε ότι εγκαταστάθηκαν οι 14 εφαρμογές που είχα επιλέξει.. ή κάπως έτσι, δε το θυμάμαι ακριβώς το μύνημα.. Το θέμα είναι ότι χωρίς να κάνω τίποτα, ακόμη το PIN της κάρτας δεν είχα βάλει και μου πέρασε το Titanium Backup και όλες τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στην έκδοση 4.3 . To μόνο πρόβλημα ήταν ότι στο "Angry Birds" δεν είχε περάσει τις πίστες που είχα βγάλει, οπότε έπρεπε να το απαναφέρω με το Titanium BackUp. :D Πως έγινε αυτό να θυμάται τι εφαρμογές είχα? Μέσω του Market και του Sense? Αλήθεια αυτό το Sense σε τι χρειάζεται? Εννοώ κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει να κάνεις login στο Sence. Αυτό σε τι χρειάζεται? Επίσης βάζω και το κινητό μου εκεί γιατί λέει θα εντοπίσει φίλους μου που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή.. χμ.. κανένας φίλος μου δεν έχει HTC SENSE :D χεχε.. Edited December 28, 2010 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 κατεβασα και εγω hastarin Release r8.6 σε ρομ MDJ FroYo HD v.4.6. Το ζιπαρισμενο αρχείο έχει μέσα 4 φακέλλους που ονομαζονται update, root, readme,devs και ένα αρχείο που ονομάζεται zImage. Τι κάνω για να το περάσω: Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 κατεβασα και εγω hastarin Release r8.6 σε ρομ MDJ FroYo HD v.4.6. Το ζιπαρισμενο αρχείο έχει μέσα 4 φακέλλους που ονομαζονται update, root, readme,devs και ένα αρχείο που ονομάζεται zImage. Τι κάνω για να το περάσω: Βαζεις μεσα στον φακελο Android τον φακελλο root,devs,zimage και update και μετα μπουταρεις κανονικα για εμενα κανε 2 επανεκινησεις στο τηλεφωνο οταν τα περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Πήρα το εργαλείο επιτέλους. Πέρασα HardSPL, πέρασα task πέρασα radio (αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή...) πέρασα και rom. πέρασα και super ram 1.5. Μερικές ερωτήσεις... 1) Ποιο loader μπορώ να βάλω (ποιο όμορφο και λειτουργικό) για να ρωτάει στην αρχή τι θα bootari? 2) πρέπει να τρέχω κάθε φορά το clrcad? 3) 256 data.img? Θα έπρεπε να μου λέει κάτι αυτό? Πρέπει να αλλάξει? αυτά για τώρα είμαι πολύ κουρασμένος. (Διάβασα όλα όσα έκανα μέχρι τώρα μέσα σε 1 ώρα, οπότε αν έχουν ξανα γίνει οι ερωτήσεις τότε sorry. Μόλις τελειώσω με ότι έχω να κάνω, θα φτιάξω ένα λεπτομερές οδηγό, γιατί άσχετα τα όσα λένε μερικοί ότι υπάρχουν, κανείς δεν είναι σωστός) Ευχαριστώ Kαλορίζικο το hd2 σου 1.Υπάρχουν διάφοροι bootloader.O exceller loader για μένα είναι ο καλύτερος,γιατί δίνει την δυνατότητα να τρέχεις εύκολα παραπάνω από 1 build http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001 αυτός ο loader περιλαμβάνεται και στις omega rom 2.Ναι αλλά αν βάλεις κάποιον loader το clrcad τρέχει αυτόματα πριν το haret.exe 3.Αυτή είναι η εσωτερική μνήμη για εφαρμογές.Από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 εκεί που λέει extras επιλέγεις πόση μνήμη θέλεις.Τα 256mb είναι πολύ λίγα αν θέλεις να βάλεις αρκετές εφαρμογές.Το 1gb είναι αρκετό.Απλά αυτό θα το αλλάξεις πριν την πρώτη εκκίνηση,για να μη χρειαστεί μετά να ξανακάνεις ρυθμίσεις κτλ @AudiTT Για μεγαλύτερη μνήμη δες το 3 της απάντησής μου ή για να μεγαλώσεις το ήδη υπάρχον υπάρχει το toporesize http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824154 Edited December 28, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 παιδια ενα καλο προγραμμα καιρο ξερετε? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 παιδια ενα καλο προγραμμα καιρο ξερετε?fancywidget απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts